|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 14.10.2009 19:38:08
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
No sem uspela vse prebrat... najprej Bit....uboga...res je še mene oblilo, tudi meni se je podobno zgodilo, pa kaj moremo...ne bit zdej črnogleda, boljše tako, kot pa da ti eno švoh blastocisto dajo not, pa si še 14 dni na trnih, potem pa ....Hitro glavo gor in pripravi se na naslednji postopek. Ni druge. Koliko postopkov si pa že dala skozi? A se ti je to že prej dogajalo, da se niso oplodile? Maš moje Čestitke za novi nosečki S* in Tinkamiška S*... upam da bojo hormoni še rasli in rasli Mismis....res si skromna. Imaš pa visoke cilje, kar je tudi fajn! Česar se Mismis loti, to tudi "ornk" naredi ...Kva pa boš potem, ko boš "velika"? Sej ko se boš pa lotila diplome, pa lahko na moji vadiš....hihihihihihi...Čestitke!!! BarbiG...a tako te meče tale Suprefact , da vem kva me čaka... Fargi...super za stopko prov žal mi je ker nisem videla vaju z Diano Bozza....super novica. Lepo varuj svoja dva , pa držim pesti 26.10...naj ti povejo da boš dvojčke imela Skuštranka...kako si ti kaj? Kako kaže tam doli?! Dysan...mislim nate...kmalu bo ET, a ne? Vse ostale Gigi, Bebii, Vrtnica.m, Cukica, Lana70, Sonček33 in Lovro (če se prav spomnim), pa Reby in Tomi, Diana, Aqua in ostale....pošiljam pozdravčke iz Gorenjske. No jest sem se pa založila z drogo, pa s Teranom tudi ....jutri začnem s Suprefactom, prvi ultrazvok pa imam 29.10, poj bomo pa naprej videli... In kako vpliva Suprefact?? Jest sem možu rekla, da bom verjetno tečna (za vsak slučaj, da ve ) Se pravi, zdej do pijem Teran, po pa začnem s piri . Samo da se ne navadim P.s. - računalnik super, xp naloženi ...zdej grem pa programe davnlovdat....
|