|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
13.10.2009 13:10:48   
*m*o*j*c*a*
tle je glih zdele začelo pihat ko si napisala da piha..user posted image ma res prej ni..mogoč mal vsake toooolllk cajta, zdej pa že zgleda da bo ja..ker neki tuli okol vogalov..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
13.10.2009 13:16:23   
ronja
mojca, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image Torej se je splačalo držat pesti? Pa čestitke za nosečnost- sploh nisem porajtala, da si spetuser posted image ! Ti boš mela pa še manj razlike kot mi!

kaj je to baby tv?

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
13.10.2009 13:16:46   
sonček33
mojca čestitam!

jaz sem riba - kej drugega pa ne vem..ulla imaš kakšno besedo tudi zame?

a je katera dala že peso malim? mislim, da je ploha rekla... ače stisnem sok in mu ga dam?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
13.10.2009 13:27:35   
Anonimen
jaz sem riba

hi hi, teb se to na očeh viduser posted image take neptunskeuser posted image sm enkrt eni rekla da ma čist ribjeuser posted image pa je bla užaljena...pa nism tko misla, kot je una vzelauser posted image samt de sliš se res čudnouser posted image

drgač pa ribe...sanjači in umetniki...mal tko tavajo med realnostjo in sanjami, kt da bi skoz meli gor una rožnata očala, k jim onemogočajo videt dejansko stanje...resnicoljublni,  naivni, požrtvovalni in sočutni.
čustveno se zlo navežejo, ločitve so zelo boleče in travmatične, sploh ker si ves čas zatiskajo oči in vidjo sam uno popolno sliko, k so si jo ustvarli v glavi. zelo občutljiv živčni sistem trpijo za psihozami, pa težave s stopali so pogoste.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3554
13.10.2009 13:29:42   
sonček33
ulla ma ja, kar precej drži...

ronja...nisi pol zadnjič nič povedala o darilih, ki si jih naredila
baby tv - to ni zate, ker nimaš tv, četud imaš babyci

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
13.10.2009 13:29:48   
Zvezdica

po rešu?

user posted image user posted image user posted image user posted image

ko sem bila v postopku sem morala že ob pol šestih zjutraj k njemu na preglede in po municijo (špike in hormončke)tko da ja, lohka da se je kaj od svojga doktorčka ustvarjalčka nalezu.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 13.10.2009 13:30:15 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
13.10.2009 13:30:59   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

jo maš rada?

Ja zelo.

mojca: čestitke! user posted image

ulla: kva ti pa tole laufa, dobra si....sam jst bi pa rada slišala resnico, nam nč užaljena...user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
13.10.2009 13:39:56   
*m*o*j*c*a*
kaj mate zdej s temi znaki??user posted image ne sledim glih..
ulla kaj pa lev? je že blo kej na to temo..pizzo zravn delam, pa nimam cajta nazaj brat..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
13.10.2009 13:41:15   
ronja
lahko daš peso.
Ribe ste baje čustvene in mirne, prijazne, pa domišljijo imate in rade mate vodo, baje. Meni ste všeč. Nisem še mela konfliktov z ribami. V bistvu so mi skoraj vsa znamenja všeč, z izjemo dvojčkov in škorpijonov, ti mi nekak ne potegnejo. Ostalo mi je pa ok.

PS: se pa recimo zelo dobro razumem s svojim šefom, ki je tudi dvojček, samo on res ni tipičen dvojček, je bolj rakast - čeprav ni na meji rojen.

< Sporočilo je popravil ronja -- 13.10.2009 13:46:31 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
13.10.2009 13:43:56   
ronja
Ja zelo.

no, potem smo pa res dobre mameuser posted image . Se bom potrudila, da ne bom slovesa pokvarilauser posted image .

mojca, levi so radi kralji, taki egocentriki, radi dobro zgledajo, ful karzimatični, zlahka jim nasedeš, ker delajo pa ne glih najrajši (beri: so leniuser posted image ). Za mojo sestro vse držiuser posted image .

Ajde, ulla, čakam na še kaj bolj poglobljenega, hehe. Maš vse naše karte;)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
13.10.2009 13:45:20   
ronja
Aja, pa mi smo 3je vsi na petek rojeni, samo Lejla je na soboto. A to tudi kaj pomeni?user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
13.10.2009 13:50:33   
ronja
Joj, punce, ena čisto mimo tema (mojca ne brat): a ni luštno bit NEuser posted image ? Ko maš spet svoje telo nazaj, ko ti ni nič slabo, ko nič ne bruhaš, ko se ti spet hlače med unidve medenični kosti napnejo, ko se uležeš, ko lahko dvigneš, pa neseš koš, poln perila iz ene sobe v drugo, pa ga dvigneš čez vso ropotijo na tleh, pa ni problema... Ko lahko primeš oba otroka, pa se ne sekiraš, pa nič te ne zaboli, pa sploh te nič ne boli, pa ni ti treba vsak mesec k zdravniku, pa nič te ne skrbi, če bo vse ok, pa nič ne zatekaš, pa nisi tok noro utrujena, pa lahko splezaš na mizo v delčku sekunde, pa sploh ti to ni težko, pa superge si komot obuješ, tut če maš noge skupi, hehe, pa še en kup teh stvari... 

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
13.10.2009 13:55:27   
Anonimen
z izjemo dvojčkov in škorpijonov, ti mi nekak ne potegnejo.

sam mene maš pa rada vseenuser posted image user posted image user posted image

levi - zelo velikodušni in dobrosrčni, pa tudi izredni egocentriki,radi v središču pozornosti in da se vse vrti okol njihuser posted image so odlični igralci, zelo samozavestno, življenje je za njih sam oder, kjer oni blestijo.med levi ni skrticuser posted image so zelo velikodušni, sam niso pa tolerantni. pogoste težave s srcem.značilni so gosti lasje, pstava pa al je taka drobna, vitka, tanki gležnji, drobne kosti, al pa čist kontra - zelo konkretnauser posted image pa mejhni so, oz. nikol ne zrastejo prov velikiuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3563
13.10.2009 13:56:54   
Anonimen
Maš vse naše karte;)

oh, nimam, te tri stvari, to je sam tko, za takle čvek, pa bolj tko, na pamet, mal za zabavouser posted image v resno se pa ne spuščam z otroci, sej sm ti povedlauser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3564
13.10.2009 13:57:07   
ronja
sam mene maš pa rada vseenuser posted image user posted image user posted image

ja, ti si izjemauser posted image . No, sej mami mam tut rada, pa bivšega tut. Samo ne bi glih živela z vami, hehe.

hm, moja sestra pa ni glih velikodušna, pa lase ma tut zlo švoh...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
13.10.2009 13:58:49   
ronja
v resno se pa ne spuščam z otroci, sej sm ti povedlauser posted image

Pa kaj sem ti jaz otrok?user posted image

NO, sej prav resno jaz tega ne jemljemuser posted image .

< Sporočilo je popravil ronja -- 13.10.2009 13:59:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
13.10.2009 13:59:20   
Anonimen
hm, moja sestra pa ni glih velikodušna

uf, taprav lev bo velikodušen, pa ne tolk zarad človekoljubnosti, pač pa zato ker se fajn počuti, ko ga drugi hvalijo kolk je dober in vse - spet v centru pozornostiuser posted image mogoč ni velikodušna do tebe in ostalih vas, k ni nobene koristi od vasuser posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 13.10.2009 14:00:28 >

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3567
13.10.2009 13:59:52   
kiara24
dan,

potepali sva seuser posted image . Šli na kavo pa to. Zdej sva bili pa zunaj pol ure, pa ful piha ampak sva vseeno šle, je takoj zaspala v vozičku.

Ronja- potem morat biti pa dobr.

Ulla- se strinjam s teboj za sneg.

Sonček- zjutraj mleko med 8-9, pol ima sadni obrok med 12-13, zelenjavni obrok med 15.-16, zvečer malo mlečne kašice+mleko okrog 20tih

Jancci- s taščo, ko pride na obisk, z mami pa kar velikokrat včasih tudi vsak dan k mi je kul doma pa še Klari je tam tolk všeč.

Ploha- ne tolči čez škrpjone, ker je moj user posted image pa se ful dobr štekava, včaish so trmasti pa zelo dobro se zanjo branit...meni so kul

Rubica- bili smo v Wellness Živa na Bledu in je res nič ni bilo folka.

No včeraj sem jo šal uspavat in sva rabili da je sma v svoji posteljici zaspala 40 minutk, skoz bolj upam, da bom vstrajala.

Zvezdica- naša je jedla zeleno lečo z ješprenom, pa ji je bila ful všeč.

Grozne ste kolk ste naklofale. Joj vas že berem en lep čas...

Mojca- čestitam res kuluser posted image user posted image user posted image user posted image

No in kaj bi meni dale da sem po horoskopu?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
13.10.2009 14:00:18   
Ploha
moj je tud lev: pa je velik fant ratov user posted image sam on ni tipičn lev...medtem ko moj brt, tud lev, je pa tipičn...pa še mejhn user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
13.10.2009 14:01:40   
Ploha
kiara: ti si....ti si....dvojček? ne al pa kozorog...ne morm se spet odločt user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 13.10.2009 14:02:25 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
13.10.2009 14:01:48   
ronja
lev, strelec, tehtniac je ona, sem šla pogledatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
13.10.2009 14:02:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

moj je tud lev: pa je velik fant ratov user posted image sam on ni tipičn lev...medtem ko moj brt, tud lev, je pa tipičn...pa še mejhn user posted image user posted image

eh, tvoj po izgledu je čist ribauser posted image

kiara težk...lohk bi bla strelka...jst ne morm ugibat, k te ne poznamuser posted image mislim tko....

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3572
13.10.2009 14:03:27   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

eh, tvoj po izgledu je čist ribauser posted image

kiara težk...lohk bi bla strelka...jst ne morm ugibat, k te ne poznamuser posted image mislim tko....

haha a res? ok user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
13.10.2009 14:04:55   
ronja
mogoč ni velikodušna do tebe in ostalih vas, k ni nobene koristi od vas

ja, to maš pa pravuser posted image .
Sicer zna ona drugač prit v center pozornosti, brez skrbi, hehe.

Ronja- potem morat biti pa dobr.

kiara, na kaj je to letelo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
13.10.2009 14:08:16   
Ploha
fak mamo mi v bajti mrz...v sobi mamo zdele 18 stopinj,..na hodniku in v dnevni je pa sigurn ene 16 stopinj,...fak me zebe...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

zvezdica_zaspanka28
zvezdica_zaspanka28

Katero ime bi izbrale?

Neža (49%)

Hana (30%)

Antonia (6%)

Maruša (15%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!