gogabojan
|
Jutro punce. Da se malo javim. Moram pohvaliti mojega srčka, ker me je presenetil za moj rojstni dan, in sem dobila verižico z medaljončkom. Notri pa slikici mojih dveh angelčkov. Takoooooooooooo lepooooooooooooooooo. Saj veste, kaj je dobil za nagrado , hecam se. Drugače pa smo zdravi. Baraba mala (jp, Rok je dobil ime baraba ), ima zdaj dve vrsti joka. En jok je normalni jok (zaradi padca, lačen, če kaj ni po njegovo, ko nekaj hoče) in drugi jok je, ko mu nekaj prepoveš, kar on želi, oz. ga postaviš stran od določene stvari. Ta drugi jok, je pa kot gasilska sirena , in to še bolj naglas se dere, kot če bi nevem padu. Pa grizt je začel na veliko. Najraje Bojana. Ga je zadnjič v trebušček ugriznu do krvi. No da povem, danes ne delam, ker imamo pregled pri prvem letu. Za cepljenje pa še ne vem, ker to moramo iti v ljubljano v bolnico, ker moramo danes dobiti le dirigacijo kako in kaj. Al pa bo pediater zadosti pogumen, pa ga bo cepil, ker se mi res ne da iti v ljubljano in tam biti določeno število ur, oz. zapraviti dneva tam. Ker alergija na jajca je, toda zadnjič je jedel pri teti moji omleto (so mu kruhek močili samo) pa ni bilo nikakršne reakcije. Tudi jajčne makarončke je jedel, pa ni bilo nobene reakcije. Tako da smo doma majhen test naredili, in Rok ni imel res nobene reakcije, čeprav mu je na testiranju pokazalo, da jo ima. Rojstni dan praznovanje - ko ste se pogovarjali. Evo mi smo najeli gasilski dom. Se bo žurka odvijala na veliko. Tako da bo veliko starejših ljudi, pa tudi malih ljudi . Najeli pa ga bomo zato, ker bomo kao praznovala obadva roj. dan, čeprav sem ga že v nedeljo. So ljudje kar prihajali. HB da sem naredila tortico za domačo uporabo, ker mi je fulll fajn pršla. Jolly - glede finančnega vidika JA FAKKKKKKKK NOOOOOOOOOOOO,. Glede drugega zornega kota, ma oni ti niti do kolen ne sežejo. Zdaj, (če si bila za nedoločen čas zaposlena), izterji visoko odškodnino. Pa povej jim vsem, kar jim gre, ritolizniki. Reci jim, da naj pazijo, da ne bodo znucali jezik, kok jim lezejo v rit. Bande. Evo ti idealna priložnost, da si probaš odpreti kaj svojega. Sposobna si, nadarjena tudi, iz pravega testa. Le pogum punca. Pikica - bravo za korake. Tijana MBD - vse bo bilo v vrtcu. Boš videla. Potem ti bo mali pravi ko bo šel v vrtec. Malo se mora tudi on navaditi nanj. Drugače pa tudi za vaju ena velika Vsem bolnim pošiljamo Uffffffffffff pozabila najbolj pomembno. ALI STE VE ŽE KAJ DVIGOVALE VZGLAVJE PRI SVOJIH OTROČKIH, OZIROMA IMAJO ''POVŠTR'' ALI ZGOLJ JOGI MALO DVIGNJEN??????? ALI ŠE VEDNO SPITE ČISTO NA RAVNEM, TAKO KOT MI????? Moram vprašati pediatra, toda zanima me tudi vaše mnenje (P bom sigurno pozabila vprašat). Lepo se imejte punce, in lep pozdrav.
|