|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
19.10.2009 8:48:04   
Hanuši
Dobro jutro,

no pri nas še spimo, bo danes 13-urno očitno. Ga je ta vikend kar utrudiluser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Pa še nekaj sem opazila - ko pase kravce, začne kolenčka pod sabo vlečt oz. rito v zrak dajat, če razumete kaj mislim. A je to normalno?

tudi pri nas rito ful v luft moli, potem se pa z nogicami odrine, pa rito spet v luft. Tok je dobr, ko zgleda kot en deževnik. Sam s tem načinom, se je kar dobr premikat začel.

mk8, zakaj pa to ne bi bilo normalno? To so poleg valjenje, prvi poskusi premikanja.
Se spomnim, da je Hana bočno ležala, imela eno nogo čez drugo in se s tisto pokrčeno odrivala. Zdaj odkrivajo svoje telo in počasi poskušajo vse mogoče in nemogoče stvari

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 19.10.2009 8:52:48 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
19.10.2009 8:58:32   
Tira
10ka imaš ZS!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
19.10.2009 9:13:16   
kaminek
jutro!

na hitrco;

magnicifo je zakonuser posted image
najbrž bomo meli to nedeljo krst, se gremo danes dokončno zmenit, tko, da bo jutri akcija.

naša se pa še nič ne kotali. gre sam iz boka na hrbet ali pa na trebuščka. to je pa tud vse. sam bo šele v sredo stara 4 mesece. bo že.

šibam......

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
19.10.2009 9:57:11   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Dan.

Se vam malo oglasim, predvsem, da čestitam našemu sončku, ki danes praznuje za 4 mesece..., torej VSE NAJBOLJŠE URBAN in seveda tudi mamici ČESTITKE!!!!!!!

Hvala Lino in upam, da si djedeka poštimaš tak, da bo kej od njega! Drgač pa jaz pravim, da tako, kot se navadiš od začetka, tako je potem skoz. Moj je navajen, da pomaga v vsem...samo lika in kuha ne, pa tudi to je že sprobal, ko je bla fejst nuja. Sej drugače pa nebi imeli treh otročkov, definitivno ne, ker bi se mi zmešal, če bi mogla bit sama za vse on pa naprimer v gostilni...grrrr! Je zdejle že kr ene parkrat bil cel dan sam z vsemi tremi in se čist lepo znašu - tudi tamalega je potolažu brez zize.. Res je zlat. Je pa ta, da po dežju pride sonce...se strinjam z eno,ki je rekla, da slabe izkušnje pomagajo, da ceniš boljše...

Jaz bi tudi nekam v toplice šla se kopat, zdej se bi mali že lahko namočli, ja!

Mk8 - naš Urban tudi takole rito dviguje - zakaj pa nebi blo to ok? To je predstopnja plazenja.

Grem zdej kavico kuhat ker dobim obisk...

Manna - naš je tudi tak - na bušiju se na rokce naslon in debelo gleda in se slini!! So pa orng zobki na pohodu, ker skor celo noč nismo spali pa tako si rokce not tišči in tarna! bogi.
Zaradi alergij pa nebi bilo tumasto poskusit Kozje mleko!! Tudi to je baje kr dobro  in bolj podobno našemu. ČE ima možnost ga kje dobit... (no sej si že ti napisala...)
Jaz sem ta vikend spet preživela v gasilski uniformi. Smo imeli taktično gasilsko vajo - same ženske iz cele GZ. Fino je blo. Bomo vidli, kkaj bodo strokovnjaki opazovalci na analizi vaje rekli...

MONTIGNAC

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
19.10.2009 10:26:41   
lino
Dan.

Mi2 sva pa do 10 zjutraj spalauser posted image , sedaj se je mamica najedla in se bova oblekla, pa šla malo ven, da kupiva za kosilo...

Sicer pa bi danes vse NAJBOLJŠE zaželela Katji in mamici...VSE NAJNAJ, VELIKO IGRE, SMEHA IN ZDRAVJAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Se kasneje oglasim...grem posrano rito sprevituser posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
19.10.2009 11:03:22   
manna
Dober dan tudi od nas... smo že s sprehoda. Ponoči smo zelooo slabo spali spet (sumim da je Manco zbujala prebava ker sem včeri jedla malo zelja user posted image ) tko da sem se zjutraj kar težko pobrala s postle. Ampak zdaj po sprehodu in kavici je že OK.
Vse najboljše Katja in mamica !!user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
19.10.2009 11:06:35   
Mala_princeska
http://www.ringaraja.net/forum/m_3206282/mpage_199/key_/tm.htm#4586310

Na zgornjem linku naše slikice z včerajšnjega krsta user posted image , Manca je celo mašo prespala in lepo prestala vso slovesnost.

No pa smo tudi mi prejeli Božji blagoslov user posted image .

Ste pridne s pisanjemuser posted image , berem vas ves čas, samo v debate se manj vključujem - brez zamereuser posted image .

Čestitke vsem, ki ste že dopolnili 4.mesece in user posted image user posted image user posted image za vsak napredek - zobek, kotaljenje user posted image user posted image user posted image

Vidim, da je govora o toplicah - mi gremo v sredo zvečer do sobote v Moravske, v hišico - vem že dalj časa, samo kar ne dojemam, da je moj user posted image tako fajn vse skup organiziral in mu je precej do tega da gremo in se imamo lepo - rekel je da bo Nino naučil plavati brez rokavčkov. Skratka imamo se fajn, ker nič več ne kričim in na prijazen način sprejemam kritiko, če kaj ni prav in vesela sem da mi pomaga okoli otrok in kuhanja, ko je potrebno.
Lino jaz se partnerju ne bi tako pustila kot se ti (vsaj tak občutek imam), glede financ bi pa zelo zaropotala in če kje kaj zasluži naj prispeva v gospodinjsko blagajno. Kar razmisli o kakem finančnem načrtu user posted image user posted image user posted image , ker vem da ne dobiš veliko user posted image user posted image user posted image .

Deja naj ti bo v veselje pleskanje sobice. In user posted image user posted image user posted image še za tvojo diplomo.

Jaz sem vsa navdušena, ker je Manca ugotovila kako fajn je vriskanje, drugače pa se že zelo odriva z nogicami od podlage, prekucne se na bok, kravce kar lepo pase, se že postavlja na nogice če je držimo pokonci, pa zobki nas mučijo ker se slinimo 100/h in vse tlačimo v usta, žal tudi roke in potem bruhanje user posted image . Odločila sem se da ji bom zvečer dodajala, ker se je precej zbujala in jamrala, včer pa malo pred 23h dobila flaško, spila še cca.60 ml (po dojenju) in spala do 7.30. Očitno otrok več potrebuje, iz dojk mi ni teklo ven - blazinice niso bile mokre in tudi tako bolj izpraznjen občutek sem imela in prevečkrat mi je visela na zizi.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
19.10.2009 11:07:33   
bačko
Dan!
Samo na hitro!
Žana je bolana in nimam nobenega časa.Lora še vedno kašlja.Za vse bubane  user posted image user posted image user posted image user posted image
Za vse ki ste praznovali okrogli mesec pa vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
19.10.2009 11:35:05   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Dan!
Samo na hitro!
Žana je bolana in nimam nobenega časa.Lora še vedno kašlja.Za vse bubane  user posted image user posted image user posted image user posted image
Za vse ki ste praznovali okrogli mesec pa vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pestke, da se čimprej pozdravteuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
19.10.2009 11:40:54   
Hanuši
user posted image user posted image user posted image  bačko naj si ti obe pupike čimprej pozdravita.

In pa vsem slavljencem user posted image user posted image user posted image , ter njihovim mamicam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
19.10.2009 11:47:29   
manna
Mala princeska a veš da tudi jaz razmišljam da bi uvedla večerno flaško ker tole zbujanje mi kar teži.. pa ker se tudi tako počasi redi (sicer je še v redu ampak ni pa lih ful). Ful lepe slikice!!
bačko user posted image user posted image user posted image čimprej se pozdravite!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
19.10.2009 12:05:01   
kaminek
pri nas pa je čedalje bolj sitko user posted image  na trenutke, pa tko živčno si rokce v usta tlači in prav na grobo si masira dlesni. sumim na zobke, sam ni še nč vidt, al pa jst prav ne gledamuser posted image

u glavnem, smo že kar osvojili spanje po 3. obroku-od približno 12-15 ure. tam nekje. tko, da se vsaj malo naspi čez danuser posted image , ker potem zvečer ni tak sitko!

drgač je pa zelo pridkana, vse jo zanima, kašice lepo počasi sprobavamo in je kr navdušena. danes je že 10 žličk pojedla.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
19.10.2009 12:27:09   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

pri nas pa je čedalje bolj sitko user posted image  na trenutke, pa tko živčno si rokce v usta tlači in prav na grobo si masira dlesni. sumim na zobke, sam ni še nč vidt, al pa jst prav ne gledamuser posted image

kaminek jaz sem kupila v Pikapolonci od Mam tako grizalo. Je fino tanko, da ga lahko prime in pa obliko dlesni ima in na teh dlesnih so taki fini izrastki za masiranje in prav z užitkom grizlja

http://www.mambaby.com/index.php?StoryID=11149&RefStoryID=11113&ProductID=160

tkole zgleda, se mi zdi res super

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 19.10.2009 12:32:58 >

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
19.10.2009 12:32:07   
Hanuši
aja pa še to. Naših sončkov ne matra samo takrat, ko je zobek na tem, da predre dlesen. To se začne že prej, ko se še nič ne vidi, saj mora zobek kar dolgo pot do predrtja naredit.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
19.10.2009 12:36:37   
kaminek
o, hanuši, glih nekaj tacga ji moram kupt, ja.

ma sicer nekaj tud za grizljat od chiccota, ampak so na obročku 3 kosi bolj trde gume, pa ji ni kaj preveč všeč.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
19.10.2009 15:12:50   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

aja pa še to. Naših sončkov ne matra samo takrat, ko je zobek na tem, da predre dlesen. To se začne že prej, ko se še nič ne vidi, saj mora zobek kar dolgo pot do predrtja naredit.

Verjamem.
Ma naša user posted image se slini in kar hlasta da bi nekaj v usta dobila in kar z glavico v levo in desno, samo da nekaj lovi user posted image .
Jaz imam precej teh grizal, s ključi se je že mahnila po glavici user posted image , pa najbrž bi bil boljši učinek če bi jih ohladila v hladilniku? So iz gume in tekočina not.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
19.10.2009 15:14:15   
Mala_princeska

drgač je pa zelo pridkana, vse jo zanima, kašice lepo počasi sprobavamo in je kr navdušena. danes je že 10 žličk pojedla.

Aja? No fajn, kako pa to da si sedaj pri 4m že začela? Ker je samo na MF? Kaj ji pa daješ? Katere kašice? Ja in user posted image da jih sprejema.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
19.10.2009 15:20:01   
bačko
Danaja čestitke za obračanje!user posted image user posted image user posted image Pridna punca.
Manna glede čiščenja noska pa je tako da moraš otroka dati v polsedeči položaj in mu stisniti fiziološko ter potem počakati približno 30 minut in potem spucati ali z pumpico ali z aspiratorjem.Otrok ne sme ležati na hrbtu ko mi daješ fiziološko.
Janci tudi vašemu Tomu čestitam za obračanje.user posted image user posted image user posted image user posted image
10ka tudi vaši čestitke za skorajšno obračanje.user posted image user posted image user posted image user posted image
No Lora pa je le začela kravice pasti in to zelo lepo.Tudi Lora ritko dviguje.
Jaz pa sem se odločila da bom počakala z uvajanjem.Zdajle mi že 2 uri spita obe.
user posted image
Tako Lora pase kravice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
19.10.2009 15:30:43   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

kaminek jaz sem kupila v Pikapolonci od Mam tako grizalo. Je fino tanko, da ga lahko prime in pa obliko dlesni ima in na teh dlesnih so taki fini izrastki za masiranje in prav z užitkom grizlja

http://www.mambaby.com/index.php?StoryID=11149&RefStoryID=11113&ProductID=160

tkole zgleda, se mi zdi res super

TUdi mi imamo tole - super je, ja!

MONTIGNAC

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
19.10.2009 15:40:16   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Aja? No fajn, kako pa to da si sedaj pri 4m že začela? Ker je samo na MF? Kaj ji pa daješ? Katere kašice? Ja in user posted image da jih sprejema.

sej ji ne devam vsak dan, ampak dons je najbrž glih mela gušt, da je tolk pojedla, jst ji pa nism mogla ne dat.
tko, devam ji na vsak 3. dan mal za probat. drugače sm ji pretlačla banano in korenček, včeraj sm pa odprla frutek višnja in jabolko, pa ji zgleda dene. je pa mlekec še vedno zakonuser posted image

drugače pa mislm domače kašice delat, sam me je mal zanimal, kateri okusi so ji ok.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
19.10.2009 15:49:55   
princ_princeska
dan...

bili v posvetovalnici: 6600 težka, 56 velika, dobila drugo pikico...nič jokalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bubane in tudi zdrave...

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
19.10.2009 15:50:39   
princ_princeska
aja...naslednji pregled 30.11.

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
19.10.2009 15:53:40   
Hanuši
sem revno prišla iz Baby centra in me je mal na rit vrgl. Šla sem kupit banjico, ker smo čebriček že skoraj prerasli, zraven sem pa še kupila 4 bodije od Fixonija. Se mi je zdel malo visok račun in doma ugotovim, da je bil eden 10€. user posted image Vzela sem 74 in so ful male št., tko, da je glih za glih. Gladko jih bom šla jutri zamenjat in za 40€ nabrala po moje kar nekaj.

bačko user posted image user posted image  za Loro

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
19.10.2009 16:01:07   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

dan...

bili v posvetovalnici: 6600 težka, 56 velika, dobila drugo pikico...nič jokalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bubane in tudi zdrave...

56 velika? najbrž misliš 66!

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
19.10.2009 16:49:00   
bamoocham
Daaaaan :)

Ma ste se  razpisale :)

No Naša Neža je danes CELO noč prespala, tak da smo se vsi 3je zelo naspali!

Tudi ona se je začela obračat, danes celo kotalit (1x ji je ratalo), pa se ji je ful fajn zdelo, se je na glas smejala user posted image
Drugače se mi pa zdi, da bo zobke dobila-vse  vlači v usta, pa pri spodnjih enkah ima čisto belo dlesen.

Mala_princeska, upam, da ste se  imeli fajn na krstu.
Mi pa jo bomo drugo leto marca krstili. Sem razmišljala, da bi jo konec novembra, pa bo ful mrzlo, tak da odpade..

Ja kašice pa mi tudi že uvajamo (v nedeljo bo 4 mesece stara). Včeraj ji kupila Frutek marelica-hruška in ji očitno okus odgovarja. Samo sem ji dala par žličk, pa čez par dni spet...

Papa, se beremo-šibam na avtogeni trening.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?