elyy
|
Evo sem vas prebrala,sam bom pomoje tudi pou stvari pozabla,da vam odpišem Imam,komaj zdaj čas za rač. skos domača opravila čas pa mineva in je že noč,imam sestro na obisku staro 8 let tako,da imamo doma še bolj pestro(sta starša odšla k babici na obisk za par dni) in se merka pri meni . Jutri piše test iz matematike,tako da sva se popudne,kar dosti učili..upam da bo lepo odpisala! Si kar predstavljam,če bi imela dva otroka..enega čisto majhnega enega pa v šoli?? punce hvala za tolažbo,zaradi Tianove učke;ampak problem je tudi v tem(ko bo starejši,hodil v šolo ali vrtec....se bojim da zardi tega užaljen,ker bi ga lahko otroci zabadali in takrat postane problem! Drugače je pa tudi tako,da se bo lahko spremenila še do 1 leta...bomo videli...upam,da bo vse naj,naj....*** Tian je zaspau,ampak se skos neki prmetava po postelji,je prav hecan. Mi imamo že bundico(sem kupila malo večjo je bla tm okli 15 eurov,v Domžalah se je odprla ena nova trgovina NKD in je bila otvoritvena cena....pa lepa je zelo ima kapo z mucko)ker vsaj jaz,rajši kupim 3 različne bundice kot pa eno drago! mami mu je pa kupila(belo-rjavi kombinezon,tak ful srčkan.....tudi malo večji,da bo imel vsaj celo zimo...je pa dala tm okli 13 eur v KIKU v Mengšu?? Take stvari se splača kupiti cneje,ker itak otroček vse preraste...sploh pa to neoblačim vsak dan,tako da se splača! Danes sem bila v pikapolonici,sam nisem imela vozička sabo ampak sem ga držala v rokah,ker sva samo šla v lekarno po novalac in sva se ustavila.....sploh nisem imela časa nič pogledat,ker je biu tok težak,da so me roke bolele(vidla sem zelo lep gugalnik podoben kot stolček za sednje in gor so nameščene igrače)....cotkan res** Imam namen iti v H&M V city park??Zanima me če imajo,kakšne brezrokavnike za malčke pa termovke?? Pa iščem take copatke,ki se nataknejo kot nogavice gor,spodaj pa imajo podplat za nedrsljivost???? Kje se dajo dobit? lahko noč
|