TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Babice so pritrdile in ji pojasnile, da je malčica v šoku, kar je Tina komentirala: "Kako ne bi bila, če se pa mati dere. - ja bravo, se ponosna je na to, da se je drla....svasta. Jaz niti pisnila nisem. Ptuj obiskal predstojnik Sašo Djukanovič, ki se je strinjal, da se je Tina dobro držala, saj je deklica precej velika. (Deklica je tehatala krepkih 3.800 gramov, velika je bila okroglih 50 centimetrov.) - kaj je bila potem moja...velikan al kaj? Barbara, to pa nisem misnla da te bo zmotil, tole o dretju. Jst sem tud tulila ampak jst sem tok tulila da če bi bla zraven nje, pol nje sploh slišal ne bi. Oziroma, pri Neli menda nisem, pri Kristi pa vem da sem Lej, pri Neli nisem tulila in sem mela zato oči odprte, o tem da sem bla še en mesec k angora zajc boljš da ne govorim Pri Kristi pa sem tulila in babce ni nč motil, sem mela pa oči zato zaprte Očitn neki na obrazu morm met odprt Pa ne mi zamert, sam enim dretje paše Kar se pa tiče teže se pa strinjam, tole sploh ni ne vem kaka teža. Pa tud od Eli al pa od moje Neli ni ne vem kaj. Men so ogromni res tisti k majo čez 4,5 kile. Se mi zdi da se zdej večji dojenčki rojevajo in da tisto da je normalno od 2,5-3,5kile nekak ni več aktualno. jaz sem se tud drla . sem povedala da bi se rada drla, pa so rekli da ce bom vseeno pravilno potiskala, da naj se kar derem. pa sem se zadrla, pa je blo konc . kaj me briga kaj so si mislili. tiho kot miška , pa brez tablet in injekcij pri tristanu bi skoraj posteljo uničla
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|