lino
|
Čer. Joooj kk je lušno brat kako se sončki že kotalijo, čestitke Naš sonček se še ne, samo kravice pase in se z nogicami poriva, če mu kako igračko pred njega nastavim in običajno se kr v tri dni poriva, po zraku, se še ne zna upret v tla, da bi se orng porinil, pa igračko prime, če jo ima pred sabo, no in tu pa tam mu uspe se prekotalit, kar pa je bolj srečno naključje...pa me ne skrbi, Mare se ni nikoli (vsaj ne da bi jst pozornost na o polagala, sej sigurno se je, pa ne vem točno kdaj in nikoli ni plazil, je kr shodil...sej niti ne vem kaj je bolje, če prej shodi te križ matra, ker skoz za njim letaš, no pa tudi s tem plazenjem so hitri ko tk, da jih je isto treba pol full merkat...men kr paše še sedaj, ko lepo sedi in čaka, da ga bo mami na roke vzela Veste katero sem pa jst sedaj pogrešila, Nemko, le kaj je z njo No, grem sedaj še enga pokadit, ker ravno pivo pijem...je bil pa moj danes cel dan doma (slaba vest), pa se je kr skušal trudit (sem mu dopoldan rekla, da mu bom spakirala), uspeh , ima izgovor, da Maksi rabi zizo...pa dobr, sej se je vsaj trudil, jst pa uno full strogo faco hihihi, znam bit včasih tut jst tečka, pa kaaaka... Nič, se poslovim od vas, še prej vam pa priznam, da mi je full fajn, ko vas imam tk za čvek in veliiikokrat še za kaj več, za vse nasvete, vzpodbude, ... , ste mi k srcu priprastle...upam, da se bomo potem v poletnih mesecih uspele kaj dobit Papa.
|