|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
19.10.2009 8:07:21   
spps
morgenuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 901
19.10.2009 8:08:30   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Ona ima uvjek veliko poslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Persidica, še sreča da semzdaj brala za nazaj, ker sem se mislila v sob.na obisk povabit..sem včeraj Tomažu rekla da morava nujno zdaj že k tebi, ko ti tak dolgo obljubljamo. Zdaj pa vas bomo pustili, da uživate v družinskem krogu.. user posted image

V čem ,pa je problem.Mojga itak ni ,dela.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 902
19.10.2009 8:12:04   
PERSIDA
Jutro.Ja noč nič posebnega bujenje nonstopuser posted image .Ob šestih budnica nemoj da spavašuser posted image .Sta šla spat pred pol ure sedaj pa spet oba pojeta iz posteljice tak ,da kaj hočem druga kot jih ven privlečt.Obeta se ponovno zanimiv dan če po jutru sklepamuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 903
19.10.2009 8:22:57   
PERSIDA
j

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 19.10.2009 8:24:11 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 904
19.10.2009 8:33:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

morgenuser posted image
ooo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 905
19.10.2009 8:34:08   
tasa_m

Jutro.Ja noč nič posebnega bujenje nonstopuser posted image .Ob šestih budnica nemoj da spavašuser posted image .Sta šla spat pred pol ure sedaj pa spet oba pojeta iz posteljice tak ,da kaj hočem druga kot jih ven privlečt.Obeta se ponovno zanimiv dan če po jutru sklepamuser posted image .
user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 906
19.10.2009 8:34:41   
tasa_m

Ona ima uvjek veliko poslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Persidica, še sreča da semzdaj brala za nazaj, ker sem se mislila v sob.na obisk povabit..sem včeraj Tomažu rekla da morava nujno zdaj že k tebi, ko ti tak dolgo obljubljamo. Zdaj pa vas bomo pustili, da uživate v družinskem krogu.. user posted image

V čem ,pa je problem.Mojga itak ni ,dela.user posted image
ma ta vikend bo pa te le fraj al kak? Mu moram sms poslat user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 907
19.10.2009 8:40:39   
mediuhec
kašelj: punce dajte mi pomagat. naš mali ima hud kašelj. dala sem mu panatus sirup. kako mu še lahko pomagam. ponoči smo imeli tako štalo, zbujanje na 15 minut, pa 20... šele ko je ob 4. zjutraj jedel, se je malo umiril. pa zbudi se tako v joku, da ga moram v roke vzet, guncat, da se mal umiri... smrklja bolj malo, spucam s fiziološko, na srečo brez vročine, pa hrana je tudi ok.

hvala!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 908
19.10.2009 8:44:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

kašelj: punce dajte mi pomagat. naš mali ima hud kašelj. dala sem mu panatus sirup. kako mu še lahko pomagam. ponoči smo imeli tako štalo, zbujanje na 15 minut, pa 20... šele ko je ob 4. zjutraj jedel, se je malo umiril. pa zbudi se tako v joku, da ga moram v roke vzet, guncat, da se mal umiri... smrklja bolj malo, spucam s fiziološko, na srečo brez vročine, pa hrana je tudi ok.

hvala!
a si probala z sirupom iz smrekovih vršičk?!?
Mi smo Lijo pozdravili z tem sirupom user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 909
19.10.2009 8:51:14   
tasa_m
Moram pa vam povedat, da smo mi na toplem! Radiatorji spet grejejo kot treba user posted image user posted image

Se je splačalo na hišnika zdret da ga zato plačujemo, da nekaj zrihta ne pa da je za število tu. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 910
19.10.2009 8:53:50   
spps

Moram pa vam povedat, da smo mi na toplem! Radiatorji spet grejejo kot treba user posted image user posted image

Se je splačalo na hišnika zdret da ga zato plačujemo, da nekaj zrihta ne pa da je za število tu. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 911
19.10.2009 8:56:37   
mediuhec

hvala!

Tasa: oo, super bom probala še to! ker ponoči se zbuja ker ga ful draži grlo. ubošček. no, malo pretiravam, pač naša prva "bolezen"...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 912
19.10.2009 9:12:29   
spps

hvala!

Tasa: oo, super bom probala še to! ker ponoči se zbuja ker ga ful draži grlo. ubošček. no, malo pretiravam, pač naša prva "bolezen"...
a imate fejst suh zrak v stanovanju?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 913
19.10.2009 9:49:40   
mediuhec
spps: zrak ni suh, ker cunje not sušimo. sem klicala P, pa je rekla, da lahko čez noč delam še inhalacije: vroča voda, noter pa žlica soli.
pa je s takim otrokom za it ven, saj je zrak kar ošter....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 914
19.10.2009 10:05:58   
Nina00
Dober dan!

Z Brinom bova pa danes doma, da si jaz opomorem. Sem včeraj kljub vsem ukrepom ob prvih opozorilnih znakih zakuhala zaradi mastitisa in sem bila kar boga. No, danes je že precej boljše. Je antibiotik prijel. user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 915
19.10.2009 10:28:24   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Glede GH pa lahko rečem da se je stanje izboljšalo ampak njena prebava bošček imamo takšne probleme zaradi zaprtjauser posted image user posted image upajmo da nam tole grata poštimat...

Prejšnji teden sem dala slikico če mi jo lahko menjate na seznamu bi še enkrat lepo prosila...

Želim vam lep teden upam pa da se še kaj javim...

glede prebave vem kako je, ker ima Nika tudi probleme. poskusi z borovnicami, naša jih je danes prvič jedla in so sprožile bombandiranje v plenici. user posted image user posted image

Slike pa jaz ne morem menjat, da ne boš misla, da nočem. Mogoče bo felix zvečer lahko.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 916
19.10.2009 10:28:42   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Punce sam ne verjamem, da je pametni kuža sam 10 evrov. user posted image Mislim, da je povsod ista cena, tam okol 33, razen v kakih akcijah je enih 3-4 evre ceneje. Da bi bil samo 10 pa težko verjamem.

Najaa, narobe si prebrala. Napisala sem da je 10€ cenejši kot v BC pa Pikapolonici. Stane 24.99€

ja ja, jaz sem prav razumela, ena vmes je pol napisala, da če je sam 10 evrov. pa nima veze, tale cena je precej nižja kot drugje. Super  res! user posted image
Pa res si me nasmejala prej. user posted image user posted image user posted image In tisto z uhom je res, ful je občutljiv in je treba lepo ravnat z njim. Naš že dolgo več ne dela. user posted image

Pa user posted image za radiatorje. Sem misla napisat bravo za hišnika, sam si ne zasluži, ker se je tak dolgo obiral. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 917
19.10.2009 10:28:47   
Najaa

Danes praznuje 7. mesecev Klara od MČ !
Vse najboljšeeee

čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 918
19.10.2009 10:28:54   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

morgenuser posted image

a malo morgen? user posted image user posted image

kero sliko si to nabacila??? user posted image user posted image user posted image moram rečt, da ti kar paše no... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 919
19.10.2009 10:29:24   
Najaa

hvala!

za ponoč mu pol ko mu s fiziološko fajn spucaš nosek, lahko mirno daš malo operila in bo boljše, boš vidla. pa vzglavje mu dvigni, da mu sluz ne bo uhajala v nosek. drugače pa non stop pucanje s fiz. in pumpico, pa kake obkladke lahko daš na prsi (tople, kamilične) in kamilico skuhaš in daš pod posteljo, ko spi.
Ven bi jaz šla, ja. Zrak mu ne bo škodil, sicer pa podnevi ni minus.

tasa, koliko smerekovih vršičkov si pa dala Liji? A to si ji dala kupljen al domač sirup? Jaz imam enega domačega, pa je tak močen, da si ga Niki skor ne upam dat...

< Sporočilo je popravil Najaa -- 19.10.2009 10:30:33 >

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 920
19.10.2009 10:29:58   
PERSIDA

Pa bo za eno pijačo ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 921
19.10.2009 10:31:21   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dober dan!

Z Brinom bova pa danes doma, da si jaz opomorem. Sem včeraj kljub vsem ukrepom ob prvih opozorilnih znakih zakuhala zaradi mastitisa in sem bila kar boga. No, danes je že precej boljše. Je antibiotik prijel. user posted image

ojoj, a mastitis si fasala? kako pa to, da zdaj? si kaj na trebuhu preveč ležala al kaj?
boga, user posted image in user posted image zate.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 922
19.10.2009 10:32:27   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

drugače pa je ta knjiga o spanju, ko jo je priporočala Nina FENOMENALNA. Če vsaj pol od tega drži, kar notri piše, bomo kmalu spali kot polhi user posted image user posted image user posted image Nina, a ti si uporabljala tisto metodo z držanjem bradice? To deluje????

katera knjiga je že to?

Elizabeth Pantley: Otroško spanje brez joka v sanje

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 923
19.10.2009 10:34:48   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dober dan!

ojoj, a mastitis si fasala? kako pa to, da zdaj? si kaj na trebuhu preveč ležala al kaj?
boga, user posted image in user posted image zate.

Ne, nisem ležala na trebuhu user posted image  Zgleda, da se z Brinom spet loviva odkar je tudi GH.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 924
19.10.2009 10:35:28   
PERSIDA
user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?