Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 13:31:51
|
|
|
|
listek1
|
Punce, samo sporočam vam, da je vaša Februarka rodila zdravega fantička Blaža, težek 3890g, velik 53cm
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 13:36:49
|
|
|
|
boob
|
Februarka to je blo pa hitro čestitke
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 13:52:06
|
|
|
|
lenika83
|
Vidim, da je ena že sporočila, da je februarka rodila. Pa vseeno prepišem še njen sms: "Blaž moje je ime, naj sedaj vsak to ve. 15.10. sem se rodil, mamici Maji, očiju Urošu in sestrici Larisi se v naročje skril. 53cm sem velik in 3890g težak, zdrava, pridna z mami sva oba, sedaj potrebujeva počitek-pa, pa!" čestitam!!! To je bilo pa res ekspresno hitro.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 14:25:59
|
|
|
|
Emilly
|
Majchy in Februarka - čeastitke!!!!!!! To je blo pa hitro. Bravo za take porode Uživajta s svojo družinico..... Jst pa ravno z Žabarja in vroče čokolade, ja res je noro dobra........ tako kot družba Se pa vidi da se nekaj redčimo pri žabarju, drug teden nas ostane še čist mal..... Danes sva si pa privoščila prvo kavico v novi kuhinji in vam povem, da je zeloooooo pasala!!!!!Čist drugačnega okusa kot v stari kuhinji Še posteljico sva pripravla pa še torbe za v P in zdaj smo ready to go No ja če sem iskrena bi zdaj še kakšen teden mal uživala pa po možnosti delala in mislila nič.... Sem pa že drugi dan tako dobro spala, bejbika je itak aktivna samo še čez dan, je očitno vseen doumela kdaj je noč in kdaj dan , naj prosim tako ostane še po porodu.....
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 14:34:57
|
|
|
|
ninasiki
|
ojla bejbe kok ste pridne evo mi doma vsi happy sam mal me je strah kako se bom sama znajdla upam da bo zalaufal tko k treba drgač pa porod ja ne bom komentirala smo bli kr bogi sej je verjetn že moj kej pisu me ja fnt kr izmuču sam vam povem neglede na probleme k sm jih mela se pozabi popolnoma vsaka minuta res sm srečna in sam še te šive prebolim pol pa bomo skakal k kokoške po bajti do naslednje runde uglaunem vs bom pol na hitrco pregledala hvala vsem za čestitke in za podporo PARTNER PRI PORODU punce uzamte partnerje sabo not men je to toooook pomenilo in pomagal da ko zdej sam pomislm na porod in kok je sodelovau z mano mi gre kr na jok od sreče res pomaga ČESTITKE FEBRUARKA kaj a to si zauzela moj plac v porodnišnici zdej uglaunem veliko cartanja in mirnih noči
|
|
[Brisano sporočilo] 15.10.2009 14:39:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 14:39:50
|
|
|
|
boob
|
oooo Nina ste že doma super. . . aahhhh itak da bo zalufal, za to se pa res nimaš za bat. . . zdej pa lepo uživejte morem pa tvojga pohvalit. . nas je sproti obveščal kako pa kaj
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 14:41:17
|
|
|
|
tea85
|
FEBRUArka- Ti pa si mela to res hitro opravljeno čestitke jaz se pa danes tak zanič počutim, v križu me boli, spodaj špika, ne morem ne sedet ne stat, jaooo upam da mine, sicer pa morem se spravit porihtat predel kjer bo , ker zdaj pa vrag šalo jemle saj sem mela že vse zloženo pa pripravljeno ampak sem si postavitev premisla pred časom in še nič uspela nazaj porihtat. v moji torbi za imam- seveda pajacka plišastega in še jopčko, zdaj edino ne vem če pe naj vzamem kombinezonček, da je nebo zeblo...ma sem glih ugotovla da nimam pojma o malih dojenčkih, saj sploh ne vem kako bom se jaz to znašla in ko je že skoraj čas za rim in vedno bolj me je strah poroda, ah joj...
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 14:52:59
|
|
|
|
majakla
|
Nej@, majcy_m, Februarka: super, čestitam!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 14:57:59
|
|
|
|
pattaya
|
Čestitam vsem, ki so že postale mamice, in držim da bo tudi nas ostale kmalu doletela ta sreča. Jaz sem pa šla včeraj zvečer v P, ker sem že dva dni bolj slabo čutla, oziroma sem čutla čisto rahle premike, pa še to nevem če jih je bilo 10 na dan. Tam je pa norel 100 na uro. Sam da sem si mogla delat skrbi in se vozit tako daleč. Jutri pa imam pregled pri gin in bomo vidli kaj bo ona rekla, kakšno je stanje in če se že dogaja tam spodaj kaj. LP
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 14:58:05
|
|
|
|
pinky girll
|
Februarka ČESTITKE!!!!!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 15:03:50
|
|
|
|
Crystall
|
Nej@, Majcy, Februarka ... Punce, ČESTITAM ... mamice ste. JUPIIIIIIIIIII! Še malo pa se vam pridružim v klubu mamic
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 15:07:03
|
|
|
|
Crystall
|
Ninasiki ... dobrodošla doma. Samo uživajte. Vse je že za tabo! Jaz sem imela včeraj pregled krvi zaradi jetrnih encimov in je vse ok. Tak, da če do 22.10. ne bo nič, grem na ta dan prvič v porodnišnico na pregled. Vaginalnega pregleda že zelo dolgo nisem imela, ctg-ja tudi nobenega. Prvič ga bom imela šele 22.10. (na rok)
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 15:07:35
|
|
|
|
Meliitak
|
juhuuu FEBRUARKA si pa brzinska, očitno res pr naslednjih otrocih to hitrej gre ...tko da vse čestitke za Blaža !!! jest sm se pa prsilila da grem na sprehod v tem mrzlem vetru...sm vidla da bo treba kr mal večkrat tkole, da bom še mal bl fit he, he...pa čeprav mam nos zabasan in kiham, si bom pa zdej prvoščila en čajček z lekadolom...doma se mi ne da nč, glavn da je v okviru vse poštiman...sem bla pa pridna da sem bratu za rojstni dan nalepla in dala v okvir njegove otroške športne dosežke in nekaj medalj, ker misl da je to že zdavnej na odpadu in ga bom presenetla...bravo zame
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 15:11:23
|
|
|
|
Meliitak
|
aha vidm da je ninasiki doma...juhu nina, sam da ste preživel in je težka zadevca za tabo...lepo pa je slišat za partnerja, ker sama imam podobno vizijo in sicer ti je dovolj da je sam zraven in da te podpira ane...kokr sem rekla me je moj možek dons že enkrat prijetno presenetu, tko da upam na pozitivno izkušnjo pri porodu z njim...ko bejbi pride bova pa itak oba v sedmih nebesih he, he
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 15:17:54
|
|
|
|
naty6
|
Februarka in Majcy iskrene čestitke za vaše malčke....
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 15:26:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Februarka08 pridem na forum ti pa že cartaš čestitke za fanta . Super, da je bilo vse hitro Maycy iskrene čestitke tudi vaši novopečeni družinici. Se kar raznežim ob vseh teh lepih dogodkih, za mano pa že 6 dni nestrpnosti, ker je tamal/a čez rok Upam, da bom danes kaj spala saj imam jutri sproženje poroda in me je umetnih popadkov strah kod hudič. Srečno vsem novim mamicam in veliko hitrih porodov in zdravih vsem puncam. Se oglasim še kaj zvečer...papa
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 15:31:50
|
|
|
|
lindi1
|
MAJCHY IN FEBRUARKA čestitke ob novih družinskih članih,zdaj pa čimprej domov in čimbolj zdravi.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 15:33:29
|
|
|
|
lindi1
|
Ja jaz tudi ne vem,pripravljeno imam še pliškota,pa dekico,pa ne vem,a naj rajši tak kombinzonček vzamem kot je bundica zmeda,ker ne vem,a ga bo zeblo,ali ne...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 15:43:06
|
|
|
|
palegia30
|
Pravoda, joj mene tudi to najbr čaka...Sočustvujem s tabo in držim pesti, upam, da bo čim manj bolelo..Pa spočij se!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 17:54:12
|
|
|
|
najčka
|
Februarka čestitke za sinka. Nina super da ste že doma in se cartate
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 17:55:09
|
|
|
|
meggi 4
|
Naj se spet mal oglasim. Dopoldne ni internet delal pri nas. HVALA vsem za dobrodošlico!! IN čestitke Februarki in Mayciy ob rojstvu sončkov! in seveda tud vsenm ostalim Oktoberkam, ki ste že rodile! UŽIVAJTE skupaj! Sem zjutraj slišala na radiu, da se je včeraj v KR rodilo 9 . Sem vesela zate Februarka, da je za tabo. Me res zanima kako bo za vikend, ko je polna luna. Pri men se še nič ne dogaja. Ugotavljam, da se še v nobeni nosečnopsti nisem tako dobro počutila v 40. tednu PDP imam 20.10. Jutri pa pregled pri moji g. Verjetno me bo dala v torek na amnio. Melitak, mogoče se pa srečava. Lindi - men je moja g. razložila, da da na CTG samop tisto, kjer je potrebno: če slabo čuti otročka, ima viskok pritisk.... Pri men je pa zaenkrat vse OK. HB! Se oglasim jutri po pregledu. Grem zdaj moja dva pubertetnika (12 in 13 let) mal spodbujat, ker morata drva zlagat. Sta pridna! ČAU zaenkrat!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 18:08:49
|
|
|
|
Meliitak
|
meggi 4...aja? a tko gre to s CTGjem? nevem no...dons smo vse k smo ble na amnio (no za februarko nevem) šle na CTG, jest vem za svoj razlog, ker je moj PDP pa sm čist k cement spodej...kako je z ostalimi pa nevem, verjetno nas avtomatično pošlejo še na CTG, če se še nč ne dogaja al pa če kj? kaj pa vem...mogoče se pa le srečava sam da bom vedla kera si, k nas je tok zdej he, he...jest mam amnio spet v pondelk, sam je moj možek izjavu, da ma filing da bova kr v nedeljo letela tja...he, he pa še prazna luna, mogoče pa je neki na tem pravoda in palegia30...držim fige da se čimbolj vse izteče, sam brez panike punce tud če bo šlo za umetne popadke, saj bomo kmal zibale in bomo vse bolečine pozabile
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 18:15:10
|
|
|
|
muca*maca
|
Helou! Februarka, pa je! Tole je bilo ekspresno, ko sem tebe brala, sem vedno imela hecen filing, da boš za vedno ostala med nami Sicer se pa kmal vrneš. Čestitke za sinka, lepo ime sta izbrala. Boob - stolček in jogi sta že pri moji tašči Lahko prideš iskat, kadar želiš. Žabar danes je bil sproščujoč, pa zaključujoč tud. Karmen ti boš razumela, ta prvič sva se dobile noter in danes smo se tud noter vsedle. VSE ostale dni smo se grele zunaj na sončku. LP
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 15.10.2009 18:23:39
|
|
|
|
meggi 4
|
Meliitak Ja, verjamem, da je v KR tako. Samo jaz imam g. v Šk. Loki. In ona tako prakticira. Mogoče me pa juti priklopi tud na CTG. Se oglasim po pregledu in tud sporočim, kdaj imam prvo amnio. Tud moj prav, da bova najbrž šla v ned. al ponedeljek, ker je luna. Name ponavad ni vplivala preveč. Mogoče se pa z leti tud to spremeni. Itak pa še nimam torbe za in torbe zame pripravljene. Pa postlca tud še ni postlana. Ne vem kaj čakam
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?