Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 13:10:48
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
tle je glih zdele začelo pihat ko si napisala da piha.. ma res prej ni..mogoč mal vsake toooolllk cajta, zdej pa že zgleda da bo ja..ker neki tuli okol vogalov..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 13:16:23
|
|
|
|
ronja
|
mojca, čestitke!!! Torej se je splačalo držat pesti? Pa čestitke za nosečnost- sploh nisem porajtala, da si spet ! Ti boš mela pa še manj razlike kot mi! kaj je to baby tv?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 13:16:46
|
|
|
|
sonček33
|
mojca čestitam! jaz sem riba - kej drugega pa ne vem..ulla imaš kakšno besedo tudi zame? a je katera dala že peso malim? mislim, da je ploha rekla... ače stisnem sok in mu ga dam?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 13:27:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem riba hi hi, teb se to na očeh vid take neptunske sm enkrt eni rekla da ma čist ribje pa je bla užaljena...pa nism tko misla, kot je una vzela samt de sliš se res čudno drgač pa ribe...sanjači in umetniki...mal tko tavajo med realnostjo in sanjami, kt da bi skoz meli gor una rožnata očala, k jim onemogočajo videt dejansko stanje...resnicoljublni, naivni, požrtvovalni in sočutni. čustveno se zlo navežejo, ločitve so zelo boleče in travmatične, sploh ker si ves čas zatiskajo oči in vidjo sam uno popolno sliko, k so si jo ustvarli v glavi. zelo občutljiv živčni sistem trpijo za psihozami, pa težave s stopali so pogoste.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 13:29:42
|
|
|
|
sonček33
|
ulla ma ja, kar precej drži... ronja...nisi pol zadnjič nič povedala o darilih, ki si jih naredila baby tv - to ni zate, ker nimaš tv, četud imaš babyci
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 13:29:48
|
|
|
|
Zvezdica
|
po rešu? user posted image user posted image user posted image user posted image ko sem bila v postopku sem morala že ob pol šestih zjutraj k njemu na preglede in po municijo (špike in hormončke)tko da ja, lohka da se je kaj od svojga doktorčka ustvarjalčka nalezu.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 13.10.2009 13:30:15 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 13:30:59
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja jo maš rada? Ja zelo. mojca: čestitke! ulla: kva ti pa tole laufa, dobra si....sam jst bi pa rada slišala resnico, nam nč užaljena...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 13:39:56
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
kaj mate zdej s temi znaki?? ne sledim glih.. ulla kaj pa lev? je že blo kej na to temo..pizzo zravn delam, pa nimam cajta nazaj brat..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 13:41:15
|
|
|
|
ronja
|
lahko daš peso. Ribe ste baje čustvene in mirne, prijazne, pa domišljijo imate in rade mate vodo, baje. Meni ste všeč. Nisem še mela konfliktov z ribami. V bistvu so mi skoraj vsa znamenja všeč, z izjemo dvojčkov in škorpijonov, ti mi nekak ne potegnejo. Ostalo mi je pa ok. PS: se pa recimo zelo dobro razumem s svojim šefom, ki je tudi dvojček, samo on res ni tipičen dvojček, je bolj rakast - čeprav ni na meji rojen.
< Sporočilo je popravil ronja -- 13.10.2009 13:46:31 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 13:43:56
|
|
|
|
ronja
|
Ja zelo. no, potem smo pa res dobre mame . Se bom potrudila, da ne bom slovesa pokvarila . mojca, levi so radi kralji, taki egocentriki, radi dobro zgledajo, ful karzimatični, zlahka jim nasedeš, ker delajo pa ne glih najrajši (beri: so leni ). Za mojo sestro vse drži . Ajde, ulla, čakam na še kaj bolj poglobljenega, hehe. Maš vse naše karte;)
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 13:45:20
|
|
|
|
ronja
|
Aja, pa mi smo 3je vsi na petek rojeni, samo Lejla je na soboto. A to tudi kaj pomeni?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 13:50:33
|
|
|
|
ronja
|
Joj, punce, ena čisto mimo tema (mojca ne brat): a ni luštno bit NE ? Ko maš spet svoje telo nazaj, ko ti ni nič slabo, ko nič ne bruhaš, ko se ti spet hlače med unidve medenični kosti napnejo, ko se uležeš, ko lahko dvigneš, pa neseš koš, poln perila iz ene sobe v drugo, pa ga dvigneš čez vso ropotijo na tleh, pa ni problema... Ko lahko primeš oba otroka, pa se ne sekiraš, pa nič te ne zaboli, pa sploh te nič ne boli, pa ni ti treba vsak mesec k zdravniku, pa nič te ne skrbi, če bo vse ok, pa nič ne zatekaš, pa nisi tok noro utrujena, pa lahko splezaš na mizo v delčku sekunde, pa sploh ti to ni težko, pa superge si komot obuješ, tut če maš noge skupi, hehe, pa še en kup teh stvari...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 13:55:27
|
|
|
|
Anonimen
|
z izjemo dvojčkov in škorpijonov, ti mi nekak ne potegnejo. sam mene maš pa rada vseen levi - zelo velikodušni in dobrosrčni, pa tudi izredni egocentriki,radi v središču pozornosti in da se vse vrti okol njih so odlični igralci, zelo samozavestno, življenje je za njih sam oder, kjer oni blestijo.med levi ni skrtic so zelo velikodušni, sam niso pa tolerantni. pogoste težave s srcem.značilni so gosti lasje, pstava pa al je taka drobna, vitka, tanki gležnji, drobne kosti, al pa čist kontra - zelo konkretna pa mejhni so, oz. nikol ne zrastejo prov veliki
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 13:56:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Maš vse naše karte;) oh, nimam, te tri stvari, to je sam tko, za takle čvek, pa bolj tko, na pamet, mal za zabavo v resno se pa ne spuščam z otroci, sej sm ti povedla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 13:57:07
|
|
|
|
ronja
|
sam mene maš pa rada vseenuser posted image user posted image user posted image ja, ti si izjema . No, sej mami mam tut rada, pa bivšega tut. Samo ne bi glih živela z vami, hehe. hm, moja sestra pa ni glih velikodušna, pa lase ma tut zlo švoh...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 13:58:49
|
|
|
|
ronja
|
v resno se pa ne spuščam z otroci, sej sm ti povedlauser posted image Pa kaj sem ti jaz otrok? NO, sej prav resno jaz tega ne jemljem .
< Sporočilo je popravil ronja -- 13.10.2009 13:59:08 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 13:59:20
|
|
|
|
Anonimen
|
hm, moja sestra pa ni glih velikodušna uf, taprav lev bo velikodušen, pa ne tolk zarad človekoljubnosti, pač pa zato ker se fajn počuti, ko ga drugi hvalijo kolk je dober in vse - spet v centru pozornosti mogoč ni velikodušna do tebe in ostalih vas, k ni nobene koristi od vas
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 13.10.2009 14:00:28 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 13:59:52
|
|
|
|
kiara24
|
dan, potepali sva se . Šli na kavo pa to. Zdej sva bili pa zunaj pol ure, pa ful piha ampak sva vseeno šle, je takoj zaspala v vozičku. Ronja- potem morat biti pa dobr. Ulla- se strinjam s teboj za sneg. Sonček- zjutraj mleko med 8-9, pol ima sadni obrok med 12-13, zelenjavni obrok med 15.-16, zvečer malo mlečne kašice+mleko okrog 20tih Jancci- s taščo, ko pride na obisk, z mami pa kar velikokrat včasih tudi vsak dan k mi je kul doma pa še Klari je tam tolk všeč. Ploha- ne tolči čez škrpjone, ker je moj pa se ful dobr štekava, včaish so trmasti pa zelo dobro se zanjo branit...meni so kul Rubica- bili smo v Wellness Živa na Bledu in je res nič ni bilo folka. No včeraj sem jo šal uspavat in sva rabili da je sma v svoji posteljici zaspala 40 minutk, skoz bolj upam, da bom vstrajala. Zvezdica- naša je jedla zeleno lečo z ješprenom, pa ji je bila ful všeč. Grozne ste kolk ste naklofale. Joj vas že berem en lep čas... Mojca- čestitam res kul No in kaj bi meni dale da sem po horoskopu?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 14:00:18
|
|
|
|
Ploha
|
moj je tud lev: pa je velik fant ratov sam on ni tipičn lev...medtem ko moj brt, tud lev, je pa tipičn...pa še mejhn
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 14:01:40
|
|
|
|
Ploha
|
kiara: ti si....ti si....dvojček? ne al pa kozorog...ne morm se spet odločt
< Sporočilo je popravil Ploha -- 13.10.2009 14:02:25 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 14:01:48
|
|
|
|
ronja
|
lev, strelec, tehtniac je ona, sem šla pogledat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 14:02:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha moj je tud lev: pa je velik fant ratov sam on ni tipičn lev...medtem ko moj brt, tud lev, je pa tipičn...pa še mejhn eh, tvoj po izgledu je čist riba kiara težk...lohk bi bla strelka...jst ne morm ugibat, k te ne poznam mislim tko....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 14:03:27
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha moj je tud lev: pa je velik fant ratov sam on ni tipičn lev...medtem ko moj brt, tud lev, je pa tipičn...pa še mejhn eh, tvoj po izgledu je čist riba kiara težk...lohk bi bla strelka...jst ne morm ugibat, k te ne poznam mislim tko.... haha a res? ok
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 14:04:55
|
|
|
|
ronja
|
mogoč ni velikodušna do tebe in ostalih vas, k ni nobene koristi od vas ja, to maš pa prav . Sicer zna ona drugač prit v center pozornosti, brez skrbi, hehe. Ronja- potem morat biti pa dobr. kiara, na kaj je to letelo?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 13.10.2009 14:08:16
|
|
|
|
Ploha
|
fak mamo mi v bajti mrz...v sobi mamo zdele 18 stopinj,..na hodniku in v dnevni je pa sigurn ene 16 stopinj,...fak me zebe...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
zvezdica_zaspanka28zvezdica_zaspanka28Katero ime bi izbrale?Neža (
49%)
Hana (
30%)
Antonia (
6%)
Maruša (
15%)
Število vseh glasov: 87Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!