Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 21:32:58
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. mi smo zaspali. boga reva, je že bla ful utrujena. pa smo se nekaj menili s sosedi da bi dali nadstrešek na parkirišču delat in valda se moramo vedno dobit ob najbolj bedni uri. ne vem kaj od njih ni nobeden nikoli mel malih otrok, da ne vejo, kdaj se gre spat drugače pa je ta knjiga o spanju, ko jo je priporočala Nina FENOMENALNA. Če vsaj pol od tega drži, kar notri piše, bomo kmalu spali kot polhi Nina, a ti si uporabljala tisto metodo z držanjem bradice? To deluje???? kaj lahko še enkrat naslov napišeš in avtorico ... ne da se mi iskat nazaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 21:33:39
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak drage moje, jaz sem parajt..čakam na prevoz in šibam ven. Tudi kolegica bo danes prvič pustila malega pri njeni mami in je prej glih pravla kaj nam tega treba Še ne dolgo nazaj na kafeju pa sva bile obe glasni, kak bova šle eno zvečer malo ven da se dama mal na izi, pa naju poglejte zdaj..ena bolj živčna kot druga če bo vse ok. Nič, lepo bodite in se tipkamo.. pa dež, ravno danes mora it. uživaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 21:37:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 21:59:41
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 LAHKO NOČ! lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 22:09:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Midva greva pa jutri v šoping. Sama in sam za sebe kupovat! Mi smo bili pa tudi danes v Cityparku, kera gužva ampak smo kar hitro opravili, ker smo šli zelo načrtno šopingirat in jaz sem seveda spet en kup denarja zapravila za svoje umetnije
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 22:09:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa, Felix in Nina,,,malenkost... Prav luštno je bilo poklepetati z vami.....sem pa vesela, da je Tiji vse prav...super,,,naslednjič pa P_ _ _ a ne? kaj je P? Pa za Timona. Revček, čeprav je bolan, je tak dobrovoljček in potrpežljiv fantek. po moje je Pizza, ker ravno to paše noter Ne pa ne ampak paše PICA aja točno. o jaz pozabljivka. ja, nasl. pa pica od enega prav posebnega picopeka! picopek je danes sam od sebe vprašal, kdaj pridejo punce na pico
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 22:09:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Preživeli, ko letalo dol pade...hm, to je moj največji strah,in ni ga denarja, da bi me kdo gor spravil..resnično,,tega pa res nikoli ne naredim v lajfu...vem da sem koklja, pa da je na cesti več nesreč blabla...ampak..ne.. ta film sem jaz gledala 1 teden preden sem šla na letalo za Turčijo. Sem mogla enga ruknit na letališču, predno smo se vkrcali. uuuuuu sami zajci oz. zajklje na kupu jaz mam tudi paničen strah pred letali, sem tut že jokala na letališču od panike, ampak letim pa tudi kar naprej nekam . Najhujši je bil en služben polet v Beograd, en majhen avionček, na propelerje, ja, čudno, da je sploh vzletel . In jaz sem sedela v prvi vrsti, zraven mene pa en starejši gospod, ki je prvič v življenju letel. Sem mu rekla, da pa res nima sreče, da je naletel ravno na tak avion. Revež je kar malo stene tipal, če se skup držijo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 22:10:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa sej tja it je blo še ok, ko smo šli z Austrian airlines. nazaj me je bolj stiskal, ko smo šli z Arabian airlines. za Timona. sej Arabci so pa ja polni denarja , najbrž nimajo glih slabih letal, svojih pa tudi ne bodo u luft metali
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 22:14:38
|
|
|
|
felix7
|
sicer pa: Najaa - upam, da je Tija že dobra in za včerajšnji nesrečni dogodek yania - super, da se Timi že bolje počuti in lepo se imejte jutri na krstu Lolita - sočustvujem s tabo... kaj pa če ga daš na "ignore"? In super za novo dnevno Tasa - upam, da vam zrihtajo radiatorje, preden bo zunaj res orto zahladilo . Pa uživaj zunaj. Tako, upam, da nisem kaj pomembnega pozabila pokomentirat... Grem zdaj barvat, mam tri platna za pofarbat za eno darilo aja... še to: Najaa, yania, Nina, čakam komentarje (sprejemam samo pohvale )
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 22:20:18
|
|
|
|
Nina00
|
Dober večer! Spet en lep in naporen dan. Otroka že spita, oča se potepajo, mama pa malo na RR
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 22:27:33
|
|
|
|
Nina00
|
Sem se prehitro pohvalila. Brin je že nazaj v mojem naročju. Zgleda, da smo ga danes spet preveč zmatrali, potem ima pa težave s spanjem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 22:28:31
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Aha pa končen sva dobila dnevno sobo, pohištvo mislim, komaj čakam, da se sestaviva pa urediva do konca. Super Je luštno urejat, še bolj fino pa je potem ja midva sva vse sam sestavila, no mojo je, pa se menim z eno kolegico, pa mi reče da sva butasta, sej pa so drugi za to da delajo take stvari, mah res sva prišparala zraven, pa še uživala sva ko sva sestavljala In danes se imamo super, ker je dnevna sestavjena
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 22:32:07
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania No, končno ena lepa novica tule gor: Timon spi, dihanje 30 (28 je super, tako da smo malo nad), flekec pa je tudi izginil...samo sredina je še rdeča, po mojem ga je res nekaj usekalo.... fantek moj...aja, imam na mobiju slikanega kaki cortek bo jutri....za krst, smo pomerili.,,,,manekenček bo....škoda da ni bolj toplo, ko zdej bomo morali spodaj dati še žabice in kake hlače.....pa navrhu tudi polno enih cunj.... za Timona, da ga jutri ne bo kaj matralo in da bo jtak sonček kot je. Pa vsem lep dan.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 22:33:26
|
|
|
|
tasa_m
|
halo. Jaz sem že doma ampak grem spat. Mi črke navzkriž hodijo. Sem nekaj spila pa mi ni glih kul. Še sreča da ne dojim več ker drugače bi lčija jutri ves dan spala S kolegico sva bile 2,5 urce tam pol pa sva šli, ker jaz rabim spanec njo pa tudi zanima kako je mali. Mami mi je javila da je Lija zaspala okoli 20,30 in da ni bilo joka in ničesar. to je moja zlata punca Punce Lahko noč in se tipkamo jutri.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 22:36:08
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak drage moje, jaz sem parajt..čakam na prevoz in šibam ven. Tudi kolegica bo danes prvič pustila malega pri njeni mami in je prej glih pravla kaj nam tega treba Še ne dolgo nazaj na kafeju pa sva bile obe glasni, kak bova šle eno zvečer malo ven da se dama mal na izi, pa naju poglejte zdaj..ena bolj živčna kot druga če bo vse ok. Nič, lepo bodite in se tipkamo.. pa dež, ravno danes mora it. Upam, da se imaš lepo in da Lija pridno pančka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 22:37:18
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m halo. Jaz sem že doma ampak grem spat. Mi črke navzkriž hodijo. Sem nekaj spila pa mi ni glih kul. Še sreča da ne dojim več ker drugače bi lčija jutri ves dan spala S kolegico sva bile 2,5 urce tam pol pa sva šli, ker jaz rabim spanec njo pa tudi zanima kako je mali. Mami mi je javila da je Lija zaspala okoli 20,30 in da ni bilo joka in ničesar. to je moja zlata punca Punce Lahko noč in se tipkamo jutri. Jaz ti pa ravno želim lep večer No, potem pa mirno noč, da se spočiješ
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 22:40:08
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugače pa je ta knjiga o spanju, ko jo je priporočala Nina FENOMENALNA. Če vsaj pol od tega drži, kar notri piše, bomo kmalu spali kot polhi Nina, a ti si uporabljala tisto metodo z držanjem bradice? To deluje???? Ne, tega nisem uporabila. Se pa ravno spravljam, da bom knjigo še enkrat prebrala, ker ga zadnje čase Brin nekaj sračka s spanjem. Pa bom raje čim prej ukrepala, da ne bo tako kot prvič, ko se je zbujal vso noč vsako uro
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 22:40:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Jaz ti pa ravno želim lep večer No, potem pa mirno noč, da se spočiješ saj sem se nasmejala tvojemu postu Lahko noč, zdaj pa res grem ..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 22:43:58
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja... še to: Najaa, yania, Nina, čakam komentarje (sprejemam samo pohvale ) Mi bomo jutri probal, pa ti napišem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 17.10.2009 22:44:28
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Jaz ti pa ravno želim lep večer No, potem pa mirno noč, da se spočiješ saj sem se nasmejala tvojemu postu Lahko noč, zdaj pa res grem .. Lahko noč! Grem tudi jaz ...
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 17.10.2009 22:45:50 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 0:16:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m daaaannnn yania.. za Timona da čimprej tist flek izgine. najaa kako je s Tijo? Še ima vročino? še zanjo! ja, zvečer je imela. ponoči je blo sicer ok, je pa nenormalno zgodaj vstala. bomo vidli, kako bo jutri. hvala za pike.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 0:17:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania No, končno ena lepa novica tule gor: Timon spi, dihanje 30 (28 je super, tako da smo malo nad), flekec pa je tudi izginil...samo sredina je še rdeča, po mojem ga je res nekaj usekalo.... fantek moj...aja, imam na mobiju slikanega kaki cortek bo jutri....za krst, smo pomerili.,,,,manekenček bo....škoda da ni bolj toplo, ko zdej bomo morali spodaj dati še žabice in kake hlače.....pa navrhu tudi polno enih cunj.... super. Lepo se mejte jutri.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 0:17:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugače pa je ta knjiga o spanju, ko jo je priporočala Nina FENOMENALNA. Če vsaj pol od tega drži, kar notri piše, bomo kmalu spali kot polhi Nina, a ti si uporabljala tisto metodo z držanjem bradice? To deluje???? katera knjiga je že to?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 0:17:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 picopek je danes sam od sebe vprašal, kdaj pridejo punce na pico upam, da kmalu, ko bomo vsi zdravi in ne bo še snega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 0:17:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m halo. Jaz sem že doma ampak grem spat. Mi črke navzkriž hodijo. Sem nekaj spila pa mi ni glih kul. Še sreča da ne dojim več ker drugače bi lčija jutri ves dan spala S kolegico sva bile 2,5 urce tam pol pa sva šli, ker jaz rabim spanec njo pa tudi zanima kako je mali. Mami mi je javila da je Lija zaspala okoli 20,30 in da ni bilo joka in ničesar. to je moja zlata punca Punce Lahko noč in se tipkamo jutri. za uspešen prvi izhod ven brez otroka.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?