Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.10.2009 14:15:59
|
|
|
|
malajka84
|
UFF...men je tud grd...pa vrjtn morš met kombi da ga notr spraviš, pa poseben izpit:) hehe kaj sve si ne zmislijo...no jst ga nebi mela...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.10.2009 14:26:52
|
|
|
|
arupnik3
|
mal za očke napast pol grem pa v lj na rudnik mal zapravlat
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.10.2009 14:30:14
|
|
|
|
donna22
|
www.soncek.si
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.10.2009 15:25:50
|
|
|
|
nanny.girll
|
mi2 sva se pa odločila za bebe comfort-high trek fuul dobr vozičk res pa še sobica :http://www.skandic.de/de/Geuther-Sunset-Kinderzimer-zum-Aktionspreis-Artikel-1128KB-1128WK-1128S3/c-KAT452/a-SUNSET-SET
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.10.2009 15:26:23
|
|
|
|
biba88
|
nannygirll drugač ne bojo na faxu težil če maš rizično nosečnost ( vsaj pri nas ne) če maš bolniško jo maš, in to ti morjo priznat zrihti si opravičilo in ti nič ne morjo! pol pa hod naprej! če boš lohk! ej novembra bova pa šle u šoping iiiii komi čakam! joj to je men tok dobr jest bom drugač do takrat hodila k bom lohk (sam zaenkrat je vse kul) če pa ne morš ti pa itak pripada da si doma elanor upam da bo in pol se dubimo in kupmo btc fullll držim pesti. drgač pri meni tut ni bla ful močna črtica ampak rahla pa je blo no... jest če bi bla na tvojem mestu bi poklicala G pa rekla da sem čist fertik k ne vem al je al ni pa kaj ona svetuje. UPAM DA SI
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.10.2009 15:27:16
|
|
|
|
biba88
|
O FAKK GRDO.. oprostite izrazu
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.10.2009 21:47:41
|
|
|
|
BabyKitty
|
No punce da se malo javim po doooooolgem času :) še vedno ni nič s in še vedno nič ne kaže na +, ciklus se mi je dokaj uredil, no vsaj časovno imam pa 11 dni dolgo... uglavnem kr neki... Na žalost nisem šla vse za nazaj brat, prosim ne mi zamerit :) vidim, da imamo nekaj novih članic, ki jim izrekam vso dobrodošlico in čestitke sem malo iskala seznamček, da bi videla če je kakšna moja soborka pridelala kakšen pa nisem nič našla Drugače pa čez nekaj dni odpotujem v Afriko... upam, da mi bodo ribice prinesle kakšnega miškota :) ampak upanje je vsak dan manjše... Nekako sem se že sprijaznila, da bo treba še fejst čakat... Kaj čmo... Me že malo depresija daje, ko vidim, da punce s katerimi smo se skupaj borile sedaj že počasi rojevajo... Držim pesti za vse soborke da ugledamo tisti , mislim na vas in držim pesti četudi me ni na forumu... Če bo pa kdaj kakšna dobra novica mi pa prosim sporočite na FB al ma MSN, da mi obudite malo upanja :) Novopečenim nosečkam pa želim zelo lepo nosečnost in zdravega miškota...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.10.2009 8:01:06
|
|
|
|
IsabellaLana
|
BayabKitty, za koliko časa pa greš? Lepo se imej, veš, mogoče pa res prideš 2v1 nazaj. Držim pesti zate
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.10.2009 9:38:53
|
|
|
|
elanor
|
zdej sem naredila še en bc, pa je pokazal - jokat.... zakaj se morajo ravno z mano tej testi zafrkavat....
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.10.2009 9:58:22
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: elanor zdej sem naredila še en bc, pa je pokazal - jokat.... zakaj se morajo ravno z mano tej testi zafrkavat.... dej raje pejd na krvni test bo ziher točn....drim pesti da si
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.10.2009 10:31:52
|
|
|
|
Martinčka
|
no jst sem tudi pri bolj ta mladih.. stara 22, sveže poročena:) v prvem krogu ni ratalo na poročnem potovanju, tako da čakava če bo zdaj kaj... vsem mladim nosečkam tukaj želim čudovito nosečnost!!!! tiste ki pa se matramo bomo pa tudi kmalu uspešne ... upam vsaj.. ... pozdravček
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.10.2009 10:36:23
|
|
|
|
elanor
|
Martinčka pozdravljena bomo držale pesti tudi zate, da ti čimprej uspe
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.10.2009 10:58:43
|
|
|
|
arupnik3
|
dobrodošla učer bla v šopingu je hladilnik in shramba pouhna konc mesca pa še mal za cotke pogledat za ns 3 tko da bojo šli prihranki za zimsko garderobo tamala spi u nedeljo ima od mojga teta žur tko da bomo spet jedl pa pil jutr spet aerobika komaj čakam
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.10.2009 11:32:26
|
|
|
|
nanny.girll
|
biba88 jz tudi že prou komi čakam =) hehe daj mi po zs sporoči msn al pa fb se bova še tam kej zmenile če ti je ql? drgač pa hvala za informacije bom se pozanima kako je to na naši šoli. Matinčka dobrodošla. upam da zagledaš ta mesec. elenor mi je zelo žal za minusek. samo dokler ni je še upanje. BabyKitty lepo da si se malo oglasila. pa uživaj v Afriki.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.10.2009 13:47:44
|
|
|
|
nincy29
|
heey...kako ste? mi smo danes v postojni na nuhalni bili.tveganje je nizko 1:5415 veliki smo 5.3 cm,mi je pa spet dala PDP 27.4.2010.. sem pa bla malenkost razočarana.sem ob 8:15 mela uro in gin. je nujno nekam morala it tako da sem ob 9:15 na vrsti bila s tem da sem 2 po zaporedju bila.in ker se je tako zagužvalo sem tistih 5 min notr bla vse bl tak na hitro. ah kaj čmo...važno da je z malim vse ok.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.10.2009 13:57:30
|
|
|
|
donna22
|
Glede faksa: jaz sem imela rok 10.7., tak da sem zanosla glih nekje na začetku študijskega leta, ampak sem celo leto hodla na faks, do prvega tedna v juniju; je pa res, da mi je počutje dopuščalo, ampak ko preidejo prve slabosti - če jih imate, jaz jih nisem imela - mora it nekako. Poleg tega sem se vsak teden vozila 250 km v eno smer (Ptuj-Koper) do kraja kjer študiram, potem pa še nazaj, pa sem zvozla. Vse seminarje in vaje sem opravila, pa tudi velik del izpitov, čeprav sem bila . Verjamem, punce, da se vam včasih ne bo dalo, meni se tudi ni, ampak po drugi strani sem imela nekaj energije zaradi - ker zdaj, ko že imam svojo malo ob sebi, bi mi bilo precej manj do tega. Tak da se splača potrudit, jaz sem se maksimalno in tako zdaj, ko imam otroka, nimam skrbi za nazaj! Tako da če imate voljo, se marsikaj da! Še vedno pa imam voljo za delat naprej in sem srečna, da nima obveznosti za nazaj. Tak da punce, potrudite se zase in za svoje ter hodite v šolo čim dlje! BabyKitty, prav pogrešamo te tu na forumu Uživaj na dopustu Martinčka, dobrodošla in naj čimprej uspe
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.10.2009 19:51:06
|
|
|
|
kago
|
Jah vidiš tudi jaz pravim da se ta, zato sem se odločila da bi imela otročička med faksom. Ker pa se je vse zavleklo sem vmes že diplomirala in bomo videli... mogoče še magistrirala, čeprav s tem šele začenjam :) Dajmo punce bomo že nekako... Pa čeprav sem med starejšimi tukaj mogoče tale mraz prebudi moje jajčnike ;)
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.10.2009 20:01:08
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: kago Jah vidiš tudi jaz pravim da se ta, zato sem se odločila da bi imela otročička med faksom. Ker pa se je vse zavleklo sem vmes že diplomirala in bomo videli... mogoče še magistrirala, čeprav s tem šele začenjam :) Dajmo punce bomo že nekako... Pa čeprav sem med starejšimi tukaj mogoče tale mraz prebudi moje jajčnike ;) Seveda se da! Po Zalinem rojstvu sem tudi že naredla 4 izpite, tako da se da, če je volja
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.