Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 19:37:52
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Spremembe.... izzivi.... Kako vam gre kej to od rok? Meni bolj težko... ampak sem se odločla, da s 1.1. začnem delat za neko zavarovalnico... sej se zelo veselim, ampak... No, pa vas prosim, da če bo katera rabila kako zavarovanje, premoženjsko ali življenjsko, da se obrne name in mi tko pomaga... Ali, če koga poznate in se odloča za zavarovanje... Hvala. Vso srečo z novim poslom.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 19:42:31
|
|
|
|
pf
|
Lana ima drugače plašček oblečen oz. kako bolj debelo jakno, bunda še čaka. Se mi tudi zdi, da ne vem kaj ji bom oblekla, ko bo minus, če sedaj bundico gor dajem. Jo pa vsekakor fajn oblečem. Kapco volneno, šal in rokavice so pa obvezne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 20:13:27
|
|
|
|
ključek
|
čer........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 20:13:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi pa smo danes dali našega psa usmrtit ojej.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 20:14:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Spremembe.... izzivi.... Kako vam gre kej to od rok? Meni bolj težko... ampak sem se odločla, da s 1.1. začnem delat za neko zavarovalnico... sej se zelo veselim, ampak... No, pa vas prosim, da če bo katera rabila kako zavarovanje, premoženjsko ali življenjsko, da se obrne name in mi tko pomaga... Ali, če koga poznate in se odloča za zavarovanje... Hvala. katera zavarovalnica pa? pa čestitke za službo!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 20:14:39
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you za dober začetek dneva pa za vse . no, okej zame je kakav. si slučajno noseča? jaz ne pijem kave. sploh.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 20:18:18
|
|
|
|
tejči28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Spremembe.... izzivi.... Kako vam gre kej to od rok? Meni bolj težko... ampak sem se odločla, da s 1.1. začnem delat za neko zavarovalnico... sej se zelo veselim, ampak... No, pa vas prosim, da če bo katera rabila kako zavarovanje, premoženjsko ali življenjsko, da se obrne name in mi tko pomaga... Ali, če koga poznate in se odloča za zavarovanje... Hvala. bolj težko se odločam za spremembe in izzive,ampak žal so v današnjem svetu nujni. tudi jaz se odločam kak naprej,ker sem ostala brez službe.manjka mi pogum.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 20:19:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK u glavnem v petek je naša Marija naredila celih nekaj korakov sama od petka naprej pa gremo tko tko kolkr se ji da, je pa ziheraš ampak hodi samo v čevljih v copatih ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 20:33:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Spremembe.... izzivi.... Kako vam gre kej to od rok? Meni bolj težko... ampak sem se odločla, da s 1.1. začnem delat za neko zavarovalnico... sej se zelo veselim, ampak... No, pa vas prosim, da če bo katera rabila kako zavarovanje, premoženjsko ali življenjsko, da se obrne name in mi tko pomaga... Ali, če koga poznate in se odloča za zavarovanje... Hvala. Vso srečo z novim poslom. Ti tudi jaz želim enako. Tak posel je precej nehvaležen
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 20:33:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana ima drugače plašček oblečen oz. kako bolj debelo jakno, bunda še čaka. Se mi tudi zdi, da ne vem kaj ji bom oblekla, ko bo minus, če sedaj bundico gor dajem. Jo pa vsekakor fajn oblečem. Kapco volneno, šal in rokavice so pa obvezne. Pozimi bodo itak v pajacu. No, za v avto in kam peljat (v varstvo recimo) verjetno samo bundica.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 20:37:43
|
|
|
|
*bubi*
|
No, še kapica - je bila pri ans tudi hud problem. Pa sem pač kupila tako za zavezat in si je enostavno ne more dol potegnit. Sem pa potem šla kupit še eno malo manjšo, da ji nič na očke ne leze in ne opleta okoli, ker jo je to še najbolj jezilo. Sem jo gledla že na morju - ni šans imet klobučka na glavi, al na plaži in v morju pa je pustila tisto šiltko na glavi. Še najbolj zanimivo mi je bilo, da si jo je en dan vmes ful dol metala, ko je bilo bolj oblačno. Potem pa spet pustila pri miru Rokavičke - sem izbrskala ene od lani, so ji itak bile prevelike. Če ji dam obe gor, si jih težko sname Samo čudno jih gleda. Drugače pa je treba dat najprej rokavičke in potem bundico, da jih patent prime. No, so pa za vsak slučaj na vrvici, da ne izgubimo polovice para
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 20:39:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
. Tak posel je precej nehvaležen Zakaj? Sej bom samo k tistim šla, ki si zavarovanje svojega premoženja oz. sebe želijo... Vprašam lahko.... mi je pa jasno, da kdor noče, ne bo zavrnil mene....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 20:51:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft . Tak posel je precej nehvaležen Zakaj? Sej bom samo k tistim šla, ki si zavarovanje svojega premoženja oz. sebe želijo... Vprašam lahko.... mi je pa jasno, da kdor noče, ne bo zavrnil mene.... ne, saj to je res.... če se tak zraven s tem baviš, je drugače kot če ti je to edini in nujni vir preživetja. Agenti so ponavadi plačani po provizijah in jim ni lahko. glede posla med nami pa ni problema, če boš konkurenčna Letos sem ravno menjala zavarovalnico za avto.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:09:52
|
|
|
|
zband
|
lep pozdrav,sicer na kratko ampak vseeno mam za spati spraviti
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:12:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..........živjo!!!!!!!!!! živjo.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:15:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ln hodi sama s pomočjo . in kako posrečeno vriska, ko dela korake!!!! jo je prav veselje gledati. Olivija*, imaš prav. časa je še več kot dovolj in tudi nekako realno se pričakuje, da naj bi okrog 15, 16 meseca otročki shodili sami. tko je meni razložila v RA. mty - naš tud ima to....samo narejeno v mizico...raje hodi tako....pa še zašpila si kako žabjo zraven...pa malo z ritko zamiga
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:17:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne vem no..... .....včeraj smo bili na praznovanju rojstnega dne mojega brata.....in midve z ln se zunaj sprehajava, pa itak še ne hodi sama, jo je treba držat. pa prideta babi in dedi (moja stara mama), pa tko rečeta-kaj, a še zmeri ne hodi sama???? joj joj, če bi imela hodalico, bi že letala okrog. ju samo pogledam, in se na veliko ugriznem v jezik, da ne bi rekla kaj nesramnega. nato sva šli raje na sprehod z triciklom, ker se nisem imela namena kregati. stara je 13. mesecev in če še ne hodi sama, a zdej je pa kej narobe z njo??????????' Nič, MTY!!! Nič ni narobe z njo. Naš niti NOČE, če ga primem za rokice, hoče takoj sedet ali pa dvigne noge v luft. Šetka se samo ob mizici ali sedežni. Pa se ne sekiram. Prijateljeva fanta sta shodila pri letu in pol in se ni nihče sekiral. Bojo že. točno tako....... Naš naredi isto, če ga kdo hoče za roke vodit.... Za komentarje glede hoje je pa meni tudi vseeno......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:21:41
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband lep pozdrav,sicer na kratko ampak vseeno mam za spati spraviti živjo, skoraj sosed!
< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.10.2009 21:35:51 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:22:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana ima drugače plašček oblečen oz. kako bolj debelo jakno, bunda še čaka. Se mi tudi zdi, da ne vem kaj ji bom oblekla, ko bo minus, če sedaj bundico gor dajem. Jo pa vsekakor fajn oblečem. Kapco volneno, šal in rokavice so pa obvezne. Pozimi bodo itak v pajacu. No, za v avto in kam peljat (v varstvo recimo) verjetno samo bundica. kok cifro boste oz. ste kupile?? jaz sploh ne vem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:32:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK u glavnem v petek je naša Marija naredila celih nekaj korakov sama od petka naprej pa gremo tko tko kolkr se ji da, je pa ziheraš ampak hodi samo v čevljih v copatih ne bravo Marija
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:34:34
|
|
|
|
ključek
|
.....hallo!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:34:54
|
|
|
|
zband
|
otroci mi tudi ne pustijo tipkati,danes vas samo pozdravim,debata steče jutri l.p. zband
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:36:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana ima drugače plašček oblečen oz. kako bolj debelo jakno, bunda še čaka. Se mi tudi zdi, da ne vem kaj ji bom oblekla, ko bo minus, če sedaj bundico gor dajem. Jo pa vsekakor fajn oblečem. Kapco volneno, šal in rokavice so pa obvezne. Pozimi bodo itak v pajacu. No, za v avto in kam peljat (v varstvo recimo) verjetno samo bundica. kok cifro boste oz. ste kupile?? jaz sploh ne vem. 86 (H&M). Imamo pa še bubjevega 80 (tudi H&M), pa ji je zdaj super prav. Jaz bom enega pajaca kar v vrtcu pustila, se bo čez noč lepo tam posušil. Ker jutraj je itak ne mislim not tlačit. Doma pa bo imela drugega.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 19.10.2009 21:37:21 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:36:32
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..........živjo!!!!!!!!!! živjo..... kaj se šlepaš na tega?? ta je še od dopoldan.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.10.2009 21:46:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana ima drugače plašček oblečen oz. kako bolj debelo jakno, bunda še čaka. Se mi tudi zdi, da ne vem kaj ji bom oblekla, ko bo minus, če sedaj bundico gor dajem. Jo pa vsekakor fajn oblečem. Kapco volneno, šal in rokavice so pa obvezne. Pozimi bodo itak v pajacu. No, za v avto in kam peljat (v varstvo recimo) verjetno samo bundica. kok cifro boste oz. ste kupile?? jaz sploh ne vem. moj ima zdaj eno jaknico, ki je št. 68 samo se mi zdi, da je ful velika št., ker mu je lepo prav (pa ne na tesno al pa prekratki rokavi ), pol mam en plašček...tisti je okrog 80, mu je še prevelik, ..... .... pa en kombinezon imam št. 80....., pa jutri mu imam namen v C&A še enega vzet, sem si ga zadnjič v A nagledala.....pa grem gledat, če jih imajo pri nas tud, da bon - 50% pokoristim .... Ne bom pa jemala večje kot 86, ker mi je brezveze pol, če mu je ful preveliko.... Vsekakor pa vedno pomerim kaka je razlika z recimo 92.....pa če ni velika, vzamem pol večjo št. .....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?