|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
15.10.2009 17:43:28   
dolenjka
mam glih čas, ker podiramo kupček ki ga ne bo, kot ponavadi user posted image

prej smo bili pa vsi 4 na sprehodu user posted image da bi ve vidle kako je Tara voziček porivala, imam občutek da bo za volanom kot mami, bolj dirkaško razpoložena, Stipe jo je komaj lovil, ampak Taci je vseeno spal, tamala se je pa smejala ko pečen maček user posted image

Bamby, sej pri nas je vedno z očitom kopa, ker je njegova lubica in žal ne palijo niti igračke user posted image

Aja, sori, če misliš da sem od tebe kopirala spol februarkinega user posted image , a hočeš bit ti 1. februarska vještica, al kako user posted image user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
15.10.2009 20:10:26   
dolenjka
Čer user posted image

A spet ne bo nobene debate user posted image A čmo recimo ta novga "februarčka" virtualno zapit, če se že ata ni nič javil, da bi klobaso narezal in litrco na mizo dal user posted image user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
15.10.2009 20:13:42   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Aja, sori, če misliš da sem od tebe kopirala spol februarkinega user posted image , a hočeš bit ti 1. februarska vještica, al kako user posted image user posted image user posted image user posted image

Naziva ti vsekakor ne mislim prevzet, ga pa tudi ti ne moreš prevzet pini, ker ona je šele čarovnica number 1, če si slučajno pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ga je dobila precej prej kot ti..... user posted image user posted image user posted image

Kot meni ne moreš prevzet naslova videnja februarkinega user posted image . To sem že dolgo čutila... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
15.10.2009 20:34:32   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Naziva ti vsekakor ne mislim prevzet, ga pa tudi ti ne moreš prevzet pini, ker ona je šele čarovnica number 1, če si slučajno pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ga je dobila precej prej kot ti..... user posted image user posted image user posted image

Kot meni ne moreš prevzet naslova videnja februarkinega user posted image . To sem že dolgo čutila... user posted image user posted image user posted image

ha ha ha sem že pozabla kdaj in s čim sem si pridelala tale častni naslov.

ampak taka zlahka ga ne dam iz rok, tako da vještia number 1 sem jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pino pritrdilno kimauser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
15.10.2009 20:40:39   
buči
čer

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
15.10.2009 20:50:12   
buči
Sem vas malo prebrala...

mlavla: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

februarka: ČESTITAMO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
15.10.2009 21:02:31   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

ha ha ha sem že pozabla kdaj in s čim sem si pridelala tale častni naslov.

ampak taka zlahka ga ne dam iz rok, tako da vještia number 1 sem jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pino pritrdilno kimauser posted image user posted image

Imaš pa res kratek spomin user posted image user posted image user posted image . Se res ne spomnič kako si suzi napovedala punco??? Ta pa ti je obljubila novo metlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
15.10.2009 21:03:16   
dolenjka
aha, sem vas zbezala user posted image

Sem mal telefonarila user posted image Zdaj grem pa pod tuš, ker Maks še pančka, pol bo pa verjetno že volčja lakota, pa plenico bo treba zamenjat, .... pol bomo šli pa danes morda celo mal prej v zgornje sobane - za spremembo user posted image

Pina, mislim da si bila vještica zaradi napovedi spola pri Suzi user posted image Sej res, kje pa je ona user posted image Kako so user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
15.10.2009 21:04:08   
bamby
Aja, pino verjetno že ve, zakaj kima user posted image user posted image user posted image . To si vsi dedci isti user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
15.10.2009 21:07:50   
pina-1

aha, sem vas zbezala user posted image

Sem mal telefonarila user posted image Zdaj grem pa pod tuš, ker Maks še pančka, pol bo pa verjetno že volčja lakota, pa plenico bo treba zamenjat, .... pol bomo šli pa danes morda celo mal prej v zgornje sobane - za spremembo user posted image

Pina, mislim da si bila vještica zaradi napovedi spola pri Suzi user posted image Sej res, kje pa je ona user posted image Kako so user posted image

Ja ja se mi je zdelo.. samo to je takoooooooooo daleč nazajuser posted image

Suzi family so ok. So v fazi zbiranja hiške za na parcelco in so polno zasedeni. Suzi v službi ne more več na rr, doma je pa idrija ker je večino sama z mulci. Žana je pridna, že pridno hodi na kahlo in je pravi cukr.  to je na kratko kar vem o njih.

Midva s pinotom se bova tudi odpravla proti spalnici, ker tuki ni neke pretirane volje za čvek...

Bamby, dokler on kima je ok. Ko bom jaz začela kimatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
15.10.2009 21:10:33   
Stipe air force
Kva vsi neki kimate ? user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
15.10.2009 21:10:36   
lillchy123
čer user posted image

mene čist jesenska utrujenost daje, pa tale mraz mi čist energijo pobere... ne...Luka pa res nima nič zravenuser posted image user posted image user posted image
grem še par stvari za soboto prštimat, pa mogoče pol še mal pridem pokukat.

jst sem že dva spila na zdravje našemu Blažu user posted image se mi ktera pridruži?user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
15.10.2009 21:12:10   
Stipe air force
Vidi cudo se desilo.... Buci dela racunalnik.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
15.10.2009 21:15:53   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Vidi cudo se desilo.... Buci dela racunalnik.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam pomoje ji je zdej tipkovnica crknila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
15.10.2009 21:28:55   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

sam pomoje ji je zdej tipkovnica crknila user posted image user posted image user posted image

...mogoć je pa slabe volje ker nima za kej jamrat.... mogoć... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3315
15.10.2009 21:30:45   
Blacky*
čer,

evo mene user posted image

sem bila na enem sestanku od petih naprej, zdaj pa uživam doma... sem pa en šampanjček spila...tudi na zdravje našega novega pripradnika februarskega klana user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3316
15.10.2009 21:31:06   
Blacky*

...mogoć je pa slabe volje ker nima za kej jamrat.... mogoć... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3317
15.10.2009 21:31:35   
Blacky*

čer user posted image

mene čist jesenska utrujenost daje, pa tale mraz mi čist energijo pobere... ne...Luka pa res nima nič zravenuser posted image user posted image user posted image

jst sem že dva spila na zdravje našemu Blažu user posted image se mi ktera pridruži?user posted image

kam pa šibate?

Neposredna povezava do sporočila: 3318
15.10.2009 21:36:14   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

čer user posted image

kam pa šibate?

na poroko.. moja sestrca zapušča koruzništvo..user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem pa priča.. ne rabm povedat, dda mam skor večjo tremo kt ona?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
15.10.2009 21:46:59   
Blacky*

čer user posted image

kam pa šibate?

na poroko.. moja sestrca zapušča koruzništvo..user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem pa priča.. ne rabm povedat, dda mam skor večjo tremo kt ona?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to bo fešta... in ti priča... super... dobro odpelji svojo vlogo user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3320
15.10.2009 21:51:16   
lillchy123

čer user posted image

kam pa šibate?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to bo fešta... in ti priča... super... dobro odpelji svojo vlogo user posted image user posted image user posted image user posted image

se bom potrudla..user posted image zdele je bla reklama za mc'donalds, zdej mi je pa hrana zapasala? pa una dva kozarca vina tud, tko da grem še po tretjega?user posted image pol pa namest kej nardit k mojmu na kavč pa mal treningirat....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
15.10.2009 21:53:25   
lillchy123
evo, odločitev je padla! grem kokice nardit, pol bomo pa vidli kaj naprej user posted image user posted image user posted image ampak mislim, da je že vse jasno user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3322
15.10.2009 21:54:43   
Blacky*

čer user posted image

kam pa šibate?

se bom potrudla..user posted image zdele je bla reklama za mc'donalds, zdej mi je pa hrana zapasala? pa una dva kozarca vina tud, tko da grem še po tretjega?user posted image pol pa namest kej nardit k mojmu na kavč pa mal treningirat....user posted image user posted image user posted image

lilči... čin čin... pa dober tek če boš kaj povečerjala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja... pa dobro treningirajte...

jaz grem pa na kavček malo počivat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3323
15.10.2009 21:59:49   
mlavla
čer vidim..da enim mal "dogaja"user posted image user posted image
ma sej je prav..jst sem si tud danes eno pivce privoščila..ma mi je prov zadišal..user posted image očitno na račun "novega" Blaža

mam pa eno vprašanje...zanima me če ima katera doma inhalator, kakšnega, kje ste ga nabavile, cena..skratka zanima me vse kar veste o inhalatorjih..o vaših izkušnjah, mnenjih??HVALA!

Me pa zanima če ste vse pravočasno na csd javile, da ste otroke dale v vrtec (tiste, ki ste jih imel dlje časa doma kot le eno leto)..ker se potem zmanjša otroški dodatek za 20 %?? Mene je na to opozila Janey..je pa potrebno menda oddat novo vlogo..ma bom jutri poklicala na naš csd..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 3324
16.10.2009 8:55:36   
lillchy123
mlavla, jst še nisem javila, ker je potrebno spet oddati obrazec, pa nekak še ni zneslo.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......