barbchen
|
Dober dan so , pridno čvekamo , se pozna, da bomo kmalu vse na porodniški, kaj bo šele potem bi se lahko tudi kaj v živo dobile, da prišparamo prstke, KAJ PRAVITE ? pi82ka, kaj si zrihtala pri G., ti je podaljšala bolniško? upam, da!!! strij zaenkrat nimam, ampak se ne bom prehitro veselila - kolegica jih je dobila zadnjih 14 dni pred porodom, tako da...bom še naprej pridno mazala in upala na najboljše. Jih pa imam tudi jaz že od prej, ko mi je teža nihala, ampak sem jih sprejela za svoje , se ne sekiram preveč. Celulit je tudi pri meni pridobil na količini, pa se tudi ne obremenjujem preveč - bo treba po porodu, ko bo pravi čas za to ornk pomigat, jaz se bom lotila spet teka in kakšno kremo gor pa bo, baje pa ga precejšni del tudi izgine po porodu, ker se nam toliko vode nabira v telesu - upam, da bo res tako . Pri kilah se bližam +15, pa mi noben ne verjame, da sem jih tok pridelala, ker sem kao samo v trebuh dobila, sem pa štartala pri precej večjih cifrah kot večina čvekic, ampak imam hvala bogu konstitucijo, da mi zdrži - baje imam močne kosti, če verjamete . sušilni stroj - midva imava Gorenjevega kondenzacijskega, ki je bil okrog 400€ 3,5 let nazaj in sva tudi zadovoljna z njim. Sva takrat pri izbiri upoštevala dejstvo, da ker nimava možnosti odzračevanja, da kar kondenzacijskega vzameva, pa še to sva gledala, da je imel čimmanj elektronike, ker se potem skoz nekaj kvarijo zadeve, sicer pa ima Gorenje kot je že ena napisala 5 let garancije. Nama odlično služi, upam, da bom s prihodom novega družinskega člana ratala tudi manj občutljiva in bom nehala likati, ker meni se še kar zdi potrebno, da to delam nosečniške tegobice - pri meni jih je vsak dan več...hemoroidi se mi počasi pojavljajo, ampak nič ne krvavim...verjetno mi škratek pritiska dol...grem jutri do dohtarce, ker zadeve iz lekarne ne zaležejo kaj dosti...že ene 14 dni opažam, da imam občasno mravljince v blazinicah na rokah in sem vprašala med.sestro na telovadbi za nosečnice, ki jo obiskujem in je rekla, da gre za nek sindrom, ko se ti v zapestju vklešči živec in mi je predlagala...pazite to, da naj ponoči spim s ščitniki za zapestja, ki jih uporabljam pri rolanju , no in zdaj grem vsak večer rolat v spanju in ne boste verjele, je res bolš , pa še spim bolje kot prej. gnezdenje je tudi pri meni v polnem teku, v soboto šibava še v IKEO, sem mojga komi prepričala, da je treba it. Kar mi še ostaja je pregledati cunjice, ki sem jih dobila, jih dat prat in zlikat, potem je pa počasi to to. Včeraj sem v H&M kupila tudi opravo za domov iz P., sem se kar topila zraven, pa tudi mojmu je bila všeč No 1 teden nisem nič napisala, zdaj pa cel roman . Lep sončen dan še naprej, od znotraj izgleda luštno, je pa verjetno brrr mrzlo, kaj čmo, zima se bliža. B.