Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:25:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? ZAKAJ TI? Če pa si prejšnji teden TI? Zato ,ker je za vikend nekaj zelooooooo pomembnega ajaaa, Persidica ma 24. roj. dan sem pošpegala na FB da ne bi! aja sem malo čudno napsala. nisem mislila da je 24 stara, ampak da ima 24.10. roj. dan
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:25:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix - kdaj bomo videli slike tvojih izdelkov? bom na FBju odprla album
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:25:22
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Evo,,,moj je izpod tuša...sem ta čas dala nekaj slikic gor...smešne so mi, ko je Timon kar zaspal mi v naročju evo, zdej pa res gre....lepe sanje.... pa lepo čvekajte...moj mi pa eno masažo obljublja.,,,, Yania, jelenčki končani
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:25:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o škoda, da se vas ni nabralo več. ampak verjamem, da je blo fajn z našo feliško in njenim Jurčkom mi smo pa itak ko cigani, povsod nas je polno ne vem ne vem - v mb vas še nisem zasledila bo Taša mojga prepričala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:25:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz pa jamram pa noben ne skapira... kaj pa bi ti imela? pametnega kužka tudi! Povej jim da je v Turbo Malčku dost ceneje (10€) kot pa v pikapolonici in BC in da je zdaj pravi čas za nakup. Kaj je kateri od vaših na FB? Jim bomo me tam zatežile, da ga Valentin nujno potrebuje... Res? Samo 10 EUR stane? Potem pa ga bom sama kupla. Sploh nisem vedela, da imajo tudi igrače tam? Tam pri Peku v MB, misliš, ne? a je turbo malček bivši turbo limač? ne vem... mogoče je zato tok poceni, ko hrvaško govori
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:25:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? ZAKAJ TI? Če pa si prejšnji teden TI? Zato ,ker je za vikend nekaj zelooooooo pomembnega ajaaa, Persidica ma 24. roj. dan sem pošpegala na FB sem najprej mislila, da ima štiriindvajseti rojstni dan namesto štiriindvajsetega
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:25:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce sam ne verjamem, da je pametni kuža sam 10 evrov. Mislim, da je povsod ista cena, tam okol 33, razen v kakih akcijah je enih 3-4 evre ceneje. Da bi bil samo 10 pa težko verjamem. to je pa malo dosti. klara ma jutri 7m pa bo dobla ga od naju, če je 10, če pa je 30 tepa po moje ne.... ja, zato se splača zdej proti NL malo na glas govorit, da pade za darilo. resno, dejte jutri povedat, kolko je v tem turbo mačku. me prav zanima. kaj je to Novo Leto. aja, jaz buča
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:26:18
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? ZAKAJ TI? Če pa si prejšnji teden TI? Zato ,ker je za vikend nekaj zelooooooo pomembnega ajaaa, Persidica ma 24. roj. dan sem pošpegala na FB špijunka se je treba pozanimat lahko častiš v torek pri meni Saj vodo mate na pipi ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:26:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? ZAKAJ TI? Če pa si prejšnji teden TI? Zato ,ker je za vikend nekaj zelooooooo pomembnega ajaaa, Persidica ma 24. roj. dan sem pošpegala na FB
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:26:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz pa jamram pa noben ne skapira... kaj pa bi ti imela? pametnega kužka tudi! Povej jim da je v Turbo Malčku dost ceneje (10€) kot pa v pikapolonici in BC in da je zdaj pravi čas za nakup. Kaj je kateri od vaših na FB? Jim bomo me tam zatežile, da ga Valentin nujno potrebuje... Res? Samo 10 EUR stane? Potem pa ga bom sama kupla. Sploh nisem vedela, da imajo tudi igrače tam? Tam pri Peku v MB, misliš, ne? a je turbo malček bivši turbo limač? ne vem... mogoče je zato tok poceni, ko hrvaško govori
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:27:03
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no, saj maš prav- brezveze je cukrat. cukra boš še tak ful pojedla v življenju. samo s kakimi čudnimi kombinacijami pa ni nič narobe. to je v bistvu gurmansko no hvala, da bom imela izgovor, ko me bo kdo čudno gledal. no vidiš. tepa kar začnita. pa bota kmalu vidve pisale nadaljevanje paparice z naslovom gurmanska paparica ti pa si za hece. malo pa te moremo nasmejat, da ne boš žalostna zaradi bubane Tije in neješče Nike...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:27:52
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o škoda, da se vas ni nabralo več. ampak verjamem, da je blo fajn z našo feliško in njenim Jurčkom mi smo pa itak ko cigani, povsod nas je polno ne vem ne vem - v mb vas še nisem zasledila bo Taša mojga prepričala no, se že veselim
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:28:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kokič, zamujaš 20 minut vem...saj grem počasi....sem se ravno fajn vživela...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:29:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? ZAKAJ TI? Če pa si prejšnji teden TI? Zato ,ker je za vikend nekaj zelooooooo pomembnega ajaaa, Persidica ma 24. roj. dan sem pošpegala na FB špijunka se je treba pozanimat lahko častiš v torek pri meni Saj vodo mate na pipi ne? ja, pa ti bom zaračunala kaki kubični meter pa kao ti častiš
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:29:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kokič, zamujaš 20 minut vem...saj grem počasi....sem se ravno fajn vživela... sam te malo zafrkavam. ne rabiš it. raje povej, kdaj maš čas ta teden...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:30:08
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA V petek baje jaz častim pijačo a pride kera? ZAKAJ TI? Če pa si prejšnji teden TI? Zato ,ker je za vikend nekaj zelooooooo pomembnega ajaaa, Persidica ma 24. roj. dan sem pošpegala na FB sem najprej mislila, da ima štiriindvajseti rojstni dan namesto štiriindvajsetega Jaz pa skoz mislim ,da zgledam skor deset let mlajša.Zdaj ,pa si me razočarala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:30:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica malo pa te moremo nasmejat, da ne boš žalostna zaradi bubane Tije in neješče Nike... hvala ah sej zarad Nike se ne sekiram. bo že gor zrasla. eni so sam na mleku do 4. leta zrastli, drugi sam na krompirju... bomo že. Sam mal sem šokirana, ker je Tija bila fajn jedec od prve žlice neslanega korenčka naprej.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:30:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa feliša zate en komad: http://www.youtube.com/watch?v=O7hBhhmLGEA saj veš zakaj. jaz sem tudi pogledala čeprav ni zame namenjeno
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:31:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Saj vodo mate na pipi ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:32:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica malo pa te moremo nasmejat, da ne boš žalostna zaradi bubane Tije in neješče Nike... hvala ah sej zarad Nike se ne sekiram. bo že gor zrasla. eni so sam na mleku do 4. leta zrastli, drugi sam na krompirju... bomo že. Sam mal sem šokirana, ker je Tija bila fajn jedec od prve žlice neslanega korenčka naprej. to je najbolj važno. bo pa jedla samo skute pač. naša Klara pa samo krompir
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:32:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa feliša zate en komad: http://www.youtube.com/watch?v=O7hBhhmLGEA saj veš zakaj. jaz sem tudi pogledala čeprav ni zame namenjeno eh komad je za vse nas. a ni fajn komad? obožujem queene.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:33:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kokič, zamujaš 20 minut vem...saj grem počasi....sem se ravno fajn vživela... sam te malo zafrkavam. ne rabiš it. raje povej, kdaj maš čas ta teden... Hmmmmm....tak je....enkrat bomo še šli probati iti na morje....no, ko ne bo burje...verjetno bo to torek...pa bom plavanje na četrtek prestavila...kaj pa vem...ČETRTEK bi meni šlo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:34:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
čujte punce, jaz bom zdaj šla počasi. Klara je jedla odkar je šla spat pa do zdaj 4x noč bo še dolga zgleda. ona knjiga o spanju pa je očitno za en dr..k! ne, saj se hecam. je še nisem prebrala. samo spat pa grem res.... nočko
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 23:36:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa feliša zate en komad: http://www.youtube.com/watch?v=O7hBhhmLGEA saj veš zakaj. jaz sem tudi pogledala čeprav ni zame namenjeno eh komad je za vse nas. a ni fajn komad? obožujem queene. Sedaj, ko pa to vem, pa te imam še bolj rada! Moj pa bi te zaradi tega zelo cenill Je namreč Queen MANIJAK! Vse pozna, vse špila, vse, vse VE o njih!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?