|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
13.10.2009 12:05:44   
ronja
kaj rabiš vedet?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
13.10.2009 12:05:46   
Ploha
a pol sm uganila? user posted image obvladam user posted image moja mami je tud bikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
13.10.2009 12:06:06   
ronja
jo maš rada?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
13.10.2009 12:07:39   
Anonimen
kaj rabiš vedet?

user posted image ena spričevala...oz. če je ena oseba nardila določene šole al ne, al jih je kupla al na, al je sam lagala o vsemuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3529
13.10.2009 12:09:21   
Anonimen
mamo bikico skor morš met rad....

je pa zanimivo, da luna v kozlu kaže tud na odnos z mamo, ki je očitno bil bolj hladen in tak, nkakršenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3530
13.10.2009 12:20:23   
petra88
ulla kaj pa jst, sonce mam v dvojčkih, luno in ascedent v raku?
aha, david je pa sonce v kozorogu, luna v tehtnici, ascedent v strelcu..
sam to zna bit kar zanimivo če se mal poglobiš

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
13.10.2009 12:24:48   
ronja
Hm, to niso zaupni podatki - kličeš na dotično šolo in morajo povedat, eni majo celo na netu - kdo je diplomiral/maturiral v letu tem in tem...

mamo bikico skor morš met rad....

No, to je glavno, hehe. Smo take zaščitniške, to vem... To bi znala bit res kdaj preveč (verjetno kasneje bolj problem, zdaj je še ok, če je mama mal zaščitniška.)

no, povej še kej, ko si lih začelauser posted image . da vem, na kaj se pripravit...

Sicer je par stvari čisto mimo: recimo lubi je baje romantičen, jaz pa orto ljubosumna... To je res čisto anti, hehe. kej pa drži, itak. Moja mami, hehe - jah, ona je dvojčica - kak češ met nek ful odnos z nekom, ki je vsakih 5 min. drugačen, pa ki se ful trudi za druge, doma pa vse, kar se ji je nabralo, strese? Saj si predstavljaš... ona je res tipična dvojčica. sploh ni slaba in jo imam rada - ampak živet z njo je pa muka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
13.10.2009 12:26:35   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Naš ima ponoči zabasan nosek, podnevi pa nikjer nič. Zakaj tako? Suhega zraka nimamo.

a ve kjera?

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
13.10.2009 12:29:18   
*x*y*z*
Jst sem pa vodnar, kot moje dete, luno v dvojčkih, ascendent v devici, moj mož je devica, tašča pa kozorog - te pa skoraj sovražim... user posted image

Ulla kaj mi napoveduješ, tako na kratko???

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
13.10.2009 12:30:22   
petra88
kaj pa če mu zvečer spucaš nos prej kot greste spat?

david pa tolk smrči zadnje čase, ponoči niti spat nism mogla, kolk je to žagalo user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
13.10.2009 12:33:39   
*x*y*z*
Načeloma mu zjutrej, čeprav ne pride skoraj nič ven in potem je cel dan ok, ko pa zaspi, potem se mu začne mašit, ko ga začnem dojit je na začetku kriza, potem pa kar ok, ko nazaj zaspi spet isto. Bom provala še zvečer mu vlit fiziološko, mogoče bo več časa zdržalo.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
13.10.2009 12:37:36   
ronja
te stvari se dostkrt tko podedujejo,

hehe, ne vem, kako se to lahko podeduje, je pa res, da je 12 znamenj,k pa se hitro najdejo skupna: lubi pa ronja sta raka v soncu, lejla ma pa to v ascendentu, jaz mam v luni kozoroga, kar je lejla v soncu, lubi ma leva v luni, Ronja ma to v ascendentu, z lubijem mava isti ascendent (tehtnica),... Skratka - smo vsi malo mešano na žaruuser posted image obračamo ene in iste znake sem pa tja. Vsaka od njiju ima še eno samo svoje (ronja ribo, lejla ovna), bogve, kaj bo mel ta tretji...

Z ognjem na splošno se pa dobro razumem - če me kdo vidi pri kakem kresu, mi vedno reče, da sem ziher ognjeno znamenje, haha. Potem povem, da sem bik, pa da nema ništa od toga, pa rečejo, da pol pa ziher v ascendentuuser posted image . No, zdaj vem, da tam tudi ni tegauser posted image .

pa z lejlo boš mogoč nekak lažje furala kt z ronjouser posted image

hihi, kakor je do zdaj kazalo, bojo vsi lažje shajali z Lejlo kot z Ronjo (razen tašče, hehe, ki je pač zaljubljena v Ronjo;), ker je malo bolj potrpežljivauser posted image Čeprav se zdaj nekaj obrača: Ronja ful nežna ratuje, Lejla pa bolj divja... Tak da se mal zglihatauser posted image . Kar se mene tiče - ne vem - Ronja mi je ful podobna - ni mi je problem razumet... Baje sem bila čisto ista, ko sem bila mala... Vem, kako čuti, ne vem, kako, kar razumem jo... Enako odreagira, kar mi je ful lahko potem... Lejlo pa čutim, je sicer drugačna, samo se pa ful čutiva, tudi ne znam dobro razložit, ampak spet je bolj izi kot sem mislilauser posted image . Mogoče zato, ker so znamenja, ki mi pašejo...

< Sporočilo je popravil ronja -- 13.10.2009 12:52:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
13.10.2009 12:38:01   
petra88
jst sm mu ponavadi zvečer pucala, ker se mu je čez dan ful robe nabralo.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
13.10.2009 12:40:23   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

pa z lejlo boš mogoč nekak lažje furala kt z ronjouser posted image

hihi, kakor je do zdaj kazalo, bojo vsi lažje shajali z Lejlo kot z Ronjo (razen tašče, hehe, ki je pač zaljubljena v Ronjo;), ker je malo bolj potrpežljivauser posted image Čeprav se zdaj nekaj obrača: Ronja ful nežna ratuje, Lejla pa bolj divja... Tak da se mal zglihatauser posted image . Kar se mene tiče - ne vem - Ronja mi je ful podobna - ni mi je problem razumet... Baje sem bila čisto ista, ko sem bila mala... Vem, kako čuti, ne vem, kako, kar razumem jo... Enako odreagira, kar mi je ful lahko potem... Lejlo pa čutim, je sicer drugačna, samo se pa ful čutiva, tudi ne znam dobro razložit, ampak spet je bolj izi kot sem mislilauser posted image . Mogoče zato, ker so znamenja, ki mi pašejo...

sej ponavadi se nasprotja privlačijo, enaki pa odbijajo - kot magnet

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
13.10.2009 12:44:10   
ronja
Midva z lubijem sva si precej podobna... Pa z Ronjo se tudi super razumeva zaenkrat... Tak da - dvomimuser posted image . Nasprotje je moja mami, s katero se ne privlačiva prav fejst...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
13.10.2009 12:50:13   
Anonimen
Hm, to niso zaupni podatki - kličeš na dotično šolo in morajo povedat, eni majo celo na netu - kdo je diplomiral/maturiral v letu tem in tem.

ne. odkar je zakon o varstvu podatkov, ti ne povejo nič. NIČ. ne morm zvedet recimo a je kdo vpisan trenutno al ni. kaka spričevala je priložil, če je vpisan. na šoli, ki bi jo naj obiskoval, ne povejo a je dokončal al ni. na netu ni nič. pač nič.

petra mal bolj taka materinska, mehka, ne tolk luftarska dvojčicauser posted image bol za družino in tko, ne kot tipični dvojčkiuser posted image

ronja to je kt bi za mojo mat bralauser posted image sej jst mam tud sonce v dvojčku, pa hb, drgač bi se z njo pobileuser posted image sam dejansko pa nimam kakih njihovih lastnosti, s plutonom na asc ne morš bit nič drugega kot psiho škorpijonuser posted image

**** probi mu spucat res zvečer fajn s fiziološko....a čez dan mu pa nič notri ne hrope al kej?
to je fajn kobinacija, vodnar tak mal bl svobodomisln in tak,z luno v dvojčkih mogoč mal površna pa lufterska, pa una devica zna bit mal tko..tečnauser posted image pa kritičnauser posted image

ronja počakiuser posted image zdej sta še ful mali in še nič ne moreš rečt. mah, jst ne maram nič od otrok govort, to je tko delikatno. k rečeš mamici da bo blazno posesivna in bo otroka prov dušila s svojo ljubeznijo....al pa da mu ne bo znala nudit take čustvene opore, kot jo otrok rabi...valjda je takoj vse v luftu in ona pa že ne in jst nimam pojmauser posted image zato pa ne delam tega. al pa k rečeš da se vid da je otrok zlo glasbeno nadarjen, pol ga pa posiljujejo s kakim klavirjem, da se mu ja zafržmaga in zagravža vse skp, da pol v življenju se ne pritakne več nič, kar je z glasbo povezano. đabe talentuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3541
13.10.2009 12:54:39   
Anonimen
Midva z lubijem sva si precej podobna... Pa z Ronjo se tudi super razumeva zaenkrat... Tak da - dvomimuser posted image . Nasprotje je moja mami, s katero se ne privlačiva prav fejst...

za partnersko zvezo je idealno, če maš ti recimo sonce v tehtnici in asc v raku, partner ma pa sonce v raku in asc v tehtnici - se pravi kontra. in da tud ostala področja se nekako pokrivajo ( astr. hiše) da en drugemu dopolnjujeta...jaz mam nekaj tu, ti maš nekaj tam, kjer jaz nimam...), midva bi bla idealna, jst mam sonce v dvojčkih in asc v tehtnici, moj pa glih kontra...sam hudič je, k mam jst unga plutona na ascuser posted image to pa mal zakomplicira in bolj tko spicy naredi zadevouser posted image ma pa hb moj luno v škorpijonu, tko da mu je bolj blizu ta čustveni svet oz. doživljanje tega škorpijonskega oz. plutonskega principauser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3542
13.10.2009 12:57:24   
ronja
ne. odkar je zakon o varstvu podatkov, ti ne povejo nič. NIČ. ne morm zvedet recimo a je kdo vpisan trenutno al ni. kaka spričevala je priložil, če je vpisan. na šoli, ki bi jo naj obiskoval, ne povejo a je dokončal al ni. na netu ni nič. pač nič.

ja, pa kaj je zdaj to za eno sranje? Saj zato ti pa dajo diplomo, da lahko dokazuješ, a ne? če lahko vsak diplomo ponaredi, pa se to ne da preverit, potem je vse skup brezveze! Mislim halo????user posted image user posted image user posted image

eh, ulla, moraš se naučit bil mal diplomatska: namesto, da rečeš: ti boš blazno posesivna, ti pa ne boš znala nudit otroku taprave ljubezni... rečeš takole: "morate pa pazit, da ne boste s svojo ljubeznijo preveč omejevali otroka, ker vaš otrok rabi veliko svobode", ta drugi pa: " Vaš otrok ma pa prav poseben svoj način, kako rabi čutit ljubezen, se morate zelo potrudit, da mu boste to dali..." sej se da, boš vidla, da ne bojo/bomo užaljene... Sicer pa: zame lahko napišeš, kar češuser posted image , ne bom užaljena.

meni se pa zdi,d a se karakter tudi pri takih malih kar lepo pokaže... Karakter je itak prirojen - značaj pa privzgojiš - torej mal pokorigiraš karkater.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
13.10.2009 13:00:02   
ronja
Aja, meni je pa prišel pralni stroj popravit - še enkrat punce: KUPUJETE SAMO GORENJE! To je edini servis, ki res ok dela!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
13.10.2009 13:01:58   
Anonimen
ja, pa kaj je zdaj to za eno sranje? Saj zato ti pa dajo diplomo, da lahko dokazuješ, a ne? če lahko vsak diplomo ponaredi, pa se to ne da preverit, potem je vse skup brezveze! Mislim halo????

ja, jst bi mogla met spričevalo al kopijo v roki, da bi sploh vedla kaj dat preverjat...tko pa...mah sej brezveze, k je tolk zakomplicirano da te srat pritisne. in dejstvo je da zarad tega zakona si noben tud prdnt ne upa. veš da če sem zarad zakona zarad varstva podatkov mogla v vrtcu popisat da dovoljujem objavo podatkov mojega otroka, pa to z namenom da so oni v igralnici obesli list, da ima ula dietno prehrano, da ji pač nebi kdo drug dal kaj, kar ne sme ( druge vzgojiteljice al pa kak starš recimo), pol ti je lahk vse jasno.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3545
13.10.2009 13:02:16   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

**** probi mu spucat res zvečer fajn s fiziološko....a čez dan mu pa nič notri ne hrope al kej?
to je fajn kobinacija, vodnar tak mal bl svobodomisln in tak,z luno v dvojčkih mogoč mal površna pa lufterska, pa una devica zna bit mal tko..tečnauser posted image pa kritičnauser posted image

ko mu zjutrej spucam, je potem cel dan ok. Imam pa tudi jst večkrat ponoči zabasan nosi n mislim, da je to zaradi spremembe zraka  toplo-mrzlo. Ker presuh zrak nimamo, kvečjemu preveč vlage.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
13.10.2009 13:03:33   
Anonimen
ronja jst pa diplomacijauser posted image user posted image user posted image kle me je pa tehtnica čist izala...se vid da jo je pluton čist povozuuser posted image pa sej jst znam bit diplomatska, uf pa kolk. sam nočem bituser posted image prpov zamal se mi zdi, v smislu zakaj bi pa bla, klinc vas gledauser posted image grozna sm, sej vemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3547
13.10.2009 13:05:54   
Zvezdica
Zvezdica jest sploh ne vem kako leča zgleda!! user posted image Sej vem.. šlampast! No, razen una za v učke... user posted image user posted image user posted image

jancci, men je pa tok dobra user posted image , nasploh imam rada stročnice, no vso zelenjavo razen fuj ohrovta - fuj bljek, sam za otročke pa ne vem kok je leča kej priporočljiva, no stročnice nasploh.

Zdele je misica hotla spat, ji dam joško me je pa mula tok ugriznila, da ji nisem več hotla dat. Se je 15 minut drla, se mji baby tv prižgala - kot bi jo iz štroma potegnil Konec joka.

še mene je zabolel k sm to prebrala.
Baby tv ...zakon. Pr nas tud če je kriza ga posadimo za kako minutko da se umiri in je k prbit in ves očaran.

a patrik je že ob 4h vstal?

ja sonček, ne vem po kom ima to. po rešu? user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
13.10.2009 13:07:01   
*m*o*j*c*a*
dan punce!

tak lep sonček je bil, pa se je nekam skril..user posted image drugače pa..hvala vsem ki ste mi zaželele srečo in držale pesti zame, danes zjutraj sem namreč uspešno opravila zagovor diplome in postala diplomirana inžinirka logistike!!!user posted image user posted image vpisala sem se tut na magisterij..user posted image itak še sploh ne dojemam čistuser posted image ..veselje itak da je, najraj bi šla na kak deci, pa ne smem..user posted image

maaa dons je pa res en lep dan..pa še sonček bo zgleda pršu nazaj!user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
13.10.2009 13:08:36   
Anonimen
danes zjutraj sem namreč uspešno opravila zagovor diplome in postala diplomirana inžinirka logistike!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kje ti vidiš lep dan, piha tko da znorišuser posted image

po rešu?

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?