Skaana
|
tak, zdaj je pa že čas, da se tudi jaz malo oglasim. Na hitrco situacija pri nas taka. Pri Ateni opazim iz petka na soboto pred 14 dnevi piskajoče dihanje, takoj zjutraj greva k njeni zdravnici, ki je hb dežurala. Jo je poslala v bolnišnico, se je bala, da je pljučnica. Seveda so jo obdržali, slika je pokazala virusni bronhitis. Za nameček je še šel naslednji večer v New York za teden dni. Torej eno noč je on prespal pri njej na stolu, jaz sem le Alekseja dala spat, pa zjutraj ga oddala moji mami, potem pa nazaj v Celje. Potem sem seveda jaz spala gor na stolu, no, v bistvu celo noč trpela in si govorila, kakšno srečo imam, da mi otroka nista tako zelo bolna. Ker srce me je bolelo, ko to gledaš in doživljaš... Tisto noč je po besedah sestre bil soden dan, tri smo dobili popoldne, enega celo ob enih ponoči na novo v sobo... Oddelek se je čisto nabasal in verjetno so zato v pon napisali odpustnico z tremi vpihi ventulina na šest ur. No, skratka, potem sva šli domov in naslednji dan me kliče sodelavka, da si je nogo zlomila in da jo bom morala nadomeščat v 4.r. tam nekje 4 tedne. In seveda jaz kot jaz bunf nazaj v službo, v drug razred, miceno pa moji mami v varstvo. nato se je norišnica nadaljevala, moram spraševati za oceno, morala sem imeti po treh dnevih službe že uvodni roditeljski sestanek s starši... in tako naprej. Ta teden je teden otroka in ni bilo popoldneva, da ne bi podaljšala z delavnicami oz. še en seminar sem imela. Mi je pa v zadovoljstvo po dolgem času bit spet v razredu... No, ta teden me je povozilo, včeraj sem bila popoldne pri zdravniku, dobila antibiotike, ker me vse boli za crknit. Saj me je že nekaj matralo v bolnici, a kdo bi takrat mislil nase... Pa še vedno hodim v službo. Tako, Aleksej se še kar drži, Atena je spet malo prehlajena, upam da se ni nalezla od mene... Vidim, da se dogovarjate za srečanje, nam verjetno ne bo uspelo... Mislim, da moj celo takrat dela. Če pa bomo prišli, pa verjetno ne boste jezne, kajne? Lepo bodite, čim več zdravja