Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 8:40:03
|
|
|
|
lana08
|
Dobro jutro, tudi jaz imam pozitivno mnenje o dr.Pintarjevi. V prvem postopku me je poslala eno nadstropje višje zaradi hiperstimulacije, potem pa delala ET in vedno je bila zelo prijazna in nežna. Za razliko od dr. Bokalove s katero pač nimam dobrh izkušenj. Ampak normalno je da ni vsak dr.za vsako punco, če dodamo še naše zmešane hormone in njihov slab dan je to recept za nezadovoljstvo. Lep dan vsem in seveda navijam za današnje akterke.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 8:48:56
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jutrooooo IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ker vem, da niste videle, spet citiram Danes popoldne malo čez pet, prišel je mali Oskar na svet. Sta z mamico zdrava, prične se zabava, teta se danes nažrla ga bo! Bravo Špelka še enkrat BRAVO ŠPELKA, Oskar dobrodošel med nami, vsem trem pa iskrene čestitke ooo, se kar podpišem Čestitke za sineka Oskarja
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 8:58:34
|
|
|
|
dysan
|
Dobro jutro!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 9:06:44
|
|
|
|
dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Nellika - prevzem zdravil Biba77 - prevzem Dipherline Diana79 - UZ Fargesia - punkcija gospodarica - UZ Jaz tut, jaz tut oooooo to je pa tok fletno navijanje, da se moram prištulit
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 9:20:25
|
|
|
|
dysan
|
Lana - bravo pupa , tok sem vesela zate, sedaj uživaj do konca.....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 9:28:43
|
|
|
|
tinkamiška
|
Lana, pupo boste meli, hehe, čestitam Špelka, tudi jst čestitam in vam želim vse lepo S*, še stiskam pesti...naj bo vse vredu Pa pestke za vs edanašnje akterke
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 9:49:39
|
|
|
|
sapi
|
Dobro jutro ... gigi hvala ti, veš še ne dojemam čisto ... mismis to pa je skakanje čisto do podna... res sva si zaslužila. Sicer si zasluži vsaka od nas, ki mora toliko skozi dati ... Rolling se res veseli, hvala za pestke, veš mi sploh ne pusti, da bi drugače kot dobro razmišljala ... super za 9 tako se dela ... mislim nate za naprej in močno držim pesti tinkamiška čestitke za plusek ... pikovit hvala ... kako si ... Reby kak smejko je tvoj fantič .. bozza čestitke za dve pikici pa toliko blastocist ... lastovka lepo grej svojega zamrznjenčka ... diana spet je polno foliklov super ... bit res mi je hudo zate ... aj prejšnjič pa so plavalčki prebili steno ... drži se ... lučka mamica pozdravček ... lana super za tako lepo novico, sedaj pa uživaj s svojo pupiko 100/h... špelka še tukaj čestitke ..
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 10:30:10
|
|
|
|
miklarom
|
špelka - čestitke za Oskarja, lepo se cartajte sapi - kako si ti meni? vsem današnjim akterkam pa srečno in poročajte Lana70 - še tukaj čestitke za super izvide in za pupiko
< Sporočilo je popravil miklarom -- 16.10.2009 10:40:00 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 10:47:20
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj evo mene z GK LJ, dobila municijo in jutri štartam. Uspela videti Diano in seveda reči kakšno besedo z njo in njenim (lepo vaju je bilo videti), uspela videti Fargesio na daleč (vsaj mislim), ko je čakala na punkcijo (Fargi oprosti sem imela namen priti do tebe, ko bi opravila vso papirologijo, pa si mi že ušla). Uspela se spogledovati z dr. D-jem, čeprav tega nisem planirala, zato sem bila načrtno bolj pozna (šele ob 8.30), ni kaj, sva si že usojena Nellika, morda sem tudi tebe videla, morda dva tudi govorili Uglavnom, danes je dan poln uspehov, pa še petek je in srečanje je danes, ma kaj čmo lepšega ,
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 10:57:17
|
|
|
|
sonček33
|
mismis superca...pa ti vse tole opraviš mimogrede že navsezgodaj..carica...itak
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 11:03:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mismis superca...pa ti vse tole opraviš mimogrede že navsezgodaj..carica...itak ja pa da ne omenim še petelinjega zajtrka, kuhanja kave in sprehajanja . Še dobro, da mi je sploh uspelo priti na GK LJ a si pripravila stimulacijo zame za naprej ?
< Sporočilo je popravil mismis -- 16.10.2009 11:04:10 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 11:06:41
|
|
|
|
sapi
|
mismis to je bil pa res uspešen dan pa še dr.D za povrhu... le kaj bi hotela več ... povej, če veš saj imaš trenutno bolj nakravžljane možgančke kako z napotnicami za nosečniške preiskave npr, če greš na napotnico na NS+DHT in pokaže kako nepravilnost ali imaš potem tudi amnio na napotnico ali ne ... miklarom sem v redu, čakam datum za NS potem pa dalje, še vedno ne dojamem, še vedno na trnih .... ... pa ti kako daleč so zamrznjenčki ... kako se držita ...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 11:08:58
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmiša evo ti 3 stimulacije. A sad biraj
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 11:10:21
|
|
|
|
gigi1
|
Sapi in Mikla pozdravček
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 11:14:42
|
|
|
|
sapi
|
ooo žiži a mismis stimuliraš, da ne bo za danes prehuda doza .. kako si ...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 11:28:16
|
|
|
|
BarbiG
|
Mismis, super za municijo. Danes pridem, samo bom malo zamudila, ker moram otroka iz plavanja domov prpelat, pa večerjo jima dat, pol ju pa prevzame mož. Tko da računam, da bom okoli pol osmih tam. Mogoče kakšno minuto kasneje.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 11:31:36
|
|
|
|
sonček33
|
mis mis a še petelinčkala sta..ma dej pa sprehajla psa...ma dej, ne verjamem
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 11:33:49
|
|
|
|
BarbiG
|
Gigi, a veš da si mi pa zdajle dan polepšala. Hvala ti, mogoče mi ne bo treba vzet popoldanske doze tablet za glavobol.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 11:37:04
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mismis, super za municijo, zvečer pa pade druga municija Pozdravček za vse in uživajte na srečanju, jaz šibam kuhat kosilo Pa pa
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 11:42:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mis mis a še petelinčkala sta..ma dej pa sprehajla psa...ma dej, ne verjamem sem, prisežem. Res pa da ne istočasno, ker to bi pomeni, da bi morala petelinčkati v gozdu, pa je brrrr mraz, pa še kakšen bi pomislil, da je še noč, ko bi se polna luna (beri moja gola rit) svetila tam za grmovljem
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 11:45:38
|
|
|
|
mismis
|
Sapi, za napotnice ti žal ne morem pomgati, še nisem bila tako daleč Žižek, hvala za stimulacijo, jaz vzamem prvega, so mi njegove kopalke najbolj všeč , ta tretjega sem itak prepustila BarbiG. Kako kaj tvoj prehlad, je kaj bolje BEBIII, že kuhaš ob tej uri? Kaj pa dobrega kuhaš?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 12:06:04
|
|
|
|
bozza
|
Fargesia, kako je šlo? Mismis, zavidam ti samo en del tvojega dneva do sedaj. Se mi nonstop sline cedijo. Ampak kar se mora, ni težko. Jaz bom danes kuhala eno tako ješprenovo juho s hokaido bučo, se bo kar več ali manj samo kuhalo.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 12:11:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza Fargesia, kako je šlo? Mismis, zavidam ti samo en del tvojega dneva do sedaj. Se mi nonstop sline cedijo. Ampak kar se mora, ni težko. Jaz bom danes kuhala eno tako ješprenovo juho s hokaido bučo, se bo kar več ali manj samo kuhalo. in to je zihr sprehod s ob pol sedmih zjutraj, ko je v gozdu še čista tema , daj priznaj
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.