|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
8.10.2009 12:17:42   
MAŠKA
Tassika vi mate pa res počasne dohtarje... jaz grem ponavadi 3 dni pred izrtekom bolniške... še isti dan pošljejo kartoteko s kurirjem na komisijo in ponavadi dobim odgovor že 3. dan, še vedno pa sem ga sigurno dobila četrti dan. Najbrž je povsod različno, za to je kepica res boljš, da greš že 1 teden prej.

Počasi pa že jaz tudi nabiram stvari. Sem ravno včeraj kupila dvojne bombažne hlačke z naramnicami in kapico od Krisa v eni trgovini, kjer potem vlečeš popust in sem potegnila 60% user posted image in tako sem dala za tri stvari le slabih  10 eur. Mi je bilo kar žal, da še nisem še več nabralauser posted image . Ampak ker še ne vemo spola, kupujem vse v bež, rumeni in zeleni... tako da prav veliko pred porodom ne bom nakupla, ke mi niso kaj preveč všeč te nevtralne barve.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
8.10.2009 12:23:28   
a.biba
Hej, na prekrasen sončen jesenski dan. Tole vreme pa nas razvaja, da to kar ni res. Jaz pa oktobra v kratkih rokavih, kaj takega pa še neuser posted image . No, danes sem precej boljše volje (verjetno se opazi), sem bila pripravljena na generalno čiščenje, pa še uspelo mi je. Zdaj sem sicer utrujena, bom šla mal počivat, ker me mal buši boli, pa to je razumljivo, se pač ni navajen preveč gibat, če ni bilo volje za nič. 10 TEDNOV!user posted image  

Kako zdaj to, da nam tako skrivate bebice, me bi se tudi malo napasle očke, če se že nacartat ne moremo user posted image . Saj vas hecam, ko boste pač boste, če boste...user posted image

Nogavica krasne slikice z umetniškim predihom. Tole je pa res najlepši večni spomin. No, pri nas sam malega bušija cartamo, pa to redno in z občutkov. A Živa kaj pogreša tvoje prave objeme? Glede na to, da skoraj ne prideta skupaj. Se spomnim, da je enkrat ena mamica napisala, da je malemu že prav hudo, ker se ne more prav stisniki k mamici. Naša babika mi je včeraj rekla, da je ne smem nositi, ker moram pazit na Davida in naj jo dam na tla user posted image . Brihta!

Nadka upam, da si že bolje in da je bolečina že mimo. Fizična mislim, psihično si pa še le vzami čas, da preboliš.

Tako, zdaj pa počivat, potem pa po kostanje. Sem se zdajle odločila, da boma šli potem v gozd.

Glasek za Aleksa!

Tassika škoda, da nisi med favoritkamo, sam men so ti natečaji tak tak... kdo ima več poznanstev in vez, več ima glasov. Bi lahko še šlo kdaj po tem, katera je res najlepša nosečka, potem bi bila pa zagotovo v finalu. Aja, pa jaz sem lahko glasovala samo enkrat, no dvakrat še z bratovega računalnika, potem je pa napisal, da je glas s tega računalnika že prišel.

Aja, še nekaj za seznam - moj PDP 6.5.2010 (ob priliki, ko boste še kaj drugega pospravljale).

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
8.10.2009 12:23:50   
tassika
Maška ti pa imaš srečo, jaz pa gledam pajacka vidim ceno 5,90eur pridem na blagajno je pa 16,90 ker sem gledal ceno od slinčk, k je bil zraven, grozna sem vem. Pa poskusi še s kakšno oranžno in rdečo barvo, pa meni ma BC sicer drago ampak zdajle ful lepe jesenske kompletke v zeleno rjavi barvi, pa jaz imam za mojo pupo tudi nekaj modrega, podedovano od fantkov, se sploh ne sekiram, zadnjič sem na eni fotki vidla pa fantka v rozauser posted image

Jah saj veš LJ je bolj počasna in se potem rajši zasigurajo kot pa da bi bilo prepozno, moja zdravnica je itak tak ful ziheraš, če ji kaj ni jasno takoj še kakšno mnenje.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
8.10.2009 12:26:47   
Kepica83
biibiikaaa. Nisi mi odgovorila glede Uz-jauser posted image . Nisi več moja? user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
8.10.2009 12:27:42   
Kepica83
punce jaz imam kupljene vse cotike za mojo bebo pri user posted image  tašči. Strah me je da bo mi jih vstran vrglauser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
8.10.2009 13:51:18   
MAŠKA
Tassika, mam že en komletek iz BC (bež, z rjavo zelenimi vzorčki... ampak je res bil 26 eur). Tega bo bebica imela za na pot oz porodnišnice.

kepica kaj pa ko bi ti kar svojga po cotke poslala? Pa čimprej, če je takšna zloba, ti jih lahko res še ven zmeče.

Biba moramo pa Sončka pohvalit, ona nam je pa Aleksa pokazala v vsej njegovi lepoti. Če prej slikic ne bo, jih bomo pa me pokazale. Le počakat bo še treba maluser posted image .

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
8.10.2009 15:27:44   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

biibiikaaa. Nisi mi odgovorila glede Uz-jauser posted image . Nisi več moja? user posted image

Nisem sigurna, če je tole meni namenjeno, pa verjetno bo. Glede ultrazvoka na naslednjem pregledu. Če ima tvoja g. prakso, da vedno pokuka dete, potem ga bo tudi zdaj. Uradno nam pa ne priprada. Pa tiste, ki morajo posebej hodit na uz, ker ga gin. nima ob sebe, vem da ga ne dobijo, razen če kaj ne štima. Pa če bom izrazila željo ti ga bo naredila, pa tebi verjetno tako ali tako,  da vidi kako je s posteljico. Tak, da nič bat. Držimo pesti za v ponedeljek!

Maška ja res je treba Sončka pohvalit in mal vzpodbudit po še user posted image . Pri nas bo pa še mal za počakat.... pa kdor čaka dočaka.user posted image
Mamice vaju mal podžigavama, ne? Packe midve!user posted image

Tassika a vaje za obrat otroka tud obstajajo, zakaj ti jih pa že niso prej dali, bi bilo lažje izvedljivo kot sedaj. Pa saj ni panike, če bo bo, drugače pa tud ni druge milosti in bo moralo biti drugače.
Glede poroda - jaz sem v prvo rabila 3 ure in res ni bilo tako hudo. Tako, da gibanje, gibanje, gibanje... sem vztrajala pri sprehodih čisto do zadnjega dneva, obvezno enega če ne dva...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
8.10.2009 16:30:36   
Anonimen
se opravičujem ker vdiram na vašo debatouser posted image zanima me kdaj in kako se začne odvijat splav. Rečeno mi je blo da bo do tega slej ko prej prišlo...v maternici pa takorekoč nimam nič. Je možno da je do tega že prišlo (imela sem nekaj rjavih flekcov). Hvala

(odgovor članu a.biba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4358
8.10.2009 16:44:49   
tassika
A.biba zato, ker se te vaje lahko delajo med 34 in 37t.

Anonimna, mislim, da to še ni to, ker bi moglo priti do malo večje krvavitve, podobno kot M.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
8.10.2009 18:01:00   
sonček85
nogavica:ko sem pogledala te slike so mi solzice kar pritekle od lepote,sreče.Res so tko lepe slikce .user posted image user posted image user posted image
nadka:u še ena iz okolice CE -superrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image
mm:joj hvala  mami moja.Hvala .Tudi tebi lep pozdravček nazaj.Zdaj uživaj ,saj gre čas prehitro,meni je teh 5m minilo kot bi migniluser posted image
maška.ja malo moramo da ne bo Aleks edinec.a  veš da če bo kaj na tem da s sestro dobiva hiško od atija  da sae mi selimo v Dramljeuser posted image user posted image user posted image bližje tebi
Ja se čujeva in ko imam avto se pripeljem ali pa se ti kak dan pripelji z Mašouser posted image
kepica.jaz sem imela tko dogovorjeno da sem poklicala 1t prej in sva se za datum zmenili kdaj naj pridem.
hitro pošlji po cotke svojega dragega
tassika:mmmmmmmmmmmmmmmmmm mandrarine
biba:hvala za tvojo ažurnost za glasovanjeuser posted image .Vse so mamice zaščitniške in glede na to kakok dolgo so čakale na njih in kaj vse so pretrpele  jih razumem.
bOŠ VIDELA BIBA KAKO BO PRI TEBI.jAZ NA SREČO NISEM DALA TEGA SKOZI KAR STE VE DALE A VSEENO RAZUMEM.nO PA GLEDE nato kako vse zdaj po netu slikce iščejo in prodajajo ,pedofilija jih še bolj razumem.Ma joj ta velika pisavauser posted image

Evo midva sva spet sama do 6h zjutraj ,ati dela ,mali pa se puza po igralni in že hoče na vse štiri.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
8.10.2009 18:03:22   
Anonimen
E punce, punce... hitr ste me pozable.. user posted image Nč, bom pa žalostna pa stisnt se grem k mojemu siniju miniju.user posted image Me bo potolažil..

MM, si mela čist drug glas kot mamika........ upam, da si patronažno vse povprašala. user posted image Jst sm mojo zadržala 2h. Mali je kot angelček lep...

Tinuška............ pa sm te nazaj klicala.., si bla nedosegljiva. Ma me je razveselil tvoj klic, da sm pa jst tebe z sms-jem pa še lepš... Ej, vidim da si zadovoljna... in tok močno razmišljam kot tvoj dragi.. Ja, naj plavalci takoj priplavajo na cilj. TAKOJ, ko bosta to hotela, pol boš pa še mal počakala in boš tko srečna kot sem jaz. Iz srca privoščim. Ko bom v Lj., te 100% pokličem... tokrat pa nama mora ratat na kavo it,..

Tassika..., držim pestke, da se biba obrne..., hvala za sms. Pridna.user posted image
Nogavica, prelepe slikce... kje si jih pa delala.. ?

Sonček85
, tud jst sm za Aleksa glasovala.. priznam samo 1x. HVALA za pohvale mojega možkota in stanovanja. V veselje mi je bilo te imeti na obisku. Aleksa pa še bolj user posted image . Pa take lepe stvarce je dobil... Drugač pa mislim nate.. sam mamo tok obiskov zdej, da sm že utrujena. Je kr naval.user posted image

Skratka punce... moj sinko je imel v nedeljo že 1 mesec... pravi fantek je.. in komaj čakam, da me bo že videl in se mi smejal. Zdej ma odprte učke tok... ampak kr šara z njimi naokrog in spremlja... taki mali cartek je. Se pa ne mara lupčkat pa crklat... kr zazja..., ko kej preveč začnem...user posted image Že ukazuje, na sprehodkih samo spi, ostrigli smo nohteke... vsak dan smo težji... , krčeki prihajajo... ati je še doma in naju pr srčku stiska, ker gre v ponedeljek po enem mesecu v službo. Sej ne vem kako bo ko bova sama.
Vsak dan me zajtrk čaka, z atijem kupčke podirata..., se nosita, smo tko srečni vsi trije... dan pa mi ne ko šus. Počasi se to izteka in bi kr jokala... No bova pa s sinijem sama... tud to bo lepo.
Mel smo tud kontrolo sluha in je vse ok... čez 6 mesecev spet. 15. mamo posvetovalnico in komaj čakam.. , mami je tud vseeee papirje zrihtala.... , mamo že svoj zdravstveno izkaznicouser posted image .
Dons sva mu kupla gugalnik... , se že guga... ampak raje nosi. Me prav zanima kok ga bomo koristili... user posted image

POGREŠAM naše debate... nimam pa časa ... Kera je zdej na vrsti????
Bodite pridneeee.......

Aja... čez 4 dni rodim... user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 8.10.2009 18:05:00 >

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4361
8.10.2009 18:05:14   
tassika
Sonček če greš v dramlje, potem se bom pa večkrat peljala mimo tebe, tam zavijem dol, ko greva na štajersko.

Pa ne reči, da si ti dala kaj manj skozi, kot smo dale me, meni se zdi, da je enako težko, ko si želiš otročka pa ne zansosiš in dve leti je dolga doba, je drugačna bolečina ampak stopnja je pa pomoje enaka, sploh ker ti gre veliko živčkov in časa za vse preglede in preiskave. Sploh pa ne vem točno, kaj so potem tebi rekli, vem da bi morala v neplodnostno pa je bil +, a so vseeno kaj poštudirali?

ps. vidva sta pa veliko sama, a tvoj samo ponoči dela? Evo pojedla skoraj že celo kilo mandarin, bo treba jutri po nove, tega se jaz ne naveličam pa konecuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
8.10.2009 18:10:03   
tassika
Rižko lepo da se kaj javiš, pa ne skrbi boš videla v pon kako bo šel dan hitro okoli in bo tvoj možek že doma. Lepo, da liam napreduje in vem da je star že en mesec, če si pa krepko po desni prehitevalauser posted image

No jaz sem pa dobila odgovor iz KR porodnišnice, če se biba do 21. ko imam pregled ne obrne moram naslednji dan pridt na sprejem in se bomo mal masirali user posted image .

Naslednja pa bo nogavica, vam povem, potem sem pa že kmalu jaz na vrsti, izpolnjujem vse pogoje da ne dočakam 23.11. ker mi zunanji obrat lahko sproži porod in ker se baje dojenčki v medenični vstavi tudi hitreje rodijo. Ah ja še malo pa bom tudi jaz na cilju in potem bom, ne vem kaj bomuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
8.10.2009 18:22:07   
sonček85
rižkoo:joj lubika moja ,me te pogrešamo samo vemo da si sedaj 1000% predana Liamu in da se ga ne moraš nagledat.Pridi nas še kaj pokukatuser posted image joj a dragi že gre delat,pa saj bo boš videla.Malo tudi paše bit sam

tassika:ja jaz sem imela operacijo laporo in histero,potem pl leta nič in naj bi šla na posvet v Lj a ni bilo potrebe.Sem pa imela malo pregradico in policistične čisto male-še na začetku.UZpam ,da drugič ne damo vse to skozi in bo tkoj plusek.Hvala ti .

Moj dragi dela 3 smene in ker je ta teden glih ponoči in je en sodelavec zbolel mora delat 18-06,pa še drug t če bo še on na B.Tko ga pogrešam in tko mi je hudo ker je tko malo z njim.Zdaj je bilo 1m tko super ko je delal normalno 8 h in smo bili potem ves čas skupaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
8.10.2009 19:10:38   
Nogavica
Punce, hvala za komplimente glede fotk, so tudi meni ful všeč pa sem jih morala deliti z vami.
rižkoo, fotke sem naredila sama pred ogledalom, potem pa malo obdelala v enem programčku. user posted image
Nič se ne boj naslednjega tedna, ko dragi gre, boš videla, da bo vse o.k. Ne morem verjet, da je že mesec naokoli.
Ja, naslednja sem pa menda jaz. Zdaj pa res še čisto malo. Vam bom z veseljem pokazala slikico malega, ko se rodi, samo ne vem, kdaj bom prišla do neta, niti ne vem, če boste obveščene, preden bom doma. Razen če mi katera pusti telefonsko. user posted image
a.biba (mislim, da si me ti spraševala), Živa nič ne pogreša objemčkov, ker vedno nekako urediva, da se lahko stisneva, ko nama je, pač ne čez trebuh, ampak se mi obesi okrog vratu in se stisneva, ko sedim ali ležim. user posted image
mM, lepo, da se javiš.

Ne mi zamerit, ker ne odgovarjam vsem, ampak sem vas res na hitro preletela in si nisem vsega zapomnila. Imam Živo že ves teden doma, ker je bolna, tako da je pestro. Imamo že tak raztur v bajti, da je groza - se vidi, da že ves teden ni bila zdoma in ji je že strašnoooo dolgčas. Zdaj pa grem dol po njo, je šla malo k babi.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
8.10.2009 19:11:54   
zvesta
Nogavica, ti jaz žvrcnem na ZS telefonsko... le javi...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
8.10.2009 21:09:38   
Nogavica
Evo, urejeno. Vas bo zvesta obvestila. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
9.10.2009 10:22:52   
MAŠKA
Sonček85 vaju kar vabim, da se vidva  pripeljeta. Medve z Mašo bova bolj za sigurno prišle, ko bom že na porodniški, zdaj mi je nadomestna g napisala da mi priporoča počitek in mirovanje, tako da ne upam kaj velik na okoli lazit. Če boš pa v Dramljih, bova pa še vozičkale lahko skupaj... tistih nekaj mesecev, ko bova še imele skupaj porodniško.

Sicer je bilo vse OK včeraj  na pregledu, otroček živahen, za spol nisem vprašala in obrnil se je že na glavo. Mi je pa dala predlog za podaljšanje bolniške na osnovi predhodnih ss, pogostih viroz in nizkega hemoglobina. Kaj bo komisija rekla, bomo pa še videli.

Rižkoo nismo te pozable! Tiste, ki že imamo otročke doma, vemo kako to gre. Ja in se me spomnila... vem da je prvi mesec polna hiša obiskov. Se spomnim, da sem imela tudi jaz že vseh čez glavo. Ampak se bo umirilo.
Sem šla pa najprej tvoj ticker pogledat, preden sem karkoli prebralauser posted image

Nogavica tvoja Živa me pa tako zelo na mojo Mašo spominja, menda mora bit tudi ena takšna carta... tudi Maša mi kar naprej objema in lupčka trebuščka.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
9.10.2009 10:30:17   
Nogavica
MAŠKA, ja je kar cartika naša baba, ampak samo takrat, ko je razpoložena za to. Če je preveč razigrana in našpičena, ni šans, da jo potegnem k sebi in jo stisnem. Je tak mali vražič. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
9.10.2009 12:56:34   
a.biba
Danes je pa zatišje...

Midve sma bili pri novi zobozdravnici - no, tu bo hodila zdaj od 3 leta naprej in lahko samo rečem krasna mlada zobozdravnica. Zobki so zdravi, ji je pa zalila brazdice na dveh zobkih. Si vzela čas za pogovor, ji vse na svojem prstu demonstrirala kaj bo delala, ji dajala stvari v roke in punči je bila tako pridna, da je mami kar žarela. In zdaj ponosno kaže dve snežinki user posted image . Še več takšnih zdravnikov, pa bi bilo vse bolj znosno. Tako, da sma naročeni še enkrat pa bomo pokrili še druge zobke, da ne bo večje nevarnosti za karies po nepotrebnem, pa da se malo navadi posegov. Res zadovoljna!

Nogavica in Maška - očitno je babikam res dan materinski čust že ob rojstvu. Naša je tudi tako skrbna, jo ponoči nesem lulat in grema nazaj pa reče mamiiiii, sem rekla kaj je narobe... Davida... (češ, da je ne smem nosit)user posted image . Ti brihta mala, še v spanju se spomni na to. A sta vajini punčki tud tako pozorne do mlajših, naša hoče biti prava mamica in vedno skrbno pazi kaj počnejo in kliče, če se ji zdi, da ona ne bo mogla dovolj pazit, ko kje hodijo in če počne kaj kar ni primerno malim otrokom... faca je... mislim, da mi bo prav prijetno, ko bo dobila svojega dojenčeka za pazit.

Rižkoo en mesec je že... kako čas beži... nič bat, vse bo ok, ko bo ati šel, še mal bolj bosta navezana in skupni trenutki bodo še slajši. Uživaj in poročaj še kaj, ko utegneš. Aja, ko boste brez atija, boš večkrat zašla na netuser posted image  - predvidevam.

Lep dan, čeprav je konec našega super vremena, pa vseeno...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
9.10.2009 15:41:17   
sonček85
MAŠKA.ja bom videla kako bom imela avto ,ker še na srečanje ne morem it ko ga imamo aprilke ker imava avto na servisu user posted image čestitke za 27tuser posted image user posted image
Super za pregled in da se je že bebi obrnil na glavico,zdaj pa le počivajuser posted image No pa  si v zadnjem tednu user posted image
biba.tvoja mala je pa res skrbns,in prav je tko nosečke prav čas pozabimo-jo da so otročki v trebuščku,zato je super ko nas kdo kdaj opomni.
Čestitke za 11tuser posted image
mm.kje se potepaš
kepica:kako kaj nov domek
mariee:kje siiiiiiiiiiiii
drobtinica.a si nam že kam pobegnila
pilotinca:kako je vreme pri vas?
tinuška:kako je počutje
twixy:kje se nam skrivaš?
rižkoo:pogrešam te tle,ko te ni

vse ostale ,ki vas nisem omenla vam pošiljam pozdravčke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
9.10.2009 17:13:13   
mariee
Nogavica res je fletna Živa!! Ful lepe fotke!!

Sonček tukaj sem, končno vikend.. Ta teden sem skos nekej okol letala, v službi še rihtam, da me ne bodo pogrešil, tko da sem dons reeees utrujena. ravno z mojim poležavava in pijeva čajček, se vsi trije  mal crkljamo user posted image user posted image

Tassika držim pesti, da se tvoja biba obrne. Moja je že obrnjena in ima 2 kguser posted image user posted image

Rižkoo nič nismo nate pozabile. Ful te pogrešamo!!!!!! Pa mM tudi ful pogrešamo!! Za slikce vaju pa čist razumem, jaz jih tudi ne bom dala gor, ker nočem da bi kdo pol izkoristil slike. Lepo se vsi cartajte!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
9.10.2009 17:31:34   
malaMravljica
sam to stran sem mal na hitrco prebrala. Moj bejbi tko pridno spi, prvi dan dama je imel krizo, pol pa vsak dan boljse. Ne smem hvalit dneva pred nocjo, sam joka sam ko je lacen ali pa za previt. Res priden no. Se pa od vceraj naprej vsak dan razvajava, vzameva 3/4 urce zase, ga slecem, previjem, umijem s krpo, namazem z olckom, med vsem tem pa fenam, se mu tko fajn zdi, pol na koncu pa se mal fena za uzivat. Pod pazduho je mu je mal unelo, pa smo sedaj to tako pozdravili, pac mal zraka in je. Pa popek je odpadel ponoci, sedaj ima ze sciscenga in cist normalnega.

Aha, da ste veliko same. Bejbike moje, ste me nasmejale ob tem. A veste, da sem jaz prvo noc z malim doma bila sama? Pa sedaj vikend spet, sam tako je, sama sem rekla mojemu, da ne bo menjal in mora it. Seveda pogresava ocija in mozeka, sam od ponedeljka naprej je najin in bomo nadoknadli. Je pa res da ze tako cakam ponedeljek, tako pogresam mojega, se malo morem zdrzat, pol smo pa popolni a ne.

Rizkoo, ma daj, cist nobenega problema ne bo v ponedeljek, bosta par urc sama, izkoristita in se razvajajta. Ce ti zacne pa jokat pa ves kaj jaz naredim, zacnem mu peti Luca skace po zeleni trati in pol se mi smeji zraven. Ja, verjetn misli mami nehaj, nimas posluha, sam joka pa pol ne vec user posted image  

Tassika, ti zelim veliko srece ce bos rabla zunanji obrat. Drugac pa poskusi tudi z lucko. Vzemi eno lucko in pojdi pocasi z njo po trebuhu od tam kjer ima mala glavo navzdol. Baje glavo obravcajo za svetlobo, sam mores kar ponavjat to. Zna pomagat, kaj pa vem.

Soncek, posij se kaj na nas konc, mi bi ze za par minut z vozekom vn sli, sam more bit soncek in toplo.

Punce, najina bejbi sobica spet ne bo naslednji teden user posted image user posted image user posted image  pa tako se je veselim.

Pozdravcek vsem!

mami mM user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
9.10.2009 19:29:08   
tassika
Sam na hitrco se javim, nisem doma, že cel dan bluziva okoli.

MM ma sem delala včerj vaje pa ni nič pomagalo, zdaj bom pa pustila, če bo bo, če ne pač ne, potem grem na ta ZO ker rajši še to poskusim kot pa potem kakšne druge komplikacije.

Mariee jaz nimam pojma kolk je težka, ker na tem pregledu zdaj je samo pogledala če se je obrnila in me poslala domovuser posted image

Punce, jaz sem pa domov pripeljala svoj pampers marcedez in sem tako zadovoljna, meni je tako lep voziček, moja mami pa pravi, da je vesoljska karjola in da je njen lepši, pa tudi prav, naj ga pa v svojem starem vozi ne v moji vesoljski karjoliuser posted image , jutri ga še operem, potem smo ap redy stedy, če se slučajno kaj zakomplicira pri obratu, ker pač v najslabšem primeru lahko predčasno rodim.

ps. MM ne sekiraj se, jaz sem mogla plačat omaro že 3t nazaj, zato, da je tudi še ni začel delat grrr prej je pa razlagal, da je ne bo začel dokler ne dobi plačano in zdaj bo baje čez 3t ampak dokler ne bo pri meni nič ne verjamem, ti mizarji so faceuser posted image

Evo zdaj pa šibam.

papa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
9.10.2009 20:06:01   
sonček85
evo mi spimo!user posted image

marie.sedaj si spočij med vikendom ,razvajajte se kolikor je mogoče
mm:super za popeka.Sijem sijem kolikor se da ,drug teden bo boljeuser posted image Ma kaj dela ta stric s to sobico,joj zdaj bom pa še jaz žalostnauser posted image

lupčka vsem za lahko noč

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?