|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
15.10.2009 12:12:39   
mismis
Diana, to je dr. Pintar...

user posted image

Za punkcijo ti pa ne morem pomagati, ker je nisem imela. Imela me je samo na UZ, takrat ko je bila potrejena nosečnost. Takrat nisem bila zadovoljna z njo, me je obrovnavala precej hladno, mogoče je pa takrat imela samo slab dan

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 876
15.10.2009 12:20:50   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Dobro jutro!

No pri meni ni nič dobro, je bolj slabo. Izcedek je postal krvav in kmalu bo mini vložek premalo, tako da mislim, da se bo najina pikica poslovila user posted image   user posted image   user posted image

joj user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da bo vse ok

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 877
15.10.2009 12:30:57   
loremi
S* user posted image , ampak upam, da na koncu le nebi tko črnogledo izpadlo, kot je sedaj!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 878
15.10.2009 12:49:47   
nellika
S* držim močno pesti da pikica ostane pri tebi user posted image user posted image user posted image

mismis - ja jaz grem jutri po zdravila, tako da se začnem pikat verjetno v soboto, takrat bo 22 dan, torej boma res kar skupaj šle skoz to, ter upam da obedve uspešno user posted image , jaz grem prvič in me je kar strah kaj vse me čaka, ker z iglami nisem glih kolegica user posted image - čeprav so moji izvidi bli vsi vredu, vsaj tako je rekla dr. B. in moj tud naj ne bi imel ne vem kako hudo slabo vsaj tako so rekli, zdaj koliko je res jaz ne vem ker se ne spoznam na izvide, da bi vedela kaj je prav in kaj ne, sam me je mal strah ker mam sam en jajčnik user posted image !

dysan - hvala in upam da bom zmogla drugač bom mogla mojega zaposlit s tem user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 879
15.10.2009 12:51:32   
diana79
HVALA MISMIS!zdaj vem da njo ne poznam!poznam pa požlepova ki mi ni všeč ker mi enkrat zelo bolel UZ pri njej!pa tudi precej hladna zna biti!še vedno upam da bo punkcija v ponedeljek,tako kot sem imela prvič!DR.ZORN je bil zelo nežen!mislim da tudi dr.tomaževič ne more bit slabša!v ponedeljek imam še vedno moznost da pride DR.DROBNIČ!V NEDELJO NA ŽALOST TO MOŽNOST OTPADA!bomo videla kaj bo jutri pa bom točno vedela kaj bom naredila!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 880
15.10.2009 12:52:38   
vrtnica.m
S*- želim ti res vse najboljše in upam da ni tako kot si misliš in ti zato pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa punce, vem da bi mogoče kje našla in ste verjetno že veliko pisale o tem, pa vseeno: ker prvi postopek IVF ni uspel, a bom morala za drugi postopek dati spet vse preglede skoz: kri, bris,... ali še veljajo ti ta "stari" ki sem jih imela v tem postopku? Da si moram pa iti po novo napotnico to vem, za ostalo pa ne.

Vsem želim veliko sreče in veliko optimizma.

l.p. m

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 881
15.10.2009 13:00:32   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Bo S* danes šla na krvnega? user posted image  user posted image

S* bo šla danes na krvnega, ker je zjutraj nalulala en rahel + n CBju.
Ne upam se še veselit, ker je + tak bolj rahel, pa še rjav izcedek imam že dva dni. Ga ni veliko, bolj na papirju, ampak je.
Ja pri teh postopkih ima človek res živčke na peclju.
Držite pesti, zdej grem pa okrog klicat kje v Novi Gorici delajo krvnega.

user posted image user posted image user posted image tudi mi smo imeli dva dni rjav izcedek (se spomneš spps ko sem ti javila da sem dobila M) in zdaj imamo skoraj 6m starega korenjaka.

Čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 882
15.10.2009 13:01:15   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m

S*- želim ti res vse najboljše in upam da ni tako kot si misliš in ti zato pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa punce, vem da bi mogoče kje našla in ste verjetno že veliko pisale o tem, pa vseeno: ker prvi postopek IVF ni uspel, a bom morala za drugi postopek dati spet vse preglede skoz: kri, bris,... ali še veljajo ti ta "stari" ki sem jih imela v tem postopku? Da si moram pa iti po novo napotnico to vem, za ostalo pa ne.

l.p. m

vrtnica, takole to gre. Ko greš v nov psotopek moraš imeti izvid brisa, ki ne sme biti starejši od enega leta in izvid za spolno prenosljive bolezni, ki tudi ne smejo biti starejši od enega leta. Torej, če greš v naslednji postopek v tem okvirnem terminu, ne potrebuješ novih izvidov

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 883
15.10.2009 13:03:33   
cukica
Če se nemotim ne sme bit bris starejši od 3 let.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 884
15.10.2009 13:05:00   
Anonimen
S*, močno upam, da to ni to. user posted image user posted image user posted image user posted image

diana, od ponedeljka naprej je na UZ-jih in punkcijah dr. Korošec.

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
15.10.2009 13:12:55   
mismis
Nellika, tudi z nama je vse v redu, diagnoza nepojasnjena neplodnost, samo uspe nama ne. No uspelo nama je v 3. IVF postopku, pa se je žal slabo končal, azto greva sedaj v čertega. Špikanja pa te ni treba biti strah, se človek hitro navadi. Za jajčnik je pa tako, mislim da sem prebrala na MON-u, da če je karkoli narobe z enim, da drugi prevzame njegovo funkcijo, tako da mislim da te nima biti kaj strah. Saj bo, samo verjeti in zaupati moraš.

Diana, točno vem, kako se počutiš, jaz tudi srčno upam, da ne bo moja punkcija priletela ravno med vikendom kot prejšnjič. Nekako mi ni bilo všeč, kako mi je dr. Ribič naredila prejšnjič punkcijo. Ampak, če ne bo šlo drugače, bomo pa potrpeli, saj tako nimam kaj.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 886
15.10.2009 13:16:49   
Rakica_80
S*....ja neeee nooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , poslušaj Mismis, probaj si dati prometrijum, mogoče pa le ustaviš krvavitev...user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
Diana79, Dr. Pintar zna bit zelo hladna, drugače je vredu, Naša Lana70 jo je imela na transferju in je zanosilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cukica, kje si lepa user posted image user posted image  Res sem vesela da ti je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mismis, ne ga s***OBVEZNO PRIDI V KOPER, pa še martinovanje bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Transfer boš imela lih na ponedeljekuser posted image
Lana70, a si ti name pozabila šmrc šmrcuser posted image Si dobila izvideuser posted image
Uživajteeeeeuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 887
15.10.2009 13:21:10   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m

l.p. m

vrtnica, takole to gre. Ko greš v nov psotopek moraš imeti izvid brisa, ki ne sme biti starejši od enega leta in izvid za spolno prenosljive bolezni, ki tudi ne smejo biti starejši od enega leta. Torej, če greš v naslednji postopek v tem okvirnem terminu, ne potrebuješ novih izvidov

Khm, mismis, samo en popravek. Izvid brisa ne sme biti starejši od treh let. Sem prav vprašala in so mi rekli, da glede na to, da je uzakonjeno jemanje brisa na vsake 3 leta, da tud pri njih ne rabiš novejšega izvida. Moj je star že skoraj dve leti in je bilo na vpisu tako aprila kot zdaj vse OK. Test za SPB pa ne sme biti starejši od enega leta. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 888
15.10.2009 13:21:10   
cukica
Bebiii Tuki sem uživam,...utujena in lačna,...haha,...
Zjutraj mi je mal slabo,drgač smo pa zaenkrat kar v redu,...
Ti kako si?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 889
15.10.2009 13:26:31   
BarbiG
Punce, jaz imam pa že ornk stranske učinke od suprefacta. Mi je user posted image  za pop...it, glava me boli, daže komi gledam, da ne govorim o špikanju v jajčnikih. user posted image  Dobr da se bliža vikend, da bom mal k seb pršla.

Mismis, a viš, tega pa nisem vedla, da je pri vama vse OK. Pol pa ni hudič, da vama kdaj tud naravno rata. Taprvega bo dr. D scumpral, pol bosta pa kakšnega še sama. user posted image

Jaz pa ne vem, če bo men lohk punkcijo delal dr. D, pa čeprav mora bit med tednom - je dr. D tako naroču user posted image , ker bo hkrati tud mož za obdelat. Tko da ga bom mogla zgleda prepustit možu. user posted image

Punce, kdo pa je dr. Korošec? Te pa ne poznam, pa hodim na GKLJ že več kot 7 let. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 890
15.10.2009 13:28:18   
nellika
mismis - hvala za vzpodbudo, saj itak mi drugega ne preostane kot da se pikam, pa saj bo šlo, če ste ve vse zmogle še bom jaz user posted image sicer pa vas prav občudujem - vse ki ste že šle skoz to user posted image
vse zauser posted image
mojmu so rekl da je vse vredu razen da plavalčki ne pridejo dovolj daleč, torej do jajčeca in je verjetno to vzrok, ker drugo pa je vse vredu pol bomo pa vidli, je dobil neka zdravila sam zdaj ko bi mogel it k dr. na pregled dr. ni in ma komi datum konec novembra, medtem pa itak že bo verjetno konec postopka, tako da nič ne vema, če so zdravila pomagala pa ne vem koga naj pokličem da bi mi povedal ker dr. še ni, verjetno boma zvedla kar med postopkomuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 891
15.10.2009 13:28:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Bo S* danes šla na krvnega? user posted image  user posted image

S* bo šla danes na krvnega, ker je zjutraj nalulala en rahel + n CBju.
Ne upam se še veselit, ker je + tak bolj rahel, pa še rjav izcedek imam že dva dni. Ga ni veliko, bolj na papirju, ampak je.
Ja pri teh postopkih ima človek res živčke na peclju.
Držite pesti, zdej grem pa okrog klicat kje v Novi Gorici delajo krvnega.

user posted image user posted image user posted image tudi mi smo imeli dva dni rjav izcedek (sem javila da sem dobila M) in zdaj imamo skoraj 6m starega korenjaka.

Čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee in naj ne bo ta krvavitev to kar misliš

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 892
15.10.2009 13:32:09   
cukica
Še neki si bom dovolila prepisala bom kdo dela na Uz v oktobru,novembru in decembru,ker mi neče kopirat slikice,...

OKTOBER:

19.10. -25.10. as.dr.Sara Korošec dr.med
26.10. - 1.11. prof.dr. Eda Vrtačnik Bokal dr.med

NOVEMBER:

2.11. - 8.11. as.dr.Barbara Požlep dr.med
9.11. - 15.11. doc.dr.Andrej Vogler dr.med
16.11. - 22.11. doc.dr.Martina Ribič Pucelj dr.med
23.11. - 29.11 prof.dr Tomaž Tomaževič dr.med

DECEMBER:

30.11. - 6.12. doc.dr.Branko oren dr.med
7.12. - 13.12. doc.dr Bojana Pinter dr.med
14.12. -21.12. Sašo Drobnič dr.med
22.12. - 3.12. Praznični Razpored,...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 893
15.10.2009 13:33:58   
diana79
zdaj pa res ne razumem!kaj ne delajo v ponedeljek punkcije DR.TOMAŽEVIČ PA DR.ZORN?tako pise na vratih in prvič sem imela tudi na ponedeljek punkcija in mi je delal dr.zorn!mogoče imajo kakšen zamenjave spet?

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 894
15.10.2009 13:36:20   
mismis
BarbiG, potem so to spremenili, ko sem jaz štartala s prvim postopkom, so mi rekli, da izvid brisa ne sme biti starejši od enega leta. Ti povem, da mi tole kar ustreza, me vsaj redno preverjajo. Se mi zdi, da je na tri leta čisto preveč dolgo obdobje za zgodnje odkrivanje kakšne bolezni. Zato tudi jaz moji G težim, da moram imeti svež izvid brisa in mi ga vedno naredi. Zihr je pa zihr. Glede punkcije pa me zanima, ali ni možnosti, da bi dr. D najprej punktiral njega, potem pa še tebe. Kje pa sploh delajo moške punkcije, tudi tam na SIII, ali kje drugje?
Dr. Korošec, mislim da mora biti med novejšimi in mlajšimi, sedaj je full nekih novih, včasih so se dr. izmenjevali na dva meseca pri UZ-jih, po zadnjem popisu, pa se izmenjujejo na skoraj tri mesece.

Nellika, če nič drugega, lahko vpraša kako je s plavačlki, ko bo oddal seme na dan punkcije v labratoriju, tam jih itak na hitro vržejo pod mikroskop in pogledajo, če je vse OK. Jaz mojemu vedno naročim, da praša, če je vse OK, pa nimamo nobenih problemov. Res pa je, da ga sedaj že mesec in pol dodatno filam s tabletami (po tisti logiki, da lahko spermij na prvi pogled zgleda OK, da se pa ne ve, kakšen zapis nosi). To sva počela tudi v 3. postopku, ki je bil potem uspešen. Tako, da se moj sploh ne buni lepo vsako jutro vzame tablete, ki mu jih naštimam in potem je mir.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 895
15.10.2009 13:38:26   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

zdaj pa res ne razumem!kaj ne delajo v ponedeljek punkcije DR.TOMAŽEVIČ PA DR.ZORN?tako pise na vratih in prvič sem imela tudi na ponedeljek punkcija in mi je delal dr.zorn!mogoče imajo kakšen zamenjave spet?

Diana, prav razumeš, načelom dela ob ponedeljkih punkcije Dr. Tomaževič ali dr. Zorn, razen če sta oba zasedena (operacije, ambulante), potem opravi punkcijo tisti zdravnik, ki je zadolžen za UZ. Medtem, ko med vikednom vedno opravi punkcijo ali ET, zdravnik ki je zadolžen za UZ (dežurni)

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 896
15.10.2009 13:39:11   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Bebiii Tuki sem uživam,...utujena in lačna,...haha,...
Zjutraj mi je mal slabo,drgač smo pa zaenkrat kar v redu,...
Ti kako si?

Jaz sem vredu, edino kar me je začelo matrat je MRAZ. tudi pri nas se je po unem dežju tako ohladilo, da se nemorem nikakor ogretuser posted image
Ti pa se kar fajn cartaj in nesmeš bit lačna, priboljški morajo vedno biti zravenuser posted image Uživaaajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 897
15.10.2009 13:41:25   
BarbiG
Mismis, punkcijo bodo pri mojmu tud nardil na SIII oddelku, sam kokr so mi rekl, naj bi hrati delal men in njemu. user posted image  Tale postopek je zame čista uganka, kar se tiče punkcije. V primeru, da mu ne spunktirajo nič uporabnega, ga bodo pa gor na oddelek dal in mu bo dr. D naredu biopsijo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 898
15.10.2009 13:52:28   
gigi1
LANA IMA SUPER NOVIČKE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 899
15.10.2009 13:53:43   
nellika
da vam še povem katere ne veste oz. še niste spoznale dr. Korošec, ja res je mlada in full full prijazna, jaz sem jo lani mela ko sem bila prvič na GK ker ni bilo tist dan dr. Bokalove in morm rečt da je full prijazna in se full zavzame zate, meni je takrat vse lepo razložla kako in kaj ter naredila UZ, napisala napotnice za mene, tako da jaz nimam pripomb čez njo user posted image

a dr. Zorn je že nazaj ???, ker neki časa ga ni blo če prav vem,so rekli da bo dlje časa odsoten, ker bi moj mogu met pri njemu pregled in so ga zdaj mu za dva meseca prestavli

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.