|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
18.10.2009 23:37:35   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

čujte punce, jaz bom zdaj šla počasi. Klara je jedla odkar je šla spat pa do zdaj 4x user posted image user posted image noč bo še dolga zgleda. ona knjiga o spanju pa je očitno za en dr..k! ne, saj se hecam. je še nisem prebrala. samo spat pa grem res....

nočko

Knjiga! user posted image user posted image

Nočko!

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 876
18.10.2009 23:37:45   
PERSIDA
No ,pa da še vam nekaj resnega povem.Moja bavca sta danes bila pridna tak da ju ni za prehvalit.Ko bi vsaj vsaki drugi dan bil takšen.Celo spat sta uspela dalj časauser posted image .Sta ,pa od prehlada še fasala kašl ampak hb ni suh ,kar fajn izkašljujeta.Ponoči ju bolj matra podnevi nena kaj dosti.

Zadnjič sem kupila ft-žoge in sedaj veselo vsi vadimo na žogi.Mogoče ,pa je to razlog da sta danes spala ko sem ju na njej izmučlauser posted image .Da ne bosta samo onadva mene izceralauser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 877
18.10.2009 23:37:47   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

kokič, zamujaš 20 minut user posted image user posted image user posted image user posted image

vem...saj grem počasi....sem se ravno fajn vživela...user posted image user posted image user posted image

sam te malo zafrkavam. ne rabiš it. raje povej, kdaj maš čas ta teden...

Hmmmmm....tak je....enkrat bomo še šli probati iti na morje....no, ko ne bo burje...verjetno bo to torek...pa bom plavanje na četrtek prestavila...kaj pa vem...ČETRTEK bi meni šlo!user posted image

ja meni je načeloma vseeno. samo fajn bi mi blo, da vas čimveč lahko pride. tepa rečimo četrtek, če še ostalim odgovarja....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 878
18.10.2009 23:38:39   
Najaa
Sedaj, ko pa to vem, pa te imam še bolj rada! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj pa bi te zaradi tega zelo cenill Je namreč Queen MANIJAK! Vse pozna, vse špila, vse, vse VE o njih! user posted image

lepo ga pozdravi od še ene queen manijakinje. user posted image user posted image user posted image user posted image

kam pa greste na morje, če ni skrivnost? in kaj če bi si vzela urco za en kofe? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 879
18.10.2009 23:38:54   
KOKICA32

kokič, zamujaš 20 minut user posted image user posted image user posted image user posted image

vem...saj grem počasi....sem se ravno fajn vživela...user posted image user posted image user posted image

sam te malo zafrkavam. ne rabiš it. raje povej, kdaj maš čas ta teden...

Hmmmmm....tak je....enkrat bomo še šli probati iti na morje....no, ko ne bo burje...verjetno bo to torek...pa bom plavanje na četrtek prestavila...kaj pa vem...ČETRTEK bi meni šlo!user posted image

ja meni je načeloma vseeno. samo fajn bi mi blo, da vas čimveč lahko pride. tepa rečimo četrtek, če še ostalim odgovarja....

okej

Neposredna povezava do sporočila: 880
18.10.2009 23:39:11   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

No ,pa da še vam nekaj resnega povem.Moja bavca sta danes bila pridna tak da ju ni za prehvalit.Ko bi vsaj vsaki drugi dan bil takšen.Celo spat sta uspela dalj časauser posted image .Sta ,pa od prehlada še fasala kašl ampak hb ni suh ,kar fajn izkašljujeta.Ponoči ju bolj matra podnevi nena kaj dosti.

Zadnjič sem kupila ft-žoge in sedaj veselo vsi vadimo na žogi.Mogoče ,pa je to razlog da sta danes spala ko sem ju na njej izmučlauser posted image .Da ne bosta samo onadva mene izceralauser posted image .

user posted image user posted image user posted image za bavca.

zdaj pa res grem.

čao

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 881
18.10.2009 23:40:22   
Najaa

user posted image user posted image user posted image za bavca.
a so žoge fajn?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 882
18.10.2009 23:44:36   
PERSIDA
Najaa - ja so fajn ,ker ko jih napumpaš niso trde in lahko lepo veselo sediš na njih imam eno  65 cmtrsko da lahko še jaz gor sedim.Se pa je frajer mali ful popravil malo še pa bo dečko bp sedel.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 883
18.10.2009 23:47:29   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sedaj, ko pa to vem, pa te imam še bolj rada! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj pa bi te zaradi tega zelo cenill Je namreč Queen MANIJAK! Vse pozna, vse špila, vse, vse VE o njih! user posted image

lepo ga pozdravi od še ene queen manijakinje. user posted image user posted image user posted image user posted image

kam pa greste na morje, če ni skrivnost? in kaj če bi si vzela urco za en kofe? user posted image

Kaj ste že doma? Niste v LJ? Potem bi lahko tebe poklicala, če doli piha burja, ker našim vremenarjem ne verjemem! user posted image Ne vem še kdaj bomo šli...mogoče v torek...pa mislim, da na pijačo ne bom utegnila, ker bom mogla pomagati, pa še sami ne bomo...Drugič! user posted image

p.s. V Izolo user posted image , v Jahtni center....Cankarjev drevored!

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 18.10.2009 23:48:27 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 884
18.10.2009 23:49:04   
KOKICA32
Sedaj pa grem še jaz....moj je že šel.user posted image

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 885
18.10.2009 23:50:16   
PERSIDA
Anže je že tudi pred eno uro jedel jaz pa še kar tu.
Lahko noč.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 886
18.10.2009 23:53:56   
Najaa

Najaa - ja so fajn ,ker ko jih napumpaš niso trde in lahko lepo veselo sediš na njih imam eno  65 cmtrsko da lahko še jaz gor sedim.Se pa je frajer mali ful popravil malo še pa bo dečko bp sedel.

super. user posted image
kje pa si kupila žoge in koliko stanejo?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 887
18.10.2009 23:54:01   
Najaa

Kaj ste že doma? Niste v LJ? Potem bi lahko tebe poklicala, če doli piha burja, ker našim vremenarjem ne verjemem! user posted image Ne vem še kdaj bomo šli...mogoče v torek...pa mislim, da na pijačo ne bom utegnila, ker bom mogla pomagati, pa še sami ne bomo...Drugič! user posted image

p.s. V Izolo user posted image , v Jahtni center....Cankarjev drevored!

vem, kje je to. user posted image lepo se mejte, za burjo ti pa poročam.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 888
19.10.2009 6:35:27   
JUtro,

na hitro se javim nevem kaj je naši bejbi danes pa ona ne bi več spala pa sej sem naspana recimo temu tako...kar nekaj jokca v sobi ampak upam da nazaj zaspi ker še ni njena ura...Jaz sem že perilo do konca oprala zdele še obesim pol pa si skuham kavico in upam da jo bom še lahko v miru spilauser posted image user posted image user posted image ...

Drugače pa želim vsem vse lepo za obmesečnice ker se ne javljam tako pogosto...pr nas ni nič novega razen tega da se naša Lia ne bi plazila ampak ona bi se kar na nogice postavljalauser posted image ...ampak sem pa ugotovila da je prava mala trma če ji kaj vzamem ona se kar trese tako je jezna če bi mela zobe bi mi nos pa vse kar ji je blizu pogrizlauser posted image user posted image user posted image ji dam glavo k njeni in ona bi me prijela za lase pa za brado pa sej ni važno ampak sam da bi grizla...Zunaj je mraz res ful pa sej se moremo navadit da ni več poletjauser posted image user posted image user posted image ..

Glede GH pa lahko rečem da se je stanje izboljšalo ampak njena prebava bošček imamo takšne probleme zaradi zaprtjauser posted image user posted image upajmo da nam tole grata poštimat...

Prejšnji teden sem dala slikico če mi jo lahko menjate na seznamu bi še enkrat lepo prosila...

Želim vam lep teden upam pa da se še kaj javim...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 889
19.10.2009 7:34:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

mogoče je zato tok poceni, ko hrvaško govori user posted image
pa daj feliša, ti še ga vsekaš.. user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 890
19.10.2009 7:35:01   
tasa_m

Punce sam ne verjamem, da je pametni kuža sam 10 evrov. user posted image Mislim, da je povsod ista cena, tam okol 33, razen v kakih akcijah je enih 3-4 evre ceneje. Da bi bil samo 10 pa težko verjamem.

Najaa, narobe si prebrala. Napisala sem da je 10€ cenejši kot v BC pa Pikapolonici. Stane 24.99€

Neposredna povezava do sporočila: 891
19.10.2009 7:35:02   
tasa_m

Punce sam ne verjamem, da je pametni kuža sam 10 evrov. user posted image Mislim, da je povsod ista cena, tam okol 33, razen v kakih akcijah je enih 3-4 evre ceneje. Da bi bil samo 10 pa težko verjamem.

Jaz tudi...sigurno je to kaki hrvaški ponaredek...user posted image user posted image

ja, če je turbo malček bivši turbo limač, pol bo to to. user posted image user posted image user posted image

pa niii. samo lahko pa da majo v obeh hrvaške ponaredke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni, ponaredek. Čist enak je pa še od FP. Bom ga danes slikala pa vam ga pokažem. V Turbo malčku alias Limaču imajo skoraj vse igrače ki jih imajo v BC in user posted image po 5 ali pa še več € ceneje. Mi smo tam komplet voziček kupili za 420€+zimsko vrečo Quinny smo dobili gratis. Še zdaj pa stane sam šp.del takšnega vozička v BC po 300€. Očitno imajo trgovsko maržo tolk bolj nizko.

Neposredna povezava do sporočila: 892
19.10.2009 7:37:20   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image bravo naša korenjaka... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 893
19.10.2009 7:37:39   
tasa_m
Zdaj pa res..

user posted image
vam želim.. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 894
19.10.2009 7:40:49   
tasa_m
Danes praznuje 7. mesecev Klara od MČ !
Vse najboljšeeee

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 895
19.10.2009 7:48:12   
tasa_m

ne, oboje obstaja. in  v mb je celo par metrov narazen. neka pobratena firma al kaj...

aja, ker v Lj vem da turbo limača ni več. In je nekaj druga, tudi turbo sam ne vem kaj je druga beseda.

MČ, ni več turbo Limača zdaj se je preimenoval v Turbo Malček. Tista tadruga trgovina pa je Magma Home.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 896
19.10.2009 7:48:13   
tasa_m
lahko user posted image user posted image user posted image povejte še ostale. taša hodi k meni že tri mesce. tak da si bo ziher kaj spet zmislila da v torek ne more user posted image user posted image user posted image user posted image

pa daj Čebela, da nebom danes prišla. user posted image
Za jutri sem si itak rezervirala, da pridem k tebi..saj pa smo bli za torek zmenjeni al ne??

Neposredna povezava do sporočila: 897
19.10.2009 7:48:15   
tasa_m

no vidiš. tepa kar začnita. pa bota kmalu vidve pisale nadaljevanje paparice z naslovom gurmanska paparica user posted image user posted image user posted image

upam,da bomo marčevke mele kakšen popust pri ceni, ker drugač si jo bomo mogle iz neta dol vlačit user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 898
19.10.2009 7:48:17   
tasa_m

Ona ima uvjek veliko poslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Persidica, še sreča da semzdaj brala za nazaj, ker sem se mislila v sob.na obisk povabit..sem včeraj Tomažu rekla da morava nujno zdaj že k tebi, ko ti tak dolgo obljubljamo. Zdaj pa vas bomo pustili, da uživate v družinskem krogu.. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 899
19.10.2009 7:48:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7
bo Taša mojga prepričala user posted image
feliša, samo kaj ko pa ti user posted image   FB prebiraš.. user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?