|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
18.10.2009 23:00:29   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

jaz pa jamram pa noben ne skapira...user posted image user posted image user posted image

kaj pa bi ti imela? user posted image

pametnega kužka tudi! user posted image

Povej jim da je v Turbo Malčku dost ceneje (10€) kot pa v pikapolonici in BC in da je zdaj pravi čas za nakup.

Kaj je kateri od vaših na FB? Jim bomo me tam zatežile, da ga Valentin nujno potrebuje...

skokčeva družina je proti FB....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 801
18.10.2009 23:00:38   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

jaz pa jamram pa noben ne skapira...user posted image user posted image user posted image

Povej jim da je v Turbo Malčku dost ceneje (10€) kot pa v pikapolonici in BC in da je zdaj pravi čas za nakup.

Kaj je kateri od vaših na FB? Jim bomo me tam zatežile, da ga Valentin nujno potrebuje...

Res? Samo 10 EUR stane? Potem pa ga bom sama kupla. user posted image Sploh nisem vedela, da imajo tudi igrače tam? Tam pri Peku v MB, misliš, ne?

a je turbo malček bivši turbo limač?

ne vem...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 802
18.10.2009 23:00:46   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Pa še silvestrovanje v Mb moremo izpelat - ne pozabite user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

kaj se pa ti smejiš. ti si soorganizator user posted image

o kdaj?? user posted image
Bova naredile silvestrovanje na prostem..na glavnem trgu user posted image

tudi lahko. sam nam bojo mogoče riti zmrznile user posted image user posted image user posted image user posted image

sej bomo mele vsaka svoj 6 pack. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 803
18.10.2009 23:01:32   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica -  če rabi skokec pametnega kužka ga dobi od mene .,moj itak pravi da preveč denarja nucam tak da 10 e gor al doluser posted image

ne, ne,..hvala Persida...saj sem rekla,da 10 EUR pa sama dam, da ne bom žlahti težila...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 804
18.10.2009 23:01:45   
Najaa

Saj res, KOKICA, kako se Valentin počuti v stajici?

Na začetku mu ni bila glih....sedaj pa kar z rokicami nakaže, ko hoče v njo ...seveda h kaki igrački, ki jo ta zagleda...pa sedi v njej in se steguje za igračkami, pa pada na vse možne strani....tak, da mislim, da bo...user posted image Kdaj in kje bom imela možnost, da ti jo vrnem?

ja kaj boš drugo kupila al kaj? če mu je všeč, jo imejte dokler jo rabite. razen če hočeš imet svojo. jaz jo bom pol tak prodala tak da je za Niko ne rabim.

Aja? Jaz sem mislila, da mi jo posodiš le za probo...ne, ne nebi nove ali druge kupovala...Hvala, če mi jo posodiš? Koliko pa računaš posodo?user posted image

hja, kaj vem. zadnjič sem vidla, da imaš v svojem glasbenem arhivu precej otroških pesmic. user posted image resno, a bi mi posnela kak cd? pa ne v zameno za stajico no. seveda ti jo posodim, če je mi ne rabimo. pesmice bi nam pa prav prišle. sva se ravno danes z mojim pogovarjala, kako imava tiste cd-je v avtu že vrh glave, vse znava na pamet. user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 805
18.10.2009 23:01:52   
PERSIDA

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 806
18.10.2009 23:04:04   
PERSIDA
Kaj zdaj vse perilo  zlagate al kaj?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 807
18.10.2009 23:04:33   
KOKICA32

Punce sam ne verjamem, da je pametni kuža sam 10 evrov. user posted image Mislim, da je povsod ista cena, tam okol 33, razen v kakih akcijah je enih 3-4 evre ceneje. Da bi bil samo 10 pa težko verjamem.

Jaz tudi...sigurno je to kaki hrvaški ponaredek...user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 808
18.10.2009 23:04:35   
KOKICA32

ne bi vedela...moja ožja družina ja...beri jaz in moj dragi..za ostale pa ne vem, ker ne morem niti preveriti, ker mene ni tam user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 809
18.10.2009 23:04:37   
KOKICA32

Saj res, KOKICA, kako se Valentin počuti v stajici?

Na začetku mu ni bila glih....sedaj pa kar z rokicami nakaže, ko hoče v njo ...seveda h kaki igrački, ki jo ta zagleda...pa sedi v njej in se steguje za igračkami, pa pada na vse možne strani....tak, da mislim, da bo...user posted image Kdaj in kje bom imela možnost, da ti jo vrnem?

ja kaj boš drugo kupila al kaj? če mu je všeč, jo imejte dokler jo rabite. razen če hočeš imet svojo. jaz jo bom pol tak prodala tak da je za Niko ne rabim.

Aja? Jaz sem mislila, da mi jo posodiš le za probo...ne, ne nebi nove ali druge kupovala...Hvala, če mi jo posodiš? Koliko pa računaš posodo?user posted image

hja, kaj vem. zadnjič sem vidla, da imaš v svojem glasbenem arhivu precej otroških pesmic. user posted image resno, a bi mi posnela kak cd? pa ne v zameno za stajico no. seveda ti jo posodim, če je mi ne rabimo. pesmice bi nam pa prav prišle. sva se ravno danes z mojim pogovarjala, kako imava tiste cd-je v avtu že vrh glave, vse znava na pamet. user posted image   user posted image user posted image

JA, dobiš! Po pošti ti pošljem...daj mi naslov na ZS! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 810
18.10.2009 23:05:11   
KOKICA32

ne, jaz sem ga obešala, ker KURIMO in se hitro suši na stojalu! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 811
18.10.2009 23:06:41   
Najaa

Punce sam ne verjamem, da je pametni kuža sam 10 evrov. user posted image Mislim, da je povsod ista cena, tam okol 33, razen v kakih akcijah je enih 3-4 evre ceneje. Da bi bil samo 10 pa težko verjamem.

Jaz tudi...sigurno je to kaki hrvaški ponaredek...user posted image user posted image

ja, če je turbo malček bivši turbo limač, pol bo to to. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 812
18.10.2009 23:06:46   
Najaa

JA, dobiš! Po pošti ti pošljem...daj mi naslov na ZS! user posted image

o zlata si! ti pošljem naslov. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 813
18.10.2009 23:07:17   
Najaa

ne, jaz sem si šla po 2 čokoladici merci. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 814
18.10.2009 23:07:34   
PERSIDA
V petek baje  jaz častim pijačo a pride kera?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 815
18.10.2009 23:07:53   
MalaČebelica

kaj pa če Niki zelenjavo pocukraš user posted image user posted image user posted image

na to pa še nisem pomisla. user posted image je pa res, da edinkrat, ko je pojedla bučko je bilo takrat, ko sem ji jo dala z banano. user posted image

mogoče je res malo smešno. samo probaš pa vseeno lahko user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 816
18.10.2009 23:08:38   
Najaa

kam kam kam? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 817
18.10.2009 23:08:56   
MalaČebelica

sem šla gledati...pa so le v Lj, pa še tam razprodani...user posted image
Kokica ne se sekirat..pol pa si bomo naredile Lady night in bova pač youtube vrtele pa bo tud šlo ven. user posted image Treba se je znajt

pa vsaka 6 pack piva in je. aja, jaz sem zraven. user posted image user posted image user posted image

mene peljejo na črpanje pa taki zaužiti količini user posted image

tepa ti bandidose. al kaj si že zadnjič rekla, da ti bolj leži user posted image user posted image user posted image

VINO! Spomin ti je začel pešati....user posted image

se opravičavlem user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 818
18.10.2009 23:09:47   
Najaa

kaj pa če Niki zelenjavo pocukraš user posted image user posted image user posted image

na to pa še nisem pomisla. user posted image je pa res, da edinkrat, ko je pojedla bučko je bilo takrat, ko sem ji jo dala z banano. user posted image

mogoče je res malo smešno. samo probaš pa vseeno lahko user posted image user posted image

ah ne, cukrala ne bom. mogoče ji bom pa kakšne čudne kombinacije probala dat. ne vem, korenček s skuto. user posted image      hecam se!

Neposredna povezava do sporočila: 819
18.10.2009 23:10:11   
PERSIDA

Ene poznam ki solato sladkajo pa nisem vedla dokler mi niso povedli.Sem se pa skoz čudla zakaj je njihova solata tak dobro zmešana.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 820
18.10.2009 23:10:28   
MalaČebelica

kak se pa zdaj računa to zaprtje, če dojiš pa dodajaš malo GHuser posted image user posted image user posted image al še vedno lahko par dni ne kaka, al more vsak dan user posted image user posted image user posted image

ah ne, Nika je bila tako zaprta, da ga ni ven spravla drekeca pekeca. ti povem, da kaj takega še nisem doživela. Tak se je matrala, da je bila vijolična v obraz pol se je pa ustavil in ni šlo naprej. sej pravim, jokala sem z njo... user posted image
po moje tud če ne kaka vsak dan, dokler ima dokaj mehko blato, tak da niso bobki, je ok.

a pri Niki so bobki? boga reva user posted image mi nimamo tak gosto. malo bolj gosto je kot je blo ko smo se samo dojili. zdaj je bolj tak kot senf, prej pa je blo bolj tekoče s takimi pikicami. no, saj tak veš kaj mislim...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 821
18.10.2009 23:11:58   
MalaČebelica

Res? Samo 10 EUR stane? Potem pa ga bom sama kupla. user posted image Sploh nisem vedela, da imajo tudi igrače tam? Tam pri Peku v MB, misliš, ne?

a je turbo malček bivši turbo limač?

ne, oboje obstaja. in  v mb je celo par metrov narazen. neka pobratena firma al kaj...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 822
18.10.2009 23:12:42   
PERSIDA

kam kam kam? user posted image

V izolo še ne ,ker še ne spimo celo nočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 823
18.10.2009 23:13:11   
MalaČebelica

Pa še silvestrovanje v Mb moremo izpelat - ne pozabite user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

kaj se pa ti smejiš. ti si soorganizator user posted image

o kdaj?? user posted image
Bova naredile silvestrovanje na prostem..na glavnem trgu user posted image

tudi lahko. sam nam bojo mogoče riti zmrznile user posted image user posted image user posted image user posted image

sej bomo mele vsaka svoj 6 pack. user posted image user posted image user posted image

aja točno. tepa ok user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 824
18.10.2009 23:13:15   
Najaa

kak se pa zdaj računa to zaprtje, če dojiš pa dodajaš malo GHuser posted image user posted image user posted image al še vedno lahko par dni ne kaka, al more vsak dan user posted image user posted image user posted image

ah ne, Nika je bila tako zaprta, da ga ni ven spravla drekeca pekeca. ti povem, da kaj takega še nisem doživela. Tak se je matrala, da je bila vijolična v obraz pol se je pa ustavil in ni šlo naprej. sej pravim, jokala sem z njo... user posted image
po moje tud če ne kaka vsak dan, dokler ima dokaj mehko blato, tak da niso bobki, je ok.

a pri Niki so bobki? boga reva user posted image mi nimamo tak gosto. malo bolj gosto je kot je blo ko smo se samo dojili. zdaj je bolj tak kot senf, prej pa je blo bolj tekoče s takimi pikicami. no, saj tak veš kaj mislim...

ne, to ni zaprtje. da je bolj gosto, je normalno, če je na GH. Nika je imela prav bobke, res je bla tak boga no... še sladka voda ji ni pomagala. Pol sem ji dala slivivi kašico in je šlo malo na bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?