a.biba
|
Hej, na prekrasen sončen jesenski dan. Tole vreme pa nas razvaja, da to kar ni res. Jaz pa oktobra v kratkih rokavih, kaj takega pa še ne . No, danes sem precej boljše volje (verjetno se opazi), sem bila pripravljena na generalno čiščenje, pa še uspelo mi je. Zdaj sem sicer utrujena, bom šla mal počivat, ker me mal buši boli, pa to je razumljivo, se pač ni navajen preveč gibat, če ni bilo volje za nič. 10 TEDNOV! Kako zdaj to, da nam tako skrivate bebice, me bi se tudi malo napasle očke, če se že nacartat ne moremo . Saj vas hecam, ko boste pač boste, če boste... Nogavica krasne slikice z umetniškim predihom. Tole je pa res najlepši večni spomin. No, pri nas sam malega bušija cartamo, pa to redno in z občutkov. A Živa kaj pogreša tvoje prave objeme? Glede na to, da skoraj ne prideta skupaj. Se spomnim, da je enkrat ena mamica napisala, da je malemu že prav hudo, ker se ne more prav stisniki k mamici. Naša babika mi je včeraj rekla, da je ne smem nositi, ker moram pazit na Davida in naj jo dam na tla . Brihta! Nadka upam, da si že bolje in da je bolečina že mimo. Fizična mislim, psihično si pa še le vzami čas, da preboliš. Tako, zdaj pa počivat, potem pa po kostanje. Sem se zdajle odločila, da boma šli potem v gozd. Glasek za Aleksa! Tassika škoda, da nisi med favoritkamo, sam men so ti natečaji tak tak... kdo ima več poznanstev in vez, več ima glasov. Bi lahko še šlo kdaj po tem, katera je res najlepša nosečka, potem bi bila pa zagotovo v finalu. Aja, pa jaz sem lahko glasovala samo enkrat, no dvakrat še z bratovega računalnika, potem je pa napisal, da je glas s tega računalnika že prišel. Aja, še nekaj za seznam - moj PDP 6.5.2010 (ob priliki, ko boste še kaj drugega pospravljale).
|