|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
13.10.2009 13:22:35   
Katjusa
ne verjamem da ste se drle zaradi bolečine ali pač..... kot se zgoraj napisala pomoje pride to vzporedno s potiskanjemuser posted image
je pa tko, da tle ne bomo nikol skupi prišle ker ima pač vsaka drugačno mnenje se pa vse strinjamo s tem, da če čekaš na porod in sediš pred porodnimi sobami strah od teh krikov samo narašča..... no jst na srečo imam pač svoj pogled na vse skupi in me ni blo strah ne prvič in ne drugič in upam, da bo tako tud tretjič.... pač gledam na porod kot na nekaj naravnega in me ni strah bolečine itak pride pa mine in mislim, da bolj k si sproščen manjša je bolečina.... strah prinese s sabo nezaželjeno krčenje telesa in s tem posledično mišic in tako je tud porod težji....
birdy sej se pisala o tem da polek obsega je še dosti dejavnikov okol težkoče poroda poznam eno k je od misla da bo do muk umrla pa je rodila niti ne 3 kg dojenčka da ne govorim da je bruhala in padla 2x v nezavest..... ampak to so ekstra primeri in take ki dajo tako težak (za njih) porod čes vsaka čast da se odločijo še za kakšnega dojenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
13.10.2009 13:49:06   
BarbaraGS
mlea ze prej semvprasala: na kateri banki je MC brez narocnine in se trga 1/3 obroka? Zanima mojo mamo, da ve ce menjat banko. Ker na njeni trgajo celoten znesek in placuje narocnino.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
13.10.2009 13:57:02   
BarbaraGS
jutta kaj lepega si pa ti narocila pri nextu?

čebljanje: ja moja je iz blabla, prisla na ata, zdaj pa je ze gej.  Pa full rada si sama sebi neki sepeta, momlja...

birdy nasa mleka popije na tone (se je full zredila), drugo pa ji ne disi prevec. Jaz ne vem al naj jo tisti obrok pustim lacno in kolkor poje poje, al naj se naprej delam tako kot zdaj, da ji dam mleko cez...

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
13.10.2009 14:01:22   
Urša08
barbarags kako to misliš ful zredila - koliko pa je pridobila na teži? Moje mišljenje je da tako majhnega otroka je težko pustit lačnega. Je pa res da bi blo fino da ve kaj je to obrok goste hrane. Koliko pa ti poje na obrok? Mislim 2 žlički, 5,10? Če jih je vsaj 10 ji jaz ne bi čez dala mleka ampak rajši čez kako urco in pol. Daj ji čas da sprejme hrano, pač eni jo hitro sprejmejo drugi kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 1029
13.10.2009 14:02:30   
TAMIKA3
dan
mi smo ok, samo nosek imamo zamašen user posted image . zgornja čeljust vsa otečena in boleča, zobkov pa od nikoder user posted image  
ponoči se še vedno zbujamo za dojenje user posted image , mi že pošteno primanjkuje spanja
no toliko, user posted image se je zbudil

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1030
13.10.2009 14:09:43   
Čebel@
vsem hvala za user posted image -res sem se full ustrašila ampak je zgleda vse ok.....zdele pančka,je bila že pošteno sitna

jaz sem se pa dol usedla da bi se mal učila,pa nimam volje,splohuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
13.10.2009 14:11:21   
TAMIKA3
včeraj sem počistila bajto, pa se sploh ne pozna več user posted image
tristan se je igral na peni, odmaknem pogled, on pri mizi stoji in je grozdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
s prstki je tako dolgo drezal v grozno jagodo, da je padla dol in hop v usta, lačen že ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
13.10.2009 14:11:40   
Urša08
tamika da se čim prej pozdravi in da pridejo tili zobki na plano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj glede spanca ti pa želim, da se uspeš kmalu naspatiuser posted image

majchy samo da je s Hano vse v reduuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
13.10.2009 14:11:46   
Čebel@
jaz se držim tega da ji čez GH ne dajem mleka,ker sem opazila da mi včasih poje full velik,včasih pa samo 5 žličk in je sita.....je pa tko da Hana se začne recimo z nogicami igrat,al pa okol gledat-ko je sita

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
13.10.2009 14:12:01   
claud
Dan!

Kok lep dan!

MARTINU VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN!!!!!user posted image user posted image

Dons smo super spal, ucer pa totaln polom in sm bla cel dan k zombi!

Birdy-jst sm verjetn ena tistih k sm slisala tvoje dretje v porodniuser posted image user posted image ampak si bl mojga prestrasla k meneuser posted image user posted image
Jst se tud nism nc drla....baje.....se ne spomnm ncuser posted image

Mlea- za kolk pa prodajas hlace in a misls da bi blo to men prav? kolk stevilka?

Ma neki bi si mogla kupt pa prou new vem kajuser posted image user posted image

Bolancki posiljamo vam velik user posted image user posted image
user posted image user posted image

Katjusa drzim pesti za user posted image !!!!!!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
13.10.2009 14:12:49   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

mlea ze prej semvprasala: na kateri banki je MC brez narocnine in se trga 1/3 obroka? Zanima mojo mamo, da ve ce menjat banko. Ker na njeni trgajo celoten znesek in placuje narocnino.

Verjetni ima navadni mastercard.... jaz sem prej govorila za kreditnega oz. posojilnega..... Je pa zaradi tega nesmiselno menjavat banko......user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mlea -- 13.10.2009 14:14:39 >

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 1036
13.10.2009 14:13:37   
claud
aja se to...jst sm ji tud ze dala cokolino z navadnim mlekom in je vse okuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
13.10.2009 14:22:03   
Urša08
Eto nekaj o navadnem mleku (Samo za prebrat, nobene nič ne sekiramuser posted image )
Do prvega leta starosti strogo odsvetujemo uporabo kravjega mleka v vseh prodajnih oblikah. Če dojenček uživa kravje mleko, pride do obremenitve ledvic, prav tako pa živalsko mleko ne vsebuje zadostne količine nujno potrebnih maščobnih kislin, ima premalo železa, vitamina E, joda in vitamina C. Predstavlja tudi povečano tveganje za razvoj alergij in lahko poškoduje sluznico prebavil.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
13.10.2009 14:23:51   
Urša08
Aha sem prehitro potrdila. Sem hotela samo še to napisat da je bilo meni rečeno, da se to lahko pokaže kasneje v življenju. Kaj je sedaj res pojma nimam. Sem samo napisala kar so mi pač svetovali. Vsaka pa dela itak po svoje.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
13.10.2009 14:24:57   
Onasiss
Claud- ti jih šenkam... mislim ta bi ti moralo bit prav, ker sem imela takrat k sem jih dala delat glih ene tok kil k ti..... tega je že ohohohoho let... pa jih kr še šparam....user posted image user posted image user posted image user posted image  sem pač optimist, da jih bom lahko gor navlekla....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
13.10.2009 14:25:46   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

MARTINU želimo vse najboljše in najlepše za 3.  rojstni dan.Želimo mu zdravlja in da bi bil še naprej tako pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
13.10.2009 14:25:56   
Čebel@
 jaz bom jogurte in skutke začela dajati po 8.mesecu,KM pa okoli enega leta

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
13.10.2009 14:26:40   
BarbaraGS
Ursa ne vem :) je pa bolj spehasta, pa podbradek je vecji :). Poje pa vcasih 120ml goste, vcasih pa sam 10 zlick... Danes je malico in kosilo pojedla par zlick in potem spila skoro 160ml mleka cez. Vem pa da noce vec, ko piha hrano ven ali pa drzi skupaj usta....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
13.10.2009 14:28:04   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: mlea
... sem pa na PORODNIŠKI in me te stvari ne interisirajo.....

Bom še enkrat svoj post kopirala...

sory vsem... ampak mi gre full na živce, ker potem me iščete na besedah in podobno... Medtem časom so se stvari zelo spremenile... bom se itak morala o tem učiti, ko pridem nazaj, saj je narava mojega dela taka, da se stvari zaradi situacije kot je recesija in podobno zelo spreminjajo.... in moramo non stop hoditi na razna izobraževanja......  ampak SEDAJ NAJ MI BO PRIZANEŠENO...... HVALA PA BREZ ZAMERE......user posted image

Torej jaz imam posojilni mastercard, za katerega ne plačujem letne članarine saj imam direktno obremenitev.....

še enkrat brez zamere.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
13.10.2009 14:29:46   
Onasiss
evo naši kupi cunj...
user posted image

user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
13.10.2009 14:31:14   
claud

Claud- ti jih šenkam... mislim ta bi ti moralo bit prav, ker sem imela takrat k sem jih dala delat glih ene tok kil k ti..... tega je že ohohohoho let... pa jih kr še šparam....user posted image user posted image user posted image user posted image  sem pač optimist, da jih bom lahko gor navlekla....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
Dj pol jih pa se mal spari, da se je jst enkrat na rudniku mal ustavim....user posted image

Ja dobra motivacija....da si kupis mal premajhne stvari .....jst bi tko rada da bi blo z nogo tko...bi si kupla st 38, pa cakala da mi bojo prav...ampak mislm da je to misija nemogoceuser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
13.10.2009 14:39:44   
claud

... sem pa na PORODNIŠKI in me te stvari ne interisirajo.....

Bom še enkrat svoj post kopirala...

sory vsem... ampak mi gre full na živce, ker potem me iščete na besedah in podobno... Medtem časom so se stvari zelo spremenile... bom se itak morala o tem učiti, ko pridem nazaj, saj je narava mojega dela taka, da se stvari zaradi situacije kot je recesija in podobno zelo spreminjajo.... in moramo non stop hoditi na razna izobraževanja......  ampak SEDAJ NAJ MI BO PRIZANEŠENO...... HVALA PA BREZ ZAMERE......user posted image

Torej jaz imam posojilni mastercard, za katerega ne plačujem letne članarine saj imam direktno obremenitev.....

še enkrat brez zamere.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobr da se ti sploh da na porodniski o tem govort....

Men gre blazno na zivce k gremo vn in pol me zmer ksna bejba uhvati ko ugotovi kaj delam: ej kaksna frizura bi pa men pasala, pa kera barva bi bla najbolsa zame.....user posted image
Sj mi ni tezko in uzivam v svojem delu, ampak ko nism na sihtu mi ni do tega....
Pol sm pa kdaj rekla naj pride v salon pa ji bom povedala, je blo pa hudo pa surlo do taluser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
13.10.2009 14:39:50   
Urša08
Mlea Evita pa ma en kup cunj user posted image user posted image user posted image

Barbarags jaz ji takrat ko poje 120 ml ne bi čez dajala mleka, ker to je že obrok, lahko da bo prej lačna ampak nič zato, takrat ko poje pa samo par žličk bi ji pa dala, sej lačna ne sme bit. Je pa tako da pri nas tud Žiga včasih poje samo ene 10 žličk ampak mu nič mleka ne ponudim čez.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
13.10.2009 14:49:19   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Mlea Evita pa ma en kup cunj user posted image user posted image user posted image

....user posted image user posted image user posted image user posted image  ...da se ti zmeša....user posted image user posted image user posted image  Vito pa prav nič...... sem ugotovila, da mu morm še kakšne hlače kupt....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
13.10.2009 14:50:10   
Katjusa
jst tud mislim da če poje 120ml GH ne rabi čez mleka, ločujte GH in mleko ker na vsako hrano pa tud mleko ne paše....
kar se pa kravjega tiče jst sem ga pile od 2 meseca dalje.... florjanu sem ga zečela dajat pri 7 mesecih benjamin, ga je do sedaj 2x dobil tak za ene 2 žličke skupaj z krompirjem.....
jogurte smo pa začel pri 6 mesecih ker so nam tako rekliuser posted image skute pa tega pa še ne ker tega pri nas ne kupujemo in ne jemo.... vsaj ne tako pogosto, da bi v tem času kar benjamin je GH jedliuser posted image
sem pa hotla včeraj naredit čokolino ampak mi ga je zmanjkalo in ko ga bom ga bom z navadnim mlekom itak dobi svoje (prilagojeno mleko še 2x dnevno) in mu 1-1,5 dcl kravjega mleka ne bo škodlouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?