|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
17.10.2009 21:32:58   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dober večer.

mi smo zaspali. boga reva, je že bla ful utrujena. pa smo se nekaj menili s sosedi da bi dali nadstrešek na parkirišču delat in valda se moramo vedno dobit ob najbolj bedni uri. ne vem kaj od njih ni nobeden nikoli mel malih otrok, da ne vejo, kdaj se gre spat user posted image user posted image

drugače pa je ta knjiga o spanju, ko jo je priporočala Nina FENOMENALNA. Če vsaj pol od tega drži, kar notri piše, bomo kmalu spali kot polhi user posted image user posted image user posted image Nina, a ti si uporabljala tisto metodo z držanjem bradice? To deluje????

kaj lahko še enkrat naslov napišeš in avtorico ... ne da se mi iskat nazajuser posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 576
17.10.2009 21:33:39   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tak drage moje, jaz sem parajt..čakam na prevoz in šibam ven.
Tudi kolegica bo danes prvič pustila malega pri njeni mami in je prej glih pravla kaj nam tega treba user posted image Še ne dolgo nazaj na kafeju pa sva bile obe glasni, kak bova šle eno zvečer malo ven da se dama mal na izi, pa naju poglejte zdaj..ena bolj živčna kot druga če bo vse ok.user posted image user posted image

Nič, lepo bodite in se tipkamo..

user posted image user posted image user posted image pa dež, ravno danes mora it.

uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 577
17.10.2009 21:37:15   
KOKICA32
LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 578
17.10.2009 21:59:41   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

LAHKO NOČ! user posted image

lahko noč user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 579
17.10.2009 22:09:02   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Midva greva pa jutri v šoping. Sama in sam za sebe kupovat! user posted image

Mi smo bili pa tudi danes v Cityparku, kera gužva user posted image ampak smo kar hitro opravili, ker smo šli zelo načrtno šopingirat in jaz sem seveda spet en kup denarja zapravila za svoje umetnije user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 580
17.10.2009 22:09:23   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Najaa, Felix in Nina,,,malenkost...user posted image
Prav luštno je bilo poklepetati z vami.....sem pa vesela, da je Tiji vse prav...super,,,naslednjič pa P_ _ _ a ne?

kaj je P? user posted image

Pa user posted image za Timona. Revček, čeprav je bolan, je tak dobrovoljček in potrpežljiv fantek.

po moje je Pizza, ker ravno to paše noteruser posted image

Ne pa ne ampak paše PICA user posted image user posted image user posted image user posted image

aja točno. o jaz pozabljivka. ja, nasl. pa pica od enega prav posebnega picopeka! user posted image user posted image user posted image

picopek je danes sam od sebe vprašal, kdaj pridejo punce na pico user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 581
17.10.2009 22:09:50   
felix7

Preživeli, ko letalo dol pade...hm, to je moj največji strah,in ni ga denarja, da bi me kdo gor spravil..resnično,,tega pa res nikoli ne naredim v lajfu...vem da sem koklja, pa da je na cesti več nesreč blabla...ampak..ne..

ta film sem jaz gledala 1 teden preden sem šla na letalo za Turčijo. Sem mogla enga ruknit na letališču, predno smo se vkrcali. user posted image user posted image user posted image

uuuuuu sami zajci oz. zajklje na kupu user posted image jaz mam tudi paničen strah pred letali, sem tut že jokala na letališču od panike, ampak letim pa tudi kar naprej nekam user posted image . Najhujši je bil en služben polet v Beograd, en majhen avionček, na propelerje, ja, čudno, da je sploh vzletel user posted image . In jaz sem sedela v prvi vrsti, zraven mene pa en starejši gospod, ki je prvič v življenju letel. Sem mu rekla, da pa res nima sreče, da je naletel ravno na tak avion. Revež je kar malo stene tipal, če se skup držijo user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 582
17.10.2009 22:10:29   
felix7

sej tja it je blo še ok, ko smo šli z Austrian airlines. nazaj me je bolj stiskal, ko smo šli z Arabian airlines. user posted image

user posted image user posted image user posted image za Timona.

sej Arabci so pa ja polni denarja user posted image , najbrž nimajo glih slabih letal, svojih pa tudi ne bodo u luft metali user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 583
17.10.2009 22:14:38   
felix7
sicer pa:

Najaa - upam, da je Tija že dobra in user posted image za včerajšnji nesrečni dogodek
yania - super, da se Timi že bolje počuti in lepo se imejte jutri na krstu
Lolita - sočustvujem s tabo... kaj pa če ga daš na "ignore"? In super za novo dnevno user posted image
Tasa - upam, da vam zrihtajo radiatorje, preden bo zunaj res orto zahladilo user posted image . Pa uživaj zunaj.

Tako, upam, da nisem kaj pomembnega pozabila pokomentirat... user posted image Grem zdaj barvat, mam tri platna za pofarbat za eno darilo user posted image

aja... še to: Najaa, yania, Nina, čakam komentarje (sprejemam samo pohvale user posted image user posted image user posted image ) user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 584
17.10.2009 22:20:18   
Nina00
Dober večer!

Spet en lep in naporen dan. Otroka že spita, oča se potepajo, mama pa malo na RRuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 585
17.10.2009 22:27:33   
Nina00
Sem se prehitro pohvalila. Brin je že nazaj v mojem naročju. Zgleda, da smo ga danes spet preveč zmatrali, potem ima pa težave s spanjem.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 586
17.10.2009 22:28:31   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Aha pa končen sva dobila dnevno sobo, pohištvo mislim, komaj čakam, da se sestaviva pa urediva do konca.user posted image

Super user posted image  Je luštno urejat, še bolj fino pa je potem user posted image

ja midva sva vse sam sestavila, no mojo je, pa se menim z eno kolegico, pa mi reče da sva butasta, sej pa so drugi za to da delajo take stvari, mah res sva prišparala zraven, pa še uživala sva ko sva sestavljalauser posted image In danes se imamo super, ker je dnevna sestavjenauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 587
17.10.2009 22:32:07   
Nina00

No, končno ena lepa novica tule gor:
Timon spi, dihanje 30 (28 je super, tako da smo malo nad), flekec pa je tudi izginil...samo sredina je še rdeča, po mojem ga je res nekaj usekalo....user posted image user posted image fantek moj...aja, imam na mobiju slikanega kaki cortek bo jutri....za krst, smo pomerili.,,,,manekenček bo....škoda da ni bolj toplo, ko zdej bomo morali spodaj dati še žabice in kake hlače.....pa navrhu tudi polno enih cunj....
user posted image  za Timona, da ga jutri ne bo kaj matralo in da bo jtak sonček kot je. Pa vsem lep dan.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 588
17.10.2009 22:33:26   
tasa_m
halo.
Jaz sem že doma ampak grem spat. Mi črke navzkriž hodijo. Sem nekaj spila pa mi ni glih kul. Še sreča da ne dojim več ker drugače bi lčija jutri ves dan spala user posted image user posted image user posted image

S kolegico sva bile 2,5 urce tam pol pa sva šli, ker jaz rabim spanec njo pa tudi zanima kako je mali.

Mami mi je javila da je Lija zaspala okoli 20,30 in da ni bilo joka in ničesar. to je moja zlata punca user posted image user posted image user posted image

Punce Lahko noč in se tipkamo jutri. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 589
17.10.2009 22:36:08   
Nina00

Tak drage moje, jaz sem parajt..čakam na prevoz in šibam ven.
Tudi kolegica bo danes prvič pustila malega pri njeni mami in je prej glih pravla kaj nam tega treba user posted image Še ne dolgo nazaj na kafeju pa sva bile obe glasni, kak bova šle eno zvečer malo ven da se dama mal na izi, pa naju poglejte zdaj..ena bolj živčna kot druga če bo vse ok.user posted image user posted image

Nič, lepo bodite in se tipkamo..

user posted image user posted image user posted image pa dež, ravno danes mora it.

Upam, da se imaš lepo in da Lija pridno pančka user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 590
17.10.2009 22:37:18   
Nina00

halo.
Jaz sem že doma ampak grem spat. Mi črke navzkriž hodijo. Sem nekaj spila pa mi ni glih kul. Še sreča da ne dojim več ker drugače bi lčija jutri ves dan spala user posted image user posted image user posted image

S kolegico sva bile 2,5 urce tam pol pa sva šli, ker jaz rabim spanec njo pa tudi zanima kako je mali.

Mami mi je javila da je Lija zaspala okoli 20,30 in da ni bilo joka in ničesar. to je moja zlata punca user posted image user posted image user posted image

Jaz ti pa ravno želim lep večer user posted image user posted image user posted image
No, potem pa mirno noč, da se spočiješ user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 591
17.10.2009 22:40:08   
Nina00

drugače pa je ta knjiga o spanju, ko jo je priporočala Nina FENOMENALNA. Če vsaj pol od tega drži, kar notri piše, bomo kmalu spali kot polhi user posted image user posted image user posted image Nina, a ti si uporabljala tisto metodo z držanjem bradice? To deluje????

Ne, tega nisem uporabila. Se pa ravno spravljam, da bom knjigo še enkrat prebrala, ker ga zadnje čase Brin nekaj sračka s spanjem. Pa bom raje čim prej ukrepala, da ne bo tako kot prvič, ko se je zbujal vso noč vsako uro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 592
17.10.2009 22:40:50   
tasa_m

Jaz ti pa ravno želim lep večer user posted image user posted image user posted image
saj sem se nasmejala tvojemu postu user posted image user posted image

Lahko noč, zdaj pa res grem ..

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 593
17.10.2009 22:43:58   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

aja... še to: Najaa, yania, Nina, čakam komentarje (sprejemam samo pohvale user posted image user posted image user posted image ) user posted image
Mi bomo jutri probal, pa ti napišem user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 594
17.10.2009 22:44:28   
Nina00

saj sem se nasmejala tvojemu postu user posted image user posted image

Lahko noč, zdaj pa res grem ..

Lahko noč! user posted image  
Grem tudi jaz ...

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 17.10.2009 22:45:50 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 595
18.10.2009 0:16:43   
Najaa

daaaannnn user posted image

yania.. za Timona user posted image user posted image user posted image da čimprej tist flek izgine.

najaa kako je s Tijo? Še ima vročino? user posted image user posted image še zanjo!

ja, zvečer je imela. ponoči je blo sicer ok, je pa nenormalno zgodaj vstala. bomo vidli, kako bo jutri.
hvala za pike. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 596
18.10.2009 0:17:10   
Najaa

No, končno ena lepa novica tule gor:
Timon spi, dihanje 30 (28 je super, tako da smo malo nad), flekec pa je tudi izginil...samo sredina je še rdeča, po mojem ga je res nekaj usekalo....user posted image user posted image fantek moj...aja, imam na mobiju slikanega kaki cortek bo jutri....za krst, smo pomerili.,,,,manekenček bo....škoda da ni bolj toplo, ko zdej bomo morali spodaj dati še žabice in kake hlače.....pa navrhu tudi polno enih cunj....

user posted image user posted image user posted image super. Lepo se mejte jutri.user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 597
18.10.2009 0:17:16   
Najaa

katera knjiga je že to?

Neposredna povezava do sporočila: 598
18.10.2009 0:17:21   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

picopek je danes sam od sebe vprašal, kdaj pridejo punce na pico user posted image

upam, da kmalu, ko bomo vsi zdravi in ne bo še snega. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 599
18.10.2009 0:17:26   
Najaa

halo.

user posted image za uspešen prvi izhod ven brez otroka.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?