|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
16.10.2009 10:19:30   
tassika
Jutro še od mene, sem ravno prišla domov.

Tukaj je bila zjutraj 0 in so avte praskali, ampak meni je bilo ob 8-ih zjutraj tako luštno it na sprehod, sonček je svetil,... sem pa mogla it, ker mi je en pripeljal igralno blazino, ki sem jo kupila za kolegico, je tako lepa, da če je jaz ne bi že imela, bi jo obdržala in potem sem ob 8,15 edina pred mc donaldsom zunaj na sončku pila kavicouser posted image , je pa res, da sem imela oblečen puli in pa termovolur, mi ga je mami posodila, ker svojega ne zapnemuser posted image , zdaj sem šla pa še pojstlco naročit.

Evo in pojem malico in grem malo v generalko, je umazanouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
16.10.2009 10:49:11   
nogavicka80
petkapet, bellamia in sasenka - vsem HVALAAAA :). user posted image user posted image user posted image
Saj se ne sekiram zelo zelo, ampak malo me je pa vseeno piknilo. Moja G je sicer OK in ji zaupam. Ni negativno komentirala, je pa rekla, da lahko otroček še zraste kar precej na teden...tako da nekje srednje počutje je bilo no.

Danes pa sem prišla ven na -3, ampak mi je bilo kmalu vroče, ko sem doživela totalno nesrmanost in aroganco oseb na zavodu za zaposlovanje...Bom v bodoče hodila kar na domačega, kjer so zelo prijazni...(danes sem potrebovala samo potrdilo, pa se zato res ne bom vozila 150 km v domač kraj...).

Sicer pa smo ponoči kar dobro spali - imamo pa že krajše noči, ampak po moje še vedno maratonske v primerjavi z bližnjo prihodnostjo user posted image .

Tiste, ki še delate ail ste privat, pa kar posebna medalja :). Jaz si težko predstavljam, da bi še 8 ur nekje visela in delala - ne glede na to, kako rada delo opravljam. SPloh zdaj, ko imam te nadležne slabosti in se ne morem več niti prav prepognit - pravi debelušček :)).

Včeraj sem pozabila pokomentirat še dude - mi za zdaj ne bomo kupili nobene. Če bo otrok sesal prste ali pa, če ne bom imela mleka, pa nakup seveda sledi.

Tudi mi imamo ločeno pralni (WA 1581 S) in sušilni stroj (WT 981), stara že kar precej let, pa sva za zdaj zelo zadovoljna. Sta pa oba od Gorenja. Ker imamo mini mini kopalnico, pa sta pač postavljena en na drugega.

Razmišljam pa, ali naj operem "nahrbtniček" za otroka. TO je nekaj med kengurujem in nahrbtnikom, le da lahko otroka nosim v katerikoli legi (ker kenguruji baje niso dobri za otrokovo hrbtenico). Je pa iz takega materiala in debeline, kot so npr, naramnice pri kvalitetnejših nahrbtnikih - debelejša zadeva. Ima katera kaj podobnega? SLikce žal ne znam prilimat.

LEP DAN VSEM!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
16.10.2009 11:04:11   
alexjera
Pozdravljene,

včeraj sem imela prvi CTG v porodnišnici, pri mojem ginekologu je zadnji normalni/redni pregled v njegovi ordinaciji konec 8 meseca, potem pa te naroča na CTG v porodnišnico, ko je tam dežuren, na 7-14 dni, odvisno od stanja materničnega vratu in še česa. Glede na CTG te potem navadno še klasično pregleda in naroči za naprej.
Skratka včeraj sem se zelo samozavestno sama odpeljala v Postojno že ob 6 zjutraj, ker imajo samo en ctg in lahko kasneje zelo čakaš. Pridem tja in naletim na babico, ki je bila prisotna pri mojem prevem porodu, šalili sva se, da je tako to brez veze, ker mi prvič, dokler ni odtekla voda, ctg ni pokazal nič in mi tudi sedaj ne bo, pa še polne 3t imam do konca. A glej ga šmenta, mi babica že po 8 minutah reče, ja saj se nekaj dogaja in me potem odklopi po 10 minutah in napoti k mojemu ginekologu z besedami, da se kmalu vidiva. Pa sem to vzela za šalo. Ginekolog pogleda ctg in izjavi, mi bomo pa kmalu zibali, potem me pogleda še klasično in me naroči 26.10. (čez 10 dni) s komentarjem saj se tako vidiva prej, če pa ne pa s sabo prnesite torbo, moža pa tešči bodite. Pa se ob malo smejiva in jaz grem. Šele v avtu je prišlo za mano. Sicer sem skozi trdila, DA BOM RODILA MED 25. IN 1., vendar je bil vsekakor šok, kljub temu da se načeloma nič ne dogaja. Bomo videli, kar bo pa bo.

Sem mislila, da je šokov za en dan konec, pa ponoči doživim drugega. Naša žabica začne klicati ob 2h ponoči, pa jo sprva ignoriram, ker to dostikrat počne v spanju, potem pa le ruknem moža naj gre ponjo, da bomo še malo pospali, ker navadno kliče okoli 6h, da se potem crkljamo do 6.40, sploh pa nisem pogledala na uro. Mož jo prinese, položi na sredino in se uleže.
Tamala pa spusti zamolkel zvok in preneha dihat. Meni sploh ni takoj užgalo, da je kaj narobe, potem je pa še zasmrdelo. Šele to me je ornk zbudilo. Žabica se je namreč dušila z lastnim bruhanjem, ki je bilo tako trdo, da ni mogla dihati, ker se je preveč ustrašila, midva pa tudi. Potem pa akcija, smo se spraznili, skopali, malo crkljali, zadevo ponovili, ker je še enkrat bruhala, potem pa sta moja sončka počasi zaspala, jaz sem pa do jutra poslušala njuno dihanje. Zjutraj sta bila oba kot rožice, naspana in dobre volje, tamala je koj začela težiti, da hoče v vrtec in da je lačna. Kdo bi si mislil. In smo jo odpeljali v vrtec. Kaj ji je bilo ponoči nihče ne ve. Onadva od hiše, jaz pa perem kot nora. . .
Samo, da se je dobro končalo.

Glede sušilnih strojev - odvisno je, koliko ga nameravaš uporabljati. Če ga nameravaš uporabljati ves čas, ti svetujem Bosch, je sicer  dražji, vendar prišparaš pri elektriki in kvaliteti perila, obvezno mora biti kondenzacijski.  Če ga nameravaš uporabljati za nujne zadeve ali zelo občasno je dober tudi kombiniran, ki pa ima eno prednost in dve slabosti. Prednost je, da imaš en stroj, slabosti sta pa večji dva. 1. eno pranje - dva sušenja, kar ne smeš sušiti več kot 2,5-3kg naenkrat
                                                                   2. če veliko sušiš, se ti odvod zraka, ki je zaradi omejene količine prostora, speljan po kotih stroja, zelo rad zamaši in če nimaš domačega mojstra, moraš poklicati servis, da ti ga spuca, ker drugače sušilec ne dela. Ni pa res, da potem crkne cel stroj, pereš lahko normalno. Po mojih izkušnjah, je čiščenje potrebno vsaj enkrat na sezono, ni pa poceni, nazadnje sem plačala 110 evrov, ker mora razdreti cel stroj. Vsekakor pa odsvetijem Candy-a, ker je po naših izkušnjah zelo glasen, škripa in občasno skače že od novega. Poleg tega sem v petih letih, brez čiščenja sušilca, zamenja že pumpo in programator, kljub temu da imam najvišji cenovni razred stroja. Podobne izkušnje s Candyi imata moja mama in tašča.

Toliko za enkrat, grem pogledat, če mi je stroj opral.

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
16.10.2009 11:30:20   
sanjacka
Joooj, Alexjera, samo da je vse OK! Verjamem, da je bil velik šok, sreča, da si jo vzela k sebi in le poslušaj materinski nagon!!!!Sama sem doživela, ko je moj sinek dobil (hvala bogu-samo 1x) vročinski krč, in sem pravi čas prišla do postelje, da je bilo vse vredu, sicer smo ga z rešilcem odpelajli v B in je ostal notri le na opazovanju...to je bilo že dolgo nazaj, ko je bil star 2 leti. Zato pravim, čimdlje imet otročičke pri sebi, če se da, ponoči pa mamice spimo itak na pol budne. Moj je že star 11 let, pa še vedno, zdaj pa še posebej, ko hodim tolikokrat na wc, ga grem pogledat, polupčkam, ko tako sladko spi, pokrijem ga itd....In še včasih spi pri naju, pa je tako fajn, zdaj pa sploh, ko bo dobil bratca, mislim da se boj moj dragi moral  selit v njegovo sobicouser posted image user posted image ! Dobro vem, da še malo, pa bo vse drugače, saj otroci res tako hitro odraščajo, zato jih moramo zdaj cartat in jim dati vso ljubezen!   
Barbchen in Nogavicka80, hvala za vzpodbudne besede da zdržim. Saj bom!!!
Alexjera, danes obvezno bodite čez noč skupaj, da boš mirna ti in vse bo user posted image OK!

(odgovor članu alexjera)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
16.10.2009 12:21:46   
Perlica76
Pozdravljene !

Jaz sem imela v sredo zadnji pregled pri G v njegovi ordinaciji,zdaj grem pa tako kot ti Alexjera 26.10. na CTG,sam jaz grem takrat šele na prvega.Takrat bom že 10 dni pred rokom!!Tudi jaz tako kot ti imam že od nekje začetka nosečnosti občutek,da bom rodila prej,torej oktobra in ne novembra....no,bomo vidli.Mi je pa tudi rekel,naj bom tešča in naj prinesem torbo s sabo.
MV se je skrajšal,ostalo je ok,v ponedeljek pa izvem še izvid na streptokok!

Itak pa komaj čakam rodit,ker me spet ful boli križ in mi pomaga samo počitek-ležanje na boku,pa še naš mali čudež,na katerega sva čakala 10 let, komaj čakam prijet v naročje!!!

Srečno in čimanj težav in bolečin vsem!!

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
16.10.2009 12:40:04   
ninka80
oj,

na hitro sem vas preletela. Imam mal časa, ker mali spi.

So me klicali iz vrca, da ima 39 vročino, tko da sem ga letele iskat, zdej pa aja revček moj.

Alexjera... se mi zdi, da odkar sem mami spim tako narahlo, vsak malo drugačen dih malega ali pa kašljanje me zbudi, čeprav spi v svoji sobi. Upam, da ni nič hujšega s tvojim malčkom.

Joj, jemraz. Zjutraj je blo -2.user posted image user posted image

No, evo, zdej bojo pa naši dojenčki počasi začeli lesti iz trebuščkov.user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
16.10.2009 13:02:15   
december06
Ojoj, Alexjera, samo da ste zdaj o.k. Ja, skoraj ne moreš verjet, da so potem zjutraj kot novi, kot da nič ni bilo. Samo prestrašiš pa se. Naš pikec (star dve leti) je imel tudi en mesec nazaj vročinski krč, zraven sta bila babi in dedi, in smo potem tudi šibali v bolnišnico in bili na opazovanju, ampak zjutraj je bil kot nov, kot da nebi bilo nič. Hvala bogu.

Sem vidla, da imamo že eno novembrko, ki je pohitela, pa saj pri dvojčkih je to normalno, miška čestitke in poročaj kako ste!

Ja, tudi nas lahko kaj preseneti. Pa mislim, da je vseeno bolj malo prej, kot pa dva tedna po roku user posted image . No, srečno, če katero prehiti!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
16.10.2009 13:07:54   
mayamaya
ejla souser posted image

za vse, ki ste že mamice en velik user posted image za vaše otročke, da bodo čimprej spet zdravi in veseli!

jaz sem pa danes prav leteča. malo sem bila v pisarni, da sem neki pomagala, pa sem pol dobila nov printer, ki je itak to cenejše kot kartuše user posted image . imam dobrega šefa user posted image .

pa jogi in še ene par malenkosti sem naročila pri recinkotu, ker so mi že nakazali denar za paket.
in končno imam oprane in zlikane vse cunjice za user posted image . sem prav ponosna nase. sem likala včeraj do 11 zvečer, ampak sem hotela končat.

zdaj pa rabim samo še unih miljon stvari za nego. si morem prav spisek naredit kje bom kaj kupila. pol bo pa menda že vse, upam

je pa danes en tak lep sončen dan...čeprav zeeeeebeeee.
naredite si ga tudi ve user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
16.10.2009 13:45:33   
Nončika
pri G opravila. pregled spet čez 1t. vse je ok, detece baje full velko, saj mam maternico kot v 40t. drugače pa srček lepo bije in mami že tako čuti težo deteta kot če bi hotelo samo od sebe ven past.user posted image user posted image user posted image

aja, da vam pokažem moj obseg pri 35t 4d. zdaj je pa še večji. počasi bom počila.user posted image user posted image user posted image

user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
16.10.2009 18:18:39   
Perlica76
Ojla!

Danes pa je tu gor pravi mrk,mi je prav čudno! 

sms o rojstvu
A že katera razmišlja s kakim sms-om bo obveščala znance o rojstvu otroka?
Jaz nimam nobene ideje,bom verjetno upičla po kaki klasiki user posted image ,morda pa mi po rojstvu kaj lepega pade na pamet........

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
16.10.2009 18:34:34   
Metuljcica77
dober večer souser posted image

petkapet jaz imam skoraj dve leti kombiniran Bosch, ker pač nimamo dovolj prostora v kopalnici, je res da ne moreš vsega posušiti naenkrat ampak mene to niti ne moti, rada porinem stojalo za sušit v spalnico da navlaži zrak in še lepo diši, pa sedaj smo lepo postavli previjlano nanjuser posted image

danes sem bila na pregledu, bla sm kregana zaradi kilogramov user posted image user posted image  mi ni čist jasn zakaj, ker se nisem zredila, razen seveda v trebuh, 26dni pred PDPjem imam +11kg .... sm bla čist potrta k sm pršla iz ordinacije ... dejstvo je da sem v zadnjem mesecu pridobila 3kg user posted image user posted image  in sedaj ful razmišljam o super zdravi hrani ...

drugače pa naša pupa pridno miga in je lepo na glavici user posted image user posted image user posted image

naslednji pregled imam šele 03.11.

potem pa sem odpeketala do BC, kupila baby sleep in potem še v H&M po 2 majčki za dojenje

se mi zdi da imamo sedaj popolnoma vse nakupljeno, nasledni teden pride patronažna na obisk pred porodom in potem samo še pripravim torbi za v P ter lepo čičam in čakam.

Uživajte v vikendu, lp

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
16.10.2009 18:37:12   
lenybaby
Evo mene! Kupila stolček za hranjenje v Sparu k je bil za smešno ceno 60 eur in je že sestavlen in je ogromen, ful stabilen in sva res kr zadovoljna z nakupom! Sicer je res ful prezgodi za to stvar ma kaj - sej se nima kej pokvart! user posted image  V Tušu sm kupila košek za planice k zavije pleničko v folijo da ne smrdi in sm tud zadovoljna! user posted image  Ne vem pa če še kej dobijo - dons sta bla sam dva in ena sama kaseta s folijo user posted image  (BTC) Kupla sm si tud ta famozni malinov čaj v Sanolaborju in ni noben problem ga pit brez cukra kr je kr sam po seb skor mal sladek in ima dejansko okus k ga večina čajev brez dodatkov za moje pojme sploh nima! Tko da... Če kej pomaga al pa ne - kr dobr je! Maste pa drgač v Sparu zdej Teekanejeve čaje za nosečke in doječe mamice in seveda vse ostale precej znižane. Tej ta dražji so 1,60. Končno vikend! Moj bo doma cela dva dni in ga bom celo vidla kej za spremembo k med tednom mi je kr mau dougcajt k sm sama doma... No sam zadnje dni sm bl mal doma itaq - same štacune! user posted image  Fino bo! user posted image  

Lep vikend vsem!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
16.10.2009 19:31:52   
*I.am.happy*
dober večer!

hja danes je pa res tiho tukaj na RR. no pa naj se pohvalim, da je bil danes moj zadnji delovni danuser posted image uradno v nedeljo začnem s porodniškouser posted image sem kr utrujena in pa seveda polna planov kako bo zgledal moj čas na porodniški. za zdej so plani, bomo vidl kakšna bo realizacija in pa ali bo trajalo do PDPja ali več ali manj user posted image

skratka učer naju je zagrabla shopping manija in sva obiskala DM, mueller in lekarno. nakupila totalno vse. skratka zdej pa, če nas preseneti smo založeni. pa še plenice smo dobili od ene punčke, pri kateri se je izkazala alergija in smo tudi s tem kar založeni.in še čaj plahtice in malinovih listov sva nabvla in to zdej kr zmešam pa počas srebam. a mislte, da dam lahko notri kakšno žlico medu?! al mora bit čisto brez vsega. sem kr navajena v vse čaje med dajat.

aja v muellerju sva dobila sangenic košek za 9,99€ kar je noro poceni. čist slučajno.

še vedno sem v dilemi glede modrca. katero firmo in pa predvsem kakšno številko. če ne bom šla pa pol, ko rodim.

skratka, založeni smo. tako, da bo porodniška bolj relaksacija, počivanje, malo telovadbe, sprehodov in pa branje. mate kako idejo o kakšni fejst knjigici o dojenčkih, negi itd.?

aha sms...še to....zadnjič, ko sem hotla o tem premišljevat sem si premislila. mogoče malenkost vraževerno. sem si rekla, ko bo vse OK, ko bomo vsi trije na kupu tiste 3 ure. se bomo takrat ukvarjali z sms-om!

lep večer in pa lep vikend!

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
16.10.2009 20:02:51   
Nezy85
Evo moj buši

user posted image
Smo pa v 36t
No jutri pa nastopim z porodniško!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Nezy85 -- 16.10.2009 20:04:52 >

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
16.10.2009 20:17:26   
Nončika
nezy, mi mamo tudi tako mačko, le da ma krajšo dlako. user posted image user posted image user posted image  

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
16.10.2009 22:50:38   
Nezy85
Ja pravi cuker so!!user posted image user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
16.10.2009 22:56:41   
mayamaya
dober večer

mi smo tudi imeli danes šoping dan. sva nakupila vse kar je rabilo kozmetike pa teh stvari za user posted image tako, da s tem sem zaključila user posted image . ne, ležem, še uno za nosek čistim rabim, pa se še nisem odločila kaj bi imela. kaj boste pa ve? ali pumpico ali kar samo uno fiziološko raztopino...

jutri grem še po eno dudico, pa eno flaško, pol mi pa ostane samo še kar rabim zase user posted image .

zdaj grem pa spat, ker grem jutri pobirat oljke, pravzaprav grem bolj zraven za nadzornega, pa na malico...user posted image ker obirat mi itak ne bojo pustili user posted image . ma važno, da je fajn družba.

lahko noč user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
16.10.2009 22:57:57   
mayamaya
aja, nezy, muca je pa ful lepa user posted image , mi imamo pa enega ogromnega oražnega mačkona. razvajenga 100 na uro user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
16.10.2009 23:18:21   
kepica78
ojla user posted image

se po dolgem času še jaz malo javim.

vidm da ste zeloooo pridne čveke in da vas je včeraj kar nekaj imelo manijo nakupov. midva z user posted image sva mela tud včeraj nakupe in sedaj imam tudi jaz že skoraj vse user posted image , manjka mi samo še kozmetika pa zame zadeve za v porodnišnico.
pa danes sem že navsezgodej zjutri dubla fuuuul lepo igralno blazino od kolegice, ha ha Tassika hvala user posted image

jutri pa začnem s prebiranjem in pranjem cotik ki sem jih dobila in jih je fuuuuuuul velik. pa moram mal prebrat po številkah ker sm dobila že tud tiste k so za 12 m.

no midva mava tud pralno sušilni stroj in sem tud čist zadovoljna. itak mi ni nikol nujno posušit vsega tako da, nekaj dam na stojalo neki pa pustim v sušilcu.

punce mam pa eno vpr. kako ste prale cunjce za user posted image , z mehčalcem ali brez?

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
17.10.2009 9:13:08   
Eva19
punce jst mam pa eno vprašanje. A katero tok močno rebra bolijo, da komi zakašlja al pa kihne...mene na enem mestu tok bolijo, da nč ne morm, ponoč se komi premikam z ene strani na drugo, tko me boli..pa nevem a je možno da me od user posted image k brca, tok boli, pa da mam tok močno razbolen na tem mestu, al bi mogla o čem drugem razmišljat?? 

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
17.10.2009 10:13:10   
t4sa
Zdravo!

tudi jaz bi se vam pridružila pri klepetu, saj tudi sam imam rok 19.11. in že komaj čakam, da vidim mojo pikico.
Eva19, ja tudi mene občasno bolijo rebre, to pa verjetno ker otrok tako leži in pritiska na njih. Saj nebo več dolgo.user posted image
Mene bolj skrbi zakaj me boli v spodnjem delu trebuha oz. pika tako občasno, ima mogoče katera tudi take težave?user posted image

Lepo bodite, se kaj oglasim.

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
17.10.2009 10:24:49   
lenybaby
Nam so v MŠ rekl da cotke k grejo direkt na dojenčkovo kožo nikokr ne smeš prat z ničemer drugim kot praškom in to na 90 -95 stopinj. Ostale stvari majo ponavad mal nižje temperature (40 - 60) sam js sm jih prou tko prala vse brez mehčalca (al pa kakšnih belil). Daš v sušilca pa je prou fajn, al pa pač zlikaš in se tud precej zmehča da ga nima kej "grist" pa praskat.

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
17.10.2009 19:14:20   
nogavicka80
Eva19 meni se je to kar nekaj časa dogajalo - 2 noči zaporedoma celo tako zelo hudo, da so solze tekle same od sebe (zaradi bolečin) in nisem smela niti približno ležati na levem boku, tako zelo občutljiva so bila rebra na dotik. Zdaj je že bolje - občasno kakšna brca v rebra še vzame sapo, ampak to je že res redko (trkam na les user posted image ).

Praški in mehčalci - sama uporabljam oreščke ali prašek iz oreščkov, mehčalca pa sploh ne dodajam. Enako počnejo moje kolegice, ki so mlade mamice, saj je bilo vsem odsvetovano uporabljanje agresivnih praškov, sploh pa mehčalcev.

Pri nas pa sem mačka kar jaz - ali lepo predem in se cartam, ali pa piham kot zmešana, ko me kaj zagrabi user posted image . Smo bolj za pse in ko bodo finance za ograjo, bomo nabavili zlatega prinašalca.

Zanima me tudi, kaj ste nabavile za nošenje otroka - ali boste uporabljale le voziček?

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
17.10.2009 21:05:06   
tassika
Punce zadnjič sem našla na netu masažo dojenčkov in otrok - priročnik, če katera želi, naj mi piše na tasa.lah@gmail.com pa pošljem.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
18.10.2009 6:48:04   
luan
Dobro jutro souser posted image .
Evo mene ustala ob 5.30 se zrihtala, prejle je vstal še mali.Sva pojedla zajtrk in vzel je zdravila za srce. Zdaj pa grem na jago na mraz v hosto.Se mi takooooouser posted image ne da.No bolje, da me mentor (moj fotr) ne slišiuser posted image .
Se beremo kasneje, ko pridem nazaj.Zdaj zgleda, da še vse spite.
LP

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......