|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
18.10.2009 22:44:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

noče čaja..raje bo mleko pila četud ne bo lačna...ponoč ima večinoma čisto vodo...pa prosim če katera ve kake plenice naj kupim-vse premočijo..sedaj imamo pampers,ne vem kake,pa se vsako jutro ob 4,pol5 mala zbuja,malo igra,jo previjem ker je mokra,potem nič čudnega da se zbuja,dam mleko in zaspi nazaj....previjem jo ob 10 nazadnje..spije pa cca 3dl soka na dan..več noče ker ji redčim z vodo
mi uporabljamo Pampers ACTIV FIT in še nam niso premočle pa Lija ponoči tud kar nekaj spije (no,čist odvisno od dneva). Probaj te, nam so druge Pamperske premočle.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 776
18.10.2009 22:46:35   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kivi je alegen. jaz ne bi še dala.

a res? Jaz sem ji ga že dala pa je dobila mal rdečo ritko in sva prenehali.

ja, ker spada med agrume. pa limone in mandarine in pomaranče so agrumi. Tija je dooolgo imela po pomarančnem soku rdečo ritko in sem se ga ful izogibala.

hvala..sem jo hotela zdaj dat pomarančni sok+voda...za ponoč če bo žejna,pa sedaj...tako da ostanemo na jabolčnim...pa tiste bebivita tu in tam kupim..kaj pa gosti sokeci??recimo jagoda??ker na veliko kašic kje je jagoda notri,piše da so od 7meseca...

jagode so tudi alergene .. jaz ne bi še ....mogoče še malo počakaš, sicer pa tako ti sokovi naj bi se redčili v razmerju 1:3 pa še to naj bo 100% sok

bomo počakali..sicer ga je danes pila malo iz kozarca pri tašči..2požirka...čaj hoče edino če ga pocukram...recimo od kamilice,al šipka..kaj pa cedevita čaji?filter vrečke??kdaj pa to??nič več ne vem..leo je vse pil in jedel,zdaj pa kompliciram bolj kot pri prvem...prebavo je imel vredu kot tija ,,,kaka tud do 2krat na danuser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 777
18.10.2009 22:47:21   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

sem šla gledati...pa so le v Lj, pa še tam razprodani...user posted image
Kokica ne se sekirat..pol pa si bomo naredile Lady night in bova pač youtube vrtele pa bo tud šlo ven. user posted image Treba se je znajt

se strinjam, pa še MČ in Persido nahecama, otroke pa dedom pustimo...user posted image

jaaa. jaz si joško odmontiram pa gremo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 778
18.10.2009 22:48:29   
KOKICA32

Saj res, KOKICA, kako se Valentin počuti v stajici?

Na začetku mu ni bila glih....sedaj pa kar z rokicami nakaže, ko hoče v njo ...seveda h kaki igrački, ki jo ta zagleda...pa sedi v njej in se steguje za igračkami, pa pada na vse možne strani....tak, da mislim, da bo...user posted image Kdaj in kje bom imela možnost, da ti jo vrnem?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 779
18.10.2009 22:50:06   
MalaČebelica

ja sej, druga mi ne preostane. skrni me sam zato, ker je ful zaprta, ker tud pit noče NIČ! ne vode, ne čaja ne soka ne... nič no. na srečo imam še svojega mleka vsaj toliko, da jo malo podojim, da dobi malo tekočine, ampak to ni dosti.

a zaprta je revica? A misliš da po Rižulinu? Se spomnim ko si pravla, ko smo bili v Konjicah da Rižolino zapira. Lijo pa očitno odpira. Bilo kdaj bo pojedla kaj mlečnega se bo posračaka. Danes je spila Novalac, čez 5 min.je bila plenica polna

fajn fajn, ja nekatere mleko odpira. večinoma pa mlečne zadeve zapirajo. Nika je bila te dni ful zaprta ja. Sem še jaz jokala z njo, ko se je matrala revica. user posted image tak da sem ji večinoma delala kašice s slivami in zdaj je malo boljše. v rižolino ji pa tudi vmešam suhe slive.

jaz sem ji danes dala čiste suhe slive. pa je bla tak lačna da je kar odpirala usta, pol se je pa kremžila zraven pa ni vedla al bi pojedla al ven špuknila. po vsakem grižljaju pa je pridno odprla usta za še. smo se vsi že režali user posted image user posted image user posted image bom jih drugič malo zmešala z rižolinotom al pa nekaj....

kak se pa zdaj računa to zaprtje, če dojiš pa dodajaš malo GHuser posted image user posted image user posted image al še vedno lahko par dni ne kaka, al more vsak dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 780
18.10.2009 22:50:42   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

kaj pa če Niki zelenjavo pocukraš user posted image user posted image user posted image

na to pa še nisem pomisla. user posted image je pa res, da edinkrat, ko je pojedla bučko je bilo takrat, ko sem ji jo dala z banano. user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 781
18.10.2009 22:51:04   
KOKICA32

jaz pa jamram pa noben ne skapira...user posted image user posted image user posted image

kaj pa bi ti imela? user posted image

pametnega kužka tudi! user posted image

Povej jim da je v Turbo Malčku dost ceneje (10€) kot pa v pikapolonici in BC in da je zdaj pravi čas za nakup.

Kaj je kateri od vaših na FB? Jim bomo me tam zatežile, da ga Valentin nujno potrebuje...

Res? Samo 10 EUR stane? Potem pa ga bom sama kupla. user posted image Sploh nisem vedela, da imajo tudi igrače tam? Tam pri Peku v MB, misliš, ne?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 782
18.10.2009 22:51:09   
MalaČebelica

Kokica ne se sekirat..pol pa si bomo naredile Lady night in bova pač youtube vrtele pa bo tud šlo ven. user posted image Treba se je znajt

pa vsaka 6 pack piva in je. aja, jaz sem zraven. user posted image user posted image user posted image

mene peljejo na črpanje pa taki zaužiti količini user posted image

tepa ti bandidose. al kaj si že zadnjič rekla, da ti bolj leži user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 783
18.10.2009 22:52:42   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

o škoda, da se vas ni nabralo več. ampak verjamem, da je blo fajn z našo feliško in njenim Jurčkom user posted image user posted image

mi smo pa itak ko cigani, povsod nas je polno user posted image

ne vem ne vem - v mb vas še nisem zasledila user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 784
18.10.2009 22:53:15   
MalaČebelica

Pa še silvestrovanje v Mb moremo izpelat - ne pozabite user posted image user posted image user posted image

itak, kolikor vem, si zadolžena za organizacijo user posted image

bom zbrala organizacijski tim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 785
18.10.2009 22:53:36   
KOKICA32

pa vsaka 6 pack piva in je. aja, jaz sem zraven. user posted image user posted image user posted image

mene peljejo na črpanje pa taki zaužiti količini user posted image

tepa ti bandidose. al kaj si že zadnjič rekla, da ti bolj leži user posted image user posted image user posted image

VINO! Spomin ti je začel pešati....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 786
18.10.2009 22:53:39   
KOKICA32

se strinjam, pa še MČ in Persido nahecama, otroke pa dedom pustimo...user posted image

jaaa. jaz si joško odmontiram pa gremo user posted image user posted image user posted image user posted image

naprimer ja! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 787
18.10.2009 22:54:26   
Najaa

Na začetku mu ni bila glih....sedaj pa kar z rokicami nakaže, ko hoče v njo ...seveda h kaki igrački, ki jo ta zagleda...pa sedi v njej in se steguje za igračkami, pa pada na vse možne strani....tak, da mislim, da bo...user posted image Kdaj in kje bom imela možnost, da ti jo vrnem?

ja kaj boš drugo kupila al kaj? če mu je všeč, jo imejte dokler jo rabite. razen če hočeš imet svojo. jaz jo bom pol tak prodala tak da je za Niko ne rabim.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 788
18.10.2009 22:54:30   
Najaa

kak se pa zdaj računa to zaprtje, če dojiš pa dodajaš malo GHuser posted image user posted image user posted image al še vedno lahko par dni ne kaka, al more vsak dan user posted image user posted image user posted image

ah ne, Nika je bila tako zaprta, da ga ni ven spravla drekeca pekeca. ti povem, da kaj takega še nisem doživela. Tak se je matrala, da je bila vijolična v obraz pol se je pa ustavil in ni šlo naprej. sej pravim, jokala sem z njo... user posted image
po moje tud če ne kaka vsak dan, dokler ima dokaj mehko blato, tak da niso bobki, je ok.

Neposredna povezava do sporočila: 789
18.10.2009 22:55:32   
Najaa

jaz pa jamram pa noben ne skapira...user posted image user posted image user posted image

Povej jim da je v Turbo Malčku dost ceneje (10€) kot pa v pikapolonici in BC in da je zdaj pravi čas za nakup.

Kaj je kateri od vaših na FB? Jim bomo me tam zatežile, da ga Valentin nujno potrebuje...

Res? Samo 10 EUR stane? Potem pa ga bom sama kupla. user posted image Sploh nisem vedela, da imajo tudi igrače tam? Tam pri Peku v MB, misliš, ne?

a je turbo malček bivši turbo limač?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 790
18.10.2009 22:55:35   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

tasa bom jaz cviček prinesla, ti pa coca colouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image cviček mi je itak boljši ker je fajn sladek.
Jaz imam liter doma, sm kaj ko mi noben na obisk ne pride da bi ga lahko odprla, če pa ga bom sama pa se bom morala pol izgovarjat da ga moram stalno pit, ker drugač bo crkno user posted image

cviček je sladek?? od kdaj pa?? user posted image user posted image user posted image

eh taši je vse sladko, sam da liči na vino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 791
18.10.2009 22:56:26   
MalaČebelica

jaz bom kar naredla reklamo med mojimi za knjigo - mogoče pa se kdo spomni in mi jo podari za božička. se mi zdi, da se jo splača met doma user posted image user posted image user posted image

upam, da so tvoji kaj bolj dojemljivi kot moji user posted image jaz namigujem že par let (vsako leto za kaj drugega), pa ne vem, a se delajo blesave al ne štekajo al pa dajem slabe namige user posted image
bodi kuj direktna user posted image
Jaz sem danes tud mal namignila da grem jutri v mesto po pametnega kužka, pa se je tašča kar sama ponudila,da ga ona kupi user posted image

namigneš prosim še moji tašči user posted image user posted image

a rabiš kužka? Ne, ti bi raje knjige imela a ne? Kaj je tvoja tašča na FB da ji kuj tam preko rečem? user posted image user posted image

jaz bi mela knjige, kužek bi pa bil za klaro user posted image user posted image tašča še ni na FB HB user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 792
18.10.2009 22:56:48   
PERSIDA
kokica -  če rabi skokec pametnega kužka ga dobi od mene .,moj itak pravi da preveč denarja nucam tak da 10 e gor al doluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 793
18.10.2009 22:57:27   
MalaČebelica

Pa še silvestrovanje v Mb moremo izpelat - ne pozabite user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

kaj se pa ti smejiš. ti si soorganizator user posted image

no ve organizatorke. ste že kaj začele razmišljat KJE in KDAJ?

jaz predlagam bumbarja. gremo ta teden v izvidnico - organizacijska ekipa... kdaj pa ne vem. 31.12. ob 23:00 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 794
18.10.2009 22:57:28   
Najaa

tašča še ni na FB HB user posted image user posted image user posted image

jaz tud tak pravim,. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 795
18.10.2009 22:58:36   
MalaČebelica

o kdaj?? user posted image
Bova naredile silvestrovanje na prostem..na glavnem trgu user posted image

tudi lahko. sam nam bojo mogoče riti zmrznile user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 796
18.10.2009 22:58:43   
Najaa
Punce sam ne verjamem, da je pametni kuža sam 10 evrov. user posted image Mislim, da je povsod ista cena, tam okol 33, razen v kakih akcijah je enih 3-4 evre ceneje. Da bi bil samo 10 pa težko verjamem.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 797
18.10.2009 22:59:04   
KOKICA32

ja kaj boš drugo kupila al kaj? če mu je všeč, jo imejte dokler jo rabite. razen če hočeš imet svojo. jaz jo bom pol tak prodala tak da je za Niko ne rabim.

Aja? Jaz sem mislila, da mi jo posodiš le za probo...ne, ne nebi nove ali druge kupovala...Hvala, če mi jo posodiš? Koliko pa računaš posodo?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 798
18.10.2009 22:59:09   
Najaa

o kdaj?? user posted image
Bova naredile silvestrovanje na prostem..na glavnem trgu user posted image

tudi lahko. sam nam bojo mogoče riti zmrznile user posted image user posted image user posted image user posted image

sej bomo mele vsaka svoj 6 pack. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 799
18.10.2009 22:59:38   
MalaČebelica

tepa gremo skupaj kupit - mogoče dobimo količinski popust....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?