|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
15.10.2009 22:00:11   
petarda
Pozdravček S nazaj user posted image ...je pa isti...se mi ne zdi, da se je kaj dosti spremenil. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 401
15.10.2009 22:01:00   
NinaŠ
Waw kakšen frajer je user posted image user posted image user posted image   ...pa še vedno deluje kako leto starejši kot npr. Tina user posted image

Drugače pa pozdrav od mojega sina user posted image

Kaj še ne spi user posted image ?

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
15.10.2009 22:01:42   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

aja, pa po doooolgem času sem imela v uporabi taščin avto in res nikoli se še nisem v ta avto usedla ne, da bi škatla začivkala "warning.. fuel level LOW!"
sem prav trepetala, če bom do doma prišlauser posted image

A tankat se pa ni dalo? user posted image user posted image user posted image user posted image ... Drgač pa tašča ve, kdaj ga mora posodit...samo zastonj upa, očitno user posted image user posted image user posted image user posted image

od tam, ko sem se peljala, pa do doma je cca 12 km, tankštela je pa 300 m pred domom, pa sem si mislila, če sem do tu prišla bom pa še teh 300 m, pol si ga naj pa sama tanka, ko se bo domov pelala, ker glih za 2 eur pa tudi ne bom tankala, več ji pa nisem zanucala.... rajši našega natankam, ko se potem vsaj kdaj kam peljem...
sem pa ful hvaležna, da mi ga je posodila... ampak, kot zakleto no, ene 5x v življenju sem vozila sama njen avto in vsakokrat tisti moški glas to reče, da se prav ustrašimuser posted image ... pa ne vem zakaj je moški glas, če je pa ta avto ženskega spola (laguna - tista lagunauser posted image ), če bi npr. to imel moj stari hrošč, bi še razumela....

user posted image user posted image user posted image

A nima Andrej tudi novo laguno? A njegov avto pa nič ne govori? user posted image user posted image

ne, naša pa nima dar govora, pa čeprav je precej novejša od taščine...

taščina je stara 10 let, ima prevoženih malo manj kot 400.000 km in jo je treba že prav vikatuser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 403
15.10.2009 22:03:02   
petarda
Se strinjam s tabo Nina... Zdaj grem pa reeeessssss pod odejo....lahko noč vsem user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 404
15.10.2009 22:03:30   
NinaŠ
taščina je stara 10 let, ima prevoženih malo manj kot 400.000 km in jo je treba že prav vikatuser posted image user posted image

no ja, pol ima pa res  že pravico do ugovora user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 405
15.10.2009 22:04:16   
Naty_ka
Spi spi, brez skrbi. Mišljeno je bilo kot pozdrav iz slik.
Ni se kaj ekstra spremenil. Pa občasno tudi tako odraslo deluje.

Je pa se v začetku poletja naučil voziti kolo brez pomožnih kolesc in se je zadnjič spravil na eno veliko kolo. Ne vem točno, a se mi zdi da je 15 colsko. Pa komaj seže do pedalov , do tal pa sploh ne. In on bi se vozil samo s tistim. Moram ga posnet in vam pokazat. Prav neverjeten jena trenutke user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 406
15.10.2009 22:05:44   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

no ja, pol ima pa res  že pravico do ugovora user posted image user posted image user posted image user posted image

samo jaz se nič ne hecam, čisto zares govori... no, jaz jo večinoma slišim reči za bencinuser posted image , pa tudi za neprivezan pas sem jo slišala, ampak takrat je vozila tašča, pa 1x nekaj za luč, ampak se ne spomnim točno kajuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 407
15.10.2009 22:06:49   
NinaŠ
Je pa se v začetku poletja naučil voziti kolo brez pomožnih kolesc in se je zadnjič spravil na eno veliko kolo. Ne vem točno, a se mi zdi da je 15 colsko. Pa komaj seže do pedalov , do tal pa sploh ne. In on bi se vozil samo s tistim. Moram ga posnet in vam pokazat. Prav neverjeten jena trenutke user posted image

user posted image user posted image user posted image torej še en novembrček v družbi kolesarjev. Kolo je bilo pa večje kor 15 colsko, ker Tina vozi 16 colsko in tudi na Anžetovem (20 colskem) ob čisto spuščenem sedežu ravno doseže pedala user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 408
15.10.2009 22:07:09   
Naty_ka

našega pa ne bi niti pod razno dobila na tako bližino kakega stroja...

Nam pa skozi vas delajo pločnik in tu nasproti naše njive imajo deponijo. Zlata jama za našega S. Komaj čaka da delavci odidejo in da lahko pleza po teh bagrih, pa se dela da mora premetati te velike kupe zemlje in hodi okrog s tako malo lopatko...user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 409
15.10.2009 22:08:36   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image torej še en novembrček v družbi kolesarjev. Kolo je bilo pa večje kor 15 colsko, ker Tina vozi 16 colsko in tudi na Anžetovem (20 colskem) ob čisto spuščenem sedežu ravno doseže pedala user posted image

Ej, ne vem točno koliko col ima. Je pa malo manjše od kolesa za odrasle. V glavnem res komaj doseže pedala.

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 410
15.10.2009 22:10:23   
ada2
user posted image user posted image  Sergej za kolo, vidim, da smo mi še zeeeelo zadaj... ampak ponavljam smo totalno antišportniki.... meni gre samo kako metanje na koš, če mečem samauser posted image , pa badminton mi je fajn igrati, ampak dobra pa nisem, pa hodim blazno rada... kolesarim tudi, ampak samo po ravnemuser posted image , pa plavam tudi rada, ampak res bolj tak turistično, smučala nisem odkar sem prvič zanosila (prej pa veliko, kot otrok, dokler smo bili še v Črni doma, ko je bilo smučišče takorekoč pred nosem).

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 411
15.10.2009 22:11:35   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

našega pa ne bi niti pod razno dobila na tako bližino kakega stroja...

Nam pa skozi vas delajo pločnik in tu nasproti naše njive imajo deponijo. Zlata jama za našega S. Komaj čaka da delavci odidejo in da lahko pleza po teh bagrih, pa se dela da mora premetati te velike kupe zemlje in hodi okrog s tako malo lopatko...user posted image

faca user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 412
15.10.2009 22:12:28   
NinaŠ
Zdaj pa LAHKO NOČ še od mene! Grem še knjigo do konca prebrat, ker drugače bom (spet user posted image ) morala zamudnino v knjižnjici plačati user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 413
15.10.2009 22:15:02   
ada2
saj jaz se bom tudi počasi poslovila, grem radiatorje prečekirat, če kaj točijo (smo danes prvič zalavfali), pa vgasnit peč, pa pod tuš, pol pa bo že 11, da am adamu AB...

lahko noč

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 414
15.10.2009 22:19:35   
Naty_ka

user posted image user posted image  Sergej za kolo, vidim, da smo mi še zeeeelo zadaj...

Saj tudi mi nismo športniki.
Je pa svoje naredil tisti poganjalec. Brez pedalov. Ene tri -štiri mesece se je vozil z njim, potem pa enostavno vsedel na navadno kolo, zagonil in se peljal-brez pomožnih koles.
Smo bili vsi ful presenečeni.

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 415
15.10.2009 22:21:06   
Naty_ka
Heh, Ada, tudi mi smo danes prvič zalaufali centralno.

Drugače pa tudi jaz se bom počasi poslovila. Malo še ribe prečekiram in jim spucam akvarij, potem pa spat.

Lahko noč.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 416
15.10.2009 22:45:14   
Teni_
Lahko noč, punce.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 417
16.10.2009 8:12:46   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brrrrr kako je zunaj mrazzzz - danes kaže -3° user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 418
16.10.2009 18:29:09   
ada2
samo, da javim - adam je ok, se je vnetje popravilo, do konca pojemo AB, pa smo nazaj na starih tirihuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 419
16.10.2009 18:54:49   
Urša
Ja Naty, ti lisica, čestitke!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 420
16.10.2009 21:47:32   
petarda
lahko nočuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 421
16.10.2009 22:22:45   
*bubi*

user posted image  
Drugače pa pozdrav od mojega sina user posted image

user posted image user posted image user posted image  frajer user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 422
16.10.2009 22:22:46   
*bubi*

user posted image user posted image  Sergej za kolo, vidim, da smo mi še zeeeelo zadaj...

Saj tudi mi nismo športniki.
Je pa svoje naredil tisti poganjalec. Brez pedalov. Ene tri -štiri mesece se je vozil z njim, potem pa enostavno vsedel na navadno kolo, zagonil in se peljal-brez pomožnih koles.
Smo bili vsi ful presenečeni.

Bubi še niti poskusil ni. Letos poleti je imel zlomljeno roko in mu nismo dovolili takih stvari počet. Niti ni nekega interesa pokazal.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 423
16.10.2009 22:22:47   
*bubi*

samo, da javim - adam je ok, se je vnetje popravilo, do konca pojemo AB, pa smo nazaj na starih tirihuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 424
17.10.2009 19:54:53   
petarda
ludnica user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?