|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 18:35:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
13.10.2009 18:38:23   
Katjusa
pol pa reč tvojmu nej si svojo posodo nabaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
13.10.2009 18:57:10   
Urša08
tanci user posted image upam da ti rata kej spanca dons not prnest

Nejca sem peljala na telovadbo, užival je 100 na uro in seveda v avtu omagal. Nč se ni zbudu tud k sem ga v plenico dalauser posted image Žiga se na tleh igra, jaz sem pa mal prkurla k me je zebst začeluser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
13.10.2009 18:57:44   
Urša08
kolumbo user posted image pa bravo Majkl user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
13.10.2009 19:04:31   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

VSE JE ENKRAT PRVIČ user posted image
TUDI MENI JE USPELO NALOŽIT FOTKE user posted image user posted image user posted image user posted image
UPAM, DA NISTE JEZNE, KER SMETIM S FOTKAMI user posted image

kje pa prav luštno je pogledat in čestitke za kupčka....user posted image user posted image user posted image user posted image
kera je tud že dala otročka na kahlico in že večkrat so uspešno opravliuser posted image user posted image user posted image
mi bomo še s kahlico počakal vsaj toliko da shodi.... itak pa sem mnenja da otrok ko je pripravljan vse nardi.... florjan je imel kr dolgo pleničke do ponoči še prejšni teden no zdej se pa vsak dan zbudi in je vse suhouser posted image user posted image user posted image user posted image in končno spi brez pleničke.... to mora uživat je pomoje isto k men se gola v morje vrečtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image
zdaj že ene tri dni v kahlico kaka. ko vidim, da se napenja, ga dam gor, pa mu vedno uspe user posted image user posted image user posted image user posted image

florijan user posted image user posted image user posted image user posted image

jst včasih sploh ne opazim da se pokakauser posted image kr naenkrat pridišiuser posted image user posted image user posted image user posted image včasih se pa umiri in napne no takrat bi verjetno mogla slečt in na kahlo dat pa bi mogoče dobla kej kiki-riki namazauser posted image user posted image user posted image user posted image
ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
včeraj smo se hecale o perilo kako smo vesele ko je posodda za umazano perilo prazna in kako je po nekaj urah spet polna ...... kako tebi to uspeva mislim pranje likanje in to?

začaran krog - sortiranja, pranja, obešanja, likanja, pospravljanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mah, nekako mi mora znest, drugače bodo kralji nagci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem ata kralja nagovarjala za sušilca- mi to ne rabimo, itak.
ko se pa dedcu "dvigne"(bormašina, satelitska...), je pa treba iti takoj kupit user posted image . da bi pa meni delo olajšal, ne to pa ne. za popuser posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
13.10.2009 19:07:36   
Katjusa
tamika a nimaš sušilca..... joj dobra si.... jst bi znorela brez.... vsaka ti čast....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
13.10.2009 19:21:13   
TAMIKA3

tamika a nimaš sušilca..... joj dobra si.... jst bi znorela brez.... vsaka ti čast....

dokler nimaš ne veš kaj ti manjka user posted image
se mi je pa pomivalec pokvaril, pa sem 3 tedne čakala, da so ga poštimal user posted image , se mi je že user posted image od pranja na roke

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
13.10.2009 19:22:00   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Babice so pritrdile in ji pojasnile, da je malčica v šoku, kar je Tina komentirala: "Kako ne bi bila, če se pa mati dere. - ja bravo, se ponosna je na to, da se je drla....svasta. Jaz niti pisnila nisem.

Ptuj obiskal predstojnik Sašo Djukanovič, ki se je strinjal, da se je Tina dobro držala, saj je deklica precej velika. (Deklica je tehatala krepkih 3.800 gramov, velika je bila okroglih 50 centimetrov.) - kaj je bila potem moja...velikan al kaj?

Barbara, to pa nisem misnla da te bo zmotil, tole o dretju. Jst sem tud tulilauser posted image  ampak jst sem tok tulila da če bi bla zraven nje, pol nje sploh slišal ne bi. Oziroma, pri Neli menda nisem, pri Kristi pa vem da semuser posted image  Lej, pri Neli nisem tulila in sem mela zato oči odprte, o tem da sem bla še en mesec k angora zajc boljš da ne govorimuser posted image  Pri Kristi pa sem tulila in babce ni nč motil, sem mela pa oči zato zaprteuser posted image  Očitn neki na obrazu morm met odprtuser posted image  Pa ne mi zamert, sam enim dretje pašeuser posted image
Kar se pa tiče teže se pa strinjam, tole sploh ni ne vem kaka teža. Pa tud od Eli al pa od moje Neli ni ne vem kaj. Men so ogromni res tisti k majo čez 4,5 kile. Se mi zdi da se zdej večji dojenčki rojevajo in da tisto da je normalno od 2,5-3,5kile nekak ni več aktualno.

jaz sem se tud drla user posted image . sem povedala da bi se rada drla, pa so rekli da ce bom vseeno pravilno potiskala, da naj se kar derem. pa sem se zadrla, pa je blo konc user posted image . kaj me briga kaj so si mislili.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
13.10.2009 19:23:14   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

tanci user posted image upam da ti rata kej spanca dons not prnest

Nejca sem peljala na telovadbo, užival je 100 na uro in seveda v avtu omagal. Nč se ni zbudu tud k sem ga v plenico dalauser posted image Žiga se na tleh igra, jaz sem pa mal prkurla k me je zebst začeluser posted image

user posted image user posted image  revček, se je dobro natelovadil user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
13.10.2009 19:25:40   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Babice so pritrdile in ji pojasnile, da je malčica v šoku, kar je Tina komentirala: "Kako ne bi bila, če se pa mati dere. - ja bravo, se ponosna je na to, da se je drla....svasta. Jaz niti pisnila nisem.

Ptuj obiskal predstojnik Sašo Djukanovič, ki se je strinjal, da se je Tina dobro držala, saj je deklica precej velika. (Deklica je tehatala krepkih 3.800 gramov, velika je bila okroglih 50 centimetrov.) - kaj je bila potem moja...velikan al kaj?

Barbara, to pa nisem misnla da te bo zmotil, tole o dretju. Jst sem tud tulilauser posted image  ampak jst sem tok tulila da če bi bla zraven nje, pol nje sploh slišal ne bi. Oziroma, pri Neli menda nisem, pri Kristi pa vem da semuser posted image  Lej, pri Neli nisem tulila in sem mela zato oči odprte, o tem da sem bla še en mesec k angora zajc boljš da ne govorimuser posted image  Pri Kristi pa sem tulila in babce ni nč motil, sem mela pa oči zato zaprteuser posted image  Očitn neki na obrazu morm met odprtuser posted image  Pa ne mi zamert, sam enim dretje pašeuser posted image
Kar se pa tiče teže se pa strinjam, tole sploh ni ne vem kaka teža. Pa tud od Eli al pa od moje Neli ni ne vem kaj. Men so ogromni res tisti k majo čez 4,5 kile. Se mi zdi da se zdej večji dojenčki rojevajo in da tisto da je normalno od 2,5-3,5kile nekak ni več aktualno.

jaz sem se tud drla user posted image . sem povedala da bi se rada drla, pa so rekli da ce bom vseeno pravilno potiskala, da naj se kar derem. pa sem se zadrla, pa je blo konc user posted image . kaj me briga kaj so si mislili.

tiho kot miškauser posted image , pa brez tablet in injekcij
pri tristanu bi skoraj posteljo uničla user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
13.10.2009 19:35:09   
piskot
cer.

ana zdrava, martin se vedno bolan. danes so ga usesa bolela, pa smo potem zmogli s calpolom in natreskom. bomo videli kaj bo noc prinesla. za vsak slucaj smo zjutraj naroceni pri P.

rojstni dan preziveli, od daril je bil najbolj vesel brusilke in harmonike.
tamika
ja no, mislim, obvezno susilca nabavit user posted image . pisi bozicku!

kolumbo bravo!

katjusa tud bravo, martin ima ponoci se vedno plenico in to cisto premoceno.

tanci naj bo danasnja noc mirnejsa.

ostalo sem pa zal pozabila.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 19:54:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1087
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 19:59:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1088
13.10.2009 20:30:26   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

tAMIKA VSAKA ČAST ZA 4,5KG BREZ CARSKEGA R. user posted image

brez enega šiva user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

Neposredna povezava do sporočila: 1089
13.10.2009 20:32:28   
Čebel@
rabim pomoč glede FB-ali se na mojem profilu vidi moj mail in če se-kako ga naj skrijem?

Neposredna povezava do sporočila: 1090
13.10.2009 20:33:00   
piskot

PIŠKOT ŠE OD NAS EN VEČERNI VSE NAJBOLJŠEEEEEE....KAJ STA MU POL  KUPILA?

skiro, sam ker je bolan je se v omari, ker bi sicer hotel it na vsak nacin ven. tako da sva potem kupila ene stampiljke (jadne ko 100user posted image ), bolj vesel je bil obodne žage in brusilke, kar mu je teta kupila, pa harmonike, ki sta mu jo babi in dedi. pol smo žgal: otoček sredi jezera, oj bled prekrasen si user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1091
13.10.2009 20:33:32   
piskot

huh, si pa elastnicna user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
13.10.2009 20:33:35   
Čebel@

user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
13.10.2009 20:35:03   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

rabim pomoč glede FB-ali se na mojem profilu vidi moj mail in če se-kako ga naj skrijem?

jaz ga ne vidim.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
13.10.2009 20:35:35   
Čebel@

PIŠKOT ŠE OD NAS EN VEČERNI VSE NAJBOLJŠEEEEEE....KAJ STA MU POL  KUPILA?

skiro, sam ker je bolan je se v omari, ker bi sicer hotel it na vsak nacin ven. tako da sva potem kupila ene stampiljke (jadne ko 100user posted image ), bolj vesel je bil obodne žage in brusilke, kar mu je teta kupila, pa harmonike, ki sta mu jo babi in dedi. pol smo žgal: otoček sredi jezera, oj bled prekrasen si user posted image

user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
13.10.2009 20:36:17   
Čebel@

jaz ga ne vidim.

super,ker namreč jaz ga vidimuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
13.10.2009 20:44:08   
Katjusa

user posted image

to so pa izkušnje a ne? bravouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
13.10.2009 20:45:12   
Čebel@
PRIŽGIMO SVEČKE:

http://www.ringaraja.net/forum/15%25_oktober_-_pri%C5%BEgimo_sve%C4%8Dke/m_4573018/tm.htm

s Hanči bova prižgali eno belo svečko za vse user posted image ......sem presrečna,da imam Hano,da je zdrava  in živahna punčka

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
13.10.2009 20:55:00   
simonakr

huh, si pa elastnicna user posted image

Vsaka čast!!!!!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
13.10.2009 20:57:52   
Ajvy

MAJKL JE BIL ZDELE ZLATIuser posted image .....sm mela Roksota na previjalki, pa ga slišm...MAMI LULAT U STRANIŠČE.....men je šlo kr na jok, ker je bil Rokso do vratu u kaki in sm vedla d mu bo spet ušlo.....zrihtam Roksota, pa pridem u kopalnico, Majkl si je pa lepo sam sleku hlače, dal pod školjko uno pručko, splezal gor in lulaluser posted image user posted image user posted image ....no sm se pol od sreče zjokcalauser posted image

B R A V Ouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?