petarda
|
Včeraj smo pa imeli že zgodaj zjutraj piknik s petarditovo vrtčevsko skupino. Smo šli tu v bližino pogledat eno kmetijo in ribogojnico. Tako fajn, se že dolgo nisem imela... Meni je tak fajn gledat mojega sončka s svojimi prijatelji...kak se lovijo, pogovarjajo, dogovarjajo, kakšne teme majo ... pa malo smo se pogovarjali z drugimi starši, pa z vzgojiteljicama.... spili kavico, jegra, vilijamovko, mošt, spekli kostanj, pojeli kiflčke, štrudelj, potico in piškote, ki so jih prinesli vzgojiteljici , pa še poooolno vsega kar smo prinesli starši, vse itak nismo mogli pospravit, kljub pridni pomoči otrok ... šli na sprehod po čisti ravnini, vse okrog sama trava, v ozadju breze, ki so šelestele v ritmu vetra.... se lovili, splezali na lovsko opazovalnico, opazovali kravice na paši... Ko smo prišli nazaj je gospodar samo za naše nadebudneže ujel nekaj rib, jih očistil, da so videli kak to zgleda, potem pa osedlal enega njihovega konja in prav vsakega posedel nanj in zapeljal en krog po dvorišču. V glavnem otroci so bili navdušeni, nasmejani, rdečelični in zelooooo utrujeni na koncu. ..... Moram še enkrat pohvalit letošnji vzgojiteljici...res taki, da ....kapo dol.... pa je ena šele letnik 86, druga pa okoli 50....ampak sta super tim, obe za štose, fore, akcijo.... Pa tudi starši vsi za akcijo, smo že zmenjeni, da gremo ob prvem snegu na skupno sankanje... .... ah, še nekaj sem vam napisala, pa mi je zbrisalo Grem zdaj pristavit tisti kafe...
|