|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
16.10.2009 12:16:09   
sapi
mismis greš pa pospešeno za menoj, kako pa user posted image  ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 976
16.10.2009 12:20:59   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dober dan vsem skupaj

evo mene z GK LJ, dobila municijo in  jutri štartam.

Uspela videti Diano in seveda reči kakšno besedo z njo in njenim (lepo vaju je bilo videti), uspela videti Fargesio na daleč (vsaj mislim), ko je čakala na punkcijo (Fargi oprosti sem imela namen priti do tebe, ko bi opravila vso papirologijo, pa si mi že ušla). Uspela se spogledovati z dr. D-jem, čeprav tega nisem planirala, zato sem bila načrtno bolj pozna (šele ob 8.30), ni kaj, sva si že usojena user posted image user posted image user posted image user posted image

Nellika, morda sem tudi tebe videla, morda dva tudi govorili user posted image  

Uglavnom, danes je dan poln uspehov, pa še petek je in srečanje je danes, ma kaj čmo lepšega user posted image user posted image user posted image ,

ni planirala, khm, če verjameš.....a si bla v tisti mikici kot zadnjič na srečanju user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 977
16.10.2009 12:21:14   
S*
Hvala vam vsem, ki ste mislile name in držale pesti.
Moj BHCG je bil v sredo 92, danes pa je 235. Glede na to, da naj bi se v 48h podvojil, mislim da je to vredu rezultat.
Izcedek prehaja spet v rjavo barvo, tako da skrbi še ni konec. V ponedeljek pa grem še enkrat na krvnega.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 978
16.10.2009 12:23:42   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Hvala vam vsem, ki ste mislile name in držale pesti.
Moj BHCG je bil v sredo 92, danes pa je 235. Glede na to, da naj bi se v 48h podvojil, mislim da je to vredu rezultat.
Izcedek prehaja spet v rjavo barvo, tako da skrbi še ni konec. V ponedeljek pa grem še enkrat na krvnega.

Super user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Drugače pa sem imela jaz tudi krvavitve, sem že mislila da je vsega konec, pa sedaj cartam Nežo, mlinčka je imela še hujše krvavitve pa carta 2 štručki. Tako, da kar optimistično. user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 979
16.10.2009 12:25:23   
diana79
mismis:tudi tebe je lepo bilo videti,čeprav samo za kratki čas!vsaj en čik sva kadila skupajuser posted image user posted image user posted image !
rezultati:d:22,22,18,21,19,22,22
              l:21,20,19,19,22,18,16
              endometrij 12(prvič sem imela samo 6)
dr pinterjeva se mi zdelo kar vredu,danes je bila zelo nežna in prijazna!celo pohvalila me je za take lepe rezultate!danes zvečer stopka,v nedeljo pa punkcija!

zdaj pa grem sarma skuhat............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 980
16.10.2009 12:28:18   
Anonimen
S*, čestitke še enkrat!!! Držim pesti še za naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image

diana, tole je pa super rezultat!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Tebi so spremenili dozo ali zdravila?user posted image

(odgovor članu diana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
16.10.2009 12:28:26   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Dober dan vsem skupaj

Uspela videti Diano in seveda reči kakšno besedo z njo in njenim (lepo vaju je bilo videti), uspela videti Fargesio na daleč (vsaj mislim), ko je čakala na punkcijo (Fargi oprosti sem imela namen priti do tebe, ko bi opravila vso papirologijo, pa si mi že ušla). Uspela se spogledovati z dr. D-jem, čeprav tega nisem planirala, zato sem bila načrtno bolj pozna (šele ob 8.30), ni kaj, sva si že usojena user posted image user posted image user posted image user posted image

Uglavnom, danes je dan poln uspehov, pa še petek je in srečanje je danes, ma kaj čmo lepšega user posted image user posted image user posted image ,

ni planirala, khm, če verjameš.....a si bla v tisti mikici kot zadnjič na srečanju user posted image

a se hecaš??? a ti sploh veš, kakšen mraz je bil zjutraj, če bi imela tisto mikico kot zadnjič, bi prišla na GK LJ vsa našpičena, kaj misliš, da bi bil kdo potem sploh še sposoben delati user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 982
16.10.2009 12:29:28   
mismis
S*, super za povišano beto. Držim pestke, da bo še vse v redu

Diana, rezultat je super user posted image user posted image user posted image , tako se dela

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 983
16.10.2009 12:31:33   
Reby
S* - super za beto, to je pa lepa novička user posted image . Če je rjav izcedek, je ok, samo da ni več sveža kri. Kar poglej, koliko nas je krvavelo, pa zdej cartamo štručke user posted image
mismisu - madona, sej ti si ena super druper mašina user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 984
16.10.2009 12:32:03   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Dober dan vsem skupaj

a se hecaš??? a ti sploh veš, kakšen mraz je bil zjutraj, če bi imela tisto mikico kot zadnjič, bi prišla na GK LJ vsa našpičena, kaj misliš, da bi bil kdo potem sploh še sposoben delati user posted image

...včasih človek potrpi a...user posted image user posted image user posted image

S*, super, sedaj pa počivat, sem ti rekla, da je vse ok, a si že bila pri svoji G? Verjetno je šlo za pozno vgnezditev..ja, pa dosti punc je tukaj krvavelo, ene celo tako, da je bila prav kriza....držim pesti!

Diana, madona, če pa zdaj ne pridelaš eno moštvo pingvinov, ma halo!!!! Krasne rezultate imaš!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 985
16.10.2009 12:32:32   
diana79
fargi sporoča da se preživela in ima 9 celic!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja meni so zamenjali menopur na gonal!doza je ista!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 986
16.10.2009 12:33:48   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

fargi sporoča da se preživela in ima 9 celic!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Fargi, super user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 987
16.10.2009 12:39:50   
sonček33
ma fargi kokoška in pol jupi, zdej pa v horiznotalo pa prpravt se za sprejem

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 988
16.10.2009 12:40:08   
bozza
Fargi user posted image user posted image user posted image

S* tvoje novičke sem pa še posebej vesela!!!! JUPIIIIIII!!!! Kar tako naprej!!!user posted image user posted image user posted image

Mismis, o moji izbiri gotovo ni dvoma user posted image . Ko bom zmogla en mesec zjutraj povodec od psa sprehajat, bo mož popustil in bomo imeli psa ... do takrat pa raje izberem perjad user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 989
16.10.2009 12:41:13   
sonček33
s* jupi jupi ja...le tako naprej

bozza, kako si?

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 990
16.10.2009 12:42:21   
tinkamiška
S*, vesela za tvojo bbetouser posted image zdej pa tko naprej pa brez izcedka!user posted image user posted image user posted image

Fargi, čestitam za celice!user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 991
16.10.2009 12:47:04   
bozza

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

s* jupi jupi ja...le tako naprej

bozza, kako si?

Hvala, kar dobro. Nisem tako hudo napihnjena, prsi so občutljive kar hudo, pa v trebuhu čutim eno dogajanje.

Kako hitro bi morala priti pošta za zamrznjenčke?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 992
16.10.2009 12:48:09   
sonček33
joj, jaz sem jočakak 3 tedne, pa še žalostna je bila

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 993
16.10.2009 12:48:24   
bozza

Sem dobila odgovor, da pošte sploh ne bom dobila, imamo pač 4 eskimčke in v primeru odmrznitve bo vse jasno. Jupi, mi je padel kamen od srca, ker danes poštar ni nič prinesel zame.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 994
16.10.2009 12:50:57   
bozza

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

joj, jaz sem jočakak 3 tedne, pa še žalostna je bila

Tega pa ne razumem user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 995
16.10.2009 12:54:01   
dysan
Fargi - madona user posted image user posted image user posted image super za 9. celic, zdaj pa naj se vse do zadnje oplodijo in te v sredo počakajo....user posted image user posted image user posted image

S* - user posted image user posted image user posted image za beta, pa naj čimprej zgine ta izcedek, da boš pomirjena...... držim pesti....

Diana- to bo pa res eno nogometno moštvo user posted image user posted image user posted image ..... lepo si zapiči stopko...

mismisu tudi tebi user posted image za začetek in user posted image za popotnico....

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 996
16.10.2009 13:08:38   
BarbiG
S* super za več kot podvojeno beto. user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa lepo počivaj.

Diana, prava kokoška si. Čestitam za toliko foliklov. Danes pa že stopka? Madona gre čas hitr naprej. Se mi zdi, da si glihkar začela s postopkom. user posted image user posted image user posted image

Fargi tebi pa čestitke za 9 celic. Zdaj se nej pa lepo oplodijo, da te na ET pričakajo lepe blastociste. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 997
16.10.2009 13:23:11   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

ja meni so zamenjali menopur na gonal!doza je ista!

čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 998
16.10.2009 13:30:35   
loremi
mismis, bravo za ponovni štart user posted image  in sej veš, naj rata in naj bo uspešno do konca!
S*, bravo user posted image !!
Fargesia, nej se vse celice lepo oplodijo in te pričakajo lepe blastociste user posted image !
diana79, krasni folikli! Srečno v nedeljo user posted image , naj bo čimbolj znosna punkcija!

zdej ne vem, katero sem nenamerno spustila, vsem v postopku zdej želim vso srečo user posted image !

Evo, vikend je pred nami, vsem želim, da bi ga lepo preživele!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 999
16.10.2009 13:44:49   
gigi1
Wiiiii kako lepe novičke danes user posted image  user posted image  user posted image

S* super user posted image  user posted image  user posted image . Tolk sem vesela user posted image  user posted image  user posted image

Fargi user posted image  user posted image  user posted image  kar 9ka user posted image  user posted image  user posted image . Počivaj in veliko pij.

Diana uuuuu super user posted image  user posted image  user posted image . Pa ti si prava kokoška user posted image

Bozza user posted image  user posted image  user posted image  za 4 pingote

Danes je pa res lep petek user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.