ronja
|
te stvari se dostkrt tko podedujejo, hehe, ne vem, kako se to lahko podeduje, je pa res, da je 12 znamenj,k pa se hitro najdejo skupna: lubi pa ronja sta raka v soncu, lejla ma pa to v ascendentu, jaz mam v luni kozoroga, kar je lejla v soncu, lubi ma leva v luni, Ronja ma to v ascendentu, z lubijem mava isti ascendent (tehtnica),... Skratka - smo vsi malo mešano na žaru obračamo ene in iste znake sem pa tja. Vsaka od njiju ima še eno samo svoje (ronja ribo, lejla ovna), bogve, kaj bo mel ta tretji... Z ognjem na splošno se pa dobro razumem - če me kdo vidi pri kakem kresu, mi vedno reče, da sem ziher ognjeno znamenje, haha. Potem povem, da sem bik, pa da nema ništa od toga, pa rečejo, da pol pa ziher v ascendentu . No, zdaj vem, da tam tudi ni tega . pa z lejlo boš mogoč nekak lažje furala kt z ronjouser posted image hihi, kakor je do zdaj kazalo, bojo vsi lažje shajali z Lejlo kot z Ronjo (razen tašče, hehe, ki je pač zaljubljena v Ronjo;), ker je malo bolj potrpežljiva Čeprav se zdaj nekaj obrača: Ronja ful nežna ratuje, Lejla pa bolj divja... Tak da se mal zglihata . Kar se mene tiče - ne vem - Ronja mi je ful podobna - ni mi je problem razumet... Baje sem bila čisto ista, ko sem bila mala... Vem, kako čuti, ne vem, kako, kar razumem jo... Enako odreagira, kar mi je ful lahko potem... Lejlo pa čutim, je sicer drugačna, samo se pa ful čutiva, tudi ne znam dobro razložit, ampak spet je bolj izi kot sem mislila . Mogoče zato, ker so znamenja, ki mi pašejo...
< Sporočilo je popravil ronja -- 13.10.2009 12:52:20 >
|