Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 12:30:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka NO, pa dober dan še 1x Smo imeli patronažno še zadnjič na obisku in smo se kopali Je kar užival, le proti koncu je malo po moško zanergal Teža lepo napreduje, pridobili smo dobre pol kg od kar smo šli iz P (jutri bo že 14 dni ), od najnižje teže, ki je bila 3490g pa je kar fajn napredek, saj je imel prejle 4070 g Zdajle pančka, mi2 si bova počasi kosilo omislila, okoli 14 bomo šli pa na sonček martinčkat malo, malo pa še potem, ko pride T iz varstva, da bomo šli na družinski sprehod Hvala Sem še od Tare mal napsihirana in tolk bolj vesela, ker napredujemo.Pa še težave z levanko.... mim grede, se je včeraj in danes ponoči spet nekaj afnal, tko da smo ponoč 45 minut porabili da smo zagrabili, pojedli in "podrli kupček" - ki ga itak nikoli ni
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 13:08:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka NO, pa dober dan še 1x Smo imeli patronažno še zadnjič na obisku in smo se kopali Je kar užival, le proti koncu je malo po moško zanergal Teža lepo napreduje, pridobili smo dobre pol kg od kar smo šli iz P (jutri bo že 14 dni ), od najnižje teže, ki je bila 3490g pa je kar fajn napredek, saj je imel prejle 4070 g Zdajle pančka, mi2 si bova počasi kosilo omislila, okoli 14 bomo šli pa na sonček martinčkat malo, malo pa še potem, ko pride T iz varstva, da bomo šli na družinski sprehod dolenjka, maks pa pridno papa, če se je tolko že poredil... pa super za kopanje... sedaj bo zvečer veselo Jaz sem pa šla po Ančko v vrtec, ker jo moja teta ni mogla it iskat. Sedaj že pridno spi pri babici. Jaz sem pa zopet v službi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 13:15:15
|
|
|
|
dolenjka
|
Pina, a Ana hodi prej domov, ne po tvojem šihtu? Ja, zdaj bo zvečer gužva v kopalnici Pomojem bomo vsi 4 hkrati gor, da bosta tamaladva stereo tulila Tara namreč zadnje čase prav teži med tuširanjem, da o pranju in fenanju glave rajš ne pišem..... Kak recept
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 13:27:30
|
|
|
|
listek1
|
Februarka ima fantička Blaža, 53, 3890g Čestitam februarka
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 13:28:45
|
|
|
|
ella79
|
Februarka sporoča: Blaž moje je ime, naj sedaj vsak to ve. 15.10 sem se rodil mamici x, očiju y in sestrici Larisi se v naročje skril. 53 cm sem velik in 3890 g težak, zdrava, pridna z mami sva oba, a sedaj potrebujeva počitek -papa
< Sporočilo je popravil ella79 -- 15.10.2009 13:29:49 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 13:29:24
|
|
|
|
dolenjka
|
Uradno se proglašam za februarsko čarovnico Bravo mami februarka, dobrodošel korenjak
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 13:30:19
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pina, a Ana hodi prej domov, ne po tvojem šihtu? Ja, zdaj bo zvečer gužva v kopalnici Pomojem bomo vsi 4 hkrati gor, da bosta tamaladva stereo tulila Tara namreč zadnje čase prav teži med tuširanjem, da o pranju in fenanju glave rajš ne pišem..... Kak recept ana hodi po kosilu domov. Jo gre moja teta iskat in pol tam odspi dokler jaz ne končam. Samod anes je mela teta nek opravekins em jo pšla jaz iskat. Pri nas je stereo vsak večer. Ene parkrat ti še gre na živce pol a sploh ne čuješ več Uhh feniranje je tudi pri nas problem. ana se ne pusti niti pod točko razno. Pol ji pa dam zobno ščetko v roke da se zaigra in "pere" zobe pa jo na hitro posušim. Poskusi jo s čim zaigrat... Glede pranja glave, pa pri nas ni trte mrte. Jaz jih počćim v banjo in s tušem operem glave... Je bla pa Mia večji problem kot ana. Edino kar ti lahko povem v tolažbo je da prej ali slej mine A je kej novega o februarki???? Cia dej poglej malo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 13:38:01
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 Februarka sporoča: Blaž moje je ime, naj sedaj vsak to ve. 15.10 sem se rodil mamici x, očiju y in sestrici Larisi se v naročje skril. 53 cm sem velik in 3890 g težak, zdrava, pridna z mami sva oba, a sedaj potrebujeva počitek -papa bravo februarka dobrodošel Blaž
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 13:38:24
|
|
|
|
Blacky*
|
hehehe... zadela sem spol
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 13:41:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* hehehe... zadela sem spol a misliš da bo ata od Blaža zdej za pivo dal, k sva zadeli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 13:41:15
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 Februarka sporoča: Blaž moje je ime, naj sedaj vsak to ve. 15.10 sem se rodil mamici x, očiju y in sestrici Larisi se v naročje skril. 53 cm sem velik in 3890 g težak, zdrava, pridna z mami sva oba, a sedaj potrebujeva počitek -papa JUHUUUU pa imamo še enega fantiča ČESTITKE FEBRUARKA Samo da je mimo....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 13:42:04
|
|
|
|
pina-1
|
Pa same blaže mamo zdej ne? to je zdej ta tretji Blaž
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 13:47:39
|
|
|
|
lillchy123
|
bravo februarka in dobrodošel Blaž! sem jst tud hotla za fanta stavt, pa sta me prehitela
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 13:48:29
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* hehehe... zadela sem spol a misliš da bo ata od Blaža zdej za pivo dal, k sva zadeli ja najmanj eno pivo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 13:49:30
|
|
|
|
dolenjka
|
Kako je zdaj s podmladkom že Sami fantje, a ne Al sem kaj spustila In to vsi ti fantje imajo starejše sestrice, a ne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 13:51:20
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kako je zdaj s podmladkom že Sami fantje, a ne Al sem kaj spustila In to vsi ti fantje imajo starejše sestrice, a ne pa še res je... a ste vi to skupaj plane nardili, da bojo sami fantje al kako?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 13:51:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kako je zdaj s podmladkom že Sami fantje, a ne Al sem kaj spustila In to vsi ti fantje imajo starejše sestrice, a ne pa še res je... a ste vi to skupaj plane nardili, da bojo sami fantje al kako? to je zato, da bo kaj za vaše punce
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 13:58:51
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kako je zdaj s podmladkom že Sami fantje, a ne Al sem kaj spustila In to vsi ti fantje imajo starejše sestrice, a ne pa še res je... a ste vi to skupaj plane nardili, da bojo sami fantje al kako? to je zato, da bo kaj za vaše punce no dobro.. Podpišem takoj... So vsi pobeci full lušni in pridni... Pa kandidatke za tašče so tudi solidne...tako da ....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 13:59:55
|
|
|
|
mlavla
|
o kako fajna novica...bravo februarka!!! Sem kar potihem slutila, da če bo fant, da bo Blaž..je bila enkrat debata, da sem ji že oba "imena pobrala"..ker ji je všeč tudi Neža.. ma super sem res vesela, za Blaža..pa pravi korenjak je!!! No naš Blaž je pa bolje..je prejle imel saturacijo 96...dobila pa sva ventolin , ki ga morava vpihovat na 3 ure...pa jutri imava spet kontrola.. Nič se mi je ravno zbudil..se še kaj kasneje javim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 14:01:29
|
|
|
|
blaža
|
Blaž! Februaka, tebi in tvojim iskrene čestitke ob rojstvu sineta!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 14:05:04
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kako je zdaj s podmladkom že Sami fantje, a ne Al sem kaj spustila In to vsi ti fantje imajo starejše sestrice, a ne pa še res je... a ste vi to skupaj plane nardili, da bojo sami fantje al kako? ja kdor zna pa zna.. drugače bo pa kar to držalo kar pravi dolenjka.. je bilo treba pripravit kaj za vaše pupe
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 14:33:02
|
|
|
|
Stipe air force
|
Cestitke Februarka in Wellcome Blaz .....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 15:44:28
|
|
|
|
nizy
|
februarka čestitke za korenjaka Blaža
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 17:11:24
|
|
|
|
MetiLu
|
Februarka sem dones kar parkrat se nate spomnila, ko so napisale, da že pridno dihaš Ma sem vesela, da imate v drugo fantka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.10.2009 17:35:25
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Uradno se proglašam za februarsko čarovnico Bravo mami februarka, dobrodošel korenjak Sorry stara , to si od mene skopirala, saj sem jaz že nekaj dni nazaj rekla, da bo ziher fant .ž Sicer pa februarka, iskrene čestitke za Blaža. Zdaj imate še fanta, kar pomeni, da ste popolna družinica !!! mlavla, da bi čimprej ozdraveli ! pina, tudi nam se dogaja zadnje čase, da imamo pordelo ritko. Takrat ful joka. Pa namažem z Bepanthenom, pa je takoj dobro. dolenjka, mi smo imeli z Anajo iste probleme, kot jih navajaš zdaj ti. Sploh se ni hotela ne kopat, ne las umivat. Pol si je pa enkrat on vzel čas zanjo in sta se šla kopat. In sta se čisto polahko, pa da je imela zraven razne igrače (račke, ki jih je sama v banjo zmetala), pol sta se najprej samo igrala in sta si tudi kar precej časa vzela za igro. Potem pa sta se v igri začela s kanglico in ostalimi igrački polivat in špricat, tako da je pol začela uživat. Pa je potem ni niti motilo glave zmočit in je še zdaj OK.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......