|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
16.10.2009 8:56:22   
lillchy123
aja, jutro user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
16.10.2009 10:42:51   
listek1
jutro,

jest sem pa ravno od zdravnika, ker sem fasala vnetje mehurja in sem na antibiotikih user posted image user posted image  sam, da čimprej neha bolet in pečt, pa bo.

lep dan še naprej in uživajte v sončku, čeprav je malo bolj mraz

Neposredna povezava do sporočila: 3327
16.10.2009 11:51:53   
dolenjka
Vidim da je danes bolj zatišje user posted image No ja, to Inje ne odvrne glih user posted image user posted image user posted image

Listek, upam, da se čim prej pocajtaš user posted image user posted image user posted image

Pri nas nič posebno novega. Zdajle sem peglala, zdaj je pa čas da se mal na kavč stegnem, ker bo novi šefe kmal buden user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
16.10.2009 11:57:08   
nuka
Po doooolgem času se spet malo oglašam user posted image .

Vidim, da imamo 2 nova 'februarčka', tako, da dolenjka in februarka iskrene čestitke!

Drugače pa nič novega. Smo zdravi, otroci rastejo in še zmeraj se imamo radi user posted image .

Gorenjke za kakšno kavico se še lahko spomnite name.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
16.10.2009 13:28:17   
blaža
Evo, mi2, sva ravno prišla od sistematskega iz Kopra. Je visok 88cmin težek 11.550.

V Kopru je ful lep sonček, ma pri nas na srečo tudi.user posted image

Jutri pa nazaj na vikend v Koper.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
16.10.2009 13:53:03   
blaža
Aja sem ga pa pozabla še pohvalit, da ni niti ene solzice spustil, ko so ga cepli.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
16.10.2009 14:33:04   
torcica
Februarka, iskrene čestitke ob rojstvu korenjaka Blaža user posted image user posted image user posted image !

Jaz sem Gašperja danes spet peljala k zdravniku, ker se je ponoči zbujal na vsako uro, kljub temu da jemljemo antibiotik. V sredo so mi rekli, da ima vneta ušesa, danes pa pravijo, da so ušesa že v redu, ampak zakaj se potem non stop zbujauser posted image ? Pa joka, revčekuser posted image . No, zdravnica je rekla, da je možno, da mu rastejo 5. Meni se zdi mal prezgodaj. A majo vaši sončki tut že 5?

Drugače pa je z mojimi ušesi malo bolje, a moram v ponedeljek vseeno v bolnico na ORL, da pogledajo, zakaj se mi nikakor nočejo odpretuser posted image , predvsem levo uho.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
16.10.2009 16:10:55   
buči
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Vidi cudo se desilo.... Buci dela racunalnik.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Vidi cudo se desilo.... Buci dela racunalnik.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam pomoje ji je zdej tipkovnica crknila user posted image user posted image user posted image

...mogoć je pa slabe volje ker nima za kej jamrat.... mogoć... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj ste se me privoščil!!!!!! Samo nisem mogla na net, ker sem imela delo, pa na čvek sem šla s sosedo, pa Aljaž ima laringitis, pa je treba delat inhalacije.

Ampak ste pa mal tečni! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
16.10.2009 16:27:48   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: buči

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

sam pomoje ji je zdej tipkovnica crknila user posted image user posted image user posted image

...mogoć je pa slabe volje ker nima za kej jamrat.... mogoć... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj ste se me privoščil!!!!!! Samo nisem mogla na net, ker sem imela delo, pa na čvek sem šla s sosedo, pa Aljaž ima laringitis, pa je treba delat inhalacije.

Ampak ste pa mal tečni! user posted image

Ne Buči, samo dolgčas jim je, pa užaljeni so, ker jih zapostavljaš. Očitno navajeni velik pozornosti user posted image user posted image No, za 1 sem ziher, da je tko user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
16.10.2009 16:54:26   
blaža
Evo se še jaz malo javi, ki mam čas.

Matija in moj sta na nogometu, Blaž pa spi user posted image

Ima danes malo zmešan urnik, ki mi je zaspal v vozičku dopoldne, pol je skoraj zaspal v avtu, ko sva šla domov, normalno ni hotu zaspat doma, prej se je pa aljal po tleh, da sem ga samo zgrabla in je šel nardit en čeminček.user posted image

Bo pa zvečer bolj dolgo pokonci. sej je itak petek,... dan za metek! user posted image

jaz si pa kostanjčke kuham.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
16.10.2009 19:22:16   
bamby
Čer!

Mi smo tudi pravkar prispeli domov. Tim je bil pri akrobatiki, pa smo ga šli iskat in potem šli še po opravkih (plačat položnice in v trgovino). Anaja je težila za ven že za ob 16h, ko ga je user posted image  peljal v telovadnico, pa sem ji zato obljubila, da gremo kasneje vsi ven po Tima user posted image .
Tudi nam so kostanjčki padli v košarico, samo jih nocoj ne bom pekla. Jaz jih pečem kar v ponvi na steklokeramiki. Rabijo 20 minut in so super pečeni user posted image .

Drugače pa nič posebnega. Zaenkrat smo še zdravi user posted image .

Vsem bolnim pa hitro okrevanje!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
17.10.2009 7:07:31   
torcica
Dobro jutro!

Danes sem pa jaz prvauser posted image .

No, se ni kaj veselit, smo spet spali za en user posted image , Gašper se je spet non stop zbujal in jokaluser posted image . Sploh ne vem več, kako mu pomagat, smo bli že 2-krat pri zdravniku, vse je kao ok, da so samo zobki. Pa sem mu dala zvečer 5 mg Calpola, pa ponoči še 5mg, pa vseeno ni spaluser posted image . Res ne vem več, kaj naredit? A naj grem spet k zdravnikuuser posted image ?

Upam, da ste ostali preživeli kar se da mirno noč. Pa uspešen začetek sobote!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
17.10.2009 7:33:15   
pina-1
Dobro jutro.
mater, ti moji otroci. Čez teden bi spale in jih ne moreš zbudit, danes sta bli pa kot sovi takoj po 6 uriuser posted image user posted image . Sedaj smo pri zajtrku ana je že drugičuser posted image . jaz bom pa, upam, v miru spila kavico in pol grem v akcijo.

Danes bom pekla hroštole in potičko. Pa pospravit mam celo bajto...

Sem pa včeraj vso garderobo puncam zamenjala. danes še to preprem in zložim po omarah in sem zmagalauser posted image user posted image

torcica vas pa kar konkretno zdravje baše. Ne vem kaj ti svetovat glede spanja. Če e tak zbuja mu sigurno neki fali...

Kaj pa če bi mu dala pol voltaren svečke zvečer namesto kalpola. Mogoče mu kalpol ni dovolj močen...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
17.10.2009 7:33:28   
buči
Jutro. Midva z Aljažem sva SEVEDA že pokonci. Le kdo me je zbudil?!? user posted image user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
17.10.2009 7:39:06   
buči
Na, me je vrglo ven ...

Tilen spi že 12 ur. user posted image  Ati pa itak, ker je bil zvečer na podaljšani rekreaciji na pivu.

Upam, da bo lepa sobota, da gremo kaj ven, da ne bo premrzlo za Aljaža. je že malo bolje, samo traja.

Dolenjka, hvala, da si vsaj ti prijazna ... user posted image user posted image  Kako je kaj Tara v vlogi sestrice? Razen, da je dirkalno razpoložena. meni je prav noro gledat, kakšna ljubezen je med našima 2. Če je eden kregan, joka drugi solidarnostno. Vedno je treba dat čokolado še za drugega in to je treba tako hitro nest, da se je Tilen zato že parkrat zaletel v zid. Pa ko se cartata skupaj ...

Tortica, jaz ga ne bi vlačila okrog zdravnikov. Pri Aljažu so bili zobje vedno problematični. Je imel vročino, bil je zoprn, ga je bolelo. Pri tilnu ninič, le malo več kaka. Mogoče ga malo več cartaj ... user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
17.10.2009 9:43:22   
dolenjka
Jutro user posted image

Buči, Tara je vsak dan bolj sestersko razpoložena user posted image Danes sem ga ravno dojila ko se je ona zbudila in potem sem jo po podiranju kupčka vprašala, če bi ga ona rada mal pestvala. Stipe se je ustrašil da je še premajhna, ampak sem mu razložila, da morava pustiti, ker ga bo lažje sprejela in res. Čela štala je bila, ko sem ga hotela nazaj user posted image Ona ga je pa tako ponosno držala, pa božala, pa lupčkala, pa moj moj Taci je skoz govorila user posted image user posted image user posted image user posted image Sej nisem vedla al nej jokam al se smejem user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tko nežna je bila user posted image

Drugače smo super, samo lepotec je en navaden lenuhec in ponoči je tolk v komi ko se zbudi za jest, da poje glih za glih, tolk da se poteši in pol v komo pade in ni variante da ga zbudiš da bi še mal pojedel. In posledično smo jedli ob 4.30 in ob 6h se je že spet oglašal user posted image Sam se nisem dala, ker red mora bit. Stalno na joški zaradi lastne lenobe pa ne bo user posted image Sej mi je blo hudo, k sem mu z dudo težila, samo danes ponoči si bom prav cajt vzela, da se naje kot se zagre, ker 2 x se pa ne bomo zato zbujali user posted image , vsaj ne na tak kratek interval. Ne pričakujem da bo kar po 6 ur spal, ampak 3 ure pa mora, ker municije je dost na razpolago user posted image

Danes je en lep dan za martinčkanje, čeprav je precej hladno. Se bomo oblekli pa šli na điro user posted image

Carica in Stipe gresta zdaj v trgovino, pol pa župco pristavimo , otroci na spavanje, jaz pa za njimi user posted image No, sej Stipe bo šel tut verjetn, ker je žural včeraj. Je bil v Tivoliju na ZZ Top-ih user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
17.10.2009 10:47:46   
buči
Dolenjak, kako je tole lepo brat ... Sem ti fouš, ker si na porodniški! A veš, da bo čez 14 dni že eno leto, kar sem šla delat. Noro je minilo! Vsake toliko me ime, da bi šla delat v kafilerijo, ker je tam manj svinjarije kot v šoli, ampak potem pa na čase pridejo tisti svetli trenutki prosvete, ko dobim povrnjen ves trud in vem, da je prav kar delam. Doma sta pa moja fanta itak cukra, le atija zdaj malo daje jesen, pa komaj čaka avto, pa ... Saj bo, samo emšo ga že mal je***be! user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
17.10.2009 10:55:42   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dolenjak, kako je tole lepo brat ... Sem ti fouš, ker si na porodniški! A veš, da bo čez 14 dni že eno leto, kar sem šla delat. Noro je minilo! Vsake toliko me ime, da bi šla delat v kafilerijo, ker je tam manj svinjarije kot v šoli, ampak potem pa na čase pridejo tisti svetli trenutki prosvete, ko dobim povrnjen ves trud in vem, da je prav kar delam. Doma sta pa moja fanta itak cukra, le atija zdaj malo daje jesen, pa komaj čaka avto, pa ... Saj bo, samo emšo ga že mal je***be! user posted image

a mu je potekel user posted image naj ga podaljša na mačkovi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
17.10.2009 12:12:44   
mlavla
dan..

mi smo še akr redni obiskovalci našega ZD...saj hodimo na inhalacije..cca. 3krat dnevno..

res upam, da se bo oglasila katera, ki ima izkušnje z inhalatorji..

Še k sreči, da je Neža zdej ok...no razen antibiotike mora do konca pojest..pa mal ji še iz noska teče..

Dolenjka..tole je pa res zelo lepo brat o takšni bratsko sestrski ljubezniuser posted image ..no sej pri nas je tud podobno..

Buči..ma sej ti si sigurno fajn učiteljca..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
17.10.2009 12:46:00   
dolenjka
Mlavla, morda se motim, ampak samo za februarko vem, da je veliko o nhalatorju pisala, tko da..... Odpri novo temo na RR user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
17.10.2009 13:23:13   
Stipe air force
Tako, s Carico sva bluzila okoli ves dopoldan, ob 12ih sem jo dal spat in se spi.... potem sva eno uro bluzila okoli po soncku z Maksom.... ki se zdaj spi v vozicku.... (by the way... tudi Sefla spancka... ne v vozicku user posted image ).... user posted image user posted image user posted image ... No dopoldan se je kar lepo ukvarjala z Maksom... pa se govejo zupco je dala kuhat... user posted image

Sem pa se vedno gluh od sinocnjega koncerta ZZ Top-ov v Tivoliju... user posted image user posted image user posted image ...

Buci, ampak sem se vedno zelo vesel da ti dela racunalnik.... user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Pina, tko rano rani... cijeli dan zjeva..... user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
17.10.2009 22:13:13   
buči
mlavla, nimamo izkušenj z inhalatorjem, Aljaž je že tako velik, da ima kar tistega plastičbega iz lekarne, kamor smo včasih dajali mentoklar kapljice. Za tilna sva pa kar lonec vode zavrela, dala na tla, pa sem ga dala v naročje, pa naju je ati z deko pokril čez glavo, pa sva se saunala. Itak da se dere, ker mu ni všeč, tako se sprazni še nosek, meni je pa vedno kožo prepucal, odprlo vse pore ... user posted image

Buci, ampak sem se vedno zelo vesel da ti dela racunalnik.... user posted image user posted image user posted image user posted image ...

no, hvala ... user posted image  ti bom jutri kaj lepega povedala, ker danes se mi ne da.

nočka vsem.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
18.10.2009 8:46:10   
buči
Ku ku, kje pa ste vsi? Se vidi, da je vikend. user posted image  Kako je pa kaj Februarka?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
18.10.2009 15:53:46   
lillchy123
danuser posted image

mi smo meli včeraj poroko in je blo tako lepo, da mi gre kar na jok. malo ker je konec lušnga, malo pa ker se je moja mala sestrica poročila user posted image   je bila najlepša nevesta-- evo, že user posted image am. user posted image user posted image user posted image

naj jima vedno sije sonce, naj bodo iskrice v očeh, ljubezen v srcu in naj bo vsak poljub tako sladek, kot je bil na poročni dan.user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
18.10.2009 17:38:54   
buči
lilčy, za tvojo sestrico in njenega frajerja: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......