aprilčica07
|
Jutro jst sem čisto sesuta, sem včeraj bla na masaži in me danes vse boli, in slabo sem spala, kr naprej me je neki bolelo. Ob 4 je Julija jedla, pol ni takoj zaspala in ko je zaspala je Jakob vstal. Pa pozno sem šla spat. Zdaj Julija čmuri v košku, Jakob pa gleda bejbi tv. Evo, jst pa se sproščam tle gori.. In pijem kavo. Sicer je bla pa masaža dobra in dolga, so me opozorili, da me bo lahko vse bolelo, ampak potem bo bolše. Bom zihr še šla. Ful je mraz pr nas, je rekel moj, da je blo zjutraj 2 stopinji, brrr, to je za bunde temperatura. rina, hrušolinka: moja nona je rekla, 9 mesecev grejo kg gor in 9 mesecev dol. tako, da ne se sekirat, se bo vse poštimalo. To za čevlje sem tudi jst slišala, ampak HB jst nisem imela teh težav. rina: ima tudi naša take dneve, ko ne poje zadosti, ma jst se tolažim, da tudi mi ne pojemo vsak dan enako, na našo tudi vreme vpliva, če je veter zunaj je strašno sitna in pred dežjem, tako, da mogoče tudi na Timejo tako vpliva.. hel: jst pa mislim, da komot lahko zanosiš, poznam tak primer, ko sta pupiki 10 mesecev razlike.. tako, da če ne bi rada imela tako hitro še enga otročka je po moje bolše, da se malo paziš, pa tudi, da se ti telo malo odpočije, čez par mesecev pa akcija na polno... no, to je moje mnenje, pa ne zamerit.. He Ga: lepo, da se javljaš in super, da je Jan tako priden fantina.. sanikaa: jst provala tvoj recept z svinjskim mesom in je blo odlično, tako, da se priporočam še za kašen recept, tak izi in hiter.. Jst oblačilc Next ne poznam, no, vem da so lepa, ampak naročala jih pa res še nisem.. ayo: he he, glede las, kaj vem, no.. jst sem sicer zdaj tako postrižena, da se ne rabim lih vsakokrat likat, sem se pa prej likala 5 let in se mi na lasah tudi to pozna.. ma če mi pa nič ni stalo, kot je treba.. zdaj je bolše, si vsakotolko polikam le pinjo, ostalo pa kr nekam stoji, sem pa zjutraj ko se v špegel pogledam krasna, ker mi vsak snop las strči na drug konec, približno kot tofsi iz risanke... flora: za Dašo upam, da pridete čim prej na vrsto in da mala nima kašnih alergij.. Bomo vidli kašno bo danes vreeme, upam, da bomo šli kaj vem. Če bomo šle, bom Julijo kr v zimski pajac oblekla. Kaj vem, raje malo več kot manj, ker se bojim, da se ne bi prehladila. Moram pa za Jakoba obvezno it po kašne čevlje, ker ima revež le telovadne copatke in sandale, kar je pa za temperature, ki so premalo. Mogoče bom šla do Petajana pogledat, ali pa do Geoxa. Nič, grem se naprrvit in poštimat vsaj Jakoba.