Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 15.10.2009 19:04:08
|
|
|
|
bozza
|
S*, jaz še kar navijam za tebe! Drži se! Špelka, čestitke za junaka Oskarja. Kakšno lepo ime! Bravo! Jaz pa kar počivam, skušam čim manj tuhtati, kolikor se to sploh da .
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 15.10.2009 19:04:48
|
|
|
|
sonček33
|
Bozz apočivaj, kakšno fajn knjigo preberi..štrikaj...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 15.10.2009 19:17:54
|
|
|
|
S*
|
špelka iskrene čestitke za korenjaka Oskarja!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 15.10.2009 20:02:47
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 LANA IMA SUPER NOVIČKE a res??? Lana, hitro poročati Jupiiiiiiii Lana, super, sam še poročaj nam, OK? ....jeeeeeeeeee a si dobila al klicala JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA in bomo meli puuuuupoooooooo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 15.10.2009 20:03:23
|
|
|
|
sonček33
|
Lanči madona sem čakal danes tale tvoj post!!!! Bravo!čestitke!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 15.10.2009 20:05:48
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ker vem, da niste videle, spet citiram Danes popoldne malo čez pet, prišel je mali Oskar na svet. Sta z mamico zdrava, prične se zabava, teta se danes nažrla ga bo! Bravo Špelka še enkrat BRAVO ŠPELKA, Oskar dobrodošel med nami, vsem trem pa iskrene čestitke ooo, se kar podpišem
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 15.10.2009 20:32:49
|
|
|
|
cukica
|
Lana70 iskrene čestitke in vse dobro še naprej,... Špela12 čestitke za sinčka Oskarja,...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 15.10.2009 21:11:16
|
|
|
|
Aljonka
|
Hojla pupike! Evo mene komaj najdem kaj časa sem cele dneve na šihtu, kar mi pa po svoje tud paše ker nimam časa mislit na prihajajočo borbo! S* - Drži se! Čestitke novim nosečkam in pa seveda čist frišni mamici! Nellika - prevzem zdravil Biba77 - prevzem Dipherline Diana79 - UZ Fargesia - punkcija gospodarica - UZ No to vam bom ša še povedala, da sem bila v nedeljo prvič na šmarni gori in sem celo mašo prosila Marijo, da naj nam pomaga da tudi me probamo kako je lepo bit mama (močno upam da me je slišala). UUUU sej res še vprašanje od prejšnjega postopka naprej imam tako močno ovulacijo, da se kar zvijam od bolečin pa še krvavim malenkost ene dva dni. Je kteri kej jasno za kaj gre Hvala in lepo nočko!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 15.10.2009 21:16:48
|
|
|
|
lana70
|
Nellika - prevzem zdravil Biba77 - prevzem Dipherline Diana79 - UZ Fargesia - punkcija gospodarica - UZ
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 15.10.2009 21:23:53
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Nellika - prevzem zdravil Biba77 - prevzem Dipherline Diana79 - UZ Fargesia - punkcija gospodarica - UZ navijam punce Navijam tudi jaz, predvsem za nežno punkcijo!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 15.10.2009 21:30:15
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Nellika - prevzem zdravil Biba77 - prevzem Dipherline Diana79 - UZ Fargesia - punkcija gospodarica - UZ Jaz tudi... Čestitke tudi Špeli za njenega Oskarja. S* Če je vse v božjih rokah, bomo pa molili. Upam da bo vse ok...Resnično držim pesti!!! Fergesia...čim manj bolečo punkcijo ti želim, pa dobre rezultate Ja pri meni pa je padla prva špika Suprefacta....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 15.10.2009 22:03:49
|
|
|
|
lučka 25
|
Fargi, navijam za jutri
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 15.10.2009 22:06:38
|
|
|
|
pikovit
|
Špeliiiiiiiiiiiiiiiiii moja čestitke še tu.Jupiiiiiiiiiiiii,pa si prispela na cilj
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 15.10.2009 22:08:48
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Diana, to je dr. Pintar... Za punkcijo ti pa ne morem pomagati, ker je nisem imela. Imela me je samo na UZ, takrat ko je bila potrejena nosečnost. Takrat nisem bila zadovoljna z njo, me je obrovnavala precej hladno, mogoče je pa takrat imela samo slab dan Ona ima vedno slab dan.Tudi jaz zelooooooooo nezadovoljna z njo!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 15.10.2009 22:21:17
|
|
|
|
pikovit
|
AQUA HVALA TI ZA DANES.Imela sva se prekrasno Indijska je zakon.Lupčkov 1000 .Upam,da si dobr zrihtala v šoli.Itak da si
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 15.10.2009 23:01:17
|
|
|
|
Goldy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Diana, to je dr. Pintar... Za punkcijo ti pa ne morem pomagati, ker je nisem imela. Imela me je samo na UZ, takrat ko je bila potrejena nosečnost. Takrat nisem bila zadovoljna z njo, me je obrovnavala precej hladno, mogoče je pa takrat imela samo slab dan Ona ima vedno slab dan.Tudi jaz zelooooooooo nezadovoljna z njo!!!!!!! Mene je tudi imela na UZ, ko je bila potrjena nosečnost in bil srček, pa je bilo tako da sem prišla ven s slikco v rokah, ampak nisem vedela, a je sploh vse ok.... Ni bila neprijazna, samo hladnaaa. Prejšnji dan je imela pa se mi zdi Kicsi dr. Voglerja, se je pa dec čist raznežil, ko ji je kazal srčka. Meni je obrnila ekran in rekla, to je to. Videla itak nisem nič, ker tudi nisem vedela kaj naj bi videla. Pa skregaja me je, ko sem vprašala, če samo eden (imela sem visok betaHCG), kako pač naj bi bila dva.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 15.10.2009 23:59:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 LANA IMA SUPER NOVIČKE a res??? Lana, hitro poročati Jupiiiiiiii Lana, super, sam še poročaj nam, OK? ....jeeeeeeeeee a si dobila al klicala JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA in bomo meli puuuuupoooooooo ....ful sem vesela da je vse ok in za pupo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 6:20:50
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 7:30:02
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Nellika - prevzem zdravil Biba77 - prevzem Dipherline Diana79 - UZ Fargesia - punkcija gospodarica - UZ Jaz tut, jaz tut
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 7:51:05
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Nellika - prevzem zdravil Biba77 - prevzem Dipherline Diana79 - UZ Fargesia - punkcija gospodarica - UZ Jaz tut, jaz tut Pod tole se pa tud jaz podpišem.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 7:51:57
|
|
|
|
sonček33
|
Bejbe, navijam.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 7:52:02
|
|
|
|
BarbiG
|
Lana, super da je vse ok in za pupo. Špelka, čestitke za Oskarja. Aja, pa dobro jutro vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 8:06:59
|
|
|
|
metuljci
|
dobro jutro! pa petek je jeeeeei S držim pesti, da je vse ok Špelka čestitke za sinkota Lana tebi pa za pupiko
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 8:14:15
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro Vse punce upam, da boste danes imele super dan. Da vse opravite dobro. Fargi, da bo čimveč lepih celic in da bi čimmanj bolelo. Glede dr. Pintar pa moram napisati... Do mene je bila vedno prijazna in nežna. Delala mi je punkcijo ciste. Zelo nežno. Na UZjih mi je preštela vse folikle, tudi najmanjše. Tudi na UZju si je vzela čas in mi dala še kakšen nasvet. Jaz o njej lahko le lepe stvari napišem.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.