EvaRok
|
hojla so , spet že cel teden nisem pisala, vas pa pridno berem in vas moram pohvalit, res ste pridne. prosla bi, da mi narišete gor , sem ga vidla na NS in pa naslednji pregled mam 10.11. pri G. Zdaj pa zadeva, ki mi že nekaj dni ne pusti spati. 14. sem imela NS, kjer je G potrdil bitje srčka (smo ga vidli in slišali), obe rokici in nogici, pa da je vse ok. še spol je določil. Pravi da naj bi bla punčka... Se je pa zakompliciralo pri najpomebnejšem (za kar sem dejansko bila tam). Meritev NS. Velikost svetline je bla 2,1 mm in na žalost je razmerje 1:547, kar pomeni, da me je poslal še na dodaten dvojni hormonski test. Naslednji teden zvem rezultate. In ne bi bla jaz, če me ni be skrbelo. Po mojem sem prebrala ni da ni na forumih, strokovnih člankih itd... pa se trudim ne obremenjevat s tem (kaj hočemo - prva nosečnost) Aja, bejbi je velik 5,1 cm in na osnovi tega mi je določil, da sem 14. 10. bila noseča 11t5d, (po ZM pa točno 11t) kar pomeni tudi prestavitev PDP iz 5.5. na 30.4. (hehe, se bom morala še k aprilčicam dodat - dokler ni uradno, zaenkrat vseeno ostanem tukaj) Čeprav, ko so mi na pregledu solze pokukale na plano, me je G začel tolažit, da to ni tako hudo....pa da bo verjetno vse ok, da pa mi vseeno priporoča še ta DHT.... zvečer, ko sem brskala po forumih, pa se mi je začelo dozdevati, da je G naredil marketinško potezo. Vse punce, ki so ble tisti dan tam (dve pred mano in še ena za mano, so ble prjavljene za DHT!!!) Za NS sem plačala 60 eur, za DHT pa še 45 eur... Punce, ki so imele slabše razmerje, so šle še na amniocentezo, na koncu pa kljub razmerju 1: 20 ali 1:7 rodile zdravega bejbija.... Ampak, meni ni pomemben ta denar, čeprav je 105 eur kr veliko. Bolj me jezi/žalosti to, da komaj še mislim na kaj drugega kot pa nasl. četrtek ko naj bi dobila rezultate... pa kako potem, če ne bodo ok?! amnia za ali proti.... uh...
|