khurde
|
jou, mojca, bravo sem prebrala vse velik ste napisale v teh nekaj dnevih, k nisem SPLOH nič računalnik prižgala... ful urejam stvari na vrtu, si rihtam + večam novo gredo... sem usekana na rože in na razno ustvarjanje z njimi, pa k je jesen, morm en kup enih čebulc posadit ... pa še eni prijateljici daril za rd končujem, do zdej sem sam perle iz fimo mase nardila, morm pa še luknje + spečt + zvezat skupi... pa sem ugotovila, da če kompa ne odprem, sem bol produktivna zdej me mami žica, nej še gumbe za tamalo nardim, ker ni nobenih luštnih najdla (za jopce, okraske na kapah itd.), pa moram mal poguglat za ideje, k se mi ne da vse une pdf-fajle odpirat pa iskat previjanje... groza, na srečo je ni treba velikrat, večinoma je na wc-ju... se pa suče k vrtavka, ja, pa z racmankami je še več dela se mi zdi leča... moja jo ima ful rada, zaenkrat sam rdečo, bom pa tut rjavo kmal dala, pa kakšno čičeriko... je pa leča kul, ker ima precej železa nosečnost... se strinjam z ronjo to je men neki najbol groznega, pa čeprav mi ni bilo ne slabo, ne nič sam to čakanje, pa k gre tok stvari lah narobe... to mi ni všeč... zdej se je pa še moj spomnil, da bi rad še enega otroka in to čimprej k je kao tko lažje, k imaš vse kokrtok v enem šusu, pol pa mir... sam kaj k bi ta šus zadel mene, njega bi pa sam oplazil horoskop... ronjo sem mela na sumu, da je bik... njih nekak na daleč zavoham se vid, da je skor pol moje familije bikov (sestra, padre, star ata) sej ne vem, kaj ste še kej napisale