Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 17:43:28
|
|
|
|
dolenjka
|
mam glih čas, ker podiramo kupček ki ga ne bo, kot ponavadi prej smo bili pa vsi 4 na sprehodu da bi ve vidle kako je Tara voziček porivala, imam občutek da bo za volanom kot mami, bolj dirkaško razpoložena, Stipe jo je komaj lovil, ampak Taci je vseeno spal, tamala se je pa smejala ko pečen maček Bamby, sej pri nas je vedno z očitom kopa, ker je njegova lubica in žal ne palijo niti igračke Aja, sori, če misliš da sem od tebe kopirala spol februarkinega , a hočeš bit ti 1. februarska vještica, al kako
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 20:10:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer A spet ne bo nobene debate A čmo recimo ta novga "februarčka" virtualno zapit, če se že ata ni nič javil, da bi klobaso narezal in litrco na mizo dal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 20:13:42
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja, sori, če misliš da sem od tebe kopirala spol februarkinega , a hočeš bit ti 1. februarska vještica, al kako Naziva ti vsekakor ne mislim prevzet, ga pa tudi ti ne moreš prevzet pini, ker ona je šele čarovnica number 1, če si slučajno pozabila . Ga je dobila precej prej kot ti..... Kot meni ne moreš prevzet naslova videnja februarkinega . To sem že dolgo čutila...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 20:34:32
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja, sori, če misliš da sem od tebe kopirala spol februarkinega , a hočeš bit ti 1. februarska vještica, al kako Naziva ti vsekakor ne mislim prevzet, ga pa tudi ti ne moreš prevzet pini, ker ona je šele čarovnica number 1, če si slučajno pozabila . Ga je dobila precej prej kot ti..... Kot meni ne moreš prevzet naslova videnja februarkinega . To sem že dolgo čutila... ha ha ha sem že pozabla kdaj in s čim sem si pridelala tale častni naslov. ampak taka zlahka ga ne dam iz rok, tako da vještia number 1 sem jest . Pino pritrdilno kima
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 20:40:39
|
|
|
|
buči
|
čer
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 20:50:12
|
|
|
|
buči
|
Sem vas malo prebrala... mlavla: februarka: ČESTITAMO!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 21:02:31
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja, sori, če misliš da sem od tebe kopirala spol februarkinega , a hočeš bit ti 1. februarska vještica, al kako Naziva ti vsekakor ne mislim prevzet, ga pa tudi ti ne moreš prevzet pini, ker ona je šele čarovnica number 1, če si slučajno pozabila . Ga je dobila precej prej kot ti..... Kot meni ne moreš prevzet naslova videnja februarkinega . To sem že dolgo čutila... ha ha ha sem že pozabla kdaj in s čim sem si pridelala tale častni naslov. ampak taka zlahka ga ne dam iz rok, tako da vještia number 1 sem jest . Pino pritrdilno kima Imaš pa res kratek spomin . Se res ne spomnič kako si suzi napovedala punco??? Ta pa ti je obljubila novo metlo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 21:03:16
|
|
|
|
dolenjka
|
aha, sem vas zbezala Sem mal telefonarila Zdaj grem pa pod tuš, ker Maks še pančka, pol bo pa verjetno že volčja lakota, pa plenico bo treba zamenjat, .... pol bomo šli pa danes morda celo mal prej v zgornje sobane - za spremembo Pina, mislim da si bila vještica zaradi napovedi spola pri Suzi Sej res, kje pa je ona Kako so
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 21:04:08
|
|
|
|
bamby
|
Aja, pino verjetno že ve, zakaj kima . To si vsi dedci isti !!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 21:07:50
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka aha, sem vas zbezala Sem mal telefonarila Zdaj grem pa pod tuš, ker Maks še pančka, pol bo pa verjetno že volčja lakota, pa plenico bo treba zamenjat, .... pol bomo šli pa danes morda celo mal prej v zgornje sobane - za spremembo Pina, mislim da si bila vještica zaradi napovedi spola pri Suzi Sej res, kje pa je ona Kako so Ja ja se mi je zdelo.. samo to je takoooooooooo daleč nazaj Suzi family so ok. So v fazi zbiranja hiške za na parcelco in so polno zasedeni. Suzi v službi ne more več na rr, doma je pa idrija ker je večino sama z mulci. Žana je pridna, že pridno hodi na kahlo in je pravi cukr. to je na kratko kar vem o njih. Midva s pinotom se bova tudi odpravla proti spalnici, ker tuki ni neke pretirane volje za čvek... Bamby, dokler on kima je ok. Ko bom jaz začela kimat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 21:10:33
|
|
|
|
Stipe air force
|
Kva vsi neki kimate ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 21:10:36
|
|
|
|
lillchy123
|
čer mene čist jesenska utrujenost daje, pa tale mraz mi čist energijo pobere... ne...Luka pa res nima nič zraven grem še par stvari za soboto prštimat, pa mogoče pol še mal pridem pokukat. jst sem že dva spila na zdravje našemu Blažu se mi ktera pridruži?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 21:12:10
|
|
|
|
Stipe air force
|
Vidi cudo se desilo.... Buci dela racunalnik....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 21:15:53
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Vidi cudo se desilo.... Buci dela racunalnik.... sam pomoje ji je zdej tipkovnica crknila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 21:28:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Vidi cudo se desilo.... Buci dela racunalnik.... sam pomoje ji je zdej tipkovnica crknila ...mogoć je pa slabe volje ker nima za kej jamrat.... mogoć...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 21:30:45
|
|
|
|
Blacky*
|
čer, evo mene sem bila na enem sestanku od petih naprej, zdaj pa uživam doma... sem pa en šampanjček spila...tudi na zdravje našega novega pripradnika februarskega klana
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 21:31:06
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Vidi cudo se desilo.... Buci dela racunalnik.... sam pomoje ji je zdej tipkovnica crknila ...mogoć je pa slabe volje ker nima za kej jamrat.... mogoć...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 21:31:35
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 čer mene čist jesenska utrujenost daje, pa tale mraz mi čist energijo pobere... ne...Luka pa res nima nič zraven grem še par stvari za soboto prštimat, pa mogoče pol še mal pridem pokukat. jst sem že dva spila na zdravje našemu Blažu se mi ktera pridruži? kam pa šibate?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 21:36:14
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 čer mene čist jesenska utrujenost daje, pa tale mraz mi čist energijo pobere... ne...Luka pa res nima nič zraven grem še par stvari za soboto prštimat, pa mogoče pol še mal pridem pokukat. jst sem že dva spila na zdravje našemu Blažu se mi ktera pridruži? kam pa šibate? na poroko.. moja sestrca zapušča koruzništvo.. jst sem pa priča.. ne rabm povedat, dda mam skor večjo tremo kt ona?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 21:46:59
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 čer mene čist jesenska utrujenost daje, pa tale mraz mi čist energijo pobere... ne...Luka pa res nima nič zraven grem še par stvari za soboto prštimat, pa mogoče pol še mal pridem pokukat. jst sem že dva spila na zdravje našemu Blažu se mi ktera pridruži? kam pa šibate? na poroko.. moja sestrca zapušča koruzništvo.. jst sem pa priča.. ne rabm povedat, dda mam skor večjo tremo kt ona? čestitke to bo fešta... in ti priča... super... dobro odpelji svojo vlogo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 21:51:16
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 čer mene čist jesenska utrujenost daje, pa tale mraz mi čist energijo pobere... ne...Luka pa res nima nič zraven grem še par stvari za soboto prštimat, pa mogoče pol še mal pridem pokukat. jst sem že dva spila na zdravje našemu Blažu se mi ktera pridruži? kam pa šibate? na poroko.. moja sestrca zapušča koruzništvo.. jst sem pa priča.. ne rabm povedat, dda mam skor večjo tremo kt ona? čestitke to bo fešta... in ti priča... super... dobro odpelji svojo vlogo se bom potrudla.. zdele je bla reklama za mc'donalds, zdej mi je pa hrana zapasala? pa una dva kozarca vina tud, tko da grem še po tretjega? pol pa namest kej nardit k mojmu na kavč pa mal treningirat....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 21:53:25
|
|
|
|
lillchy123
|
evo, odločitev je padla! grem kokice nardit, pol bomo pa vidli kaj naprej ampak mislim, da je že vse jasno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 21:54:43
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 čer mene čist jesenska utrujenost daje, pa tale mraz mi čist energijo pobere... ne...Luka pa res nima nič zraven grem še par stvari za soboto prštimat, pa mogoče pol še mal pridem pokukat. jst sem že dva spila na zdravje našemu Blažu se mi ktera pridruži? kam pa šibate? na poroko.. moja sestrca zapušča koruzništvo.. jst sem pa priča.. ne rabm povedat, dda mam skor večjo tremo kt ona? čestitke to bo fešta... in ti priča... super... dobro odpelji svojo vlogo se bom potrudla.. zdele je bla reklama za mc'donalds, zdej mi je pa hrana zapasala? pa una dva kozarca vina tud, tko da grem še po tretjega? pol pa namest kej nardit k mojmu na kavč pa mal treningirat.... lilči... čin čin... pa dober tek če boš kaj povečerjala aja... pa dobro treningirajte... jaz grem pa na kavček malo počivat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 21:59:49
|
|
|
|
mlavla
|
čer vidim..da enim mal "dogaja" ma sej je prav..jst sem si tud danes eno pivce privoščila..ma mi je prov zadišal.. očitno na račun "novega" Blaža mam pa eno vprašanje...zanima me če ima katera doma inhalator, kakšnega, kje ste ga nabavile, cena..skratka zanima me vse kar veste o inhalatorjih..o vaših izkušnjah, mnenjih??HVALA! Me pa zanima če ste vse pravočasno na csd javile, da ste otroke dale v vrtec (tiste, ki ste jih imel dlje časa doma kot le eno leto)..ker se potem zmanjša otroški dodatek za 20 %?? Mene je na to opozila Janey..je pa potrebno menda oddat novo vlogo..ma bom jutri poklicala na naš csd..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 16.10.2009 8:55:36
|
|
|
|
lillchy123
|
mlavla, jst še nisem javila, ker je potrebno spet oddati obrazec, pa nekak še ni zneslo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......