|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
13.10.2009 10:31:51   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Naša se pa samo ATA ATA ATA oglaša!

To pomeni, da bo naslednji otrok fantekuser posted image user posted image
Vraža od moje babice...

Zato mi upamo, da bo naša Marinela najprej rekla ata, šele potem mamauser posted image

No naj se popravim prvo je rekla MAMA - ene parkrat, zdele se pa že kakšen teden samo ATA oglaša! Tko da upam da ne bosta nasledna pol dvojčka! user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 976
13.10.2009 10:36:04   
simonakr
Pismo, spi ko klada jest morm pa v trgovino pa na občino še pred službo!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 977
13.10.2009 10:44:27   
Katjusa
men se spet čokolade lušta..... tko da se odpira čokolada.......

piskot hvala za recept a to pol kr zmešam in se da fino raztegnt, ker valjarja tud nimam...... moja mama je celo življenje delala testo, doma jst ga pa vedno kupim kot da imam trgovino pred bajto...... jst vzamem ponavad kr lisnategauser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 978
13.10.2009 11:06:50   
Čebel@
kayica......Hana sedi samo če jo posedem,plazi se pa rikverc pa še to če je glih kakšna zanimiva svar za prijeti-se pa ne sikeram ker ima še dovolj časauser posted image ....sem včeraj pogledala tist link,in se mi zdi da je lepo posneto ker ni direktno med noge snemanouser posted image user posted image user posted image
barbara....temu geju sem se pa full user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša......prinas je tudi skos mama,pa na čase agiiiiiiuser posted image user posted image user posted image .........vsa čas ti,da zdržiš da imaš doma test pa ga ne delaš-koliko ti pa že zamuja?
piškot.......super za Martina da je že boljšiuser posted image user posted image user posted image .......user posted image user posted image user posted image zate da neha glava boleti.....boš torto sama delala?

midve sva s sprehoda,Hana spančka jaz ji pa kuham kosilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 979
13.10.2009 11:17:06   
Katjusa
majchy zamija mi tko če sem na K odregairala in je O nastopla 7 dan potem 7 dni če pa je O nastopla 10 dan pa 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še vedno pa je možno, da do O sploh ni prišlo.... ampak še nikol se s K ni zgodilo da bi zamujala in da do O nebi prišlo vsaj v ciklusih k sem jst jemala K.... sej sme ful firbčna in se komaj nazaj držim in samo upam lahko da zdržim še tek nekaj dni do vikenda..... mogoče se pa še vlije.... ne upam si sploh mislt da bi blauser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image skos pač siščem neke izgovore zakaj je ni..... ker ko enkrat test delaš se mi zdi da si bolj razučaran če je negativen kot pa da se po enem tednu zamude vlijeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 980
13.10.2009 11:23:35   
Čebel@
joj katjuša res držim pestke za vaju z user posted image user posted image user posted image user posted image .......meni je en mesec predno sem zanosila zamujala 14 dniin sem že delala teste pa mi je zamujala le zato ker sem bila živčna zaradi poroke in šole,ko sem pa naslednji mesec bila fertik z izpiti,poročena in na poročnemu potovanju mi je pa spet zamujala in pokazal se je +user posted image user posted image user posted image user posted image
je pa bila full fora da mi je sodelavka govorila da sem ziher noseča ko sem skos hodila na WC in jajčniki so me full boleli,pa ji nisem verjela-pa glej ga šmenta,je imela pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 981
13.10.2009 11:37:18   
kayica24
vgćuĆ ljk .ljknjm bdcxdhi
ž

lLep poydrav od Marinele.ki je skoraj tipkovnico raymontiralauser posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 982
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 11:43:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kayica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 983
13.10.2009 11:49:08   
Katjusa
kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se že šparam za piknik al kaj že bo ko bo ograja..... imam še tvojo žličko tako, da imam izgovor zakaj moram prituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majchy sam da bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa četud čez eno leto ne bom takrat nič manj vesela kot bi bla zdej... me pa dajejo mal živčki in nestrpnost kaj se dogaja itak pa ne bom nič zamudila če delam test tud čez 1 mesecuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 984
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 11:52:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 985
13.10.2009 11:53:28   
BarbaraGS
ta clanek ceprav lep, me je full zmotilo par stvari :)

V porodnišnici pa so ugotovili, da je plodovnica motna. Tina: "Mislim, da to pomeni, da se je otrok že pokakal v plodovnico, ki jo požira. - ce je plodovnica samo motna, se ni kakal v njo in je po besedah dolgoletne babice to najboljsi trenutek za porod, ker je otrok glih prav zrel. V zeleni plodovnici so fekalije.
Jaz sem tudi imela motno plodovnico...

Babice so pritrdile in ji pojasnile, da je malčica v šoku, kar je Tina komentirala: "Kako ne bi bila, če se pa mati dere. - ja bravo, se ponosna je na to, da se je drla....svasta. Jaz niti pisnila nisem.

Ptuj obiskal predstojnik Sašo Djukanovič, ki se je strinjal, da se je Tina dobro držala, saj je deklica precej velika. (Deklica je tehatala krepkih 3.800 gramov, velika je bila okroglih 50 centimetrov.) - kaj je bila potem moja...velikan al kaj?

Full lep dogodek, uno lupckanje in tolazenje atija je tako lusno...sam dolocene stvari so pa mimo :)

Sori sam take stvari me fullll zmotijo :) napihovanje in povelicevanje...

< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 13.10.2009 11:57:37 >

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 986
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 11:55:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 987
13.10.2009 11:58:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

ta clanek ceprav lep, me je full zmotilo par stvari :)

V porodnišnici pa so ugotovili, da je plodovnica motna. Tina: "Mislim, da to pomeni, da se je otrok že pokakal v plodovnico, ki jo požira. - ce je plodovnica samo motna, se ni kakal v njo in je po besedah dolgoletne babice to najboljsi trenutek za porod, ker je otrok glih prav zrel. V zeleni plodovnici so fekalije.

Babice so pritrdile in ji pojasnile, da je malčica v šoku, kar je Tina komentirala: "Kako ne bi bila, če se pa mati dere. - ja bravo, se ponosna je na to, da se je drla....svasta. Jaz niti pisnila nisem.

Ptuj obiskal predstojnik Sašo Djukanovič, ki se je strinjal, da se je Tina dobro držala, saj je deklica precej velika. (Deklica je tehatala krepkih 3.800 gramov, velika je bila okroglih 50 centimetrov.) - kaj je bila potem moja...velikan al kaj?

Full lep dogodek, uno lupckanje in tolazenje atija je tako lusno...sam dolocene stvari so pa mimo :)

Sori sam take stvari me fullll zmotijo :) napihovanje in povelicevanje...

dober si to strnala ja res jst se tud nisem drla ne pr enem ne pri drugem pa mojmu ni blo nikol slabo.....
ja okol vode tud nimajo pojma.....
mah ni tok za razmišljat jst sem sam gladala in sem se spominjala kako je blo pr meni..... vsekakor sta moja 2 poroda bla lepša in bolj ljubeča kot ta.... že zato k je bil moj lubi ob meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 988
13.10.2009 11:58:52   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Sm bla dons že u štacun in ste me tok nakurle s tem pepermintovim čajem d sm ga mogla u košaro vrštuser posted image , grem zdej enga rukntuser posted image

no pa pošl sem mal da vidim kak jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 989
13.10.2009 12:09:38   
Urša08
Katjuša ta glavne varovalke ne mormo sami zamenjat , ker je treba omarco odpret, ključ ma pa elektrouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 990
13.10.2009 12:10:34   
Urša08
Me smo se nakofetkale in načvekaleuser posted image . Je blo tok luštno. Dons se pa men nč ne da, mal zabušavam, pa sej bo itak vse počakalouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 991
13.10.2009 12:10:58   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša ta glavne varovalke ne mormo sami zamenjat , ker je treba omarco odpret, ključ ma pa elektrouser posted image

aja sem misla da pač navadne varovalke k si napisala da je tvoj tv delaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 992
13.10.2009 12:12:20   
Katjusa

Me smo se nakofetkale in načvekaleuser posted image . Je blo tok luštno. Dons se pa men nč ne da, mal zabušavam, pa sej bo itak vse počakalouser posted image

jst še pa čakam sušilcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mam izgovor....

zdle pa benjamin mašira proti kuhinji in govori mamamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mu grem sadje prštimatuser posted image ko me ravno tako lepo fehtauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 993
13.10.2009 12:13:23   
Urša08
Katjuša po hiši mamo vse na treh fazah in eno je vn vrglo, moj tv je pa delaluser posted image user posted image user posted image

Piskot a med vikendom pa pride 60e - ufuser posted image Zakaj je pa vam vn vrglo?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 994
13.10.2009 12:15:00   
Urša08
Punce kaj boste zdej vse pile ta čaj? A je vsaj okusen?

tanci jaz sem tud zastopla da na tretjem delateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 995
13.10.2009 12:16:39   
Urša08
Katjuša a sta sušilca kuplauser posted image user posted image user posted image Men ful prov prideuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 996
13.10.2009 12:20:06   
BarbaraGS
ajvy kaj lepega si kupila preko nexta?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 997
13.10.2009 12:21:14   
Urša08
kayica glede razvoja so ti punce ful lepo napisaleuser posted image Mah eni prej drugi kasneje pri dveh letih pa vse za njimi lavfamo user posted image user posted image user posted image Je pa tvoj user posted image ful priden glede hrane, mi gremo bolj počasi. Sploh se pa držim, da tistih par stvari ki pravijo strogo ne da mu jih res ne dam. A se ti ne zdi da bi bilo mogoče boljše mu vsaj sveže mleko kupovat in ne alpskegauser posted image Jaz še za nas raje sveže kupim če se le da. To je samo moje mnenje, nč za hudo vzet samo moje mnenje.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 998
13.10.2009 12:25:01   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Barbara, to pa nisem misnla da te bo zmotil, tole o dretju. Jst sem tud tulilauser posted image  ampak jst sem tok tulila da če bi bla zraven nje, pol nje sploh slišal ne bi. Oziroma, pri Neli menda nisem, pri Kristi pa vem da semuser posted image  Lej, pri Neli nisem tulila in sem mela zato oči odprte, o tem da sem bla še en mesec k angora zajc boljš da ne govorimuser posted image  Pri Kristi pa sem tulila in babce ni nč motil, sem mela pa oči zato zaprteuser posted image  Očitn neki na obrazu morm met odprtuser posted image  Pa ne mi zamert, sam enim dretje pašeuser posted image
Kar se pa tiče teže se pa strinjam, tole sploh ni ne vem kaka teža. Pa tud od Eli al pa od moje Neli ni ne vem kaj. Men so ogromni res tisti k majo čez 4,5 kile. Se mi zdi da se zdej večji dojenčki rojevajo in da tisto da je normalno od 2,5-3,5kile nekak ni več aktualno.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 999
13.10.2009 12:28:36   
Katjusa

Katjuša a sta sušilca kuplauser posted image user posted image user posted image Men ful prov prideuser posted image

ne na servisu je.... kupli smo ga lani..... v bistvu je zdej ravno nekje 1 leto..... pa je zečel neki škripat in smo ga dal na servis pa ge že en teden nimam doma pa prej že kak teden ni delal..... v glavnem ga že ornk pogrešam in danes bi ga nej nazaj pripeljal

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?