|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
17.10.2009 14:44:47   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

tecka, zelo možno da tiste 100% bombažne niso kosmatene.

točno tako. Ponavadi imajo kosmatene majhen delež PA ali PES, skratka, sintetike

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
17.10.2009 15:17:38   
tecka
Hanuši, Majana, hvala. Ja, res sem spregledala poliester v linku od Hanuši.

No, naš Srečko lepo spi, stari je v službi, jaz pa lahko dokončam svoje misli.

Ležalnik: včeraj sem napisala, da je Srečko notri, ko jemo in zvečer, ko je siten. Moram pa povedat, da ga ima moj mož silno rad v ležalniku, ker je zanj bolj udobno za pogovarjat se in hkrati gledat tv. Se dostikrat sporečeva zaradi tega, pa mu ne pridem do živega. Itak sem jaz tista, ki "komplicira". Tako da jaz zelo pazim, da ga imam v ležalniku minimalno, ker vem, da ga bo tja dal že mož.

Mleko/dojenje. Itak smo se zdaj že vse sprijaznile da dodajamo, kajne? In smo vse dobre mame!!
Mene je pri vseh mojih pripetijah zmotilo tole. Pri prvem obisku pediatra mi je naročila, naj čim večkrat pristavljat, pa kakašen dodatek, mleko je in ga bo zadosti, vztrajat, vztrajat. Ko je imel Srečko pregled pri 3m pa ji jaz vsa srečna  povem, da je sprejel flaško in da mu včasih dam popiti tudi mleko, ki si ga izčrpam. In ona meni: "Kaj, a še vedno črpate??"  A pri 3m se ni treba pa več truditi, ali kako?? Včasih si rečem, da še dobro, da sem mama v letih in me take stvari ne prizadenejo več. Jaz sem dobila občutek tako v porodnišnici Lj kot pri pediatru, da fuul navijajo za dojenje, ko pa se pojavijo teže, lahko pa takoj nehaš v CELOTI. To me moti. Saj bi lahko spodbujali tudi delno dojenje, kajne?

Lino: ne, ne hecam se s kuhanjem. SEm tudi jaz prebrala v knjigi o otročkih, da skuhaš več in daš zmrzniti. Pa mi je zaenkrat to čisto mimo. Pa ne bom nič zagovarjala oz. pametovala vnaprej - kar bo, pa bo. Poznam punce, ki hrano zmrzujejo, poznam pa celo eno tako, ki sproti kuha in ker ji je vse presedlo, je začelo kupovati tudi že pripralvjene kašice. V Mullerju imajo baje od nestleja manjše pakunge (lonček po 100 g, če se ne motim).

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
17.10.2009 15:27:32   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Jaz sem dobila občutek tako v porodnišnici Lj kot pri pediatru, da fuul navijajo za dojenje, ko pa se pojavijo teže, lahko pa takoj nehaš v CELOTI.

tecka, sam zdej ti v LJ P tudi ponudijo dodatek. Ko sem pa jaz Hano rodila pa niti pod razno. Je bila z mano v sobi ena, ki ni imela mleka, dali so ji tablete, otroku pa nič. 3 dni je bil otrok brez hrane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Včasih so bili obsedeni, no sedaj so se pa že malo unesli in ne forsirajo za vsako ceno

Lino: ne, ne hecam se s kuhanjem. SEm tudi jaz prebrala v knjigi o otročkih, da skuhaš več in daš zmrzniti. Pa mi je zaenkrat to čisto mimo. Pa ne bom nič zagovarjala oz. pametovala vnaprej - kar bo, pa bo. Poznam punce, ki hrano zmrzujejo, poznam pa celo eno tako, ki sproti kuha in ker ji je vse presedlo, je začelo kupovati tudi že pripralvjene kašice. V Mullerju imajo baje od nestleja manjše pakunge (lonček po 100 g, če se ne motim).

tudi jaz nisem pristaš zamrzovanja. Večina vitaminov in mineralov spuhti. Ker, ko damo mi v skrinjo se zamrzuje počasi, če bi hotel ohranit ta dobre stvari moraš v trenutku zamrznit-posebni postopek, katerega pa žal doma ne moremo izvajat

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
17.10.2009 15:40:56   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: manna

alina; nam pa P zmeraj reče kako lepo se je Manca poredila, pa še zdaj nima 6kg user posted image Tele pediatrinje se mi zdi da včasih kar tko nekej rečejo...

..ma bolj manj kot preveč...mene za našega škrata res mal skrbi,ker se mu kar delajo gubice je kot mišelinček...jao po meni zagotovo ni -to lahko majana potrdi...tko da upam,da se bo potegnil-no to bi  pa bilo po meni user posted image ...

Joj, bjondi nisem mogla mimo tvojega posta... sem se kar zgrozila. Pa saj dojenčki morajo imeti gubice, da sploh lahko preživijo. Njihov termoregulacijski sistem itak še ni vzpostavljen in to je samo dobra zaščita pred mrazom in vročino... Jz osebno bi se bolj zamislila, če bi mi P rekla, da je presuh, kot predebel... ker, ko bo začel puzat in potem shodil, bodo itak vse gubice izginile, ker jih bo porabil. In da se že sedaj "sekiraš", ker je mišelinček, je pa čist mem. Sory.

...komot se zgražaš,samo če ti je volja  user posted image user posted image user posted image ...ostalo bom zase zadržala...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 17.10.2009 15:42:26 >

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
17.10.2009 17:17:22   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Kaminek - a v Trebnje hodiš v Mercatorija user posted image user posted image user posted image ???

jp, mi je najbližje.

Od danes naprej imaš Mlekomat pred njem - za 1 Eur si lahko natočiš liter domačega svežega mleka user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
17.10.2009 18:47:45   
majana79
O, to je pa ful dobro. user posted image Mi hodimo v LJ na glavno tržnico, super je.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
17.10.2009 19:06:21   
lino
Dan.

Evo nas (mene in Maksija) sva prišla iz rojstnih dnevov...smo šli skupaj z dragim prvo na r.d. od enega kolega in je potem dragi kr tam ostal in jst sem šla z Maksijem iskat njegovo babico in smo šli k njegovemu bratu, ko je žena od njegovega brata praznovala...imeli smo se super, Maksi je bil ves čas po rokah in izjemno priden (nič ni jokal, so se vsi čudli kk priden otrokuser posted image ), potem sem babi odložila in poklicala mojga, ker sva se zmenila, da ga pridem iskat, ko se bom vračala, da bomo vsaj kako urco skupaj, ker sem se včeraj zvečer poskusila z njim pogovoriti in mu dopovedati, da pravzaprav sebi škoduje s tem, ko ga ni nikoli doma, da bi bilo bolje, če bi se malo bolj družini posvetil (ker otroci nezadržano rastejo in draoceni trenutki gredo...) on pa tudi nič dosti ne zasluži s tem, ko skoz nekje dela (to kar dela sedaj je izjema, tukaj bi bila jst jezna, če bi računal, ker je najina najboljša prijateljica in prijatelj, o.k.) in se je kao strinjal in glej ga user posted image , danes pa isto naprej...jst grem sama k njegovi družini, tam lažem za njega in potem se še domov ne more spravit takrat, ko se zmenimo (on bi rad, da dam jst Maksija spat in ga potem Mare pazi in pridem jst po njega) mislim DDDD, naj kar ostane kjer je, me celo mika, da bi mu kr vse spakirala pa pred vrata nastavla, ker mi je dovolj tega, da prihaja in odhaja kakor mu paše in mu ni nič do mojega mnenja...če se samo spomnim kako je peljal, ko sem si jst 2 uri privoščila it zvečer ven...pa to je tudi skoraj vse, kar se bila sama brez Maksija v teh 4 mesecih (ne narobe razumet, sem rada z Maksijem in sploh mi ni teško, bi pa pasala zvečer kaka urica, če bi ga moj znal uspavat in bi jst lahko šla na kavo...user posted image
Grrrr, spet jamram, ko ga šlivi...nej bo kkr hoče...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
17.10.2009 19:08:42   
lino
Aja, pa včeri sem itak sam paniko zagnala s tistim šamponom....sooory, sem se brez veze nabedirala...ni bilo ničuser posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
17.10.2009 19:50:56   
lenika
Lino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
17.10.2009 20:18:01   
Anonimen
evo še mene.user posted image res nisem (spet) vsega prebrala. ni bilo časa.
moj namreč kar nadaljuje svoje "turneje" po gostilnah in sem spet za vse sama. sicer sem si pa sama kriva.
danaja se že od srede sama obrača ih hrbta na trebuščekuser posted image , pa vse si nosi v usta in slini se nenormalno-tako da sumim zobke ampak zaenkrat ni videti še nič.
ju3 imam v načrtu pleskanje danajine sobice in pa dispoicijo dokončati.
anej pa se je spremenil 100/h. nič več ne kriči, še v vrtec je z veseljem šel cel teden, danajo ima zelo rad,... res je zlati. sem pa danes po dolgem času imela ob 20.00 oba v postelji in da spita. ponavadi anej razgraja do 21 ali pa še dlje.
kar se pa dojenja tiče, jaz še vedno polno dojim. so dnevi, ko se mi zdi da nimam skoraj nič mleka-ko sem nervozna. sem šla v soboto na eno fešto in sem bila cel dan živčna kako ju bo moj spravil spat in da bo danaja sita(sem si mleko pumpala) in ne bo jokala,... in posledično nisem mogla skoraj nič mleka napumpati. pa je bilo vse brez problema. sta oba takoj zaspala in moj je danajo nahranil 10min preden sem prišla domov. tako da pri meni živci kar veliko naredijo.
no sem pa zabluzilauser posted image

lep večer in mirno noč

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4160
17.10.2009 20:44:17   
manna
danaja in lino, res občudujem to kako z lahkoto spremljata da gresta vajina moška ven na "turneje". Moj ne gre nikamor, razen res redkih izjem. Pa da ne bo pomote - je ful družaben človek in ima ful prijateljev in kolegov, samo pač vikendaško pohajkovanje mu je pa HB šlo iz navade ko je postal očka.
danaja - a sama boš pleskala? Ful si pridna! Pa super za tvoja sončka da že spančkata.
tecka, kar se tiče ležalnika - mi imamo en tak gugalnik (od fisher price) ampak ga Manca sploh ne mara preveč. Tako da jaz jo imam v gugalniku mogoče 20min na dan. Drugače pa je na tleh - imam tiste puzzle iz spužve in jo dam tja, da je na ravni podlagi. Pa ji ful paše bit tako na tleh, da lahko brca in maha in grabi igračke. Jaz pa tačas kuham, likam... Včasih ko ne gre drugače (če je sitna, jaz pa bi rada malo počivala) pa jo imam na kolenih - tako da je približno v položaju lupinice. In potem bereva kakšno knjigico.  Aja, kar se pa tiče delnega dojenja - se absolutno strinjam da je delno dojenje tudi super! Obenem si pa lahko vsaj mirna, da otroček dovolj dobi, saj pri polnem dojenju nikoli ni ziher (vsaj pri naši suhici). Sicer pa mi je rekla mama da ko je ona mela mene je bilo tako, da so dojile mame samo zvečer in zjutraj, čez dan so pa dajale flaško "ker je blo preveč drugega dela".

Kar se pa tiče debelosti in mišelinčkov - res eni otročki so pravi buhtljčki, eni pač ne. Ampak v bistvu na koncu je otrok tak, kakršne ima gene, vsaj po mojem mnenju. Ker če ima v genih debelušnost, potem bo debelušen, če pa ne, pa ne bo. Veliko dojenčkov je buhtljev, potem pa ko malo zrastejo, so pravi suhci. Ravno danes mi je prijateljica kazala slike od nečakinje - pri 3 mesecih je bla pravi balonček, zdaj pa ima 4 leta in samo 14kg !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
17.10.2009 21:01:28   
manna
Bačko, super za Zojo da je zdrava! Kaj so pa rekli glede čiščenja noska -kako naj bi bilo prav?

Glede blata otročkov- Manca ima rumeno, gostota pa je tko nekako kot pašteta user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
17.10.2009 21:29:16   
lino

Glede blata otročkov- Manca ima rumeno, gostota pa je tko nekako kot pašteta user posted image

hihihi, jst pa glih jem domačo pašteto...user posted image

Moj je že doma, ga je en prijatelj pripeljal...
sicer pa moram rečt, de ne prenašam tega glih mirno, sam sem se pa navadila, da tk je in tega ne morem spremenit, pa sej, da ne bo pomote, moj je električar in veliko dela okrog, ga kr kdo naserje, problem nastane, ker je veliko prijateljev vmes in ne more kasirat (tudi o.k., tudi oni nam vedno pomagajo-je vzajemno), no potem so še tisti, ki jim kasira, pa jst nimam nič od tega (sej sem rekla, ko bi potemtakem, če ga ni doma vsaj imela full keša, ne pa, da ne morem niti za kosilo brez strahu kupit...)in ostali čas, ki ga ima se pa moram mal sprostit in it mal h kakemu frendu...ne prideva si skupaj, se na čas že sprijaznim, pa mi potem spet ven vseka in popizuser posted image ...učinka pa ni...nikoli...tako je že 13 let, tk da...sem sama kriva, ker bi se mogla odločit, ali ga sprejmem takega, ali pa neredim konec vsemu...sam kot sem že velikokrat napisala, ga imam rada, ker sicer ni slab človekuser posted image

Deja, bova mi2 morali vsekat eno turnejo in jih pustit same za kak teden, a ne...user posted image user posted image user posted image Sicer pa ti posšiljam tele user posted image user posted image user posted image in sem vesela zate, da vsaj s sončki ni težav ne doma in ne v vrtcu...

Ste videle včeraj pri poročilu, ko je eni mamici voziček pod vlak padel??? no user posted image je po čudežu preživel, hvala bogu...

Nič, grem sedaj si en pir odpret in se mal skulirat, da počakam še Mareta, ki je bil v Zagrebu na tekmi in ga še ni, pol pa spat

Nooočkooo

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
17.10.2009 21:37:14   
M2I
Lino, jest se bolj redko oglašam, vas junijke bolj berem. Ti pa moram napisat tvoj user posted image  je KRETEN in ti si zaslužiš boljšega.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
17.10.2009 22:18:50   
Hanuši

Kar se pa tiče debelosti in mišelinčkov - res eni otročki so pravi buhtljčki, eni pač ne. Ampak v bistvu na koncu je otrok tak, kakršne ima gene, vsaj po mojem mnenju. Ker če ima v genih debelušnost, potem bo debelušen, če pa ne, pa ne bo. Veliko dojenčkov je buhtljev, potem pa ko malo zrastejo, so pravi suhci. Ravno danes mi je prijateljica kazala slike od nečakinje - pri 3 mesecih je bla pravi balonček, zdaj pa ima 4 leta in samo 14kg !

ma ja. Naša Hana je bila do 1 leta tak mišelinko. Se je moj oči hecal, da revež še shodit ne bo mogel. Evo shodila je pri 10.mesecih, od takrat je pa začela suhec ratovat. Od drugega leta, pa vse do sedaj ji pa lahko samo v Okaidiju cunje kupujem, ker imajo ozke modele, je namreč velika in suha. Vedno ji moram vzeti vsaj dve št. večje zaradi višine in HB ima Okaidi tok ozke modele, da ji lepo stoji.

Lino in danaja resnično vaju občudujem. Če bi bila to jaz, bi cunje pod oknom skup nabirala, mogoče bi jima še kufr dol vrgla, da bi jih mela kam pospravit, pa ključavnica bi bla tut zamenjana.
user posted image user posted image user posted image user posted image za obe.
Tut jaz sem imela podobno izkušnjo z bivšim. A je bilo očitno to potrebno, da sem sedaj najboljšega partnerja na svetu dobila. Tko, da vaju po eni strani razumem, po drugi pa, a vidve vesta, da imata še vse možnosti za srečno življenje, vama govorim iz svoje izkušnje

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
18.10.2009 6:43:39   
Naty*Taja

Živjo, so-čvekice.
Stolček za hranjenje: meni je brat dal tega Ikejinega. A pravite, da je v redu? Mi ga bomo pač ponucali, podarjenemu  konju se pač ne gleda v zobe, me je pa "zmotilo" to, da je iz trde plastike. Verjetno je dobro za čiščenje, za malčka pa malo manj? Ga je pa moj brat tudi pohvalil in komaj čakam, da ga bo Srečko lahko sprobal in z nami sedel za mizo (malo manj pa, da bom kuhala po en korenček zanj).

Tecka - za tale Antilop stolček se dobijo tudi blazine, če se ti zdi pretrd. Kar se pa enega korenčka tiče... skuhaš zelenjavno juho z enim celim korenčkom vmes in tega daš malemu... ne se tolk matrat s tem kuhanjem, ker ponavadi je tako, da potem skuhaš, pa včasih še probat noče in vžeš stran...takle pa kr od svojega kosila probaš, če mu paše. Se pač takrat malo odrečeš pretiranemu začinjanju hrane.

Mala-princeska - flekci so verjetno od tegale vremena -veter pa to. Kako zaščitno kremico predno gresta ven, za pozdravit pa po kopanju fajn vtri kak Bepanten. Je pa tak, da naš ima že kr suho kožo (v bistvu so vsi trije taki ) in jim moram pozimi po kopanju obvezno s kakim mlekom mazat, ali pa mandljevo olje v kopel. Poznam pa primer, ko je imel fantek taka lička, ampak res hudo - kr skoraj brazgotine  -je bil pa na sestavino AD3 kapljic alergičen in predno so ugotovili...preizkusi, kaj je. Če so samo hrapava in pordela lička je verjetno od vetra

MI imamo pa danes 4 mesece! user posted image

< Sporočilo je popravil Naty-Taja -- 18.10.2009 6:44:35 >

MONTIGNAC

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
18.10.2009 6:47:57   
Anonimen
dobro jutro!

smo že ob6h vsatli. no vsaj mi2z danajo.

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši
Lino in deja resnično vaju občudujem. Če bi bila to jaz, bi cunje pod oknom skup nabirala, mogoče bi jima še kufr dol vrgla, da bi jih mela kam pospravit, pa ključavnica bi bla tut zamenjana.
user posted image user posted image user posted image user posted image za obe.
Tut jaz sem imela podobno izkušnjo z bivšim. A je bilo očitno to potrebno, da sem sedaj najboljšega partnerja na svetu dobila. Tko, da vaju po eni strani razumem, po drugi pa, a vidve vesta, da imata še vse možnosti za srečno življenje, vama govorim iz svoje izkušnje

ja saj vem, zato pravi, da sem si čisto sama kriva. ko sem se odločila, da greva narazen in postavila pogoj da tako več ne gre, se je začel truditi. sedaj pa spet vse po starem. in nekako ne pridem spet do tistega, da bi spet to naredila. (že prvič je namreč trajalo skoraj 2leti, da sem se "opogumila" in ga "nagnala").
drugače pa kot pravi lino, se navadiš in tudi jaz tega ne prenašam mirno ampak se mi zdi da se pač ne da nič spremenit, razen da res greva narazen.

ena je vprašala če bom sama pleskala. ja, saj veste če bi mojega čakala še ne bo tako hitro končano.

(odgovor članu Hanuši)
  Neposredna povezava do sporočila: 4167
18.10.2009 8:25:37   
manna
Dobro jutro,
deja777 oprosti, včeraj sem napisala kar danaja namesto deja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
18.10.2009 8:28:19   
manna
Glede partnerjev pa - samo vidve vesta kako je, ne morem prav nič svetovat, verjamem pa da vseeno ni vedno tako hudo, in če je zraven tudi ljubezen, potem gre, kljub občasnim sporom. 

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
18.10.2009 8:41:46   
bjondi

Da ne pozabim - Manca je dobila po ličkih rdeče fleke -  a mogoče veste kaj bi to bilo?

lahko je od mraza in vetra. Hani se je to tudi zgodilo, ko sem pa začela uporabljati kremo Wind und wetter ji je pa rdečica zginila. Jaz Binetu že tri dni mažem obrazek, ko greva ven.

...od kar pri nas kurimo ima tudi rdeča lička...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
18.10.2009 8:43:39   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Sem pa jezna danes nase ko user posted image ...sem dobila prhljal in sem si šla umivat lase s
šamponom proti prhljaju (je moj na netu pregledal in rekel, da je o.k.) in grem sedaj sama brat na net. in piše, da ta izdelek naj ne bi uporabljale doječe matere...sicer piše za kremo ampak me kr mal panika grabiuser posted image user posted image user posted image ...pa upam, da ne bo kaj narobe, sej sem si pa tudi samo 1x umila in verjetno ne more bit taka koncentracija, sam me pa vseeno stiska, če bi imela kak AM, bi mu ga uturlauser posted image

Nočko.

...jaz si že cel čas umivam lase iz H&S proti prhlaju...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
18.10.2009 8:44:35   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

... nočko tudi tebi majana...

...mah mene je moj prosu če ga počakam ,hm še kako urco...težka bo...

Mogoče ti bo pa kaj prinesel ali pa kaj dal da se ga splača počakati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...user posted image  res je letu v KP po papirje za nov avto...

Neposredna povezava do sporočila: 4172
18.10.2009 8:45:39   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Mene pa zanima kakšno blato imajo vaši otročki? Moja Daša ima zadnjih nekaj dni prav trdo.

Še vedno ima bolj tekoče rumeno blato.
Ko sem ji pa MF dodala, je pa imela tudi bolj trdo zeleno blato.

A si kaj takega jedla, da si tudi ti zaprta?user posted image user posted image

Ravno danes mi je tašča "pametovala" in sicer ne vem če ima prav, da če je doječa mati zaprta, da je tudi otrok user posted image user posted image .

...naš ima še vedno tekoče blato...

Neposredna povezava do sporočila: 4173
18.10.2009 8:50:33   
bjondi

Jaz sem dobila občutek tako v porodnišnici Lj kot pri pediatru, da fuul navijajo za dojenje, ko pa se pojavijo teže, lahko pa takoj nehaš v CELOTI.

tecka, sam zdej ti v LJ P tudi ponudijo dodatek. Ko sem pa jaz Hano rodila pa niti pod razno. Je bila z mano v sobi ena, ki ni imela mleka, dali so ji tablete, otroku pa nič. 3 dni je bil otrok brez hrane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Včasih so bili obsedeni, no sedaj so se pa že malo unesli in ne forsirajo za vsako ceno

...pišuka men pa noben ni nič rekel ne v P ne pol pri PED ,karkoli okoli dojenja...celo drugi dan so mi rekli ,da žigatu pripada ponoči če bi bila kriza flaška...tako da sva jo dvakrat dobila...vrjetn zato ker sem drugorodka in mi je že v prvo steklo...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
18.10.2009 8:55:57   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

evo še mene.user posted image res nisem (spet) vsega prebrala. ni bilo časa.
moj namreč kar nadaljuje svoje "turneje" po gostilnah in sem spet za vse sama. sicer sem si pa sama kriva.
danaja se že od srede sama obrača ih hrbta na trebuščekuser posted image , pa vse si nosi v usta in slini se nenormalno-tako da sumim zobke ampak zaenkrat ni videti še nič.
ju3 imam v načrtu pleskanje danajine sobice in pa dispoicijo dokončati.
anej pa se je spremenil 100/h. nič več ne kriči, še v vrtec je z veseljem šel cel teden, danajo ima zelo rad,... res je zlati. sem pa danes po dolgem času imela ob 20.00 oba v postelji in da spita. ponavadi anej razgraja do 21 ali pa še dlje.
kar se pa dojenja tiče, jaz še vedno polno dojim. so dnevi, ko se mi zdi da nimam skoraj nič mleka-ko sem nervozna. sem šla v soboto na eno fešto in sem bila cel dan živčna kako ju bo moj spravil spat in da bo danaja sita(sem si mleko pumpala) in ne bo jokala,... in posledično nisem mogla skoraj nič mleka napumpati. pa je bilo vse brez problema. sta oba takoj zaspala in moj je danajo nahranil 10min preden sem prišla domov. tako da pri meni živci kar veliko naredijo.
no sem pa zabluzilauser posted image

lep večer in mirno noč

....nič nisi zabluzila,iz moje strani je preverjeno da živčnost,napetost,stres, količino mleka povozita...

...user posted image za Anjea ,da je priden...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?