|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
14.10.2009 19:24:29   
bozza
Bit, user posted image , čimprej zberita dovolj moči za nov postopek. Držim pesti za vaju. A sta imela IVF ali ICSI?

Jaz sem bila popoldne pa že kot ena 6m nosečnica. Ampak so tile znaki hiperce malo v valovih. Če dovolj počivam, se potuhnejo, ko pa hočem vstat, se pa komaj skobacam. Hlač sploh nisem probala zapeti. Pa še nekaj me muči: lušta se mi user posted image . A se je še kateri podobno dogajalo? Ampak bom že zdržala, četudi do poletja, če bo treba user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 826
14.10.2009 19:24:54   
diana79
jaz sem prišla okoli pol 9-ih!imam kratke blond lase,imela sem svetlo vijolčasti puli!pa bela torbica!moj mož je sedel na hodniku od zunaj!se mi zdi da videla sem en par!mogoče si bila to ti!ko sem prišla je bilo v čakalnici full malo punc!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 827
14.10.2009 19:38:08   
Tanja_Jes
No sem uspela vse prebrat...

najprej Bit....uboga...res je še mene oblilo, tudi meni se je podobno zgodilo, pa kaj moremo...ne bit zdej črnogleda, boljše tako, kot pa da ti eno švoh blastocisto dajo not, pa si še 14 dni na trnih, potem pa user posted image ....Hitro glavo gor in pripravi se na naslednji postopek. Ni druge. Koliko postopkov si pa že dala skozi? A se ti je to že prej dogajalo, da se niso oplodile? Maš moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za novi nosečki S* in Tinkamiška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S*... upam da bojo hormoni še rasli in rasli user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis....res si skromna. Imaš pa visoke cilje, kar je tudi fajn! Česar se Mismis loti, to tudi "ornk" naredi user posted image user posted image ...Kva pa boš potem, ko boš "velika"?  Sej ko se boš pa lotila diplome, pa lahko na moji vadiš....hihihihihihi...Čestitke!!!user posted image user posted image

BarbiG...a tako te meče tale Suprefactuser posted image user posted image user posted image user posted image , da vem kva me čaka...

Fargi...super za stopko user posted image user posted image user posted image user posted image   prov žal mi je ker nisem videla vaju z Diano

Bozza....super novica. Lepo varuj svoja dva user posted image user posted image , pa držim pesti 26.10...naj ti povejo da boš dvojčke imela user posted image user posted image user posted image user posted image

Skuštranka
...kako si ti kaj? Kako kaže tam doli?!

Dysan...mislim nate...kmalu bo ET, a ne?

Vse ostale Gigi, Bebii, Vrtnica.m, Cukica, Lana70, Sonček33 in Lovro (če se prav spomnim), pa Reby in Tomi, Diana, Aqua in ostale....pošiljam pozdravčke iz Gorenjske. user posted image user posted image user posted image user posted image

No jest sem se pa založila z drogo, pa s Teranom tudi user posted image user posted image user posted image ....jutri začnem s Suprefactom, prvi ultrazvok pa imam 29.10, poj bomo pa naprej videli...
In kako vpliva Suprefact??  Jest sem možu rekla, da bom verjetno tečna (za vsak slučaj, da ve user posted image user posted image )
Se pravi, zdej do user posted image pijem Teran, po user posted image pa začnem s piriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Samo da se ne navadim user posted image user posted image user posted image user posted image

P.s. - računalnik super, xp naloženi ...zdej grem pa programe davnlovdat....

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 828
14.10.2009 19:39:10   
S*
bituser posted image user posted image user posted image

Jaz ostaja na bolovanju, z nogami v luft. Dobila sem buscopan za krče in to je to. Sedaj je vse v božjih rokah, če se moj izcedek ne spremeni v user posted image imam  UZ čez 14 dni.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 829
14.10.2009 19:43:22   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Jaz ostaja na bolovanju, z nogami v luft. Dobila sem buscopan za krče in to je to. Sedaj je vse v božjih rokah, če se moj izcedek ne spremeni v user posted image imam  UZ čez 14 dni.

Počivaj, pa počivaj, pa počivaj.....držim pesti da bo vse OK....pa saj mora bit...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 830
14.10.2009 19:46:09   
Pija76
Čau punce, sem vas spet malo prišla pogledat. Vidim, da ste še vedno dejavne.
Veliko je novink - lepo dobrodošle in srečno vsem!
Vidim, da je vsaj ena stara borka na dobri poti - Cukica čestitke.
S* naj ti tale neželjen izceden izgine in zagledaj nekaj lepega čez 14 dni.
Arneja žal mi je da se tudi tokrat ni izšlo, enkrat bo - verjemi!
Lučka je še vedno med nami ostala, pa Reby, kako sta mamici?
Navijam za vse trepetalke, da zagledate željeni user posted image user posted image , kokošne dobro nesite, pa uspešno še naprej.
Gigi, Mismis, Pikovit, Bit, N74 in še vse ostale stare soborke, pozdravček in bodite fino!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 831
14.10.2009 19:46:33   
bozza

Počivaj, zdaj sva že dve 14 dni doma, si bova lahko krajšali čas. A so kaj klicala dr. R? Kaj pa on pravi?

A mi lahko malo obnoviš tvojo hiperco, prosim. Moji znaki kar valovijo, pa so, pa niso. Popoldan sem imela velikanski trebuh. Saj vem, da preveč premišljujem, ampak to čakanje do testa je najtežje in najdaljše. Če bi se lahko zabubila in zbudila 26. user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 832
14.10.2009 19:46:45   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

jaz sem prišla okoli pol 9-ih!imam kratke blond lase,imela sem svetlo vijolčasti puli!pa bela torbica!moj mož je sedel na hodniku od zunaj!se mi zdi da videla sem en par!mogoče si bila to ti!ko sem prišla je bilo v čakalnici full malo punc!

Joj ne spomnim se...takrat enkrat sem jest šla v sobo 3 po injekcije...potem pa sploh več nisem gledala, kdo je tam...škoda resuser posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 833
14.10.2009 19:55:20   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

EVO PUNCE!končno sem doma!šla sva malo po trgovinah,pa na kosilo!
evo moje rezultate:
desno:19,15,14,12,11
levo:19,18,17,15,11,10
za endometrij ne vem ker sem pozabila vprašat!ponovni uz imam v petek 16.10!dr.vogle pravi da najverjetneje nedelja ali ponedeljek bo punkcija!drugaće imama isto število celic kot v prvem postopku!zelo sem vesela!
fargi:ne skrbi,ne bom pozabila tabletke za tebe!
tanja_jes:kje si bila da nisva se videla?

Oj Diana!
Ja včerej sem bila brez računalnika, pa nisem videla da smo zmenjene user posted image . Drugače sem bila pa ob 8:10 tam...pa sem šla k sestri Milici. Kva misliš a smo se srečali?! Imela sem črno jopo, pa blond daljše lase imam, pa z možem sem bila. Bila sem pa ene 10 minut v čakalnici. Sej jest sem gledala, če si slučajno tam, sam je bilo tako malo punc, da se mi je zdelo, da si verjetno že šla. Imela sem pa preblisk, da si mogoče tista, ki je nekaj brala in čakala dr. V....A si bila mogoče to ti? Včasih me občutek ne vara user posted image .
Fargi...zate pa nisem vedla da imaš tudi UZ, seveda če nisem mogla pogledat user posted image
Res mi je žal, da nismo kakšno rekleuser posted image user posted image

ne ne...tisto je bila Fargica. user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 834
14.10.2009 19:59:00   
gospodarica
dober večer!
danes sem imela UZ pri reškotu,v petek imam še enega, rekel mi je da v nedeljo ali ponedeljek sledi punkcija,odvisno kaj bo v petek....foliklov je veliko ampak so še premajhni za punkcijo....
samo pozabil pa mi je povedati kako je s suprefact spray,kdaj ga neham jemati?
zato prosim vse ki ste pri rešu,če mi lahko poveste kdaj ste ga nehale uporabljati....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 835
14.10.2009 20:01:48   
nellika
Pozdravljene,

S*, bozza, Cukica, Tinkamiška - čestitke za user posted image

bit - user posted image user posted image user posted image , ter veliko veliko sreče v naslednjem postopku

lastovka79 - lepo grej svojega user posted image , in da se ti prikaže user posted image

še malo pa tudi jaz začnem, še dva dni pa bom tudi jaz na iglah user posted image

lep pozdrav vsem!

Nellika

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 836
14.10.2009 20:15:07   
bozza

IZVIRNO SPOROČILO: nellika

S*, bozza, Cukica, Tinkamiška - čestitke za user posted image

Nellika, častim te najboljšo čokoladno torto na svetu, če se nisi zmotila! Res, magari pravo saharco!

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 837
14.10.2009 20:20:10   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Počivaj, zdaj sva že dve 14 dni doma, si bova lahko krajšali čas. A so kaj klicala dr. R? Kaj pa on pravi?

A mi lahko malo obnoviš tvojo hiperco, prosim. Moji znaki kar valovijo, pa so, pa niso. Popoldan sem imela velikanski trebuh. Saj vem, da preveč premišljujem, ampak to čakanje do testa je najtežje in najdaljše. Če bi se lahko zabubila in zbudila 26. user posted image

Ti si imela včeraj Et, a ne??? Nisem nikjer zasledila tvojega poročila, ali pa sem ga spregledalauser posted image

Ja ata sem klicala, je rekel da če ne dobim user posted image naj pridem na UZ. On pravi, da naravna selekcija bo pač naredila svoje, tako da mi ne preostane drugega kot da čakam kaj bo user posted image .

Meni je trebuh ene 3 dni po ETju uplahnil, pa tudi vsi drugi znaki so izginili. Ja do takrat pa je bilo kar hudo. Verjamem, da se ti bo teh 14 dni vleklo, ma sej bo šlo boš vidla, sicer pa v teh postopkih skozi nekaj čakamo. Najprej da se sploh začne, potem kdaj bojo zrasli folikli, pa kdaj bo punkcija, pa ET. Potem kdaj bo končno test, pa BHCG, pa prvi UZ... Ma vse bomo zdržale, sam da na koncu dobimo svoje user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 838
14.10.2009 20:21:07   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lučka kako ste? Je kaj bolje z alergijo? Lupčke obema

Mah nič ni bolje. Mala je res manj pikasta, ampak koža je pa vsa v luskinah in suha (akutni dermatitis), se sam širi, nič  ni bolje. Jaz pa še kar hujšam zaradi te stroge diete, komaj kaj mam na izbiro za jest. Bom nehala črpat, ker mam še komaj za 1-2x na dan mojega mleka. Je pa zdaj vsaj začela jest tisto adaptirano mleko za alergike (čeprav je nagravžno grenko in zanič), da vsaj hujšamo ne več, ampak se spet lepo redimo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 839
14.10.2009 20:24:22   
bozza

Ti si imela včeraj Et, a ne??? Nisem nikjer zasledila tvojega poročila, ali pa sem ga spregledalauser posted image

Ja ata sem klicala, je rekel da če ne dobim user posted image naj pridem na UZ. On pravi, da naravna selekcija bo pač naredila svoje, tako da mi ne preostane drugega kot da čakam kaj bo user posted image .

Meni je trebuh ene 3 dni po ETju uplahnil, pa tudi vsi drugi znaki so izginili. Ja do takrat pa je bilo kar hudo. Verjamem, da se ti bo teh 14 dni vleklo, ma sej bo šlo boš vidla, sicer pa v teh postopkih skozi nekaj čakamo. Najprej da se sploh začne, potem kdaj bojo zrasli folikli, pa kdaj bo punkcija, pa ET. Potem kdaj bo končno test, pa BHCG, pa prvi UZ... Ma vse bomo zdržale, sam da na koncu dobimo svoje user posted image

Ja. včeraj sem dobila v varstvo dve od šestih zares lepih blastocist. Od 17 se jih je 13 oplodilo, 6 pa razvilo do blastocist. Dr mi je napovedal hiperco s poslabšanjem, če bo hudo, naj pridem počivat v Postojno. Zaenkrat se kar doma crkljam, res pa samo počivam zaenkrat.

Upam, da bomo dobili še 4 eskimčke.

< Sporočilo je popravil bozza -- 14.10.2009 20:25:02 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 840
14.10.2009 21:05:31   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Oj Diana!
Ja včerej sem bila brez računalnika, pa nisem videla da smo zmenjene user posted image . Drugače sem bila pa ob 8:10 tam...pa sem šla k sestri Milici. Kva misliš a smo se srečali?! Imela sem črno jopo, pa blond daljše lase imam, pa z možem sem bila. Bila sem pa ene 10 minut v čakalnici. Sej jest sem gledala, če si slučajno tam, sam je bilo tako malo punc, da se mi je zdelo, da si verjetno že šla. Imela sem pa preblisk, da si mogoče tista, ki je nekaj brala in čakala dr. V....A si bila mogoče to ti? Včasih me občutek ne vara user posted image .
Fargi...zate pa nisem vedla da imaš tudi UZ, seveda če nisem mogla pogledat user posted image
Res mi je žal, da nismo kakšno rekleuser posted image user posted image

ne ne...tisto je bila Fargica. user posted image user posted image user posted image

Sej sem napisala da sem nekej začutla user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa poj sem te še na kofetu vidla (pomoje, da si bila ti).... no Fargi...me veseli da saj eno pribilžno poznamuser posted image user posted image
Pa srečno v petek....bom mislila nate user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 841
14.10.2009 21:22:24   
diana79
user posted image user posted image user posted image aha!če si videla fargija na kofeti potem si tut mene!jaz,moj dragi pa fargi sva bila skupaj na kofeti!user posted image user posted image user posted image user posted image škoda da nisva te videla,lakho bi pridružila!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

Neposredna povezava do sporočila: 842
14.10.2009 21:34:15   
Fargesia
tanja, vidva sta bila na kavi, jay sem sla pa mimo, a neuser posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 843
14.10.2009 21:34:46   
sonček33
fargi vesela sem zate

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 844
14.10.2009 21:57:06   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

tanja, vidva sta bila na kavi, jay sem sla pa mimo, a neuser posted image

ja tut sva bla user posted image , sva zunaj sedela in čikala user posted image , ampak takrat te nisem videla, poj ko sva šla proti avtu si pomoje bila ti tam pri tisti pekarni na kofiju.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 845
14.10.2009 22:55:28   
Inana
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

dober večer!
danes sem imela UZ pri reškotu,v petek imam še enega, rekel mi je da v nedeljo ali ponedeljek sledi punkcija,odvisno kaj bo v petek....foliklov je veliko ampak so še premajhni za punkcijo....
samo pozabil pa mi je povedati kako je s suprefact spray,kdaj ga neham jemati?
zato prosim vse ki ste pri rešu,če mi lahko poveste kdaj ste ga nehale uporabljati....

Suprefact sprej uporabljaš naprej, dokler ti ne reče ... Verjetno nam bo rekel, ko bo stopka ... Bomo videli user posted image Srečno naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 846
15.10.2009 6:37:54   
Reby
Jutro! A še nimate kavice? user posted image

user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 847
15.10.2009 7:32:47   
metuljci
dobro jutro!

ma se veselo dogaja tud v oktobru. vsem novim nosečkam čestitke, ostalim pa velik sreče.

moje menstruacije še ni user posted image pa še prehlajena sem po vrhu, tak, da user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 848
15.10.2009 7:36:47   
loremi
Dobro jutro,

Reby, hvala za kavico. Ja tkole je, al jo skuham, špe preden grem na šiht al pa ko sem že tam, pa me ktera pol že prehiti user posted image .

Bit, pošiljam ti veeeelik topel objem, boga no, tole pa reeees ni fino user posted image , ti želim da se čimprej pobereta in gresta polna želje in upanja v nov postopek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

metuljci, da bi se čimprej pozdravila user posted image , M pa bo tudi prišla

Vse, ki grejete, navijam user posted image  user posted image  user posted image .
Vse nosečke, srečno do konca user posted image !
Vse na igli user posted image , naj bo čimveč celic in blastocist user posted image !

Vsem pa želim lep dan!

< Sporočilo je popravil loremi -- 15.10.2009 7:37:36 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 849
15.10.2009 7:48:57   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Reby, hvala za kavico. Ja tkole je, al jo skuham, špe preden grem na šiht al pa ko sem že tam, pa me ktera pol že prehiti user posted image .

Ah, Loremi, takle imamo, saj veš, da Rebika rada prehiteva po desni. Je čempjon. Prej je bila nosečnost uržah, zdaj ima pa lepega Tomija. Se je ne da spotaknituser posted image user posted image user posted image

Bit, pošiljam ti veeeelik topel objem, boga no, tole pa reeees ni fino user posted image , ti želim da se čimprej pobereta in gresta polna želje in upanja v nov postopek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Bit, user posted image , bo pa naslednjič bolje. Žižek, a ti misliš, da je finta v hatchingu? Hm...

Mismis, superca, devetka je pa najmanj za six-pack. Bibon gre pa v inozemstvouser posted image

Bozza, tole je pa super novička. S hiperco se pa čisto da. Sitno, ampak se da. Še sploh, če si ponavljaš, da se pikice še lažje vgnezdijouser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......