|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
15.10.2009 8:44:11   
miklarom
S* -aaaaaaaaaaaa, kaj sem videla, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse čestitke, zdej pa le počivaj sej bo vse o.k. držim pestke zate draga moja

pa tudi vsem ostalim nosečkam čestitke

Bit - en full velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj bo tud midve boma dočakale

mismis -
ti pa kmalu začneš a ne vso srečouser posted image

Reby - hvala za kavico, a te še kaj zebe , danes je malo boljše

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 851
15.10.2009 8:45:20   
sonček33
mikla jutrčka!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 852
15.10.2009 8:59:08   
miklarom
ku,kuuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 853
15.10.2009 9:01:26   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

Bit, to pa res ni fer user posted image , zelo mi je hudo zate, da ni prišlo do transferja, zate še toliko bolj, ker sva v istem času doživljali najino agonijo. Drži se, pokusi preboleti in pozabiti. Za naslednji postopek se pa res dogovori z Rešem za ICSI in hatching (še sploh, če niso mogli prebiti ovoja celice), ko pa boš pripravljena, se nam pa zopet javi. user posted image user posted image

Miklarom, jap jutri grem po špike, potem pa v soboto štartamo, saj bi rekla, da komaj čakam, a moram priznati, da me je tudi malo strah (morebitnega neuspeha)

Novice o Špelki, citiram za druge teme
quote]IZVIRNO SPOROČILO: benika

Sporočam vam, da je Špelka ostala v P. Jutri dobi svečko za mehčanje, potem pa..................sporočim
[/quote]

Bibon, uživaj v inozemstvu, če greš pa tja čez lužo (beri jamerika), a bi ti meni prinesla en majhen suvenir, npr. kakšnega Butlerja user posted image user posted image user posted image  (sem skromna anede). Kako pa kaj napreduje prestolonaslednik

Loremi, ne moreš prehiteti naše Reby, se ne da. Ona mora biti prva user posted image , levinja pač.

metuljci, a si probala kaj z rdečim, vinčkom? Ponavadi zna to priklicati tečko

Lučka25, ja ti uboga reva, kakšna moraš pa biti sedaj, čisto shirana, bemti zdaj sem se spomnila, da sem tebi pozabila povedati za srečanje, ja nič jutri ga imamo, če imaš čas, bi te bile zelo vesele. Za malo Nežko, pa držim pestke, da te alergije niso nič hujšega in da bodo minile, ko bo ven iz faze dojenčkosti.

Nellika, ti začenš že v petek? Midve bova pa kar skupaj.

gospodarica, super za veliko foliklov user posted image

Pija, tudi tebi en hello, itak se pa jutri vidimo, bomo kakšno rekle.

S*, te kar miruj, proti izcedkom tako ne moreš narediti nič drugega. Da te malo potolažim, tudi naša Blanč je imela ves čas izcedke, pa sedaj že nekaj časa carta svoji pikici.

Tanja_Jes, a je že padla prva špikica, ali si, si jo pustila za večernje užitke?

Žižek, Pikovit, LaraLight, BarbiG, in seveda vse otale, lepe pozdravčke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 854
15.10.2009 9:19:38   
miklarom
mismis - super da že štartaš, ti pa verjamem da te je strah neuspeha, samo vseeno moraš misliti pozitivno, saj bo tudi mene strah v naslednjem postopku, sploh pa potem v nosečnosti, k spet ne bom vedela kaj me čaka, in bom živčna in trepetala 10/uro, a kaj moremo, če nam jo pa mati narava tako zagodeuser posted image , saj bo boš vidla bom držala vse pestke zate. a prideš naslednji mesec na žižole, jaz pridem

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 855
15.10.2009 9:22:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

mismis - super da že štartaš, ti pa verjamem da te je strah neuspeha, samo vseeno moraš misliti pozitivno, saj bo tudi mene strah v naslednjem postopku, sploh pa potem v nosečnosti, k spet ne bom vedela kaj me čaka, in bom živčna in trepetala 10/uro, a kaj moremo, če nam jo pa mati narava tako zagodeuser posted image , saj bo boš vidla bom držala vse pestke zate. a prideš naslednji mesec na žižole, jaz pridem

po vsej verjetnosti bom jaz takrat ravno po ET-ju (vsaj takšna je moja računica), tako da mislim, da me ne bo.
Če imaš pa ti jutri čas, se nam a lahko pridružiš od 19. ure dalje na srečanju v Kongu. (če te zanima in imaš čas mi pošlji z.s., da ti povem ostale podatke)

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 856
15.10.2009 9:29:48   
miklarom
mismis - škoda da te ne bo , pa samo da bo testek pozitiven in bo še boljše in večje veseljeuser posted image , joj jaz pa juter glih ne morem, k grema z mojim enim kolegim, tak da žal, bom pa pri naslednjem srečanju sigurno prišla, da vas spoznam i kako rečemo

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 857
15.10.2009 9:38:03   
gigi1
Dobro jutro

Danes bom bolj kratka, ker ni časa

Bit in Bibek očitno moram malo razložiti kaj sem mislila s tem, da naj Reš naslednjič naredi ICSI in LA hatching.
Bit, če sem prav zastopila je Reševo mnenje, da plavalčki niso mogli predret ovojnice jajčne celice. Torej so delali IVF. Pri ICSIju z iglo predrejo ovoj in se temu izognejo. Glede na to, da je Reš delal IVF morajo biti plavalčki res dobri user posted image  user posted image  user posted image . On ga dela le v primeru, da je seme super dobro (manj kot 20% primerov, vse ostalo dela ICSI).
LA hatching pa zato, ker mislim malo naprej. Če je ovoj celice pretrd je zelo verjetno, da je tudi ovojnica zarodka pretrda in se zarodek težje vgnezdi. Če stanjša ovoj je zelo verjetno, da se bo zarodek vgnezdil.
Reš pa kakšne stvari pozabi in nima včasih zapiskov pri sebi zato ga je na to treba obvezno spomniti na zadnjem UZ in na sami punkciji

Vsem želim zelo lep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 858
15.10.2009 9:38:49   
gigi1
Špelka navijam in se pripravljam na dihanje user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 859
15.10.2009 9:53:08   
dysan
Daaaan čvekice!!!!

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 860
15.10.2009 10:21:23   
dysan
mismis- user posted image user posted image user posted image za izpit in čisto 9-ko

lastovka79- dobrodošla in naj se ti v perek pokaže najlepši plusek

lana- to čakanje je grozno, na koncu (ko dobiš izvide) bo pa toliko slajše...user posted image user posted image user posted image za lažje čakanje

kimsy - saj odganjam te negativne misli, sobota bo vsak čas tu... kaj tickerčka še nimaš?

diana- user posted image user posted image user posted image si prava kokica

bit -user posted image user posted image user posted image pa to je grozno, tega je in mene strah kot hudiča, v soboto imam ET, pa tudi sem imela 5 celic....

ja Tanja kmalu bo ET, hvala ti pupika k misliš name, a veš, da sem fulll živčna kaj me bo dočakalo v soboto uuuffff.... denes pade že prva špikica user posted image user posted image naj bo do prvega UZ čistina, potem pa naval, da boš naša giga kokoška user posted image

S*- počivaj teh 13. dni, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

gospodarica- dobro opravi jutri in naj pade stopka, srečno...

nellika - srečno in uspešno špikanje...

bozza- lepo grej svoji pikici...

počasi pa le gre.....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 861
15.10.2009 10:23:44   
BarbiG
Daaaaaaan.

Reby, špikanje kar v redu, saj sem z vsako špiko bližje cilju. Sicer pa me suprefact zdeluje. Mal prej so me pa začel jajčniki bolet - kot bi mi kdo igo not zarinu. Ampak, da ne bom sam jamrala. Kako pa kaj Tomi? Uživa na igralni blazini?

Bit, user posted image user posted image user posted image . Veliko sreče ti želim v naslednjem postopku. Pa za tolažbo, čeprav to ni ne vem kakšna tolažba, je vseeno boljše, da gre kaj narobe že pred transferjem kot pa po njem. Vem, ni ne vem kakšna tolažba, vendar je pa le nekaj, česar se oprimeš in greš mogoče lažje naprej. Drži se.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 862
15.10.2009 10:35:47   
dysan
Reby- hvala za kofetka....

metuljci- user posted image , pa šššcccc ta ptehlad

punce mene je tok napihnilo kot bi bla v 6. mesecu nosečnosti, prva dni ni blo kakšnih večjih bolečin, včeraj me je pa bolelo pri vsakem koraku, ki sm ga naredila, pa ko grem lulat me ful boli, dejte mi povedat a je to normalno, saj sem že velik prebrala tukaj, ampak me vseeno skrbi, aja še to grozno se mi vrti in slabosti me dajejo eno urico ko vzamem utrogestan...

počasi pa le gre.....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 863
15.10.2009 10:52:30   
S*
Dobro jutro!

No pri meni ni nič dobro, je bolj slabo. Izcedek je postal krvav in kmalu bo mini vložek premalo, tako da mislim, da se bo najina pikica poslovila user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 864
15.10.2009 10:55:00   
bozza

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Dobro jutro!

No pri meni ni nič dobro, je bolj slabo. Izcedek je postal krvav in kmalu bo mini vložek premalo, tako da mislim, da se bo najina pikica poslovila user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 865
15.10.2009 11:12:02   
lana08

Dobro jutro!

upam da ne, vseeno pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 866
15.10.2009 11:19:18   
dysan

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne najdem besed, bodi močna pupika user posted image user posted image user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 867
15.10.2009 11:19:32   
miklarom
S* - pa ne nouser posted image , mogoče bo pa še vseeno vse vredu ne ubupaj mi prehitro en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pika poke za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 868
15.10.2009 11:23:23   
metuljci
S upajmo da ni to to in da je samo lažen preplah user posted image

ma glede menstre me je malo strah, da je res kakšna zbrka zaradi prekinitve, ker po prekinitvi sem jo dobila že 18 dan user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 869
15.10.2009 11:31:18   
cukica
S* ma ne no pa tok sem držala pesti zate,...upam,da je sam lažni preplah,...user posted image user posted image

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 870
15.10.2009 11:31:38   
BarbiG

Dobro jutro!

S* mogoče pa le to ni to. Vseeno pa ti pošiljam user posted image .

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 871
15.10.2009 11:32:00   
pilotina
S* pa ne no user posted image
joj res si želim, da ni to to
mislim nate user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 872
15.10.2009 11:49:16   
mismis

Dobro jutro!

S*user posted image user posted image , držim pestke, da ta krvavitev ne pomeni, da se pikica poslavlja. Kaj pa, če bi povečala količino prometriuma, včasih to pomaga, da se ustavijo krvavitve.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 873
15.10.2009 11:59:10   
diana79
živijo!rabim pomoči!mogoče katera ve kako izglede DR.PINTERJEVA?mislim da sem jaz malo zamešala pinterjeva in požlepova!imela kdo punkcija pri pinterjevi?vsak informacija mi pride prav!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 874
15.10.2009 12:11:02   
cukica
Pintarjeva ima kratke temne lase,požlepova pa ima kratke rdeče lase.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......