|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
19.10.2009 12:16:50   
RAČKAPK
Dan

evo mene
sm ful delovna dons
v službi

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
19.10.2009 12:17:46   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Čarli......jaz nevem...naslednič k bodo komplicirali okrog te bolniške....bi ...oz. jaz jih bom vprašala, kam pa gre ta dnar k ga dajem za zdravstvo.........madona.....če mi nikjer nič ne pripada......pa naj kr grejo malo pogledat, klko krat sem v življenju koristla bolniško!!!!mislim ta država šparajo na takih koncih da glava boli...........že jaz jim bi našla par stvari pr katerih bi bl pršparali.....ampak tam bi mogli vsi ti kravatlaši malo stisniti....!!user posted image

zategniti user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
19.10.2009 12:18:47   
RAČKAPK

Mah .....jaz sem zdaj s temi cotami za ronjo čist zmedena.....po eni strani si mislim, da ji še nebi teh zimskih cot gor oblačla, ker nevem kaj bova pol počeli pozimi, po drugi strani pa zjutraj k sedem na kolo in se peljem mimo avtomobilov, vidim da so šipe bele....mislim...a je to že zima?!?!?....tako da nevem..........bunde ji še nisem oblekla, ji oblečemo jopo pa čez jopo, jakno....kapo zdaj nevem odloča moj ali ji da bl toplo ali luknasto...no prejšnji teden ji je luknjasto kvačkano dal.......ampak ko sem se v petek peljala mimo vrtca, sem pa vidla kar nekaj otrok že v bundi?!?!?....res nevem..........definitivno pa ji mi že štrample- žabe oblačimo, ker včeraj je bla pr meni kolegica, pa je rekla da še oni nimajo štrampl?!?!..........skratka sem s cunami zmedena mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po moje ne bo nč bolj
mrzlo (ko bo zima) kot je blo te dni nazaj

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
19.10.2009 12:20:10   
RAČKAPK
u glavnem v petek je naša Marija naredila celih nekaj korakov sama
od petka naprej pa gremo tko tko
kolkr se ji da, je pa ziheraš

ampak hodi samo v čevljih
v copatih ne

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
19.10.2009 13:15:11   
tejči28
zdravo vsem skupaj!

Dominik še tudi ne hodi in je 13m star,me pa moti ko kdo pripomni,da je fante normalno,da so bolj pozni.Je res kaj na tem?
Saj če ga držim za rokice,pa hodi,pa sam se rdži za avto in hodi,tak da ne vem no.Zdaj še vsaj nimam tolko letanja,kot ga bo pol.
Zanima me,če vaši že kaj govorijo,če vas pokličejo mama,ata in to? Naš še nič ne govori po njegovo ja,pa kak dela muca,pa kuža,to že zna,drugo pa nič.Razume pa kaj mu govorim.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
19.10.2009 13:22:28   
Čarli08

Ma jaz brišem s tisto metlo k daš pol v pralni stroj, pa za parket imam še posebaj nastavek......pa saj nima veze, pa če bom z svjimi gatami mokrimi ali pa suhimi gor brisala............kaj jo briga.....če pa jo tak skrbi da se naš parket ne bo več sjal (se niti nima od česa, ker jaz nisem hotla metj sijočega parketa pač pa mat) pa naj ona gor briše!!!user posted image

Jaz tudi s tem. Krpic ne morem gor nahaklat, pa mi je tako boljše.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
19.10.2009 13:24:51   
Čarli08
Naš je pa zakuhal. Zdajle spi, se kar bojim, kaj bo, ko se zbudi. Mislim, da bo pestro. Pa seveda kot naročeno, danes pediatra ni.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
19.10.2009 13:24:59   
arabela*
Mi pa smo danes dali našega psa usmrtituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
19.10.2009 13:26:34   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Najhujš pa, ker meni je zelo zelo v redu, da še ne hodi.... user posted image user posted image

zakaj pa to?

Ker je manj laufanja za njo... user posted image

Vidiš,pri meni pa je obratno.Zdaj ko sama hodi...mi je lažje in si tudi več naredim,ko jo pustim prostouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
19.10.2009 13:28:31   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Zanima me,če vaši že kaj govorijo,če vas pokličejo mama,ata in to? Naš še nič ne govori po njegovo ja,pa kak dela muca,pa kuža,to že zna,drugo pa nič.Razume pa kaj mu govorim.

Ja....Nonsto me kliče mama,mama,ateja ata ata...se mi zdi da je to najlepši časuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
19.10.2009 13:30:25   
tejči28

ojej,to pa je žalosten dan.Kaj je bil bolan al že tolko star?
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
19.10.2009 13:36:13   
arabela*

ojej,to pa je žalosten dan.Kaj je bil bolan al že tolko star?
user posted image user posted image user posted image

Eh,zdaj so me glih klicali,da ne dajo kar tako injekcije,so ji poslali še nekam,če odobrijo.Ma ne moreš verjet,no.

Pes je star 14 let in je mešanca med rotwailerjem in pit bullom in je mojo mamo,katera ga ima že odkar se je naša A rodila včaraj že drugič vgriznil.....Pa smo imeli danes ceremonje okol tega,ker ga mojuser posted image  noče dat stran.Mene pa je strah zaradi otrokuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
19.10.2009 13:36:22   
KAHLO
Sarayauser posted image user posted image user posted image ....moja mačka je zdaj stara že 21 let , sicer se še kar dobro drži samo včasih ne pride do stranišča pa se kje podela, pa opazla sem da  je iz tistega 10 kg mačka ratal 6 kg........nevem mami pravi da ko se bo začel mučit ga bodo tud odpeljali, in me je že zdaj strah tega dneuser posted image

Čarli... stisnit, zategnit.....da bi vsaj nekaj od tega nardiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tejči.
...ah kaj jih poslušaš, Ronja je stara 13 mesecev pa se začela komaj po vseh štirih plazit pa še to kak meter dva, kje je šele da bo shodila?!?!?user posted image , naša  pove kadar je žedna reče pi (mi rečemo doma piti), pol reče mami, pa tati, pa babica je babi, dedi je dedi....žaba je baba, aja pa FIFIKI (uni rožici iz risanke ) reče fifi....nevem pr nas je zdaj ta fifi full aktualna, jo že 4 dni vlači s sabo....k se gre kopat mava celi fajt da jo slečem in dam v bano brez te fifike.

Račkap
vam pa seveda čestitke za korakeuser posted image

Jaz tudi komaj čakam da bom za mojo žabo laufala........user posted image user posted image

Drgače pa gremo danes zvečer spet na terapijo k bo tudi dr. razvojne zraven, me že od jutra črviči......ker vem kakšen protest in dretje bo....ampak sva se z mojim znašla in Ronjo posnela s fotoaparatom k je po štirih šibala, tako da bova jim pa en film zarolalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
19.10.2009 15:47:47   
Lara Croft

Ojoj, to vam pa mora bit hudo.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
19.10.2009 15:52:13   
Lara Croft
Spremembe.... izzivi....

Kako vam gre kej to od rok?

Meni bolj težko... ampak sem se odločla, da s 1.1. začnem delat za neko zavarovalnico... sej se zelo veselim, ampak...

No, pa vas prosim, da če bo katera rabila kako zavarovanje, premoženjsko ali življenjsko, da se obrne name in mi tko pomaga... user posted image user posted image
Ali, če koga poznate in se odloča za zavarovanje... Hvala.

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
19.10.2009 18:26:54   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

za dober začetek dneva pa za vse user posted image . no, okej zame je kakav.user posted image user posted image

user posted image  si slučajno noseča? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
19.10.2009 18:26:58   
*bubi*

po drugi strani pa zjutraj k sedem na kolo in se peljem mimo avtomobilov, vidim da so šipe bele....mislim...a je to že zima?!?!?....tako da nevem

Vrh Pohorja je pobeljen user posted image  Pa ni ne vem kaka nadmorska višina tukaj. Tak da ja, pri nas je že za bundo. No, bubika ima en tak bolj debel plašček.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
19.10.2009 18:27:00   
*bubi*
Tejči, nas je kar nekaj Mariborčank tu gor. Ena celo tvoja letnica user posted image

kaj mi lahko kera pove,kak se slikico prilepi sem gor,da bi jo hotela poslat? To mi sploh ne gre,ne vem v čem je finta.  

Najboljše, da jo daš na www.shrani.si, potem pa sem samo link prilepiš (za forum s predogledom).

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
19.10.2009 18:28:51   
*bubi*

mama, ata, baba, najbolj pa obvlada DUDUUUUUU user posted image user posted image user posted image  Sredi noči če je treba user posted image

Ostalo pa tudi marsikaj pove in jo jaz razumem, pa ponovit hoče velikokrat za mano.

Eh, ni še čas za govorjenje user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
19.10.2009 19:23:38   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

nam je kaka buška prihranjena user posted image

mene pa sploh ne gane, če kdo sprašuje, ali naša A že hodi...in seveda naredi čudno faco, ko povem, da še ne...
realno se pričakuje, da otrok shodi tam nekje do leta in pol (brez vsakršnih dodatnih terapij), kar pomeni, da bo "normalno", če naši septembrčki shodijo do pomladi. a si predstavljate, koliko časa še imajo za to?!?!?!?!?! veliiiko!!!

Nama je bilo v RA rečeno, da če do polnega 15 ne shodi, da naj prideva da jo pregleda in nama da terapije in pokaže vaje. Tak da tam do spomladi ne vem, če ni malo predolgo.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
19.10.2009 19:25:26   
pf

Mene je pa varuška prosila da za ronjo pripravim rokavice.....itak sem ji mogla it nove nabavti...ampak zdaj ne moram Ronji razložit, zakaj jih rabi.....najprej ji jih nataknemo ...si jih gleda, se začne režat pol pa tiste rokavice po dolgem in širokem odletijo!?!?!?user posted image user posted image user posted image user posted image tak da me prav zanima kaj bo danes varuška rekla, kako sta rešili ta problemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tole z rokavicami je sila zabavna scena. Danes sva šle na dveurni sprehod in evo dvajsetkrat sem ji dala jih gor in ona prav tolikokrat dol, a potem ko je ful mrzlo res postalo pa jih je pustila gor. Vrabec mali. Samo je mrzlo že in ko se vozička ima drugače mrzle rokice.

< Sporočilo je popravil pf -- 19.10.2009 19:40:01 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
19.10.2009 19:27:05   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

naša tudi hodi s pomočjo takega podobnega vozička..kadar je pri volji.
mislim pa, da bo kmalu tudi zares shodila, ker zdaj kar sredi sobe vstane (ne da bi se kje prijela) in stoji kakih 10 sekund, ko se začne pa od navdušenja afnat in vriskat, pa spet čofne na rit user posted image user posted image user posted image

pa ful ji je všeč, da se sprehajama tako, da jo držim za eno roko...si kr mislim, kaj dela cele dopoldneve user posted image user posted image user posted image

Pol pa bo počasi. Tak je Lana začela, sedaj pa že mašira veselo.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
19.10.2009 19:32:07   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

u glavnem v petek je naša Marija naredila celih nekaj korakov sama
od petka naprej pa gremo tko tko
kolkr se ji da, je pa ziheraš

ampak hodi samo v čevljih
v copatih ne

Bravo Marija. user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
19.10.2009 19:33:40   
pf

Psa ste imeli? Nisi ga nikoli omenjala. Bošček. A je bil že star?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
19.10.2009 19:35:14   
pf

zdravo vsem skupaj!

Dominik še tudi ne hodi in je 13m star,me pa moti ko kdo pripomni,da je fante normalno,da so bolj pozni.Je res kaj na tem?
Saj če ga držim za rokice,pa hodi,pa sam se rdži za avto in hodi,tak da ne vem no.Zdaj še vsaj nimam tolko letanja,kot ga bo pol.

Nekaj se že pogovarja Lana tudi. Pokliče me, pa baba kliče babice, pa živali oponaša, drugače pa v svojem jeziku dosti čeblja. To da so fantki bolj pozni kot punčke sem jaz tudi slišala. Stari ljudje to vejo povedati.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?