|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 12:32:03
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dober dan vsem skupaj evo mene z GK LJ, dobila municijo in jutri štartam. Uspela videti Diano in seveda reči kakšno besedo z njo in njenim (lepo vaju je bilo videti), uspela videti Fargesio na daleč (vsaj mislim), ko je čakala na punkcijo (Fargi oprosti sem imela namen priti do tebe, ko bi opravila vso papirologijo, pa si mi že ušla). Uspela se spogledovati z dr. D-jem, čeprav tega nisem planirala, zato sem bila načrtno bolj pozna (šele ob 8.30), ni kaj, sva si že usojena Nellika, morda sem tudi tebe videla, morda dva tudi govorili Uglavnom, danes je dan poln uspehov, pa še petek je in srečanje je danes, ma kaj čmo lepšega , ni planirala, khm, če verjameš.....a si bla v tisti mikici kot zadnjič na srečanju a se hecaš??? a ti sploh veš, kakšen mraz je bil zjutraj, če bi imela tisto mikico kot zadnjič, bi prišla na GK LJ vsa našpičena, kaj misliš, da bi bil kdo potem sploh še sposoben delati ...včasih človek potrpi a... S*, super, sedaj pa počivat, sem ti rekla, da je vse ok, a si že bila pri svoji G? Verjetno je šlo za pozno vgnezditev..ja, pa dosti punc je tukaj krvavelo, ene celo tako, da je bila prav kriza....držim pesti! Diana, madona, če pa zdaj ne pridelaš eno moštvo pingvinov, ma halo!!!! Krasne rezultate imaš!!!
|