|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
13.10.2009 14:50:36   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

jutta kaj lepega si pa ti narocila pri nextu?

čebljanje: ja moja je iz blabla, prisla na ata, zdaj pa je ze gej.  Pa full rada si sama sebi neki sepeta, momlja...

birdy nasa mleka popije na tone (se je full zredila), drugo pa ji ne disi prevec. Jaz ne vem al naj jo tisti obrok pustim lacno in kolkor poje poje, al naj se naprej delam tako kot zdaj, da ji dam mleko cez...

Naročila sem dve mikici, en hoodie, kavbojke in hlače. Sestra pravi, da so ful velike številke (naročila sem 12-18 mesecev, ker sedaj nosi št. 74). A so res?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
13.10.2009 14:51:35   
Urša08
mlea sem vidla vse neki rozasto na kupu user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz morm pa še kako trenerkico Nejcu kupit, žabce, ostalo pa kar ma. 

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
13.10.2009 14:52:32   
Urša08
Jutta men so številke podobne kot C&A. Jaz Žigu naročam št. 80 (9-12).

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
13.10.2009 14:54:27   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst tud mislim da če poje 120ml GH ne rabi čez mleka, ločujte GH in mleko ker na vsako hrano pa tud mleko ne paše....
kar se pa kravjega tiče jst sem ga pile od 2 meseca dalje.... florjanu sem ga zečela dajat pri 7 mesecih benjamin, ga je do sedaj 2x dobil tak za ene 2 žličke skupaj z krompirjem.....
jogurte smo pa začel pri 6 mesecih ker so nam tako rekliuser posted image skute pa tega pa še ne ker tega pri nas ne kupujemo in ne jemo.... vsaj ne tako pogosto, da bi v tem času kar benjamin je GH jedliuser posted image
sem pa hotla včeraj naredit čokolino ampak mi ga je zmanjkalo in ko ga bom ga bom z navadnim mlekom itak dobi svoje (prilagojeno mleko še 2x dnevno) in mu 1-1,5 dcl kravjega mleka ne bo škodlouser posted image

Jaz pa mislim, da se ni za hecat!!!! Tako kot je napisala Urša - posledice so lahko vidne mnogo kasneje! Je pa zanimivo, kako se držimo starega mišljenja kot je:"Saj če so včasih tako delali, potem pa že nič ne bo narobe!" Od moje prijateljice mama je zaradi kravjega mleka skoraj umrla, pa je to bilo 70. let nazaj... Dojenčki so sicer zelo trdoživa bitja, preživijo marsikaj, pa zato ni treba izzivat usode...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
13.10.2009 15:06:19   
claud
Kar se tice hrane pa KM in podobnih zadev: jst mislm da je stvar taka, da se to cist prevec napihuje! Seveda ni dobr da otrok popije 1l kravjega mleka na dan, ampak 1dcl....mislm da ni katastrofe....
Isto velja za kao alergeno zelenjavo in sadje.....
razan pri tistih katerim se reakcije pokazajo takoj.

To je pac moje mnenje in za tem stojim.
Kar delajo pa drugi je pa njihova stvar in njihovo mnenje spostujem.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
13.10.2009 15:08:03   
Urša08
Jutta ful si dobr napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša saj jaz nočem nobeni pamet solit, sem pač napisala kar vem. Verjamem pa da vsaka mama dela v dobro otroka. Jaz sem se pač odločila da mu do enega leta kupujem adaptirano mleko, če seb lahko kak priboljšek kupim bom pa tud za ta mlek mela. Je pa res da sem sama "zajc" in če mi pač svetujejo naj par stvari otročku do enega leta ne dam se tega držim. Mi tud moj pravi da preveč kompliciram in da bi lahko pire za vse isti nardila ampak taka sem.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
13.10.2009 15:12:51   
Urša08
Grem otroka zrihtat potem pa šibamo . Lep popoldan vsemuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
13.10.2009 15:20:04   
BarbaraGS
jutta ja mu bo preveliko. Jaz kupujem 9-12m in so nekatere stvari se prevelike, druge pa prav. Ima pa drugace 74-80 stevilko. 12-18m je res malo veliko... ampak dobra novica je, da pri nextu lahko vrnes in ti vrnejo denar in se enkrat narocis. Vracas lahko tudi posamezne kose, tak da bos vidla. Ce mu bo kaj prav obdrzis, drugo vrnes... sam postnino moras sam placat. Jaz sem tako enkrat vrnila celo posiljko, ker je racunalnik nekaj zafrkaval in mi je dvakrat isto zabelezilo in sem dobila po dvojne enake cote in seveda sem eno rundo vrnila in takoj dobila denar na kartico.

ursa sej cenovno je AM ugodneje kot KM :) tak da mislim, da ni point v ceni... Jaz tudi ne bom dajala KM - sem bolj komplikator. Poznam pa full mamic, ko otrocki jejo vse... pa jim vcasih kar malo zavidam, da si upajo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
13.10.2009 15:26:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Kar se tice hrane pa KM in podobnih zadev: jst mislm da je stvar taka, da se to cist prevec napihuje! Seveda ni dobr da otrok popije 1l kravjega mleka na dan, ampak 1dcl....mislm da ni katastrofe....
Isto velja za kao alergeno zelenjavo in sadje.....
razan pri tistih katerim se reakcije pokazajo takoj.

To je pac moje mnenje in za tem stojim.
Kar delajo pa drugi je pa njihova stvar in njihovo mnenje spostujem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
13.10.2009 15:45:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jutta ful si dobr napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša saj jaz nočem nobeni pamet solit, sem pač napisala kar vem. Verjamem pa da vsaka mama dela v dobro otroka. Jaz sem se pač odločila da mu do enega leta kupujem adaptirano mleko, če seb lahko kak priboljšek kupim bom pa tud za ta mlek mela. Je pa res da sem sama "zajc" in če mi pač svetujejo naj par stvari otročku do enega leta ne dam se tega držim. Mi tud moj pravi da preveč kompliciram in da bi lahko pire za vse isti nardila ampak taka sem.

jst mislim, da je najboljše, da vsaka mamica dela zese nič pa ne škodi če si tukaj svetujemo in izmenjamo mnenja..... pravzaprav je to zaželjeno.....
moja mami je pred leti dobla alergijo na jagode.... nikol prej je ni imela pol pa nanekrat ful in je zečela ful brat o tem in se posvetovat in je nekje zasledila, da za stvar ki se nam kaže kot elergijo je najboljše ne jo opustit ampak zečet počasi naprimer danes pol jagode čez dva dni celo potem nekaj časa smo po 1 na dan in potem počasi dozo povečujemo in je to naredla in zdej lahko sept je jagode je pa to trajalo ene 3 sezone, da je se znebila teh elergijskih reakcij
če katera komplicira je pa tko če se njej zdi da komplicira potem res če se ji pač zdi tako prav je pač tako prav in če nekdo dela po priporočilu ni nič narobe tako kot ni narobe da ne dela itak so to samo neke študije in veliko je ugibanj in če bi imeli racept za zdravo prehranjevanje nebi bil nihče bolan.....

jst sem pri florjanu manj komplicirala kot pa zdaj pri benjaminu in florjan mi je pri 5 mesecih prjel žemljo in jo glodal, benjaminu je sploh ne upam dat v usta ampak mu samo male droptinice dajem na mizo, da jih sam pobira in daje v ustauser posted image user posted image user posted image user posted image pač smo mamice in za svoje otročke le najboljše.....

ko je bil florjan star 7 mesecev sma bla z mojim tako suha, da res nisma imela za mleko in sma včasih mojo mamico pa atija fehtala za kako škatlo in potem sme mu dajala 1x dnevno sveže mleko 2x prilagojeno (milomil) ostalo je bla pa že GH.... pač tako je blo in verjemte tud mi2 nisma imela nobenih priboljškov, če bi imela denar bi raje kupla otroku mleko kot pa sebi priboljške......  pa zato nisem slabo zanj skrbela pač sem mu en obrok spremenila..... če bo kdaj kasneje bolan je veliko večja verjetnost da bo podedoval kot pa da bo to imel od tistega deci in pol mleka na dan

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
13.10.2009 16:16:31   
Ajvy

ajvy kaj lepega si kupila preko nexta?

o veliko....ker je Tarja bila čist brez....
Hlače, pajkice, majčke, pižamice, spodnje majčke in hlače, puloverček, trenirkici, pižamici...v glavnem...ogromen...ampak me je pa ceneje pršlo kot da bi tukaj v trgovini kupila....

Tarja je bolna....39 vročine....kr nekiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čist je bogicca...skoz govori..mami Tarja bolančkana....glavica boli....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
13.10.2009 16:43:49   
tanci29
ČAO

nisem vas nič brala...sem tolk fuč pa še glavo mi bo raznesl...spali nismo nič ponoč, sam ne zarad hane ampak erika...ne vem kaj mu je blo, ful se je jokal...bolel ga ni nič, edino če ga je glava to ne vem...al je kej tazga sanjal nimam pojma...pol k je pa mal zaspal umes se je pa hana zbudila...tko da sem out

pri nextu ne morem naročit...vse gre do konca, vsi podatki so ok pol pa napiše error in da morojo server popravit al nekaj takega...ne vem kaj nej...mi je kar hudo k vidm da vse naročate jest pa ne moremuser posted image

prejle sva s hano čevelčka zguble...ful mi jih je žalker so mi bili ful ušečuser posted image

drgač pa erik je kt zmešan...čist potihm povem da se ne premisli

MARTIN VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN....POLJUBČKI OD NAS

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
13.10.2009 16:46:47   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ajvy kaj lepega si kupila preko nexta?

o veliko....ker je Tarja bila čist brez....
Hlače, pajkice, majčke, pižamice, spodnje majčke in hlače, puloverček, trenirkici, pižamici...v glavnem...ogromen...ampak me je pa ceneje pršlo kot da bi tukaj v trgovini kupila....

Tarja je bolna....39 vročine....kr nekiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čist je bogicca...skoz govori..mami Tarja bolančkana....glavica boli....

čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
13.10.2009 16:47:08   
TAMIKA3
TRISTANOVI PRVI POSKUSI NA KAHLICI - USPEŠNI user posted image user posted image user posted image user posted image

url=http://www.shrani.si/?2O/dr/tw3ht3U/tristan-023.jpg]user posted image [/url]

user posted image

user posted image
POBEG PO USPEŠNEM SEDENJU-KUPČEK V KAHLI
user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 13.10.2009 16:55:54 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
13.10.2009 16:57:51   
TAMIKA3
VSE JE ENKRAT PRVIČ user posted image
TUDI MENI JE USPELO NALOŽIT FOTKE user posted image user posted image user posted image user posted image
UPAM, DA NISTE JEZNE, KER SMETIM S FOTKAMI user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 17:30:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
13.10.2009 17:35:22   
TAMIKA3
KOLUMBO user posted image user posted image user posted image user posted image
vem kako je ko si vedno sam user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 17:58:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1068
13.10.2009 17:58:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

TUDI MENI JE USPELO NALOŽIT FOTKE user posted image user posted image user posted image user posted image

kje pa prav luštno je pogledat in čestitke za kupčka....user posted image user posted image user posted image user posted image
kera je tud že dala otročka na kahlico in že večkrat so uspešno opravliuser posted image user posted image user posted image
mi bomo še s kahlico počakal vsaj toliko da shodi.... itak pa sem mnenja da otrok ko je pripravljan vse nardi.... florjan je imel kr dolgo pleničke do ponoči še prejšni teden no zdej se pa vsak dan zbudi in je vse suhouser posted image user posted image user posted image user posted image in končno spi brez pleničke.... to mora uživat je pomoje isto k men se gola v morje vrečtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
13.10.2009 17:59:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

tastarmu bom vrat zavila...proklet dec.....že cel dan najeda d je živčn, d sosedom sploh ne smem govort od atrija (budalo jedno mamo itak vse papirje, k smo jih čakal k Noe novo barkouser posted image ), pol je že 100 krat klicu šefa d se morta dobit, pa 6krat se je premislu kakšno ograjo bomo mel......ni normal ressss .....najbl sm pa besna k je Majkla čist zbuzeriral na konc pa šel spet dan u krompir za 2 urce....grrrrrrrr niti en dan ne more bit doma....Majkl seveda ful žalosten ker ga pogreša se mi je že 3 krat polulal, a učeri k smo bli lepo sami v miru se ni niti enkrat, niti danes ko je bil prvič v vrtcu brez plenice  se ni nikoli polulal.......ostane mi samo še d paštete dam med vložkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

te čist zastopim ti kr dej iz sebe in da ti bo potem lažje user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1070
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 18:03:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1071
13.10.2009 18:05:02   
Katjusa

MAJKL JE BIL ZDELE ZLATIuser posted image .....sm mela Roksota na previjalki, pa ga slišm...MAMI LULAT U STRANIŠČE.....men je šlo kr na jok, ker je bil Rokso do vratu u kaki in sm vedla d mu bo spet ušlo.....zrihtam Roksota, pa pridem u kopalnico, Majkl si je pa lepo sam sleku hlače, dal pod školjko uno pručko, splezal gor in lulaluser posted image user posted image user posted image ....no sm se pol od sreče zjokcalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ka je dober jst ga kr vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ne kako dober občutekuser posted image user posted image user posted image user posted image no vidiš tud tako smotan dan je lahko čudovituser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1072
13.10.2009 18:08:30   
TAMIKA3

MAJKL JE BIL ZDELE ZLATIuser posted image .....sm mela Roksota na previjalki, pa ga slišm...MAMI LULAT U STRANIŠČE.....men je šlo kr na jok, ker je bil Rokso do vratu u kaki in sm vedla d mu bo spet ušlo.....zrihtam Roksota, pa pridem u kopalnico, Majkl si je pa lepo sam sleku hlače, dal pod školjko uno pručko, splezal gor in lulaluser posted image user posted image user posted image ....no sm se pol od sreče zjokcalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ka je dober jst ga kr vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ne kako dober občutekuser posted image user posted image user posted image user posted image no vidiš tud tako smotan dan je lahko čudovituser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
13.10.2009 18:14:32   
TAMIKA3

kje pa prav luštno je pogledat in čestitke za kupčka....user posted image user posted image user posted image user posted image
kera je tud že dala otročka na kahlico in že večkrat so uspešno opravliuser posted image user posted image user posted image
mi bomo še s kahlico počakal vsaj toliko da shodi.... itak pa sem mnenja da otrok ko je pripravljan vse nardi.... florjan je imel kr dolgo pleničke do ponoči še prejšni teden no zdej se pa vsak dan zbudi in je vse suhouser posted image user posted image user posted image user posted image in končno spi brez pleničke.... to mora uživat je pomoje isto k men se gola v morje vrečtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image
zdaj že ene tri dni v kahlico kaka. ko vidim, da se napenja, ga dam gor, pa mu vedno uspe user posted image user posted image user posted image user posted image

florijan user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
13.10.2009 18:21:51   
Katjusa

hvala user posted image
zdaj že ene tri dni v kahlico kaka. ko vidim, da se napenja, ga dam gor, pa mu vedno uspe user posted image user posted image user posted image user posted image

florijan user posted image user posted image user posted image user posted image

jst včasih sploh ne opazim da se pokakauser posted image kr naenkrat pridišiuser posted image user posted image user posted image user posted image včasih se pa umiri in napne no takrat bi verjetno mogla slečt in na kahlo dat pa bi mogoče dobla kej kiki-riki namazauser posted image user posted image user posted image user posted image
ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
včeraj smo se hecale o perilo kako smo vesele ko je posodda za umazano perilo prazna in kako je po nekaj urah spet polna ...... kako tebi to uspeva mislim pranje likanje in to?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?