hel32
|
Jutro Smo se naspančkali, sem že zakurila, pometla tla, pripravila kup perila za likanje. Lukas se je zjutraj tako zelo posračkal, da to ni več res je bil celi v kakiju, še sreča, da je široko povit , sem ga mogla kr okopat! Kaj bomo danes kuhali, nič posebnega, ker imam totalno empty hladilnik, bojo pa hrenavke s slanino, ponfri, kitajsko zelje in prežganka. Jaz imam še kr čiščo, taka sluzasta krvava zadeva mi teče, G pravi, da ni nič narobe , poln kufer že imam tega, ....ah bo že minilo. Ayo zate in za Irayo, pa da se čimprej pozdravi, božica. glede takih mam kot je tvoja pa imam eno grdo besedo, pa je ne bom zapisala, boga si si, da je taka kot je, ne razumem jih, kako so rodile otroke, pa jih potem ne marajo. Je pa res, da so včasih imeli čist drugačen odnos do otrok kot ga imamo zdaj, pa tudi vgoja je bila bolj stroga. Simonalokar, naš škrat bi kr celo rokico popapal , midva sva ga navadila na dudo, pa še umiri se, ker on bi skozi papal in sesal, ima izredni sesalni refleks. za kruh, tudi jaz ga pečem doma, na roke ali pa v mašini, odvisno od časa, ki ga imam. Morskadeklica, berem, da imaš podobne probleme, z dojenjem, kot jaz, midva z malim sva se matrala cel mesec, od rojstva, kr naprej je bil na joški, Ko sma prišla domov sem dobila še vnetje bezgavk, sem imela joške trde, kot beton, je pa dodatek dobil že v porodnišnici. Sem si pumpala, masirala, tuširala, sama stiskala, pa ni priteklo nič ven, mali je sesal 5 min pa se je začel jezit, in migat z glavico, malo sem ga pustila, potem sem mu pa dala flašo, ponavadi je spil celo da sem mogla še zraven nardit. Po 1 mesecu truda in ko sma bila 1x v posvetovalnici, mi je dr. rekla da če res ni nič v prsih, kajti sma se vagala pred dojenjem in po njem tako v bolnici, kot doma, je bil rezultat vedno __ NIIČ!!!!! Se potem res nisva več matrala, ker ni bilo učinka, je pa dobil mlezivo in vse tiste potrebne snovi s prvim mlekom, tolk sem si ga našrpala, ponavadi je bilo iz obeh 10ml!!!! Jaz mu sicer ne rabim ponoči dajat, ker spi celo noč, drugač pa si zjutraj zakuham 1l vode, jo ohladim, dam v stekleno bučo, pokrijem in imam za cel dan vodo, samo zagrejem v mikrovalovni, da je hitro pripravljena flaša. Tudi jaz pri prvi nisem imela mleka, tako da bom pri 3. kr v bolnici rekla da naj mu nerdijo flašo, ker očitno nisem mlekarica, in sem se s tem pač sprijaznila, če ni, ni!!! Aprilčica, ma niste me znervirale, saj sem se odločila da ne bom kadila, kajti moj ne kadi in ga moti, če smrdim po cigaretih, če pa in ko bom šla s prjatlcami na kavico si pa sigurno privoščim kakega z užitkom. Mene pa čaka kup cot za likanje, morem se spravit k njim, če ne bomo žmučkani hodli po svetu. Če bo lep sonček grema popoldan malo na sprehod, pa še v trgovino moremo, nujno, pa še torto morem spečt, ima dragi rojstni dan v nedeljo, mu vedno spečem kostanjevo, ker jo obožuje do neskončnosti Jaz razmišljam, da bi našega lumpija ponoči oblekla v žakelj, ker se obvezno zbrca in ga zjutraj zebe, a katera prakticira to, jaz jo imam pa mu še nisem oblekla Včeraj mi je spal zjurtraj od hranjenja 8-13, sem ga mogla zbudit!!! Pravi mali zaspanček je.