Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:44:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia noče čaja..raje bo mleko pila četud ne bo lačna...ponoč ima večinoma čisto vodo...pa prosim če katera ve kake plenice naj kupim-vse premočijo..sedaj imamo pampers,ne vem kake,pa se vsako jutro ob 4,pol5 mala zbuja,malo igra,jo previjem ker je mokra,potem nič čudnega da se zbuja,dam mleko in zaspi nazaj....previjem jo ob 10 nazadnje..spije pa cca 3dl soka na dan..več noče ker ji redčim z vodo mi uporabljamo Pampers ACTIV FIT in še nam niso premočle pa Lija ponoči tud kar nekaj spije (no,čist odvisno od dneva). Probaj te, nam so druge Pamperske premočle.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:46:35
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa kivi je alegen. jaz ne bi še dala. a res? Jaz sem ji ga že dala pa je dobila mal rdečo ritko in sva prenehali. ja, ker spada med agrume. pa limone in mandarine in pomaranče so agrumi. Tija je dooolgo imela po pomarančnem soku rdečo ritko in sem se ga ful izogibala. hvala..sem jo hotela zdaj dat pomarančni sok+voda...za ponoč če bo žejna,pa sedaj...tako da ostanemo na jabolčnim...pa tiste bebivita tu in tam kupim..kaj pa gosti sokeci??recimo jagoda??ker na veliko kašic kje je jagoda notri,piše da so od 7meseca... jagode so tudi alergene .. jaz ne bi še ....mogoče še malo počakaš, sicer pa tako ti sokovi naj bi se redčili v razmerju 1:3 pa še to naj bo 100% sok bomo počakali..sicer ga je danes pila malo iz kozarca pri tašči..2požirka...čaj hoče edino če ga pocukram...recimo od kamilice,al šipka..kaj pa cedevita čaji?filter vrečke??kdaj pa to??nič več ne vem..leo je vse pil in jedel,zdaj pa kompliciram bolj kot pri prvem...prebavo je imel vredu kot tija ,,,kaka tud do 2krat na dan
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:47:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem šla gledati...pa so le v Lj, pa še tam razprodani... Kokica ne se sekirat..pol pa si bomo naredile Lady night in bova pač youtube vrtele pa bo tud šlo ven. Treba se je znajt se strinjam, pa še MČ in Persido nahecama, otroke pa dedom pustimo... jaaa. jaz si joško odmontiram pa gremo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:48:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Saj res, KOKICA, kako se Valentin počuti v stajici? Na začetku mu ni bila glih....sedaj pa kar z rokicami nakaže, ko hoče v njo ...seveda h kaki igrački, ki jo ta zagleda...pa sedi v njej in se steguje za igračkami, pa pada na vse možne strani....tak, da mislim, da bo... Kdaj in kje bom imela možnost, da ti jo vrnem?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:50:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ja sej, druga mi ne preostane. skrni me sam zato, ker je ful zaprta, ker tud pit noče NIČ! ne vode, ne čaja ne soka ne... nič no. na srečo imam še svojega mleka vsaj toliko, da jo malo podojim, da dobi malo tekočine, ampak to ni dosti. a zaprta je revica? A misliš da po Rižulinu? Se spomnim ko si pravla, ko smo bili v Konjicah da Rižolino zapira. Lijo pa očitno odpira. Bilo kdaj bo pojedla kaj mlečnega se bo posračaka. Danes je spila Novalac, čez 5 min.je bila plenica polna fajn fajn, ja nekatere mleko odpira. večinoma pa mlečne zadeve zapirajo. Nika je bila te dni ful zaprta ja. Sem še jaz jokala z njo, ko se je matrala revica. tak da sem ji večinoma delala kašice s slivami in zdaj je malo boljše. v rižolino ji pa tudi vmešam suhe slive. jaz sem ji danes dala čiste suhe slive. pa je bla tak lačna da je kar odpirala usta, pol se je pa kremžila zraven pa ni vedla al bi pojedla al ven špuknila. po vsakem grižljaju pa je pridno odprla usta za še. smo se vsi že režali bom jih drugič malo zmešala z rižolinotom al pa nekaj.... kak se pa zdaj računa to zaprtje, če dojiš pa dodajaš malo GH al še vedno lahko par dni ne kaka, al more vsak dan
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:50:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaj pa če Niki zelenjavo pocukraš na to pa še nisem pomisla. je pa res, da edinkrat, ko je pojedla bučko je bilo takrat, ko sem ji jo dala z banano.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:51:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz pa jamram pa noben ne skapira... kaj pa bi ti imela? pametnega kužka tudi! Povej jim da je v Turbo Malčku dost ceneje (10€) kot pa v pikapolonici in BC in da je zdaj pravi čas za nakup. Kaj je kateri od vaših na FB? Jim bomo me tam zatežile, da ga Valentin nujno potrebuje... Res? Samo 10 EUR stane? Potem pa ga bom sama kupla. Sploh nisem vedela, da imajo tudi igrače tam? Tam pri Peku v MB, misliš, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:51:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem šla gledati...pa so le v Lj, pa še tam razprodani... Kokica ne se sekirat..pol pa si bomo naredile Lady night in bova pač youtube vrtele pa bo tud šlo ven. Treba se je znajt pa vsaka 6 pack piva in je. aja, jaz sem zraven. mene peljejo na črpanje pa taki zaužiti količini tepa ti bandidose. al kaj si že zadnjič rekla, da ti bolj leži
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:52:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica o škoda, da se vas ni nabralo več. ampak verjamem, da je blo fajn z našo feliško in njenim Jurčkom mi smo pa itak ko cigani, povsod nas je polno ne vem ne vem - v mb vas še nisem zasledila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:53:15
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Pa še silvestrovanje v Mb moremo izpelat - ne pozabite itak, kolikor vem, si zadolžena za organizacijo bom zbrala organizacijski tim
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:53:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem šla gledati...pa so le v Lj, pa še tam razprodani... Kokica ne se sekirat..pol pa si bomo naredile Lady night in bova pač youtube vrtele pa bo tud šlo ven. Treba se je znajt pa vsaka 6 pack piva in je. aja, jaz sem zraven. mene peljejo na črpanje pa taki zaužiti količini tepa ti bandidose. al kaj si že zadnjič rekla, da ti bolj leži VINO! Spomin ti je začel pešati....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:53:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem šla gledati...pa so le v Lj, pa še tam razprodani... Kokica ne se sekirat..pol pa si bomo naredile Lady night in bova pač youtube vrtele pa bo tud šlo ven. Treba se je znajt se strinjam, pa še MČ in Persido nahecama, otroke pa dedom pustimo... jaaa. jaz si joško odmontiram pa gremo naprimer ja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:54:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Saj res, KOKICA, kako se Valentin počuti v stajici? Na začetku mu ni bila glih....sedaj pa kar z rokicami nakaže, ko hoče v njo ...seveda h kaki igrački, ki jo ta zagleda...pa sedi v njej in se steguje za igračkami, pa pada na vse možne strani....tak, da mislim, da bo... Kdaj in kje bom imela možnost, da ti jo vrnem? ja kaj boš drugo kupila al kaj? če mu je všeč, jo imejte dokler jo rabite. razen če hočeš imet svojo. jaz jo bom pol tak prodala tak da je za Niko ne rabim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:54:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kak se pa zdaj računa to zaprtje, če dojiš pa dodajaš malo GH al še vedno lahko par dni ne kaka, al more vsak dan ah ne, Nika je bila tako zaprta, da ga ni ven spravla drekeca pekeca. ti povem, da kaj takega še nisem doživela. Tak se je matrala, da je bila vijolična v obraz pol se je pa ustavil in ni šlo naprej. sej pravim, jokala sem z njo... po moje tud če ne kaka vsak dan, dokler ima dokaj mehko blato, tak da niso bobki, je ok.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:55:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz pa jamram pa noben ne skapira... kaj pa bi ti imela? pametnega kužka tudi! Povej jim da je v Turbo Malčku dost ceneje (10€) kot pa v pikapolonici in BC in da je zdaj pravi čas za nakup. Kaj je kateri od vaših na FB? Jim bomo me tam zatežile, da ga Valentin nujno potrebuje... Res? Samo 10 EUR stane? Potem pa ga bom sama kupla. Sploh nisem vedela, da imajo tudi igrače tam? Tam pri Peku v MB, misliš, ne? a je turbo malček bivši turbo limač?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:55:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja tasa bom jaz cviček prinesla, ti pa coca colo cviček mi je itak boljši ker je fajn sladek. Jaz imam liter doma, sm kaj ko mi noben na obisk ne pride da bi ga lahko odprla, če pa ga bom sama pa se bom morala pol izgovarjat da ga moram stalno pit, ker drugač bo crkno cviček je sladek?? od kdaj pa?? eh taši je vse sladko, sam da liči na vino
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:56:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz bom kar naredla reklamo med mojimi za knjigo - mogoče pa se kdo spomni in mi jo podari za božička. se mi zdi, da se jo splača met doma upam, da so tvoji kaj bolj dojemljivi kot moji jaz namigujem že par let (vsako leto za kaj drugega), pa ne vem, a se delajo blesave al ne štekajo al pa dajem slabe namige bodi kuj direktna Jaz sem danes tud mal namignila da grem jutri v mesto po pametnega kužka, pa se je tašča kar sama ponudila,da ga ona kupi namigneš prosim še moji tašči a rabiš kužka? Ne, ti bi raje knjige imela a ne? Kaj je tvoja tašča na FB da ji kuj tam preko rečem? jaz bi mela knjige, kužek bi pa bil za klaro tašča še ni na FB HB
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:56:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - če rabi skokec pametnega kužka ga dobi od mene .,moj itak pravi da preveč denarja nucam tak da 10 e gor al dol
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:57:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Pa še silvestrovanje v Mb moremo izpelat - ne pozabite kaj se pa ti smejiš. ti si soorganizator no ve organizatorke. ste že kaj začele razmišljat KJE in KDAJ? jaz predlagam bumbarja. gremo ta teden v izvidnico - organizacijska ekipa... kdaj pa ne vem. 31.12. ob 23:00
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:57:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica tašča še ni na FB HB jaz tud tak pravim,.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:58:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Pa še silvestrovanje v Mb moremo izpelat - ne pozabite kaj se pa ti smejiš. ti si soorganizator o kdaj?? Bova naredile silvestrovanje na prostem..na glavnem trgu tudi lahko. sam nam bojo mogoče riti zmrznile
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:58:43
|
|
|
|
Najaa
|
Punce sam ne verjamem, da je pametni kuža sam 10 evrov. Mislim, da je povsod ista cena, tam okol 33, razen v kakih akcijah je enih 3-4 evre ceneje. Da bi bil samo 10 pa težko verjamem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:59:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Saj res, KOKICA, kako se Valentin počuti v stajici? Na začetku mu ni bila glih....sedaj pa kar z rokicami nakaže, ko hoče v njo ...seveda h kaki igrački, ki jo ta zagleda...pa sedi v njej in se steguje za igračkami, pa pada na vse možne strani....tak, da mislim, da bo... Kdaj in kje bom imela možnost, da ti jo vrnem? ja kaj boš drugo kupila al kaj? če mu je všeč, jo imejte dokler jo rabite. razen če hočeš imet svojo. jaz jo bom pol tak prodala tak da je za Niko ne rabim. Aja? Jaz sem mislila, da mi jo posodiš le za probo...ne, ne nebi nove ali druge kupovala...Hvala, če mi jo posodiš? Koliko pa računaš posodo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:59:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Pa še silvestrovanje v Mb moremo izpelat - ne pozabite kaj se pa ti smejiš. ti si soorganizator o kdaj?? Bova naredile silvestrovanje na prostem..na glavnem trgu tudi lahko. sam nam bojo mogoče riti zmrznile sej bomo mele vsaka svoj 6 pack.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 18.10.2009 22:59:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz pa jamram pa noben ne skapira... kaj pa bi ti imela? pametnega kužka tudi! tepa gremo skupaj kupit - mogoče dobimo količinski popust....
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?