Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 22:00:11
|
|
|
|
petarda
|
Pozdravček S nazaj ...je pa isti...se mi ne zdi, da se je kaj dosti spremenil.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 22:01:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
Waw kakšen frajer je ...pa še vedno deluje kako leto starejši kot npr. Tina Drugače pa pozdrav od mojega sina Kaj še ne spi ?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 22:01:42
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, pa po doooolgem času sem imela v uporabi taščin avto in res nikoli se še nisem v ta avto usedla ne, da bi škatla začivkala "warning.. fuel level LOW!" sem prav trepetala, če bom do doma prišla A tankat se pa ni dalo? ... Drgač pa tašča ve, kdaj ga mora posodit...samo zastonj upa, očitno od tam, ko sem se peljala, pa do doma je cca 12 km, tankštela je pa 300 m pred domom, pa sem si mislila, če sem do tu prišla bom pa še teh 300 m, pol si ga naj pa sama tanka, ko se bo domov pelala, ker glih za 2 eur pa tudi ne bom tankala, več ji pa nisem zanucala.... rajši našega natankam, ko se potem vsaj kdaj kam peljem... sem pa ful hvaležna, da mi ga je posodila... ampak, kot zakleto no, ene 5x v življenju sem vozila sama njen avto in vsakokrat tisti moški glas to reče, da se prav ustrašim ... pa ne vem zakaj je moški glas, če je pa ta avto ženskega spola (laguna - tista laguna ), če bi npr. to imel moj stari hrošč, bi še razumela.... A nima Andrej tudi novo laguno? A njegov avto pa nič ne govori? ne, naša pa nima dar govora, pa čeprav je precej novejša od taščine... taščina je stara 10 let, ima prevoženih malo manj kot 400.000 km in jo je treba že prav vikat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 22:03:02
|
|
|
|
petarda
|
Se strinjam s tabo Nina... Zdaj grem pa reeeessssss pod odejo....lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 22:03:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
taščina je stara 10 let, ima prevoženih malo manj kot 400.000 km in jo je treba že prav vikat no ja, pol ima pa res že pravico do ugovora
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 22:04:16
|
|
|
|
Naty_ka
|
Spi spi, brez skrbi. Mišljeno je bilo kot pozdrav iz slik. Ni se kaj ekstra spremenil. Pa občasno tudi tako odraslo deluje. Je pa se v začetku poletja naučil voziti kolo brez pomožnih kolesc in se je zadnjič spravil na eno veliko kolo. Ne vem točno, a se mi zdi da je 15 colsko. Pa komaj seže do pedalov , do tal pa sploh ne. In on bi se vozil samo s tistim. Moram ga posnet in vam pokazat. Prav neverjeten jena trenutke
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 22:05:44
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ taščina je stara 10 let, ima prevoženih malo manj kot 400.000 km in jo je treba že prav vikat no ja, pol ima pa res že pravico do ugovora samo jaz se nič ne hecam, čisto zares govori... no, jaz jo večinoma slišim reči za bencin , pa tudi za neprivezan pas sem jo slišala, ampak takrat je vozila tašča, pa 1x nekaj za luč, ampak se ne spomnim točno kaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 22:06:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Je pa se v začetku poletja naučil voziti kolo brez pomožnih kolesc in se je zadnjič spravil na eno veliko kolo. Ne vem točno, a se mi zdi da je 15 colsko. Pa komaj seže do pedalov , do tal pa sploh ne. In on bi se vozil samo s tistim. Moram ga posnet in vam pokazat. Prav neverjeten jena trenutke torej še en novembrček v družbi kolesarjev. Kolo je bilo pa večje kor 15 colsko, ker Tina vozi 16 colsko in tudi na Anžetovem (20 colskem) ob čisto spuščenem sedežu ravno doseže pedala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 22:07:09
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 našega pa ne bi niti pod razno dobila na tako bližino kakega stroja... Nam pa skozi vas delajo pločnik in tu nasproti naše njive imajo deponijo. Zlata jama za našega S. Komaj čaka da delavci odidejo in da lahko pleza po teh bagrih, pa se dela da mora premetati te velike kupe zemlje in hodi okrog s tako malo lopatko...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 22:08:36
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Je pa se v začetku poletja naučil voziti kolo brez pomožnih kolesc in se je zadnjič spravil na eno veliko kolo. Ne vem točno, a se mi zdi da je 15 colsko. Pa komaj seže do pedalov , do tal pa sploh ne. In on bi se vozil samo s tistim. Moram ga posnet in vam pokazat. Prav neverjeten jena trenutke torej še en novembrček v družbi kolesarjev. Kolo je bilo pa večje kor 15 colsko, ker Tina vozi 16 colsko in tudi na Anžetovem (20 colskem) ob čisto spuščenem sedežu ravno doseže pedala Ej, ne vem točno koliko col ima. Je pa malo manjše od kolesa za odrasle. V glavnem res komaj doseže pedala.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 22:10:23
|
|
|
|
ada2
|
Sergej za kolo, vidim, da smo mi še zeeeelo zadaj... ampak ponavljam smo totalno antišportniki.... meni gre samo kako metanje na koš, če mečem sama , pa badminton mi je fajn igrati, ampak dobra pa nisem, pa hodim blazno rada... kolesarim tudi, ampak samo po ravnem , pa plavam tudi rada, ampak res bolj tak turistično, smučala nisem odkar sem prvič zanosila (prej pa veliko, kot otrok, dokler smo bili še v Črni doma, ko je bilo smučišče takorekoč pred nosem).
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 22:11:35
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 našega pa ne bi niti pod razno dobila na tako bližino kakega stroja... Nam pa skozi vas delajo pločnik in tu nasproti naše njive imajo deponijo. Zlata jama za našega S. Komaj čaka da delavci odidejo in da lahko pleza po teh bagrih, pa se dela da mora premetati te velike kupe zemlje in hodi okrog s tako malo lopatko... faca
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 22:12:28
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zdaj pa LAHKO NOČ še od mene! Grem še knjigo do konca prebrat, ker drugače bom (spet ) morala zamudnino v knjižnjici plačati
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 22:15:02
|
|
|
|
ada2
|
saj jaz se bom tudi počasi poslovila, grem radiatorje prečekirat, če kaj točijo (smo danes prvič zalavfali), pa vgasnit peč, pa pod tuš, pol pa bo že 11, da am adamu AB... lahko noč
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 22:19:35
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Sergej za kolo, vidim, da smo mi še zeeeelo zadaj... Saj tudi mi nismo športniki. Je pa svoje naredil tisti poganjalec. Brez pedalov. Ene tri -štiri mesece se je vozil z njim, potem pa enostavno vsedel na navadno kolo, zagonil in se peljal-brez pomožnih koles. Smo bili vsi ful presenečeni.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 22:21:06
|
|
|
|
Naty_ka
|
Heh, Ada, tudi mi smo danes prvič zalaufali centralno. Drugače pa tudi jaz se bom počasi poslovila. Malo še ribe prečekiram in jim spucam akvarij, potem pa spat. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 22:45:14
|
|
|
|
Teni_
|
Lahko noč, punce.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.10.2009 8:12:46
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! brrrrr kako je zunaj mrazzzz - danes kaže -3°
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.10.2009 18:29:09
|
|
|
|
ada2
|
samo, da javim - adam je ok, se je vnetje popravilo, do konca pojemo AB, pa smo nazaj na starih tirih
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.10.2009 18:54:49
|
|
|
|
Urša
|
Ja Naty, ti lisica, čestitke!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.10.2009 21:47:32
|
|
|
|
petarda
|
lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.10.2009 22:22:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Drugače pa pozdrav od mojega sina frajer
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.10.2009 22:22:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Sergej za kolo, vidim, da smo mi še zeeeelo zadaj... Saj tudi mi nismo športniki. Je pa svoje naredil tisti poganjalec. Brez pedalov. Ene tri -štiri mesece se je vozil z njim, potem pa enostavno vsedel na navadno kolo, zagonil in se peljal-brez pomožnih koles. Smo bili vsi ful presenečeni. Bubi še niti poskusil ni. Letos poleti je imel zlomljeno roko in mu nismo dovolili takih stvari počet. Niti ni nekega interesa pokazal.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.10.2009 22:22:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 samo, da javim - adam je ok, se je vnetje popravilo, do konca pojemo AB, pa smo nazaj na starih tirih
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.10.2009 19:54:53
|
|
|
|
petarda
|
ludnica
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?