torcica
|
Dober večer, Mi smo še vedno na antibiotikih, s tem, da mu iz noska ne teče več in da ne kašlja. Ampak zbuja se še vedno ponoči . Se mi zdi, da me malo izsiljuje (upam, da se ne sliši pregrobo, samo res, čim ga dam k sebi, zaspi). Včasih sem ga pustila malo pojokat, pa je zaspal sam, pa tudi če se je zbudil, je zaspal nazaj, zdej pa se dere in dere, dokler ga ne pridem iskat . Sej bi ga pustila se zjokat do konca, samo se bojim, da bi zbudil sestrico (spita skupaj v sobi). Pa še tast in tašča živita nad nami, pa bi bili spet komentarji... IZVIRNO SPOROČILO: buči Tortica, jaz ga ne bi vlačila okrog zdravnikov. Pri Aljažu so bili zobje vedno problematični. Je imel vročino, bil je zoprn, ga je bolelo. Pri tilnu ninič, le malo več kaka. Mogoče ga malo več cartaj ... Sej sem se tudi sama odločila, da ga ne peljem nazaj (razen če ne bi zakuhal). Saj malo boljše je, ampak ni pa tko, kot je bilo preden je zbolel. Jaz sem bila pa danes na ORL v Izoli, in so ugotovili, da na levo uho malo slabše slišim (kar ni nujno slabo ) in da imam povišan tlak v ušesu + polne sinuse, tko da sem dobila neko pršilo za v nos, čez en mesec pa nazaj na endoskopijo Janey in Itata, upam, da se čimprej pozdravita! Blacky, , grozno, upam da si OK! Tko kot pravi Dolenjka, ne sekiraj se zaradi pleha, važno da je z vami vse v redu. Dolenjka, te razumem. Meni je bilo tudi tako grozno se sprijaznit s tem, da mu moram dajati dodatek. Kar nekako sem imela občutek krivde, ker sem imela premalo mleka. Pa non stop sem si črpala ven mleko, da ga bo ja nastajalo čim več, pa ga kar ni bilo. Danes gledam na stvar čisto drugače. Sicer pa, kaj pa pričakuješ, če imaš takega korenjaka . Ne se sekirat, meni se zdiš super mamica. Tudi tako, ko spremljam vaše debate, vedno tko odprto gledaš na vse stvari. Ti mu kar lepo daj dodatek, naj ti to ne pokvari teh nepozabnih dni. Jaz bi takoj šla nazaj na porodniško, no vsaj za par dni . Lep večer še naprej in lahko nočko!
|