mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj Bit, to pa res ni fer , zelo mi je hudo zate, da ni prišlo do transferja, zate še toliko bolj, ker sva v istem času doživljali najino agonijo. Drži se, pokusi preboleti in pozabiti. Za naslednji postopek se pa res dogovori z Rešem za ICSI in hatching (še sploh, če niso mogli prebiti ovoja celice), ko pa boš pripravljena, se nam pa zopet javi. Miklarom, jap jutri grem po špike, potem pa v soboto štartamo, saj bi rekla, da komaj čakam, a moram priznati, da me je tudi malo strah (morebitnega neuspeha) Novice o Špelki, citiram za druge teme quote]IZVIRNO SPOROČILO: benika Sporočam vam, da je Špelka ostala v P. Jutri dobi svečko za mehčanje, potem pa..................sporočim [/quote] Bibon, uživaj v inozemstvu, če greš pa tja čez lužo (beri jamerika), a bi ti meni prinesla en majhen suvenir, npr. kakšnega Butlerja (sem skromna anede). Kako pa kaj napreduje prestolonaslednik Loremi, ne moreš prehiteti naše Reby, se ne da. Ona mora biti prva , levinja pač. metuljci, a si probala kaj z rdečim, vinčkom? Ponavadi zna to priklicati tečko Lučka25, ja ti uboga reva, kakšna moraš pa biti sedaj, čisto shirana, bemti zdaj sem se spomnila, da sem tebi pozabila povedati za srečanje, ja nič jutri ga imamo, če imaš čas, bi te bile zelo vesele. Za malo Nežko, pa držim pestke, da te alergije niso nič hujšega in da bodo minile, ko bo ven iz faze dojenčkosti. Nellika, ti začenš že v petek? Midve bova pa kar skupaj. gospodarica, super za veliko foliklov Pija, tudi tebi en hello, itak se pa jutri vidimo, bomo kakšno rekle. S*, te kar miruj, proti izcedkom tako ne moreš narediti nič drugega. Da te malo potolažim, tudi naša Blanč je imela ves čas izcedke, pa sedaj že nekaj časa carta svoji pikici. Tanja_Jes, a je že padla prva špikica, ali si, si jo pustila za večernje užitke? Žižek, Pikovit, LaraLight, BarbiG, in seveda vse otale, lepe pozdravčke