|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
18.10.2009 9:01:01   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lino

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Glede blata otročkov- Manca ima rumeno, gostota pa je tko nekako kot pašteta user posted image

hihihi, jst pa glih jem domačo pašteto...user posted image

user posted image user posted image user posted image ...madona smo res smešni vsako previjanje gledamo kakce kakšni so,pa zadeve preučujemo zakaj je tak user posted image ...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
18.10.2009 9:07:32   
bjondi
...user posted image  pa lep sončen dan vsem želim...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
18.10.2009 10:51:17   
lino
Dan.

Se vam malo oglasim, predvsem, da čestitam našemu sončku, ki danes praznuje za 4 mesece..., torej VSE NAJBOLJŠE URBAN in seveda tudi mamici ČESTITKE!!!!!!!
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
18.10.2009 11:01:33   
lino
Jst se trenutno bašem z napolitankami in mleko zraven pijem...sem že pospravila v kuhinji (sta moj in prijatelj včeraj ob 2 zjutraj jedla...grrrr) in po hodniku sem prah pobrisala..., ko se bo moj zbudil (seveda mora sedaj spat in verjetno vse za nazaj nadoknadit), bom pomila po tleh še v spalnici, Mare pa si bo moral sam pospravit svojo sobo..., tudi v trgovini sva z Maksijem že bila in sva nakupila za kosilouser posted image ...sem pa zaenkrat kr dobre volje, sem se odločila, da si bom od denarja, ki bi ga morala dat zraven za račune (dam vsak mesec kao 1/2 za račune in ko nakupim še plenice,...mi ne ostane nič, to je ponavadi že prvi vikend po prejemkih...) sama nekaj privoščila, pa nej da za račune moj, sej itak cele dneve dela, lahko pa mi tudi plača za čiščenje, pranje, kuhanje in postrežbo in potem ne bo dobil nič, še zraven mi lahk da, hahaha, pa znam jst tut bit pizuser posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
18.10.2009 11:12:36   
princ_princeska

Jst se trenutno bašem z napolitankami in mleko zraven pijem...sem že pospravila v kuhinji (sta moj in prijatelj včeraj ob 2 zjutraj jedla...grrrr) in po hodniku sem prah pobrisala..., ko se bo moj zbudil (seveda mora sedaj spat in verjetno vse za nazaj nadoknadit), bom pomila po tleh še v spalnici, Mare pa si bo moral sam pospravit svojo sobo..., tudi v trgovini sva z Maksijem že bila in sva nakupila za kosilouser posted image ...sem pa zaenkrat kr dobre volje, sem se odločila, da si bom od denarja, ki bi ga morala dat zraven za račune (dam vsak mesec kao 1/2 za račune in ko nakupim še plenice,...mi ne ostane nič, to je ponavadi že prvi vikend po prejemkih...) sama nekaj privoščila, pa nej da za račune moj, sej itak cele dneve dela, lahko pa mi tudi plača za čiščenje, pranje, kuhanje in postrežbo in potem ne bo dobil nič, še zraven mi lahk da, hahaha, pa znam jst tut bit pizuser posted image user posted image

lino te podpiram, ker bi se moral tvojuser posted image res malo skulirat in začet cenit, ker te ima...

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
18.10.2009 12:31:11   
Janci F
Naš Tom je pa postal prava vrtalka, cel dan samo išče možnosti, da se lahko prevali na trebuh.
Na začetku je imel malo težav z notranjo roko, sedaj pa že popolnoma obvlada in tako ko ima možnost se prekotali na trebuh.
Edina slaba stran tega je, da na trebuhu ne doseže vseh igrač in prej izgubi potrpljenje.
Aja, pa parkrat je že malo bruhnil, pomoje zaradi prevelikega pritiska na trebuh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
18.10.2009 12:46:41   
manna
Naša se pa nič ne vali še, samo dvigne glavo visoko, se opre na komolce in gleda debelo. Potem če ji nastavim igračko v bližino rokic, se malo stegne in jo prime. Pa slina ji začne dol tečt iz ust... user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
18.10.2009 13:37:33   
Tira
Tudi naš se zaenkrat še ne vali. Me pa jezijo te rokice, skozi jih ima po ustih in potem slina kar dol teče user posted image  Prejle si jih je pa toliko tlačil v usta, da potem bruhne in se lahko že v ene tretjo danes preoblečemo user posted image

Naš ima zadnje čase bolj redek kakec, pomoje zaradi hrane (jabolko), pa smrdi tudi že ful user posted image

Eno vprašanje... kolegica ima sinčka, starega 5 mesecev in je mali po vsej verjetnosti alergičen na kravje mleko. Doji in ni prej jedla nič mlečnega, da malega ni zvijalo... sedaj bi pa rada začela dodajat, pa ga je po Aptamilu spet ful zvijalo (je na osnovi kravjega mleka), Novolaca pa ni maral. Saj obstaja tudi kakšno mleko, ki ni na osnovi kravjega? Mogoče ve katera?

Grem zdaj mal kuhat, uživejte preostanek nedelje.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
18.10.2009 14:30:47   
mojsonček

LINO ma jst te občudujem...  prou faca si, škoda, k te tvoj včasih tolk znervira, da te zbedira in pozabiš, kako super človek, mama, partner si...  punca, po vseh teh kozlarijah... kje zbereš tolk energije in dobre volje? mene bi zdavnaj povozilo, če bi bla v tvoji koži... jst sem preko dneva tut sama pa najstnik doma pa tamala tko zahtevna, da se sprašujem al sem jst sam tak posrane, da mi včasih tut kosila ne rata narest al pa je enostavno včasih vsega preveč... ti pa vse porihtaš pa še ekspirimentiraš v kuhinji... svaka čast... eni moški se sploh ne zavedajo kako lagodno živijo (vključno z mojim včasih, kar je HB redko), ker jih strežemo od spredaj in od zadaj... in vsega tega se zavejo, ko je največkrat že prepozno...

kaj pa če bi mu konec meseca izstavila račun za vse kar postoriš doma user posted image  verjetno bi te samo čukasto gledal...

blagor vam, ko vam otroci kakajo... jst sem tega deležna samo 1x na teden... ne pomagajo niti cukrane kamilice niti sirup za odvajanje... ah, to kakanje...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
18.10.2009 14:52:34   
manna
tira, močno dvomim da obstaja mleko za dojenčke ki ni na osnovi kravjega?!
Lahko pa poskusi z riževo redko kašico zmešano z vodo? riž je najbolj varen kar se tiče alergij menda. 

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
18.10.2009 15:01:52   
kaminek

tira, močno dvomim da obstaja mleko za dojenčke ki ni na osnovi kravjega?!
Lahko pa poskusi z riževo redko kašico zmešano z vodo? riž je najbolj varen kar se tiče alergij menda. 

nekje sm slišala, da potem taki user posted image  pijejo sojino mleko. če se prav spomnim.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
18.10.2009 15:04:01   
kaminek
morm vam povedat, da se današnjega večera že zelo veselim. namreč, grem na koncert od magnifica s svojo sestro. komaj čakam. babji večeruser posted image user posted image to mi deliuser posted image user posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
18.10.2009 15:04:50   
manna
tira ravnokar sem nekej brskala po RR in zasledila da je za alergike primerno kozje mleko ker ima nekoliko drugačno sestavo kot kravje. Sicer pa menda obstajajo tudi aptamil variante za alergike, bi blo za vprašat v lekarni.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
18.10.2009 15:05:04   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Tudi naš se zaenkrat še ne vali. Me pa jezijo te rokice, skozi jih ima po ustih in potem slina kar dol teče user posted image  Prejle si jih je pa toliko tlačil v usta, da potem bruhne in se lahko že v ene tretjo danes preoblečemo user posted image

Naš ima zadnje čase bolj redek kakec, pomoje zaradi hrane (jabolko), pa smrdi tudi že ful user posted image

Eno vprašanje... kolegica ima sinčka, starega 5 mesecev in je mali po vsej verjetnosti alergičen na kravje mleko. Doji in ni prej jedla nič mlečnega, da malega ni zvijalo... sedaj bi pa rada začela dodajat, pa ga je po Aptamilu spet ful zvijalo (je na osnovi kravjega mleka), Novolaca pa ni maral. Saj obstaja tudi kakšno mleko, ki ni na osnovi kravjega? Mogoče ve katera?

Grem zdaj mal kuhat, uživejte preostanek nedelje.

Obstaja ALLERNOVA in pa APTAMIL ALERGY DIGESTIV CARE in PREGOMIN (pa mogoče še kkšno meni neznano)... oba zgoraj navedena sta na osnovi kravjega mleka in nista primerna za otroke z alergijo na KML...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
18.10.2009 15:07:37   
mojsonček

tira ravnokar sem nekej brskala po RR in zasledila da je za alergike primerno kozje mleko ker ima nekoliko drugačno sestavo kot kravje. Sicer pa menda obstajajo tudi aptamil variante za alergike, bi blo za vprašat v lekarni.

naša žabica je alergična na KML, se pa na srečo samo dojiva in sem zato "prikrajšana" le jst... nam so rekli v alergološki, da imajo vsa živalska mleka neko skupno verigo beljakovin in zato niso primerna za alergike (seveda dokazujejo alergijo le na KML)... jst ne smem nobenega živalskega mleka...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
18.10.2009 15:42:49   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

morm vam povedat, da se današnjega večera že zelo veselim. namreč, grem na koncert od magnifica s svojo sestro. komaj čakam. babji večeruser posted image user posted image to mi deliuser posted image user posted image .

uživaaaaaaaaaaaajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
18.10.2009 16:45:08   
Tira
Aha, no saj se mi je zdelo, da obstaja nekaj. Sem tudi sama pomislila na kozje mleko. Ona ima na alergološki testiranje šele konec meseca.  Hvala za informacije punce user posted image user posted image

Kaminek uživaj zvečer še namesto mene user posted image

10ka imaš ZS!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
18.10.2009 19:49:12   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Aha, no saj se mi je zdelo, da obstaja nekaj. Sem tudi sama pomislila na kozje mleko. Ona ima na alergološki testiranje šele konec meseca.  Hvala za informacije punce user posted image user posted image

Živjo, punce. Bom komentirala samo tole o alergiji na KML. Za ostalo sem preveč slabe volje. Nam nagaja centralno ogrevanje in sva se pošteno spičila. Še najbolj pa boli, ker vem, da JAZ NIMAM čisto prav.

No, ena moja prijateljica je tudi imela otroka alergika. Je dojila in iz jedilnika črtala vse mlečne izdelke (in jajca, bil je alergik tudi na jajca). KOZJE MLEKO je pa otročku dala šele po enem letu, tako kot bi mu dala kravje. Sva se o tem pogovarjali ravno prejšnji teden, ker je teh alergij ogromno in jo ima tudi otroček od ene druge kolegice.
Tira, ker je alergija resna stvar, bi raje rekla, naj prijateljica posluša zdravnike, ne pa nas na forumu, ki rečemo kot smo nekje slišali. Ni nujno, da je prav! Čeprav tudi pri zdravnikih včasih ne veš, ali delajo v tvoje dobro ali ne.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
18.10.2009 20:12:58   
manna
dobr večer
spet nikjer nobene? Dajete sončke spat a ne. Naša pa že spi, danes je bolj zgodnja, ni pa izključeno da se ne bo v roku ene ure še zbudila.
Kaj delate drugač med vikendom? Pri nas je ful na izi, vsi sam neki počivajo..
Razmišljam pa, da bi lubija zvlekla v toplice kak vikend...da bi še Manco malo namočili v vodo.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
18.10.2009 21:27:29   
bjondi

Naša se pa nič ne vali še, samo dvigne glavo visoko, se opre na komolce in gleda debelo. Potem če ji nastavim igračko v bližino rokic, se malo stegne in jo prime. Pa slina ji začne dol tečt iz ust... user posted image

To je pa tako kot pri nas user posted image ...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
18.10.2009 21:45:28   
Hanuši
čer,

mi smo imeli pa kar poln vikend, se nam je skos neki dogajal. Šli na obisk, sprejemal obiske. Evo ravno zadnji so pred 10 min šli. Sonček spi že od 20.30, smo danes popoldan tok šetkali, da ga je ta mraz čist urtudil in sem ga še komaj skopala.
smo mel sedaj na obisku od mojega bratranca in njegovo ženo, ki ima rok čez 14 dni. Joj kok je bilo lušno trebušček božat, ko je Nuša ful muvala in ritko nastavljala.

Ja pri nas so tut roke skos v ustih. Valimo se iz trebuha na hrbet in kontra, tko, da že kar daleč pridemo. Mamo 1mx1m igralno podlogo, pa smo v roku 5min že z nje. Ja prihaja obdobje, ko bomo začele naše sončke kar merkat in jih lovituser posted image .

No grem še do konca košarko pogledat, sem čist živčna, ker so sodniki tok pristranski. Zakaj njih ne izključijouser posted image . No super zmagal smouser posted image user posted image user posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
18.10.2009 21:49:26   
10ka
naša se je začela pa danes kotaliti. iz hrbta na trebuh zna že nekaj časa, nazaj na trebušček pa ne gre. danes sem jo pustila na blazini v igralnem centru in peljala Tjašo na kahlico. Ko sva prišli nazaj katje ni bilo nikjer!!! se je kar odkotalila v tjašino hiško in tam veselo ležala na ploščicah. V bistvu še vedno ne zna iz trebuha na hrbet, jo je bolj "odneslo" zaradi rotacijske sile. ma brezveze, bluzim zdaj. kakorkoli, iz kleti smo prinesli stajco, noter postavli igralni center in katjo, ki ni imela nič proti. včasih sem bila proti stajcam. zaj jo pa nujno rabimo, da lahko katjo spravim na varno pred tjašo, ki bi kar skakala po njej. pri svojih dveh letih še nima občutka za igro z dojenčkom. tako da sem s stajco kar bolj mirna...

tira - imaš ZS

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
18.10.2009 22:04:12   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

naša se je začela pa danes kotaliti. iz hrbta na trebuh zna že nekaj časa, nazaj na trebušček pa ne gre. danes sem jo pustila na blazini v igralnem centru in peljala Tjašo na kahlico. Ko sva prišli nazaj katje ni bilo nikjer!!! se je kar odkotalila v tjašino hiško in tam veselo ležala na ploščicah. V bistvu še vedno ne zna iz trebuha na hrbet, jo je bolj "odneslo" zaradi rotacijske sile. ma brezveze, bluzim zdaj. kakorkoli, iz kleti smo prinesli stajco, noter postavli igralni center in katjo, ki ni imela nič proti. včasih sem bila proti stajcam. zaj jo pa nujno rabimo, da lahko katjo spravim na varno pred tjašo, ki bi kar skakala po njej. pri svojih dveh letih še nima občutka za igro z dojenčkom. tako da sem s stajco kar bolj mirna...

Zakaj proti stajci?
Tam je pa res najbolj na varnem sploh ko še niso v fazi dobrega sedenja se nima kam butnit,ko se prkucne...

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
18.10.2009 22:14:46   
lino
Čer.

Joooj kk je lušno brat kako se sončki že kotalijo, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Naš sonček se še ne, samo kravice pase in se z nogicami poriva, če mu kako igračko pred njega nastavim in običajno se kr v tri dni poriva, po zraku, se še ne zna upret v tla, da bi se orng porinil, pa igračko prime, če jo ima pred sabo, no in tu pa tam mu uspe se prekotalit, kar pa je bolj srečno naključje...pa me ne skrbi, Mare se ni nikoli (vsaj ne da bi jst pozornost na o polagala, sej sigurno se je, pa ne vem točno kdaj in nikoli ni plazil, je kr shodil...sej niti ne vem kaj je bolje, če prej shodi te križ matra, ker skoz za njim letaš, no pa tudi s tem plazenjem so hitri ko user posted image tk, da jih je isto treba pol full merkat...men kr paše še sedaj, ko lepo sedi in čaka, da ga bo mami na roke vzelauser posted image user posted image user posted image

Veste katero sem pa jst sedaj pogrešila, Nemko, le kaj je z njouser posted image

No, grem sedaj še enga pokadit, ker ravno pivo pijem...je bil pa moj danes cel dan doma (slaba vest), pa se je kr skušal trudit (sem mu dopoldan rekla, da mu bom spakirala), uspehuser posted image user posted image user posted image , ima izgovor, da Maksi rabi zizo...pa dobr, sej se je vsaj trudil, jst pa uno full strogo facouser posted image hihihi, znam bit včasih tut jst tečka, pa kaaaka...

Nič, se poslovim od vas, še prej vam pa priznam, da mi je full fajn, ko vas imam tk za čvek in veliiikokrat še za kaj več, za vse nasvete, vzpodbude, ...user posted image user posted image user posted image , ste mi k srcu priprastle...upam, da se bomo potem v poletnih mesecih uspele kaj dobituser posted image user posted image user posted image

Papa.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
18.10.2009 23:10:47   
mk8
Živjo!

Se moram tud jaz pohvalit oz. pohvalit našo princesko, da se ona tud že kotali.. Sicer ne veliko, ampak se mi je danes na previjalni trikrat obrnila s hrbta na trebuh, pa bi se kotalila še naprej, če je nebi ustavila pregrada, ki jo imamo okoli previjalne (HB, da jo imamouser posted image ), tako da je prišla samo do boka. Smo imeli pa ravno takrat obiske in je bila kolegica z mano v sobi, ko sem jo previjala, tako da je mogla veronika očitno pokazat, kaj vse že zna user posted image user posted image . Fuuuuuul sem ponosna in to zato, ker vse to dela z opornicami, ki je očitno nič ne motijo.. Jaz sem pa mislila, da bo zaradi precej slabše napredovala.. No upam, da bo tako še naprej in da se ob narmalnem času začne postavljat na noge, ker takrat (in šele takrat) bomo lahko dali opornice stran. Vsaj podnevi. Kdaj pa se ponavadi začnejo postavljati na noge?
Pa še nekaj sem opazila - ko pase kravce, začne kolenčka pod sabo vlečt oz. rito v zrak dajat, če razumete kaj mislim. A je to normalno?

Deja, Lino user posted image user posted image user posted image  za obe, zelo sta potrpežljivi, da prenašata svoja dva user posted image !!!

Vse najboljše Urbanu in mamici, pa še vsem, ki ste v prejšnjih dneh praznovali 4 mesece!!!! user posted image user posted image user posted image
Pa tudi vse najboljše tudi alini in njeni pikici za 6 mesecev!! (se opravičujem, ker je z zamudo)

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?