go_ta
|
Dobro jutro! Mi smo od pol 8 pokonc, smo imel tud ponoči žurke, se mi zdi, da naš vse manj spi oz. se večkrat zbudi kot npr. pred 3 tedni Prej se je zbujal max. 2x, zdaj že 3x. Se bojim, da se bomo čez kak mesec na eno uro zbujal Ne ve, kdaj imajo poskoke v rasti?? Mogoče je pa v tem problem? Sanikaa, probala sm nardit po tvojem receptu pa je super!! Pa kar je najbolj važno: ful malo dela Se priporočam še za kak hiter pa fajn recept morskadeklica, kot je hruškolina rekla: s črpalko ful manj lohk izčrpaš, kot mleka dejansko je. Dojenčki izsesajo ful več ven. Jst mam aventovo črpalko, jo včas uporabim, ampak gre včas tako malo ven, kot da ne bi imela mleka, čeprav je. simonalokar, upam, da je koruzni kruh uspel. Jst ga imam ful rada Mali trenutno drema, jst pa zajtrkujam, mal čekiram internet. Pospravla sm včer, omako za testenine sem že zvečer naredila, tako da sem danes frej, bova šle ven, ko se zbudi, danes vsaj ne piha. Prej sem ga nesla k tašči, da ga je mal pocrkljala, vsi ga obožujejo, ko je tak dobrovoljček Danes zvečer sem pa zmenjena s prijateljicami, bomo mal poklepetale, malega bo pa očka prevzel, se kar zabavata . Jutri moram pa mal v šoping, morm Nikotu kupit pajaca pa kako belo bundico, mamo v soboto krst. Uglavnem, pestro je, ampak men je fajn se še beremo!