|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
19.10.2009 10:11:42   
Metuljcica77
pikica28  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj ti bo porod čimlažji in da se boš lepo cartala s svojim sinčkom

(odgovor članu alexjera)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
19.10.2009 10:15:19   
Bojana82
Dobro jutro, punce........

Jaz sem se pa prehladila in si sploh ne predstavljam, da bi mogla jt rodit, ker nevem kdo bi dihal namesto meneuser posted image .....ne res, brez heca imam čisto zamašen nos, kašljam, kiham povrhu me pa še glava boli....ker imam rok čez malo več kot 14 dni se prav bojim, da se nebi pozdravila do takrat ( sploh, če se user posted image , odloči priti kaj prej na svet )....

Pikica 28 je pa pomoje že šla rodit, ker se danes nič ne javi.....

(odgovor članu alexjera)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
19.10.2009 11:04:25   
tassika
Ma sem napisala pa ni objavilo grr, kaže pa kot da je, spet nekaj šteka.

Napisala sem ti bojana da probaj nos spirat s fiziološko, meni pomaga, zvečer si pa namažen z eno kremo in do zjutraj je ok. Za kašelj pa ne vem več čisto točno kaj od naravnega lahko.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
19.10.2009 11:33:01   
rožica13
Živjo!

Pikica28 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Me ni bilo cel vikend za računalnikom. V petek sem cel dan pekla za baby shower, zvečer smo imeli še pevske vaje, v soboto dopoldan sem spet pekla in pripravljala stvari, ob treh sem imela najavljene prijateljice. Vse se je fino izšlo, imeli smo se super, razen tega da je prehitro minilo, pa nisem se mela tolk časa posvečat posameznikom, ker je blo skoz neki treba, pijačo nosit, hrano itd. Sem mislila da bom vsaj v nedeljo malo dlje spala pa sem že ob 6ih gledala kot čuk user posted image . No včeraj sva pa popoldan šla jabolka za ozimnico in sok nabirat in so bila v enem hribu, so jih z brento gor nosil. Blo je grozno mrzlo, tko da sem šla trikrat gor in dol po hribu zraven ko so nosili jabolka, da sem se malo segrela, pa še fino je za razmigat, sem mislila da bom sopihala kot lokomotiva pa sploh nisem. Zvečer sva šla še na kostanj in potem me je vsake toliko nekaj špikalo spodaj v trebuhu, ne preveč, sem že gledala na uro za vsak slučaj ampak ni bilo nič. Danes sem pa končno lahko spala do 9ih! Sedaj je še samo 12 dni do roka in ker smo stanovanje spravili v red, vse je pripravljeno in baby shower za nami, sem se odločila da samo še počivam, hodim na sprehode, berem in meditiram!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
19.10.2009 11:49:09   
nogavicka80
BOJANA82 - Za kašelj pomaga Mentoklar gel, če ga imaš doma - sicer ga ne delajo več. Dobiš pa zdaj podobno zeliščno kremo v lekarni, samo ne vem kak se reče. TI samo povej, da bi rada nadomestek Mentoklarja, oz. nekaj na bazi evkaliptusa, bora...
POmaga pa tudi kitajska (tigrova) mast, ki si jo namažeš lepo na predel prsnice in pokriješ s toplo brisačo (enako velja za ono kremo).

Upam, da se čimprej pozdraviš!!!!

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
19.10.2009 11:57:36   
Nončika
pikica, dihamo s tabo. kake novičke? drži se in želim ti čimlažji porod.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
19.10.2009 12:47:04   
lenybaby
Ojoj punce pa sej še ni november... user posted image  se je že kr začel dogajat! Vso srečo želim! A ma ta luna res tak vpliv na celo stvar al kako? K mene že od včeri tko kr fino špika v spodnjem delu trebuha... Ta mali se sicer ne da ukrotit in kolovrat in razgraja kolkr se le da, na wc pa hodmo že vsakih 20 - 30 minut... Eja... tolk dela me še čaka dons da nimam cajta mislt na te stvari... Spravla sm se spucat vodno postlo, vse mam že opran in se bo kmal že posušil, zdej pa nazaj postlat, sesat, prah brisat, pomivat, pajčune zmest k nimam pojma s kje so se vzele tko na hitr... Nč bejžmo - samo se nau nč naredl!!! user posted image

LEp dan vsem!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
19.10.2009 13:18:40   
Eva19
Evo čist na hitr... sem ravn s pregleda, 26 teden. naša user posted image je ok,  mere trebuščka in glavice ravn za 36 teden in 1 dan, težki smo pa pribl. 2700g. sem mela dans pregled bol na hitr, ampak je blo dost, sam da sem zvedla da je vse uredu user posted image
Naslednji pregled imam pa v torek, 27.10 in sicer ctg. me prov zanima kako bo....zdej bojo pregledi do konca na 1 teden...

lepo se imejte, božajte svoje bušije, dokler še lahko.

Pikica28 user posted image user posted image user posted image za srečo***

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
19.10.2009 13:19:26   
Nončika
lenybaby, si pa full pridna. jaz sem pa cote zložila in opazila, da mam opet full za peglat. ja nič. gremo peglat, pol pa še malo prah zbrisat po stanovanju.

popoldan pa mam govorilne. hčerka je z septembrom prestopila v drugo skupino, ma novi dve vzgojiteljici. upam, da je pridna in da ne bom samo graje poslušala. lani je bila full pridna, vsa ponosna sem bila na njo, ko sta jo vzgojiteljici hvalili. zdaj pa? vprašanje.

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
19.10.2009 13:27:18   
MC09
Alexjera hvala za mnenje, ne mislim babici pameti solit, se mi pa fajn zdi, da bi hodla, pila... nekaj zadev mi je ok. Sploh, ko me je moj G čudno pogledal, ko me je vprašal, kako mislim rodit in sem rekla, da čim bolj naravno, in je rekel, da če vem, da to boli user posted image , halo?!? Mi je ultivo ponujal, da je fajn.
Bolj me skrbijo antibijotiki, jih nisem že par let jedla, ene 7 ziher ne, sam da ti jih dajo kr preventivno, ne vem.

WC; sem bla v mestu imam 15 min do tja peš (zdaj, ko počasi hodiim) sem šla tam 2x lulat in sem komaj nazaj domov prišla do wc-ja, v 2 urah.

Pri prehladu uporabljam jaz kr raztopino morske soli v vodi, slabo žličko ali še manj v 2,5 dl vode, za spiranje nosu in grgranje za grlo. Za nos je lahko tudi bolj blago.

lp

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
19.10.2009 13:53:00   
eva1
Eno vprašanje...tiste ki boste darovale popkovnično kri v javno banko, kaj ste napisale tam k piše podpis priče..katere priče..a je to lahko  mož? Če kartera ve, naj čimprej odgovori, grem na pošto okol 15h...hvala!!!!

Komaj čakam na novičke od Pikice!!!!

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
19.10.2009 14:12:57   
Menta
eva1 Lahko je mož. Midva sva tudi tako naredila.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
19.10.2009 14:21:27   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Eno vprašanje...tiste ki boste darovale popkovnično kri v javno banko, kaj ste napisale tam k piše podpis priče..katere priče..a je to lahko  mož? Če kartera ve, naj čimprej odgovori, grem na pošto okol 15h...hvala!!!!

Komaj čakam na novičke od Pikice!!!!

jaz sem tudi kar partnerja dala user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
19.10.2009 14:23:26   
Metuljcica77
ojla čvekice

samo da vam javim, ravnokar je od mene odšla moja patronažna user posted image user posted image user posted image  super ženskica .... vem da sem ena redkih ki se je odločila da izkoristi tudi ta privilegij nosečnic, da jih patronažna obišče še pred porodom ... povem vam , ni mi žal, lepo sva poklepetali o marsičem in sedaj imam super občutek saj točno vem, kdo bo prišel po porodu. Res pa je da mi je bila simpatična, mlada babica, ki je tudi sama mamica dvema malčkoma, ki imata 2 in 3 leta ... naročila mi je naj nikakor ne grem v P brez kremice za bradavičke in naj si kupim tudi kakšen čaj za dojenje, da bo pripravljen ko pridem s najino princesko domov .... polagam vam na srce, da razmislite ali bi vseeno poklicale patronažno službo v vašem kraju in si naročile obisk ( vem da že nekaj časa nazaj nekatere niste bile navdušene nad tem, ampak lahko vam povem da mi ni čisto nič brskala po stanovanju, ampak sva se lepo načvekale).

Zdaj pa kosilo kuhat, sva že lačni user posted image

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
19.10.2009 15:27:24   
petkapet
Pozdravljene,

Tale mlaj je pa meni enkratenuser posted image , nevem ali je to zatišje pred nevihto ali kaj. Zdej ene pet dni nazaj, mi je ful malo otrjeval trebuh, prej pa mi je na uro ali manj. Mogoče je to tudi od večjega počivanja. Polna luna pa bo 2.11, bomo videli kako bo.

Mayamaya, pralni AEG imamo zdej in je BP že full let, ni bil še pri G user posted image , tako da mi ga bo kr škoda prodat. Je pa stal eno uko... Sem pa pogledala cene čez, ej ful razlika. Včasih smo kupovali stroje čez, zdaj pa so teji ugodni bolj pri nas. No sem že skor doktorirala s primerjavami, je pa težko, ker vsak ima različno dane KwH (eni na uro eni na pranje...). Ma se bom kr na hitro odločila.

Najbrž Pikica že veselo crklja, samo ne more do PCa user posted image .

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
19.10.2009 16:21:27   
pi82ka
držim pestke za pikico 28, že cel dan nanjo mislem...
Men p trebuh sploh ne otrdeva več, nekaj malega mi je, sedaj pa ne več...nobenih lažnih popatkov ne nč...a je še kera v teb klubu al je z mano neki fali?

pridne bodite,

lp,
A

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
19.10.2009 16:44:11   
nogavicka80
pi82ka - tudi jaz sem v klubu user posted image - nekaj dni je že mir - nič popadkov, nič otrdevanj...ma pa dete ritno telovadbo na polno user posted image .

SIcer pa bi bilo še prehitro, ker še kar odlašamo, pa še ne kupimo vsega in tudi stanoanje ima še vse prej kot normalno podobo. NEkaj še celo razmišljava, da bi šla en dan v Graz - se spomnim, da je gor dosti cenejša podloga za kinderpet (nepremočljiva), pa v Toysrusa bi šla pogledat vrtiljake za nad posteljo in verižico za na voziček...predvidevam, da bom gor vse ceneje dobila. Lahko pa, da se motim. No, saj niti tu ne vem, koliko te stvari stanejo. Plenice pa bova verjetno tvegala in naročila po pošti kar pralne iz tujine, ker so dooosti cenejše kot pri nas. Aja, pa vse termometre še morem onabavit in aspirator in copatke zame in bla bla bla...se spravljamo zraven, kot da bi imeli še nekaj mesecev časa :))).

In še eno vprašanje - menite, da so nakupi zgoraj omenjenih stvari cenejši v Grazu (Ikea, Toysrus) ali na Madžarskem - v Lentiju?

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
19.10.2009 17:40:37   
Nončika
nogavička, kak so cene v Toysu ne vem. da boš pa mela večjo izbiro kot pa jo maš v Lentiju to je pa definitivno.

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
19.10.2009 17:42:53   
Nončika
nogavička in pi82ka, evo še ena v klubi. zjutraj mi je še malo otrdeval trebuh, zdaj je pa mir. glede na prejšnji četrtek pa petek. mogoče pa je zatišje pred nevihto. dete ma pa svojo žurko.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
19.10.2009 17:43:55   
tassika
Se pridružujem vašemu klubu ne otrjevanjauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
19.10.2009 17:49:41   
mayamaya
ejla

ja,pi28ka jaz sem tudi v tem klubu. zadnje 10-14 se sploh počutim super. nič mi ne fali, nič me ne moti...ko rožica user posted image kar naj še traja kakšen teden

petkapet
ja ni več kot enkrat, ko smo vse čez kupovali. magari pri teh strojih sem jaz zdaj gledala samo na to kateri manj porabi...ker se mi zdi, da bo itak delal na polno. pa še zima je user posted image ...ki če ne uni obračun elektrike user posted image
pa tudi druge stvari mi se zdi, da so cene kar tam tam, samo ki tle na obali ni glih nekih trgovin. in če imam za izbirat ali iti v Lj ali v TS, grem rajši čez, ki je bližje. sem bila glih v soboto in sem olajšala denarnico... ma za gospodnijske aparate itak ni problemov

pikica je pa najbrž res v P, ker je cel dan že ni user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
19.10.2009 18:56:28   
pi82ka
...no sam da nisem edina, k men ne otrdeva trebuh že nekaj dni, ma pa telovadbo in se tok naguzi da me kr mal zategne na eno stran.

A ste že dobile odločbe iz CSD-ja, jaz sem prejšni torek poklicala kako in kaj, pa sem v petek dobila pošto...in je izgledalo, kot da so mal pozabil name, je bil datum napisan tisti dan, ko sem klicala. Pa še nekaj dobila sem za 105 dni. Ostalo pa dobim kasneje, če se ne motim? Pa še zanima me koliko procentov se odbije od bruto zneska, ki je naveden na odločbi?

Joj pikica28user posted image  držim pesti.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
19.10.2009 18:58:01   
tassika
pikica tukaj vpiši bruto in ti bo zračunalo, nekaj podobnega moraš potem dobiti na račun:

http://www.kliksi.com/internetphp/racunovodstvo/placa/pl01012009.html

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
19.10.2009 19:00:45   
tassika
No jaz se tudi zadnje čase ful dobro počutim, sicer sem bolj okorna, ampak imam apetit, nič otrdevanja, nič bolečin, spim ko angleček, 2x sicer vstanem za na wc to pa je tudi vse. _Me sicer ful bolijo noge in hodiva zato vsak večer na sprehod, ampak nič ne pomaga, bo minilo. Še 35 dni.

Punce v sredo imam pa pregled, držite pesti, da se je biba obrnila okoli, jaz ne znam določit, ker jo čutim povsod, edino zgoraj imam zdaj eno bunko pa ne vem a je ritka ali glavauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
19.10.2009 19:32:02   
Bojana82
Punce, hvala lepa za nasvete pri prehladu, jih bom upoštevala.......

Tudi jaz se pridružujem klubu ne otrdevanja sploh ne poznam občutka kako je, če ti trebuh otrdi user posted image ( mi še ni nikoli )....tudi nikakršnih lažnih popadkov nimam.....

Tassika, pri meni je ta bunka zgoraj ritka, preden se user posted image ni obrnila z glavico navzdol te bunke ni bilo nikoli! Upam, da je tudi pri tebi tako in ti nebo treba hoditi na ZO....

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......