Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 8:07:21
|
|
|
|
spps
|
morgen
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 8:08:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ona ima uvjek veliko posla Persidica, še sreča da semzdaj brala za nazaj, ker sem se mislila v sob.na obisk povabit..sem včeraj Tomažu rekla da morava nujno zdaj že k tebi, ko ti tak dolgo obljubljamo. Zdaj pa vas bomo pustili, da uživate v družinskem krogu.. V čem ,pa je problem.Mojga itak ni ,dela.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 8:12:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jutro.Ja noč nič posebnega bujenje nonstop .Ob šestih budnica nemoj da spavaš .Sta šla spat pred pol ure sedaj pa spet oba pojeta iz posteljice tak ,da kaj hočem druga kot jih ven privlečt.Obeta se ponovno zanimiv dan če po jutru sklepam .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 8:22:57
|
|
|
|
PERSIDA
|
j
< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 19.10.2009 8:24:11 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 8:33:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps morgen ooo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 8:34:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jutro.Ja noč nič posebnega bujenje nonstop .Ob šestih budnica nemoj da spavaš .Sta šla spat pred pol ure sedaj pa spet oba pojeta iz posteljice tak ,da kaj hočem druga kot jih ven privlečt.Obeta se ponovno zanimiv dan če po jutru sklepam .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 8:34:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ona ima uvjek veliko posla Persidica, še sreča da semzdaj brala za nazaj, ker sem se mislila v sob.na obisk povabit..sem včeraj Tomažu rekla da morava nujno zdaj že k tebi, ko ti tak dolgo obljubljamo. Zdaj pa vas bomo pustili, da uživate v družinskem krogu.. V čem ,pa je problem.Mojga itak ni ,dela. ma ta vikend bo pa te le fraj al kak? Mu moram sms poslat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 8:40:39
|
|
|
|
mediuhec
|
kašelj: punce dajte mi pomagat. naš mali ima hud kašelj. dala sem mu panatus sirup. kako mu še lahko pomagam. ponoči smo imeli tako štalo, zbujanje na 15 minut, pa 20... šele ko je ob 4. zjutraj jedel, se je malo umiril. pa zbudi se tako v joku, da ga moram v roke vzet, guncat, da se mal umiri... smrklja bolj malo, spucam s fiziološko, na srečo brez vročine, pa hrana je tudi ok. hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 8:44:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec kašelj: punce dajte mi pomagat. naš mali ima hud kašelj. dala sem mu panatus sirup. kako mu še lahko pomagam. ponoči smo imeli tako štalo, zbujanje na 15 minut, pa 20... šele ko je ob 4. zjutraj jedel, se je malo umiril. pa zbudi se tako v joku, da ga moram v roke vzet, guncat, da se mal umiri... smrklja bolj malo, spucam s fiziološko, na srečo brez vročine, pa hrana je tudi ok. hvala! a si probala z sirupom iz smrekovih vršičk?!? Mi smo Lijo pozdravili z tem sirupom
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 8:51:14
|
|
|
|
tasa_m
|
Moram pa vam povedat, da smo mi na toplem! Radiatorji spet grejejo kot treba Se je splačalo na hišnika zdret da ga zato plačujemo, da nekaj zrihta ne pa da je za število tu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 8:53:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Moram pa vam povedat, da smo mi na toplem! Radiatorji spet grejejo kot treba Se je splačalo na hišnika zdret da ga zato plačujemo, da nekaj zrihta ne pa da je za število tu.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 8:56:37
|
|
|
|
mediuhec
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec kašelj: punce dajte mi pomagat. naš mali ima hud kašelj. dala sem mu panatus sirup. kako mu še lahko pomagam. ponoči smo imeli tako štalo, zbujanje na 15 minut, pa 20... šele ko je ob 4. zjutraj jedel, se je malo umiril. pa zbudi se tako v joku, da ga moram v roke vzet, guncat, da se mal umiri... smrklja bolj malo, spucam s fiziološko, na srečo brez vročine, pa hrana je tudi ok. hvala! a si probala z sirupom iz smrekovih vršičk?!? Mi smo Lijo pozdravili z tem sirupom Tasa: oo, super bom probala še to! ker ponoči se zbuja ker ga ful draži grlo. ubošček. no, malo pretiravam, pač naša prva "bolezen"...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 9:12:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec kašelj: punce dajte mi pomagat. naš mali ima hud kašelj. dala sem mu panatus sirup. kako mu še lahko pomagam. ponoči smo imeli tako štalo, zbujanje na 15 minut, pa 20... šele ko je ob 4. zjutraj jedel, se je malo umiril. pa zbudi se tako v joku, da ga moram v roke vzet, guncat, da se mal umiri... smrklja bolj malo, spucam s fiziološko, na srečo brez vročine, pa hrana je tudi ok. hvala! a si probala z sirupom iz smrekovih vršičk?!? Mi smo Lijo pozdravili z tem sirupom Tasa: oo, super bom probala še to! ker ponoči se zbuja ker ga ful draži grlo. ubošček. no, malo pretiravam, pač naša prva "bolezen"... a imate fejst suh zrak v stanovanju?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 9:49:40
|
|
|
|
mediuhec
|
spps: zrak ni suh, ker cunje not sušimo. sem klicala P, pa je rekla, da lahko čez noč delam še inhalacije: vroča voda, noter pa žlica soli. pa je s takim otrokom za it ven, saj je zrak kar ošter....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 10:05:58
|
|
|
|
Nina00
|
Dober dan! Z Brinom bova pa danes doma, da si jaz opomorem. Sem včeraj kljub vsem ukrepom ob prvih opozorilnih znakih zakuhala zaradi mastitisa in sem bila kar boga. No, danes je že precej boljše. Je antibiotik prijel.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 10:28:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Glede GH pa lahko rečem da se je stanje izboljšalo ampak njena prebava bošček imamo takšne probleme zaradi zaprtja upajmo da nam tole grata poštimat... Prejšnji teden sem dala slikico če mi jo lahko menjate na seznamu bi še enkrat lepo prosila... Želim vam lep teden upam pa da se še kaj javim... glede prebave vem kako je, ker ima Nika tudi probleme. poskusi z borovnicami, naša jih je danes prvič jedla in so sprožile bombandiranje v plenici. Slike pa jaz ne morem menjat, da ne boš misla, da nočem. Mogoče bo felix zvečer lahko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 10:28:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce sam ne verjamem, da je pametni kuža sam 10 evrov. Mislim, da je povsod ista cena, tam okol 33, razen v kakih akcijah je enih 3-4 evre ceneje. Da bi bil samo 10 pa težko verjamem. Najaa, narobe si prebrala. Napisala sem da je 10€ cenejši kot v BC pa Pikapolonici. Stane 24.99€ ja ja, jaz sem prav razumela, ena vmes je pol napisala, da če je sam 10 evrov. pa nima veze, tale cena je precej nižja kot drugje. Super res! Pa res si me nasmejala prej. In tisto z uhom je res, ful je občutljiv in je treba lepo ravnat z njim. Naš že dolgo več ne dela. Pa za radiatorje. Sem misla napisat bravo za hišnika, sam si ne zasluži, ker se je tak dolgo obiral.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 10:28:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps morgen a malo morgen? kero sliko si to nabacila??? moram rečt, da ti kar paše no...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 10:29:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec kašelj: punce dajte mi pomagat. naš mali ima hud kašelj. dala sem mu panatus sirup. kako mu še lahko pomagam. ponoči smo imeli tako štalo, zbujanje na 15 minut, pa 20... šele ko je ob 4. zjutraj jedel, se je malo umiril. pa zbudi se tako v joku, da ga moram v roke vzet, guncat, da se mal umiri... smrklja bolj malo, spucam s fiziološko, na srečo brez vročine, pa hrana je tudi ok. hvala! za ponoč mu pol ko mu s fiziološko fajn spucaš nosek, lahko mirno daš malo operila in bo boljše, boš vidla. pa vzglavje mu dvigni, da mu sluz ne bo uhajala v nosek. drugače pa non stop pucanje s fiz. in pumpico, pa kake obkladke lahko daš na prsi (tople, kamilične) in kamilico skuhaš in daš pod posteljo, ko spi. Ven bi jaz šla, ja. Zrak mu ne bo škodil, sicer pa podnevi ni minus. tasa, koliko smerekovih vršičkov si pa dala Liji? A to si ji dala kupljen al domač sirup? Jaz imam enega domačega, pa je tak močen, da si ga Niki skor ne upam dat...
< Sporočilo je popravil Najaa -- 19.10.2009 10:30:33 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 10:29:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Moram pa vam povedat, da smo mi na toplem! Radiatorji spet grejejo kot treba Se je splačalo na hišnika zdret da ga zato plačujemo, da nekaj zrihta ne pa da je za število tu. Pa bo za eno pijačo ostalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 10:31:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober dan! Z Brinom bova pa danes doma, da si jaz opomorem. Sem včeraj kljub vsem ukrepom ob prvih opozorilnih znakih zakuhala zaradi mastitisa in sem bila kar boga. No, danes je že precej boljše. Je antibiotik prijel. ojoj, a mastitis si fasala? kako pa to, da zdaj? si kaj na trebuhu preveč ležala al kaj? boga, in zate.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 10:32:27
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica drugače pa je ta knjiga o spanju, ko jo je priporočala Nina FENOMENALNA. Če vsaj pol od tega drži, kar notri piše, bomo kmalu spali kot polhi Nina, a ti si uporabljala tisto metodo z držanjem bradice? To deluje???? katera knjiga je že to? Elizabeth Pantley: Otroško spanje brez joka v sanje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 10:34:48
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober dan! Z Brinom bova pa danes doma, da si jaz opomorem. Sem včeraj kljub vsem ukrepom ob prvih opozorilnih znakih zakuhala zaradi mastitisa in sem bila kar boga. No, danes je že precej boljše. Je antibiotik prijel. ojoj, a mastitis si fasala? kako pa to, da zdaj? si kaj na trebuhu preveč ležala al kaj? boga, in zate. Ne, nisem ležala na trebuhu Zgleda, da se z Brinom spet loviva odkar je tudi GH.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 10:35:28
|
|
|
|
PERSIDA
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?