Teja K
|
Ojla , prvo čestitke, živepo in ostalim za opravljene pregled in videne pikice in srčke, potem pa hvala vsem za vzpodbudne besede, tudi sama mislim, da bo vse ok, samo včasih (takrat ko hormoni ponagajajo ) pa me malo strah zagrabi. Kile joj, jaz sem danes stopila na tehnico heheh, in se nisem kaj veliko poredila, sicer več kot je v tisti tabeli predvideno (nič kg do 12. t) je šla kakšna 1 kilca gor, verjetno zaradi nosečniških sendvičev. Jaz pa ugotovaljam, da mi slabost vožnja z trolo naredi, ti šoferji tako vozijo... , da cuka naprej in nazaj, naprej in nazaj... joj men pa se želodec dviguje, dvakrat sem mislila že da bom sopotnik imel ostanek nosečniškega sendviča na sebi , ampak se mi je uspelo zadržati... Mi pa tudi full pašejo enolončnice z veliko stročjega fižla , kar je mojmu sinu čisto ugabno in včeraj gleda tisti fižol v juhici in pravi če je to fižol, pa pravim da ne, pa pravi on ampak smrdi pa ravno tako, ampak je potem začel jest in ker je bila juhica začinjena in to je vse pojedel in je na koncu komentiral da tista stvar, ki ni fižol niti ni tako slaba , in potem sem mu povedala, da je bil fižol . Sem bila pa včeraj na govorilni uri, in mi je učiteljica rekla, da je zelo moteč pri pouku, da ne posluša in potem ne ve kaj naj naredi, da sploh ne razmišlja z glavo, da ima razmetano delovno površino, da izgublja stvari,... da je sicer prijeten otrok, ampak da ga moramo sedaj ustavit, ker bo kasneje to vplivalo na njegovo znaje... sem se strinjala, me je tudi potolažila, da če bomo doma in v šoli dosledni, da na bo uspelo in da je sicer brihten, ampak če ne posluša , potem bo prej ko slej imel težave.. , nisem bila happy ... Sva pa se lepo mirno pogovorila, sedaj se moram samo še kazni za neposlušnost spomnit... Do sedaj je imel kot nagrado možnost igranja 1 uro igrc na računalniku na teden, seveda sedaj že 14 dni ni igral, ker je dobil podpis, razmišljam tudi, da bi mu ukinila tv, ampak je itak nič ne gleda, tako da ne vem kako bo to delovalo , ima katera kakšne prepovedo oz kazni na zalogi? Bi bile dobrodšle. Začeli pa bomo s točkovanjem, z rdečimi pikicami za nagrado, z črnimi pikicami za kazen, ko se enih nabere 5 bo ali nagrada ali kazen... nagrada ni težava , težava je kazen , helppppp me, torej če ima katere na zalogi kazni prosim, prosim naj mi pomaga !! lep dan nosečke, čuvajte nase in na pikice
|