|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
12.10.2009 11:55:26   
Tejčika29
Eto moja malica in da se malo javim.

Alina je zdrava in se uštimuje da bo shodila, čeprav je nič ne silimo kar naj sama. Res je smešna, zdaj prižiga luči po stanovanju in ugaša, pokaže en prstek da bo stara eno leto, zelo lepo pove ati, mama, baba, deda, ajs, tiktak in kar nekaj govori v svoji kitajščini.

V soboto in nedeljo praznujemo na veliko, sem pa že kupila balone, svečke, klobučke za otroke... Smo v polni pripravljenosti in upam da bo zdrava!

Sem pa sicer kar v gužvi, vikendi pa so res kratki. Takole vmes vas uspem malo prebrati.

Uživajte, bodite zdravi, veseli...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
12.10.2009 12:44:28   
Lovely
Afnica, zgleda, da sva se vozili v istem nalivu. OMG kok je lilo. Žal mi je, da ima še bakterijo ampak nekaj mi ni jasno. Zakaj ji pa že prej niso zamenjali antibiotika? Zihr se bo en našel k ji bo pomagal.

No, jaz sem iz BTCja. Malo me je prestrašila napoved za torek (8 stopinj čez dan) jaz pa brez plašča oz. jakne... No in sem nekaj celo dobila za normalno ceno HB. Kok se mi pa ne da tkole shoppingirat. Samo za Inyo mi je še super feeling user posted image

Mi smo že poslali e-vabila za praznovanje rojstnega dne. Imam še čas za nakup balonov in vsega kar paše zraven.

Smo pa čez vikend naštimali novo foro - ta velik bazenček smo napihnili in kupil 7 vreč žogic. In ima zdaj bazen z nešteto žogicami in je da best! Kar vrešči od veselja ko se tam igra. Priporočam.

Lovely

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
12.10.2009 12:45:29   
Lovely
Mbd, vse se bo zrihtalo. Imajo pač naši lumpiji dobre in slabe dneve v varstvu, Inya je danes brez solzic pa se čisto lahko zgodi, da bo jutri alarm 1. stopnje... nimamo kaj....

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
12.10.2009 13:55:48   
jolly123
ODPOVED SEM DOBILA user posted image  user posted image  user posted image

FAK EJ SEM JEZNA!!! Niso mi še nič vročili, ampak danes mi je šef s katerim sva prijatelja povedal oz. je prosil če mi lahko on pove in je rekel, da mam smolo da sem zanosila, ker sta sedaj dve osebi celo leto lezli v rit direktorju in direktorici in da sta TAKOJ ko sem prišla začeli FUL čez mene govorit. Ena je od šefice prijateljica, druga pa njihov zet.  Rekel je da če grem na sodišče da bo to tudi povedal, da sem šikanirana in da mi ostali ne sežejo do kolen, da so se samo zbali za svoj stolček.

Grem zdaj domov pa KO JIH JEBE!!

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
12.10.2009 14:55:52   
mbd0411
Jolly,žal mi je zaradi službe...Saj se bo našlo kaj boljšega in kjer boš uživala...Vsaka stvar je za nekaj dobra...Morda je pa to treba tako,da človek spremeni okolje,sodelavce,predvsem pa delo...
A ti bodo dali odpravnino??Pojdi h kakemu pravniku,ker je veliko lukenj...user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
12.10.2009 17:27:27   
janja 27
ojla

o jolly user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma dej..no commnet vrjamem da si jezna......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma mogoče pa bo kaj z uno službo k si un dan omenjala blizu doma, držim pesti.....

afnica user posted image user posted image upam da bo Neli prijel antibjotik, za zabave pa bo še časuser posted image user posted image user posted image

valla moje sožalje, upam da ste vsi boljš in da si uspešno nehala dojituser posted image user posted image user posted image

lovely.žogice mamo tud mi radi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jih prevečl radi mečemo tud po celem stanovanjuuser posted image user posted image user posted image

mbd user posted image user posted image user posted image za lep izlet in da si se imela prvo fletno user posted image user posted image , nikec pa se bo že navadil v vrtcu..boljš sedaj kriza koker čez kak mesec.....

suzy user posted image user posted image upam da ste bolje in je vročina padla, nas  pa zobki nič ne dajejo je dobila kr 3 v enem dnevu sploh nisem vedla dokler nisem pogledala v usta , HB nimam s tem težavuser posted image user posted image user posted image

mi smo ok, tud velik govorimo mami rečemo ata atu pa mama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolk se vsi smejijo...ne vem kako to da je zbluzla user posted image user posted image user posted image , drugače pa je pri nas vse TIJA..evo mamo ima za tretjo punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image v vrtcu je vse ok, je pridna, zjutraj nič več ne joka....jaz sem še na bolniški, čakam odločbo od komisije do kdaj mi je podaljšala, grem pa 03 11 delatuser posted image user posted image user posted image user posted image sej komaj čakam.....da mal spremenim okolje user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
12.10.2009 19:19:07   
PikicaStonoga
jolly mater no user posted image user posted image user posted image sam, res najbolj da razmišljaš ko jih jebe, se bo nekaj našlo, boš vidla!!!!

afnica ...joj bogica mala miška ...držim pesti, da bodo našli antibiotik, da vse pobije barbe male bakterijske!user posted image user posted image

lovely ... kje ste kupili žogice in kakšne? za kakšno ceno? drugače smo se pa danes pogovarjali o živalcah in sem slišala zgodbico ko je ena, zdaj že gospa srednjih let, kot deklica, pobila 22 piščankov, starih kak dan, ona je pa bla kaki dve leti, tri ...ni blo mami zravne, pa se je igrala z njimi vsakega malo stisnila, da bi ga ne zeblo in položila in zavila z brisačo ...in je mislila da so zaspančkali ...no ko se je mami vrnila ...jih je naštela 22 user posted image user posted image user posted image

naša pa dans noče nič hodit ...sej bo en dan hodi drug dan pa nič! kaj češ! ....

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
12.10.2009 20:15:20   
Lovely
Jolly, kot sva rekli, glavo gor. Ti imaš doma svojo zmago, Tajkota. He!

.100noga, v BC smo kupili, imajo tako v enih takih torbah, kjer je 100 žogic in 1 tak paket stane 10 €. Je pa odvisno kako velik bazen hočeš imet. Mi imamo kar velikega in veliiiiiko žogic not :)
Bogi piščančki... Jah, po moje bi jih Inya tudi lepo "porihtala".

Lovely

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
12.10.2009 20:15:44   
janja 27

user posted image

user posted image user posted image user posted image      S E P T E M B E R user posted image user posted image user posted image

26.09.08

mamici JOLLY123 (27let, KR) TAJ  2750 g in 48 cm 

user posted image user posted image      O K TO B E R user posted image user posted image user posted image

01.10.08

mamici IRMA78 (31let, LJ) NIK 3520g in 52 cm

02.10.2008

mamici JANJA27 (30 let, PO) METKA 4010 g IN 53 cm
mamici VALLA (LJ) TILEN  4200 g IN 55 cm

04.10.08

mamici AJETAM (22 let) TJUŠ 2850 g in 51 cm

06.10.08

mamici TIMNALA (27 let, Mozirje) NACE 3490 g in 51 cm
mamici *TALCY* (24 let) TIJAN 3.720 g in 52 cm

07.10.08

mamici DREAM ( Trbovlje, 32 let) MATIC 3240g in 51 cm

09.10.08

mamici COCCINELLA (29let, Domžale) GAJA MAZVITA  4300g in 53 cm
mamici AFNICA MALA (LJ) NELI  3080 g in 50 cm
mamici SEAN (Sarajevo) ARMIN 3170 g in 51 cm

13.10.08

mamici SUZY124  MAJ 3110g in 50 cm

14.10.08

mamici LUČKA1 (LJ) VAL 3040 g in 51 cm

15.10.08

mamici TEJČIKA29 (CE) ALINA 2650g in 48 cm
mamici IRAIRA ALYA 3700g in 53 cm

16.10.08

mamici MANDEK (CE 25 let) ZALA 3080g in 47 cm
mamici SMEJA2  MIA 3820gin 52 cm

19.10.08

mamici MARISHA MARK 3415 g in 51 cm

20.10.08

mamici PŠEMEK (LJ, 25 let) NEJKA 3050 g in 53 cm
mamici MBD0411 (CE 35 let) NIK 3420g in 51cm
mamici GOGABOJAN (Vrhnika, 28let)  ROK  3680g in 54 cm

21.10.08

mamici MAJA_SUNNY   ARLAN 3230 g  in 49 cm

22.10.08

mamici CORTI  HANNA 3480g in 52 cm

24.10.08

mamici LOVELY (LJ) INYA NADA   3750 g in 52 cm

25.10.08

mamici PIKICASTONOGA (LJ) TIJANA 2940g in 50 cm
mamici STUNFEK ( INDIJA, 35let) AKASH 4235g in 55 cm

27.10.08

mamici EVELIN  MAŠA 3430 g in 50cm

29.10.08

mamici TOSCA (LJ) DANAJA 3055g in 49 cm

user posted image user posted image user posted image     N O V E M B E R user posted image user posted image user posted image

01.11.08

mamici SONČNICA24  NIK 3700 g in 50 cm

R   A   Z   M   E   R   J   E    

user posted image     - 13    user posted image -15

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
12.10.2009 21:37:57   
PikicaStonoga
Naša mala še vedno bedi!

Odkar je v varstvu, je čist mimo s spanjem - ker pri njej se ji doagja in zdrži do kakih 11h, 12h, potem gre spat in spi 2-3 ure, kar je super! Ampak potem enostanvo ne zdrži do večera in mrkne za ene pol ure okol petih in potem valda ob pol osmih ni šans spat in bedi do 9h, 12h!!! in jo morm zjutraj zbudit ...ne vem kako naj jo popoldne tok zmotiviram, da ne bo šla spat!!!!

Morm vam pa povedat, da smo zbrali mucka in to dva!!!!Sta bratca in bi ju radi skupaj oddali, ker sta navajena, pa nisva imela srca jih ločit, tko da prideta v paketu! Sta pa srčka, non stop predeta, ko ju čohaš, eden je siv tigrast, drug črno bel, luštna. Nista pa več ini mini, sta že kr prava mačkona! Ime jima je Jan in Žan, zdej pa z možekom ne veva kaj in kako z imeni! Nama sta imena carska in pašeta skupaj, samo mava en problem, ker že tako sva imela težave pri imenih za dojenčka in če bi Tijana bila fantek, bi bila Jan!!! In če zdaj pri muckih obdrživa Jana in Žana, nama Jan ime odpade in če bo vse po sreči, da mava kdaj še kakiga fantka, bova čist v riti, ker ne bova imela imena! Hmmmmm any ideas???
Danes sva kupila praskalo za mucka, tako da se lahko notri tud skrijeta. Wcje greva jutri iskat, med vikendom šivam iz pene take ležalke za ajat. Mal mi je sam bed, ker morm zdej kupit dva transportna boksa, da ju domov pripeljem ...mah ne vem ...a ma ktera to za posodit za tist dan? Sej bi ga kasneje kupila, ker bom tako rabila za peljat k veterinarju pa to za cepljenje in tko ...sam trenutno sva midva čist broke broke broke in mi je to tolk odveč zdej ...

drugače smo OK, v nedeljo imava na kosilu brate sestre z družiname in starše kao vselitveno kosilo. Naslenjo nedeljo pa enako zasedbo +m bratranec z družino in trije kolegi z družino za Tijanin in moćev RD. Tko da bo pestro ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
13.10.2009 7:18:02   
gogabojan
Jutro punce.

Da se malo javim.
Moram pohvaliti mojega srčka, ker me je presenetil za moj rojstni dan, in sem dobila verižico z medaljončkom. Notri pa slikici mojih dveh angelčkov. Takoooooooooooo lepooooooooooooooooo. Saj veste, kaj je dobil za nagradouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , hecam se.

Drugače pa smo zdravi. Baraba mala (jp, Rok je dobil ime barabauser posted image user posted image user posted image user posted image ), ima zdaj dve vrsti joka. En jok je normalni jok (zaradi padca, lačen, če kaj ni po njegovo, ko nekaj hoče) in drugi jok je, ko mu nekaj prepoveš, kar on želi, oz. ga postaviš stran od določene stvari. Ta drugi jok, je pa kot gasilska sirenauser posted image user posted image user posted image user posted image , in to še bolj naglas se dere, kot če bi nevem padu.

Pa grizt je začel na veliko. Najraje Bojana. Ga je zadnjič v trebušček ugriznu do krvi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No da povem, danes ne delam, ker imamo pregled pri prvem letu. Za cepljenje pa še ne vem, ker to moramo iti v ljubljano v bolnico, ker moramo danes dobiti le dirigacijo kako in kaj. Al pa bo pediater zadosti pogumen, pa ga bo cepil, ker se mi res ne da iti v ljubljano in tam biti določeno število ur, oz. zapraviti dneva tam.

Ker alergija na jajca je, toda zadnjič je jedel pri teti moji omleto (so mu kruhek močili samo) pa ni bilo nikakršne reakcije. Tudi jajčne makarončke je jedel, pa ni bilo nobene reakcije. Tako da smo doma majhen test naredili, in Rok ni imel res nobene reakcije, čeprav mu je na testiranju pokazalo, da jo ima.

Rojstni dan praznovanje - ko ste se pogovarjali. Evo mi smo najeli gasilski dom. Se bo žurka odvijala na veliko. Tako da bo veliko starejših ljudi, pa tudi malih ljudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image .
Najeli pa ga bomo zato, ker bomo kao praznovala obadva roj. dan, čeprav sem ga že v nedeljo. So ljudje kar prihajali. HB da sem naredila tortico za domačo uporabo, ker mi je fulll fajn pršla.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jolly - glede finančnega vidika  JA FAKKKKKKKK NOOOOOOOOOOOO,. Glede drugega zornega kota, ma oni ti niti do kolen ne sežejo. Zdaj, (če si bila za nedoločen čas zaposlena), izterji visoko odškodnino. Pa povej jim vsem, kar jim gre, ritolizniki. Reci jim, da naj pazijo, da ne bodo znucali jezik, kok jim lezejo v rit. Bande.
Evo ti idealna priložnost, da si probaš odpreti kaj svojega. Sposobna si, nadarjena tudi, iz pravega testa. Le pogum punca.

Pikica - bravo za korake.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tijana

MBD - vse bo bilo user posted image user posted image user posted image user posted image v vrtcu. Boš videla. Potem ti bo mali pravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko bo šel v vrtec. Malo se mora tudi on navaditi nanj. Drugače pa tudi za vaju ena velika user posted image

Vsem bolnim user posted image pošiljamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uffffffffffff pozabila najbolj pomembno.

ALI STE VE ŽE KAJ DVIGOVALE VZGLAVJE PRI SVOJIH OTROČKIH, OZIROMA IMAJO ''POVŠTR'' ALI ZGOLJ JOGI MALO DVIGNJEN??????? ALI ŠE VEDNO SPITE ČISTO NA RAVNEM, TAKO KOT MI?????
Moram vprašati pediatra, toda zanima me tudi vaše mnenje (P bom sigurno pozabila vprašat).

Lepo se imejte punce, in lep pozdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 3536
13.10.2009 8:04:16   
mbd0411
Goga,naš je imel ob rojstvu pa tja do 6 meseca blazino proti polivanju,čeprav ni,samo je vedno tako jedel v postelji,ker se na rokah kar zvija,zato ta blazino,potem pa sem kupila za to starost zdaj,taka mala blazina je toliko ljih da je nekaj pod glavico...kolikor dolgo sploh je,ker tako spi povsoduser posted image user posted image user posted image
Danes smo spet doma...je imel ponoči vročino...kaj vem kaj še bo..nič mu drugače ni,le vročina...Zgleda kot bi mu vsi zobi hkrati ven rinli..user posted image Bomo videli kaj bo..Bomo imeli najdaljše uvajanje v vrtcu.user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
13.10.2009 8:55:16   
jolly123
Jutro. Mater je mraz odzunaj. Brrrrrr
Jaz sem se pa včeraj pregrešila in sem jedla neko gobovo omako, čeprav gob ne prebavljam lih najbolje, ampak sem rekla OK ajde sej je omaka mogoče bo šlo skoz ja valda. Že popoldne me je nekaj črvičilo, ponoči sem pa dobesedno presedela na WC-ju in enkrat bruhala, drugič driska. No tko da upam, da si bom za vse večne čase zapomnila, da ne smem gob v nobeni obliki.
Danes sem čist gotova, trebuh mam čist razbolen, pa glava me boli ker nisem nič spala user posted image user posted image

Pikica jaz nimam nobenega boksa za posodit, a ti je Monika rekla, da moraš dva boksa kupit ? Sej načeloma je dost da maš enga večjega, pa daš oba mucka ke noter.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
13.10.2009 8:56:32   
jolly123
MAJ VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
13.10.2009 9:30:42   
Lovely
Jutro.

Mi smo danes spet brez solzic zjutraj ob prihodu k varuški user posted image  No in seveda prvič v plaščku, kok je pa mraz! A ve dajete že volneno kapo in rokavičke? Jaz danes še nisem dala pa nisem več čist ziher...

.100noga, jaz imam še od kužka user posted image user posted image user posted image  box, sicer pri sosedi, ki je ravno svoje mačke nekaj prevažala v njem...

Jolly, user posted image user posted image user posted image  upam, da reakcija na gobe čimprej mine. A si ti kdaj brala Louise Hay? Sicer je tko, zelo osnovno ampak ima zanimivo teorijo za vse bolezni od A do Ž - zakaj pride do njih. In so vse tko naštete, zraven je obstoječa afirmacija v glavi, ki povzroča bolezensko stanje, pol pa zraven še afirmacija k si jo moraš naštelat v glavi, da mine... Ful zanimivo pri nekaterih. Včasih se prav zamislim če me kaj zvija pa tam preberem zakaj bi lahko bilo... Ti prinesem v soboto? Imam angleško verzijo.

Nič, grem si naštimat za likat, bom med Young&restless polikala pol pa ekšn. Moram shopping po par stvari k bi jih sicer moj dragi moral ampak OK naj mu bo... mi je vse napisal k so bolj tehnične stvari k jaz nimam pojma o žarnicah, tuših ipd.

Lep dan bejbe. In vsem, ki praznujejo happy happy birthday.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
13.10.2009 11:09:27   
PikicaStonoga
Hej!

Dans sem pa že doma, imam torek zelo kratek! :)

Tijana danes ni šla v varstvo, sta jo babi pa dedi čuvala, ker smo v LJ, ker imamo slavo. Zdej sem jo dala spat, pa upam, da bo dolgo spala, ker morm sestavit dva testa in vaje za test, pa bi rada končala dokler pride možek iz službe, ker gremo potem domov in bi zvečer mal po bajti pošrimala.

jolly nič točnega se nisva menile z Moniko, samo da jih naj ne prevažam v škatli. SIcer pa finančno sta dva manjša isto kot eden večji in definitivno si bom kupila, samo bi si res rada stroške porazdelila, ker zdej mormo vse naenkrat in se nabere ...

lovely, bi ti bila zelo hvaležna, če tvoja soseda več ne rabi, če bi mi posodila za en dan, se bomo vnaprej zmenili, kdaj bomo šli iskat mucke ...če je za kuša je sigurno dovolj velik, da dam dva notri ...ker zdaj sta že bla cepljena in porihtana in čez eno leto, ko jih bom peljala k veterinarju cepit, bom pa že kupila vmes ...upam, da ne bodo vmes kaj bolni, da bi jih mogla peljat, če ne bomo pa pač prej kupili ...

naša se pa tok joče, ko je treba spat ...kr ne vem , kaj narest ...v varstu pa BP na bušija jo boža in zaspi ...mislim ...

nič dep dan, morm it delat za službo!

čao čao

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
13.10.2009 11:11:10   
PikicaStonoga
aja, še nekaj ...moj ima v četrtek RD pa ne vem , kaj naj mu kupim! kakšna ideja? pa ne rečt, pa sej ga ti najbolj poznasš, ker ni finta v tem ...potrebuje nič, tud želje nima nobene ...(za razliko od meneuser posted image user posted image ki bi mu lahko kr seznam želja napisala), tko da res eno izvirno malenkost ...user posted image user posted image hhhmmmmmmm

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3542
13.10.2009 11:36:24   
afnica mala
živjo

jolly- tega pa vseen nisem pričakovala da ti bodo naredili. user posted image

Pikica- user posted image za dva mucka, ni kej, imena sta pa lepa, kaj pa če ga kličeš Žorž (Žorž in Žan)

lovely- user posted image za Inyo in njeno varstvo. Včeraj popoldan smo bili v Domžalah, oztroci so oblečeni v bundah, kapah, rokavicah- manjši in večji otroci. Ko se trobetnica zbudi (upam, da je ne mo treba meni), poje antibiotik in šibava na sprehod. Dala ji bom bomnažno kapo in budnico, sam še ne vem, verjetno tanjšo,ko je že toplo.

Nelica pa je ugotovila da ima mamicouser posted image . Mami, mami, roke gor, v naročje. Upam, da skupaj s prehladom mine tudi touser posted image . Sploh se ne zaigra sama za dlje časa.

lovely- tiste žoge so meni ful fajn, zdaj ne vem kakšne imajo, pred parimi leti jih je imela prijateljica, ampak ni bil bazen, ampak kao neki šotor. Mogoče nabavimo tudi mi, ampak čez čas, ko bomo imeli več prostora.

Sem pa našla poceni malarja, da bo maso nanesel na stene (zgornje nadstropje) in, sva se odločila za tako ceno naj še pobeli. Mož ne more dopusta dobit, da bi naredil sam. Itak mu ostane še elektrika, centrala in parket. Komaj čakam

Neposredna povezava do sporočila: 3543
13.10.2009 12:23:26   
mbd0411
Pikica,če tvoj nič ne rabi innič ne želi,potem naredi tako,da bo za oba lepo.
Pozanimaj se kje v tvoji okolici,bližnji ali daljni imajo kake hiške,kjer dobiš ključ in si potem tam seveda po dogovori kolikor hočeš...Dobiš penino,jagode,čaka vaju savna,kopel od vrtnic..................seveda ga pod blazino čaka kaka malenkost(tangiceuser posted image ,čokolada....)Listi vrtnic posuti po postelji...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To sem dobila idejo od moje kolegice,ki to počneuser posted image user posted image user posted image
Pač večer v dvoje...
Ali pa doma pripraviš kaj podobnega...Seveda,če je tip za to,če ne,potem pa kino in sprehod....
A sem kaj pomagalauser posted image user posted image user posted image ????
A bo kaka slikca teh kosmatinčkov??

Neposredna povezava do sporočila: 3544
13.10.2009 12:45:44   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

aja, še nekaj ...moj ima v četrtek RD pa ne vem , kaj naj mu kupim! kakšna ideja? pa ne rečt, pa sej ga ti najbolj poznasš, ker ni finta v tem ...potrebuje nič, tud želje nima nobene ...(za razliko od meneuser posted image user posted image ki bi mu lahko kr seznam želja napisala), tko da res eno izvirno malenkost ...user posted image user posted image hhhmmmmmmm

jaz imam za našega za naslednji rojstni dan kupit spust po Soči, ker je pač adernalinc in obožuje same adrenalinske zadeve.

Neposredna povezava do sporočila: 3545
13.10.2009 14:21:16   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Pikica,če tvoj nič ne rabi innič ne želi,potem naredi tako,da bo za oba lepo.
Pozanimaj se kje v tvoji okolici,bližnji ali daljni imajo kake hiške,kjer dobiš ključ in si potem tam seveda po dogovori kolikor hočeš...Dobiš penino,jagode,čaka vaju savna,kopel od vrtnic..................seveda ga pod blazino čaka kaka malenkost(tangiceuser posted image ,čokolada....)Listi vrtnic posuti po postelji...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To sem dobila idejo od moje kolegice,ki to počneuser posted image user posted image user posted image
Pač večer v dvoje...
Ali pa doma pripraviš kaj podobnega...Seveda,če je tip za to,če ne,potem pa kino in sprehod....
A sem kaj pomagalauser posted image user posted image user posted image ????

potem ti mogoče pride v poštev masaža v dvoje v Mengšu, larknes je rekla takrat ko smo bile tam, da je super, samo je verjetno drago, če si broke

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
13.10.2009 14:25:51   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Afnica, zgleda, da sva se vozili v istem nalivu. OMG kok je lilo. Žal mi je, da ima še bakterijo ampak nekaj mi ni jasno. Zakaj ji pa že prej niso zamenjali antibiotika? Zihr se bo en našel k ji bo pomagal.

No, jaz sem iz BTCja. Malo me je prestrašila napoved za torek (8 stopinj čez dan) jaz pa brez plašča oz. jakne... No in sem nekaj celo dobila za normalno ceno HB. Kok se mi pa ne da tkole shoppingirat. Samo za Inyo mi je še super feeling user posted image

Mi smo že poslali e-vabila za praznovanje rojstnega dne. Imam še čas za nakup balonov in vsega kar paše zraven.

Smo pa čez vikend naštimali novo foro - ta velik bazenček smo napihnili in kupil 7 vreč žogic. In ima zdaj bazen z nešteto žogicami in je da best! Kar vrešči od veselja ko se tam igra. Priporočam.

ne obstaja antibiotik, ki bi pobil vse mogoče bakterije. Primotren je jemala, ker se je bakterija e.coli prejšnjič razpasla in je pač pobil to in še za ostale je. Ni pa pobil te, ko jo ima zdaj. Mogoče bo pa čez čas spet kakšna zrasla, ki je ta antibiotik ali tisti, ki naj bi ga jemala po tem a. ne bo pobil. Če se bo naredilo vnetje 1x letno, sem še nekako vesela lahko.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
13.10.2009 17:02:05   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

jaz imam za našega za naslednji rojstni dan kupit spust po Soči, ker je pač adernalinc in obožuje same adrenalinske zadeve.

uf moj pa adrenalinc! sem to jaz! :)
bom kr kej od mbd idejo vzela, tisto da doma kej pripravim ...nisva zdej prid enarju da bi kupovala kopeli ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
13.10.2009 17:05:29   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

če tole name leti ...
evo tule je link, sam zdej sta će ful velika in prava mačkona, dam gor slikce, ko gremo po njih! :)

http://www.zverca.si/mucki/495-jan-in-an-kofja-loka.html

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
13.10.2009 17:07:55   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

živjo

Pikica- user posted image za dva mucka, ni kej, imena sta pa lepa, kaj pa če ga kličeš Žorž (Žorž in Žan)

joj afnica, hvala da misliš in razmišljaš o imenih samo Žorž pa ne more bit, pol bom skoz na Bogdana Žorža mislila ... user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

način poroda
bellamia

kako ste rodile svoje otroke?

naravno, brez protibolečinskih sredstev (76%)

s carskim rezom (18%)

z ultivo (6%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!